13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happy bsc

SAČEKUŠA U TOALETU Cepao sam tek punoletnu klinku kada nam se pridružila i starija koka

Davno to beše, sestra od tetke moga komšije je slavila svoj 18. rođendan. Spremili smo se komša i ja i otišli do kafića koji je zakupila radi proslave sa još jednom drugaricom koja je takođe slavila svoj 18. Tu je bilo kako je bilo, nebitno je za celu priču, nakon što se sve završilo oko jedan, nas nekolicina smo otišli kod nje kući da nastavimo sa pijančenjem. Bilo nas je 5 muškaraca i tri devojke, naravno njih 3 sa svojim momcima i ja i komša singl. Vesna sestra od komše sa Ivanom, Nataša i Vlada i Jelena sa Draganom. Za Vladu i Natašu smo svi znali da vole da švrljaju sa strane i to im međusobno nije predstavljao nikakav problem. Ja inače nisam nešto poznavao to društvo osim Vesne jer smo često išli na kafu kod nje i ona dolazila kod komše i nešto malo Natašu jer je bila nekoliko puta tamo kod Vesne kad smo i mi bili i tu se saznalo da voli da se jebava na sve strane, jer je svaki put pričala o nekom drugom i to bez problema i bez obzira što smo nas dvojica prisutni. Nataša je bila ružna ko akrep bez tone šminke koje je stavljala ali je zato imala telo sitnije građe ali za poželeti, odnosno da ti pamet stane.

Sve u svemu, došli smo do nje, matorci su otišli kod njene babe da spavaju da bi imali slobodnu kuću i da nam ne smetaju za ceo vikend, posedali smo u dnevnu sobu, Vesna je pitala ko će šta da pije svi u glas mušli smo viknuli pivo a žene votku. Cirkali smo tu mi do jedno 3 ujutru i svi smo bili već pred totalesom, ja ustadoh i otišao do kupatila da se umijem jer mi već ovo zadnje pivo u opšte nije prijalo i da pobegnem od gomile dima od cigareta koja je ispunjavala sobu. Ušao sam u kupatilo i umio se, nije prošlo ni 10 sekundi posle mene vrata su se otvorila i Nataša proviruje i pita me:

- Da li mogu da pišam, bešika će mi pući?

- Naravno mala.

Tako su je svi zvali u društvu jer je bila sitnog rasta, i čekala je kod vrata da ja završim.

- Slobodno ti pišaj, ja ne planiram da izađem još neko vreme ako te nije sramota.

PROČITAJTE OBAVEZNO

DIREKTOR KC BANJALUKA ZA HAPPYBSC: U februaru novi talas korone (FOTO)

UŽAS U PANČEVU: Vatreni navijač stradao u obračunu, ubicu udarili kolima

Održan sastanak sa AstraZenekom, iz EU poručuju: Konstruktivan razgovor, ali vakcine treba da se dostave

Srbija u 2021. godinu ušla sa 53.000 ljudi manje

SAMO VELIKA BRITANIJA ISPRED NAS: Srbija DRUGA U EVROPI po broju vakcinisanih na milion stanovnika

Zacrvenela se i pognula glavu ali je ipak obavila nuždu. Krajičkom oka sam preko ogledala virio koliko sam mogao da vidim pod tim uglom a da ne primeti da je gledam, spustila je suknju i čipkane bokserice i otkrila obrijanu pičkicu samo sa linijicom dlačica iznad, mislio sam da ću se tog trena srušiti kako je srce počelo da mi lupa a kroz glavu mi prolazilo kako voli da se jebe i da bi verovatno pristala ali mi je druga strana u glavi govorila da se smirim. Kurac mi se pretvorio u banderu, bolelo me je kako je vršio pritisak u pantalone, ali nisam mogao da prestanem da virim, završila je sa pišanjem i počela da traži toalet papir okolo, pa je i ustala, opet sam mogao da vidim tu obrijanu pičkicu, obratila mi se.

- Vladane da nisi slučajno video negde papir?

Čuo sam šta je rekla ali sam samo stojao kao ukopan i posmatrao je kroz ogledalo i ćutao kao hipnotisan, onda je viknula:

- Vladane!

Tu sam se trgao i okrenuo.

- Molim?

- WC papir, jel si ga video?

Samo sam promrmljao.

- Ček, tu je negde, ja sam ga uzeo da se obrišem posle umivanja jer nisam nigde video peškir.

Uzeo sam papir sa veš mašine i odneo joj. Moje oči se nisu dizale sa njenog međunožja. Uzela je papir ja sam se okrenuo, obrisala se i obukla i prišla mi sa leđa i uvatila za kurac i stegla ga, u tom momentu sam počeo svršavati koliko sam bio napaljen.

- Šta je ovo Vladane? - smeškala se.- Videla sam gde gledaš, ko da nisi video pičke godina dana.

- Pa i nisam - rekao sam.

- Pa što nisi kazao ranije.

U tom momentu ko da me je neko šopio, samo sam se okrenuo ka njoj i počeli smo da se ljubimo ko da sutra ne postoji. Bili smo goli za 2 minuta a ona je uzela i pogledala moj ulepljen kurac od sperme i rekla:

- Ne možemo ga takvog gurnuti u ovu moju rupicu.

Naslonio sam se na veš mašinu a ona je klekla ispred i počela da ga puši, sisala ga je ko nijedna do tad, kad ga je očistila, ustala je i rekla ti si na redu i naguzila se preko mašne, prislonio sam joj kurac na ulaz u pičku, krenula je da kaže.

- Mislila sam da ćeš i ti meni malo poli…

U tom momentu sam joj sjurio kurac do jaja, samo je ciknula i prekinula rečenicu.

- Jebote ti nisi normalan.

- Pa i nisam - rekao sam i izvukao ga do glavića i sjurio joj opet do jaja i zastao.

Stisla je zube ali joj se na licu video osmeh, nekoliko puta sam to ponovio i počeo divljački da je jebem, smejala se i stenjala toliko glasno da su svi čuli. Začuh glas iz dnevne sobe.

- Jel Vlado, ona tvoja se opet jebe.

Ja nisam prekidao, punio sam je a u jednom momentu ušla Vesna u kupatilo i počela da se smeje ko blesava i reče.

- Uživate vas dvoje.

Ja sam samo ćutao i jebao a Nataša se samo smeškala.

- Ja ću da pišam - reče Vesna i ode do WC šolje i počela da skida farmerice, moj pogled ju je pratio, ali sada direktno.

- Šta je jebaču, nije ti dosta jedna pička kad me tako gledaš?

SAZNAJTE I OVO

TEŠKA TRAGEDIJA U LESKOVCU: Muškarca pregazio voz, na mestu ostao mrtav

NIGDE BEZ KAPE I RUKAVICA: Tokom dana oblačno i suvo, temperatura do 10 stepeni

TEŠKA SAOBRAĆAJKA: Automobil se prevrnuo, povređeni žena i malo dete

SELAKOVIĆ: Svaka generacija Srba prilaže nešto Svetosavlju

Nasmejao sam se i počeo još jače da jebem Natašu kad sam ugledao Vesninu pičku. Vesna je sela na šolju, čuo sam da je obavila svoje pišanje ali je ostala da nas gleda. Pitao sam je da li hoće Nataši da učini uslugu.

- Tražila je lizanje od mene, pa ako možeš da to umesto mene uradiš.

Počela je da se smeje ko luda.

- Ti nisi normalan, ja sam žensko.

- Pa šta ako si.

- Nisam to nikad radila.

- Za sve postoji prvi put - rekao sam.

Ustala je sa šolje i došla je do nas, rekao sam joj da klekne, bio sam pred svršavanje, ja ću da ga izvadim a ti navali, prislonio sam joj glavu uz Natašino dupe, gledajući njena usta, uf, kako bi bilo lepo svršiti u njih, izvadio sam kurac i gurnuo joj u usta.

- Prvo da probaš ukus svoje drugarice.

Olizala mi je kurac i ja sam ga vratio nazad u Natašinu pičku, koja je već toliko bila mokra da skoro nije bilo trenja, posle 30 sekundi sam osetio da sam pri kraju i gurnuo Vesni kurac u usta i počeo da je punim spermom, nije to očekivala, zagrcnula se ali je sačekala da sve izađe iz mene, seo sam na pod iscrpljen, Vesna je otišla do WC šolje i ispljunula spermu i isprala usta na lavabou a Nataša je čekala, tada je Vesna okrenula Natašu na leđa i počela da joj liže, jako je bila smešna situacija s obzirom da joj je prvi put. Lizala je pičku ko manijak dok Nataša nije svršila, tada smo se obukli i svi izašli iz kupatila, ali u sobi nije bilo nikog.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti