12°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Happy BSC

BESRAMNO SAM MU SE PODALA U PARKU: Divlje je prodirao u mene

Golden Rose ad

Upoznala sam ga kada mi se otac teško razboleo. On je bio njegov lekar, ugledan i vrlo priznat profesor.  

 Nisam se iznenadila kada me je pozvao posle nekoliko dana da me upozna sa terapijom koja je predstojala mom ocu. Ipak, malo me je zatekla vest koju mi je saopštila koleginica vezanu za profesora.

Ona mi je rekla da je on “veliki ženskaroš koji je spavao sa mnogim studentkinjama medicine”.

Naravno, tada je to bila informacija na koju nisam obraćala naročitu pažnju jer je stariji od mene 21 godinu. Očeva bolest je nezadrživo napredovala. Otac mi je tada bio sve jer je majka umrla dok sam bila devojčica.

Bila sam njihovo jedino dete.

Profesora sam viđala sve češće, najpre u njegovom kabinetu, a ponekad u obližnjem kafiću kada nije bio na radnom mestu.

Razumljivo, potiskivala sam osećanje da mi se sviđao od prvog trenutka od kad sam ga srela. Jednostavno, radilo se o hemiji koja se desi jednom u životu. Posle nekoliko meseci, otac je preminuo. Profesor  je stigao na sahranu a kasnije je platio kompletne troškove.

PROČITAJTE JOŠ:  Zašto ne skineš pantalone, a ja ću ti ga lizatii… – nasmešila se, te mi pomogla otkopčati košulju...

 Dok su oca spuštali u raku, bio je uz mene i blago me držao za ruku. To se nije dopalo mojim rođacima i drugaricama koji su me gledali popreko.

Nakon nekoliko dana moj telefon je zazvonio. Bio je on i pozvao me da se vidimo. Bez razmišljanja sam otišla sa njim u jedan poznat restoran.

Tada sam se prvi put posle više meseci opustila. Večerali smo i popili dva piva.

A onda se to desilo. Poljubio me je u njegovom autu kada mi je kroz telo prošlo neopisivo uzbuđenje podstaknuto njegovom oštrom bradom. Nastavio je dalje sa vožnjom.

Bili smo već izvan grada kada smo prešli na zadnje sedište. Njegove čarobne bodlje su začas prelazile preko mog tela a onda sam raskopčala farmerice.

PROČITAJTE JOŠ:  NABIJAO SAM JOJ SNAŽNO SVOG MAČORA: Uživala je u svakom trenutku!

Teško da ću ikad zaboraviti taj trenutak kada je prvi put duboko ušao. Jedino što sam ga prethodno zamolila je da stavi kondom što je on tada nevoljno prihvatio.

Na rastanku mi je rekao da želi da se redovno viđamo. Tom prilikom je pomenuo da ima iznajmljen stan jer ipak ne možemo da se viđamo u njegovom gde živi sa svojom odraslom decom. Njegov razvod sa ženom je u postupku…

Najuzbudljivije dve godine mog života su upravo krenule…

Poput najveštijeg ljubavnika, dovodio me je do ludila koje sam mogla samo da sanjam sa svojim bivšim momcima.Sećam se dana posle četrdesetodnevnog pomena mom ocu, kada sam mu bez stida,u autu, u centru grada, otkopčala šlic i prvi put popušila.

Moji bivši su to mogli samo da sanjaju…

Živela sam za trenutke kad ću mu otvoriti vrata našeg ljubavnog gnezda. Postao je centar mog sveta podvukavši se pod moju kožu za sva vremena.

PROČITAJTE JOŠ:  STRASNO SMO SE GRLILI: Ubacivao mi je mačora, uživala sam u svakom trenutku!

Vodili smo ljubav u kolima, stanu, mojoj kući, hotelima sa 5 zvezdica. Ne mogu da zaboravim noć u inostranstvu kada me je jebao, bez prekida, 6 sati.

Ipak, i najlepša bajka ima svoj kraj. Naravno, za sve sam ja kriva.

Poželela sam previše. Jednog prepodneva smo zajedno šetali parkom. 

Nekako istovremeno smo došli na neopisivo besramnu ideju.

PROČITAJTE JOŠ: MOJ VATRENI CRNOGORAC ME JE POŠTENO ODRADIO: Nikada me niko nije tako dobro polizao

Malo smo se osvrnuli oko nas i kada smo shvatili da smo sami, naglo sam strgnula farmerice zajedno sa čipkastim gaćicama koje mi je kupio predhodnog dana.

Uzeo me otpozadi, a ja sam se rukama naslonila na klupu.  Dok je divlje prodirao u mene glasno sam ga tada preklinjala da želim da svrši unutra.

Gotovo vrištećim glasom rekla sam mu “želim da ti rodim dete”.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad