15°C

Beograd

Photo: Printscreen/pixabay

Izvor: Happy BSC

IMALA JE ZATEGNUTU POZADINU:Vrištala je i zabijala mi nokte u leđa, dok sam joj stavljao svoju alatku!

Ima preko 50 godina, ali je izuzetno zgodna, mršava, kratke plave kose. Doselila se posle razvoda u roditeljsku kuću. Pošto sam majstor često me je zvala da vršim neke popravke po kući koja je oronula. Posle čestih ispijanja kafe i mojih besplatnih usluga, rekla mi je da bi bio red da mi se oduži.

Zaključala je ulazna vrata, ušla i sela do mene. Mazila me je svuda po telu, i najzad me uhvatila za k**c koji se već polako dizao. Počeo sam da joj mazim sise i da joj ljubim vrat. Pitala me je da li imam neku želju. Rekao sam joj da bih voleo da to uradimo na stolici.

PROČITAJTE JOŠVRELA GOGA SA FEJSBUKA: Otkopčala mi je farmerice i znalački oblizala moju batinu!

Nasmejala se i postavila me na stolicu, igrala je i skidala se ustao sam i skinuo se, kada sam ponovo seo ona je pala na koljena i počela da ga sisa. Zavrtala je kožicu, igrala se svojim veštim jezikom i bacala me u trans. Sve vreme je mazila svoju p**u. Ustala je, okrenula se i polako sela na moj k*+c. Nabijala se sve jače i jače, guza joj je bila lepog oblika ali ne zategnuta, isto tako i sise, mesio sam ih i štipkao bradavice.

Rekla mi je da slobodno svršim unutra jer ima spiralu. Rekao sam joj da se okrene ka meni i ona je to učinila. Nabijala se ponovo na moj kurac, dok sam joj ja grickao bradavice i ljubio opuštene dojke. Ustao sam, podigao je zajedno samnom i bacio je na obližnji krevet, pao sam preko nje i počeo tako ludački da joj ga nabijam u p**u da je ona vrištala i zabijala nokte u moja leđa. Udarao sam je sve jače i brže, na kraju sam s*+o u njenu vlažnu i raširenu p**u.

PROČITAJTE JOŠDIVLJA IGRA: Došao sam do vrhunca izvadio ga i završni minut proveo njenim ustima dok je ona uzdisala

Odmah je strpala moj k**c u usta, sisala ga je dok se nije ponovo digao. Sela je opet na moj kurac dok se sperma još uvek slivala iz nje i legla preko mene, ljubila je moj vrat i grickala mi uvo. Mešala je guzom i nabijala se na moj k**c. Legla je na bok, ja sam bio iza nje, podigao joj nogu i stavio ga u p**u. Uživala je u toj pozi i stalno se nemirno pomerala nabijajući se na moj k**c iznova i iznova.

Pitao sam je da li voli u guzu. Pristala je, ali da budem nežan, ustala je, stala pored stola i namestila guzu da ga stavim. Nabijao sam ga polako, jedva je ušao, guza joj je bila tako tesna. Udarao sam je po guzi i nabijao ga polako, tražila je da ubrzan tempo i ja sam lagano ubrzavao. Mesio sam njene sise koje su visile.

Kada sam došao do vrhunca izvadio sam ga i svršio po njenoj guzi. Pomogao sam joj da se obriše, obrisao sam svoj k**c, obukao i otišao kući.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar