7°C

Beograd

Photo: Printscreen/pixabay

Izvor: Happy BSC

STRASNO SMO SE GRLILI: Ubacivao mi je mačora, uživala sam u svakom trenutku!

Golden Rose ad

Zdravo ja sam Marina imam 32g. Crna kosa, zelene oči. 172, 70, sise okrugle povelike kao dinje, guza omanja, p**a uredno brijana s trokutićem. Inače sveže sam razvedena nakon 7g. braka.

Nisam mogla više podneti muževu ljubomoru, a dece nismo imali. Neplodna sam. U braku smo imali redovan seks naročito ujutru pre posla. Muž je bio jako ljubomoran jer sam kako kažu lepuškasta jebozovna. Mnogi su hteli da me povale.

PROČITAJTE JOŠMOJ VATRENI CRNOGORAC ME JE POŠTENO ODRADIO: Nikada me niko nije tako dobro polizao

Nakon razvoda jedna moja drugarica Bojana me upoznala sa svojim komšijom. Bio je stariji od mene 16g. Doduše ja volim te starije jer sam pre braka bila sa tim oženjenim i starijima. Bojana se s njim kresne povremeno. Mene je to još više naložilo kako mi je pričala Jednog dana smo se upoznala s njim . Odmah mi se svideo on je visok šlank prosed mladolik. Nije se nikad ženio .

Dok sam s njim nasamo sedela pričala. Odlučila sam se prepustiti da me uzme i počeli smo se dodirivati. Tad sam od dodira počela vlažiti. Onda smo otišli u šetnjnu kraj reke stali smo kraj nekog žbunja . Tu su pali oni strasni zagrljaji onda sam svukla helanke a njemu je k**c već bio dignut prelep obrezan. Okrenula sam guzu i on mi je odmah zabio skoro celog u vlažnu p**u. Zastenjala sam od užitka. Dok me jebo nabijao zguza mesio mi sise počela sam svršavati. Bila sam glasna kao inače. Onda nakon dužeg vremena mi svršio na guzu . Spermu sam uzela i pojela.

PROČITAJTE JOŠBila je VRELA i LEPLJIVA, a ja sam je lizao tako glatku dok ona nije ŽIVOTINJSKI nasrnula na mene! Žestoko sam je odradio dok je MOJA ŽENA SVE GLEDALA

I tako smo počeli da se viđamo j**o. Posle sam išla kod njega u stan gde smo radili sve poze pušila mu lizao mi p**u guzu, sise. takođe i kurac mi među sise stavljao Takođe jebem se u obe rupe Nekad mi u p**u svrši, a nekad u guzu ili među sise.Znam i gutati njegovu spermu On mi p**u liže dugo gura jezik duboko. S njim mi je predivno. Nekad k**e moju drugaricu Bojanu. Meni ne smeta jer me to loži.

Uglavnom j**o se redovno užasno se seksualno privlačimo. Obožavamo jedno drugo. A kad izlazimo na piće ja uvek obučem minić, najlonke jer mi reče da ga loži u javnosti. Naročito kad me gledaju. Kamo lepe sreće da sam ga ranije upoznala. Sad sam srećna zadovoljena. i s njim ću biti dugo, dugo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Preporučeno iz iste kategorije

ZASKOČILA ME GARAVA U MREŽASTIM ČARAPAMA! Njena dlakava veverica progutala je mojih 19 santimetra!

Još uvek sam drhtala od vlastitog orgazma dok je on pumpao svoju alatku lagano u mene još nekoliko puta...

MNOGO ME JE PRIVLAČIO: Najviše sam volela kad mi ubacuje mačora otpozadi!

PRUŽILA SAM MU VRHUNSKO UŽIVANJE: Željno sam se sustila dole, dok mi je on držao vezanu kosu održavajući ritam...

STAVIO SAM GA DUBOKO U KUMU: Za sobom smo ostavili mokar krevet, noge su joj drhtale celu noć

NAJNAPALJENIJI ČAS ISTORIJE: Izvlačio sam IZBALAVLJENOG MAČORA do vrha, a onda ga ponovo DIVLJAČKI zabijao u njenu vrelu mačkicu! Stenjajući je ogovarala lekciju!

Golden Rose ad