16°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

RAZVLAČILI SU JE KAO ŽVAKU Bila je crvena, otekla i potpuno razbijena

Leto je vreme koje sam uvek najviše volela, nekada zbog slobode odlaska negde, bilo gde bez roditelja i njihove kontrole, nekada zbog odlaska na letovanje, na nova i nepoznata mesta. Nekada sam leto jedva čekala samo zbog škole, u svakom slučaju bih otišla negde bez roditelja i ostajala po mesec dana.

Put u Budvu mi je bio jedno od najgorih mučenja u životu. Putovala sam sa drugaricom i njenom starijom sestrom po nesnosnoj vrućini u autobusu koji nije imao klimu, pa smo se topili na plus 35 stepeni tokom većeg dela puta. Povrh svega imala sam problema sa stomakom pa sam tokom celog puta držala kesu u rukama. Izmučene smo se dovukle do kuće u kojoj smo odsele i ostatak dana sam provela u krevetu. Beba i njena sestra Deana su dan provele na plaži i došle kući sa preplanulim telima i nekim momcima, takođe Beograđanima koje su upoznale na plaži. Momci su bili Deaninih godina, 5 godina stariji od nas i odseli su u hotelu na rivijeri. Darko i Nikola tako su se predstavili, dok su ulazili u sobu i seli pored mog kreveta. Bili su veoma raspoloženi i sve vreme smo se smejali njihovim dosetkama i šalama. Bilo je više nego očigledno da su veoma zagrejani za Deanu, prošto su je gutali očima.

To veče po povratku iz grada, Beba i ja smo je ispitivale gde su išli, šta su radili i zašto su ostali do tri ujutro. Nas dve klinke od po 15 godina, tatine i mamine devojčice uživale smo u takvim pričama mada nas momci u najmanju ruku nisu zanimali. Još uvek smo se više divile ženskim telima i zagledale u svaku koja prođe, snimajući joj noge, grudi a ponajviše garderobu. U principu smo maštale da budemo kao ova ili kao ona, da imamo oble i čvrste grudi kao ona tamo, lepu guzu kao ova ovde i da jednog dana dođe i neki princ.

PROČITAJTE OBAVEZNO

ŠOK U STUDIJU KOD JOVANE JEREMIĆ Nenad Čanak napustio emisiju, a ovo je razlog! (FOTO)

DA SE NAJEŽIŠ! Pogledajte ekskluzivni snimak stravičnog sudara na Ledinama (VIDEO)

KRIZNI ŠTAB JEDNOGLASNO ODLUČIO: Nema popuštanja mera, ali to nije sve

RUSKE VAKCINE JUTROS STIGLE U SRBIJU: Isporuka po 20.000 doza prve i druge komponente cepiva

Srbija druga u Evropi po broju vakcinisanih na milion stanovnika

Deana je imala baš sve što smo mislile da treba. Veoma vitka crnka manekenskog izgleda sa kratkom kosom i uvek sa sasvim dovoljno šminke na sebi. Uvek je volela da izbaci grudi da se da se vide bar do pola, ili da joj se kroz majcu probijaju bradavice kako bi se lepili pogledi za nju. Na plažu je išla u kratkoj suknjici koja je bila prilično providna, gornji deo kupaćeg naravno nije nosila pa su joj se grudi, onako čvrste i mlade prosto probijale kroz pamučnu majčicu do pupka. Tek na plaži bi onako nonšalantno skinula i majčicu i sasvim polako navukla pretesni gornji deo. Te godine, leto posle bombardovanja, cela Srbija je bila na moru, a bar pola te Srbije je zevalo u njene sisiće i golu guzu u tanga gaćicama, zamisljajući šta se krije ispod i zavirujući u prolazu.

Za nas je to bila prvorazredna zabava. Uveče bi obično išle po kafićima ili kod Darka i Nikole u hotel na piće pa opet u kafiće i tako do jutra. Naravno nas dve na svoju a njih troje na svoju stranu, da ih ne blamiramo. Šetale smo dugo i kada je počela kiša, bolje reci pljusak odjurile smo kući. Otključale smo vrata i uletele u kupatilo tražeći peškire. Bile smo sasvim mokre. Pošto smo bile samo u majicama i suknjicama sve se zelepilo za nas i ocrtavalo da sam htela od sramote da umrem trčeći po ulici. Smejale smo se i pričale o tome kada smo u sobi začuli neku buku. Utišale smo se da vidimo o čemu se radi jer smo mislile da smo same, bilo je isuviše rano za Deanu da dođe kući. Beba se savila i provirila kroz ključaonicu a ja sam stajala iza nje iščekujuci njenu reakciju. Počela je da se smeje, okrenula se sa rukom preko usta, pokazujući mi da ćutim. Rekla mi je samo “tucaju se” i sa kikotom me uhvatila za ruku i povela napolje.

Prozor je bio širom otvoren, pošto je soba bila okrenuta prema bašti, a nas siguno nisu očekivali. Lampa je bila uključena a scena je za mene bila više nego šokantna. Ne samo da sam prvi put videla ljude u toj situaciji već sam prvi put videla i onu mušku stvar u svoj svojoj veličini. Svi troje su istovremeno dahtali i uzdisali ali je Deana bila najglasnija. Nikola je ležao na krevetu dok su mu noge bile na podu. Grčio se i propinjao pokušavajući što dublje da ugura onu stvar u Deaninu picu.

Čvrsto joj je stiskao guzu i gnječio, dok se ona podizala i svom snagom nabijala takođe pokušavajući da ugura i više od onoga što je on imao. Usne njene pice bile su skroz rastegnute i jarko crvene

Nikola je imao prilično veliku stvar ali to njoj očigledno nije bilo dovoljno na moje neverovatno čuđenje. Darko je stajao sa druge strane kreveta, iznad Nikole gurajući joj u usta ono što tu ne treba da ide. Istezao se da bi joj gurnuo celoga u usta a ona se naizmenično smejala i mumljala sa povremenim kricima u trenutku kada bi se Nikola zabio u nju svom silinom. Darko joj je mrsio kosu, uzdisao dok je ona mrmljala usled punih usta njegovog mesa. Jednostavno sam ostala bez daha, gledala sam ih i u tom trenutku osetila čudno grčenje u stomaku. Stajale smo ispod prozora u jedan sat posle ponoći u gaćicama i majicama savijene u struku da nas ne bi primetili da virimo. Što je Deana više stenjala i uvijala svoje vitko telo, naginjala se pozadi mazeći Nikolu po testisima dok bi Darko sam trljao svog đoku i tražio od nje da ga ponovo stavi u usta, ja sam osećala sve veći pritisak u grudima.

Podilazili su me nekakvi žmarci, počela sam nesvesno da pomeram guzu gurajući je prema Bebi. U jednom trenutku prešla sam rukom preko svojih grudi, koje su bile čudno čvrste, bradavice su me prosto pekle, tražile da ih dodirnem, podvukla sam ruku ispod majice i počela da naizmenično trljam jednu pa drugu bradavicu. Samo sam kratko uzdahnula, prijalo mi je neverovatno.

Počela sam sve brže da ih gnječim, drugom rukom sam već nesvesno trljkala svoju picu kroz gaćice koje su postajale sve mokrije. Kroz moju glavu prolazilo je hiljadu misli, sećanja i osećanja, ali je najjače osećanje bilo želja da osetim tako nešto u čemu je Deana očigledno mnogo uživala. Nikola ju je podigao i izvukao svoju stvar koja je delovala strašno veliko, okrenuo ju je kako bi je tucao od pozadi, protrljao je par puta po njenoj sasvim mokroj pici i prosto ga ugurao unutra. Samo je na kratko kriknula i zatim zastenjala još jače dok je on sve brže vadio i gurao ga unutra svom dužinom. Darko je odjednom uzviknuo kroz zube dođi, dođi, i u grču prineo đoku Deani koja ga je uhvatila jednom rukom i počela da ga dudla. Sekund kasnije Darko je počeo da urla kao lud, tresao se i svršio po njenom licu. Ona se smejala i obema rukama vukla Nikolu da joj ga nabija što brže i što dublje. Darko se umorno svalio u fotelju pored kreveta i posmatrao ih. Nikola joj je gnječio sise koje su se ljuljale u ritmu njegovog nabijanja, širio joj je guzove i vadio i gurao u nedogled dok je ona počinjala da vrišti od zadovoljstva.

Moje telo je već počinjalo da drhti, pogledala sam Bebu koja je samo oblizivala usne i tiho dahtala. Prsti su joj već ulazili u malu i tesnu pičkicu. Gaćice su joj bile do pola nogu. Uvijala se i povremeno spuštala glavu. Zavrnula sam rub svojih gaćica i prešla prstima po utrnulim usnicama moje pice, stomak mi se grčio, stezala sam butinama svoju ruku dok su prsti prosto klizili unutra. Na trenutak bih osetila mali bol pa ih povukla ali bi oni prosto hrlili unutra. U tom trenutku iza sebe sam čula Darkov glas…

- Pa ovde je mnogo mokro i vruće da bi se tek tako završilo.

Stala sam ukočena, povukla sam ruku nazad i spustila majcicu. Bio je sasvim go. Beba se nasmejala i rekla samo:

- Uđimo unutra.

Deana i Nikola su se i dalje čuli u drugoj sobi, bila sam kao u transu. Plašila sam se i bilo mi je mnogo neprijatno, na drugoj strani pica mi je prosto žudila da se nešto zabije u nju, iako nisam znala kakav je to stvarno osećaj. Uhvatio me je za ruku i povukao na krevet, Beba je stajala iza nas. Privukao me je sebi i počeo da ljubi po stomaku, zavlačio je svoj vreli jezik u moj pupak a prstima mi gnječio guzu. Zadigao mi je majičicu, grudi su mi stajale sasvim podignuto, čvrste. Počeo je da ih sisa, kao beba, jednu pa drugu. Noge su vec počele da mi klecaju. Povukao me je na krevet legla sam i raširila noge, provukao je svoju glavu između i počeo zubima da mi skida gaćice. Zatim je prstima lagano zavrnuo na jednu stranu.

- Aaaahhhh kakva mirisna pica, nisam mlađu i sočniju picu video bar dve godine.

Mrmljao je nešto dok je jezikom pokušavao da razdvoji moje vrele usnice. Razdvojio ih je prstima i čulo se samo blago šljapkanje, ono pucketanje moje mokre, male, tesne, nevine pičkice sa plavim dlačicama. Bila sam na drugom svetu, svaki njegov dodir me dovodio do ludila, podizala sam i spuštala guzu dok je on sisao i sisao i grickao mog kliću. Mazila sam se po grudima. Ustao je i legao na leđa, okrenuo me naopačke i nastavio da mi liže pičkicu. Rekao je samo:

- Hajde stavi ga u usta i nemoj da ga gledaš.

Bili smo u čuvenoj pozi 69, njegova kita mi je bila pred očima. Polako sam prstima prešla preko njegove nabrekle kože i vena koje su prosto htele da eksplodiraju

Glavić mu je bio kao moja usta, ogroman i crven. Uhvatila sam ga polako i stegla rukom jako, on se samo stegao i nastavio da mi čupka dlacice svojim usnama. Plava kosa mi je bila pred očima, rumeno, preplanulo telo je prosto bridelo. Primakla sam ga ustima i polako dodirnula najpre usnama. Trljala sam ga levo desno pokušavajući da otkrijem kako mu najviše prija. Još par puta sam ga prošetala levo desno i zatim pokušala da celog stavim u usta, trljajuci jezikom njegov natekli glavić. Bio je prevelik da bi stao u usta ceo, počela sam da ga ližem kako sam znala i umela, guzom sam mrdala gore-dole nabijajuci se na njegov jezik. Gutala sam ga i vadila iz usta. Prosto sam jedva čekala da nastavimo dalje, grudi su mi bridele, bradavice mi je gnječio svojim prstima. Povukao me je gore.

- Plavušice sada je vreme da isprobaš ono najlepše - rekao je.

Prvo mi je skinuo majicu a zatim me postavio da legnem na leđa. Beba je sela na krevet iza mene i počela da mi mazi sise. Uhvatio me za bokove i polako počeo da svlači gaćice, potpuno mokre. Svlačio ih je polako, preko butina, do kolena, onda je prvo izvukao jednu pa drugu nogu. Postavio ih je na svoja ramena i primakao svoje prste mojoj sočnoj pičkici, trljajući jednim prstom njene vrele, natekle usnice.

- Aaaaaahhhh - samo sam ispuštala tiho zvuke.

Podizala sam i spuštala svoju guzu navlačeći se na njegov prst u ritmu. Culo se samo fino šljapkanje usnica moje pice koja je sada očekivala svoje najlepše trenutke, trenutke razdevičenja. Gurnuo je malo prst unutra i kada je naišao na prepreku odlučio je da to ne radi prstima, vec je podigao svoj ukrućeni penis, ogromne veličine, koji sada kao da je još narastao u očekivanju užitka jebanja mlade, nevine i sočne pičkice. Za trenutak sam raširila oči u strahu od tolike veličine. Beba je to primetila i rekla:

- Ne boj se, ja ću ti pomoći - i nastavila da me miluje po nateklim bradavicama.

Darko je primakao glavić mojim usminama, rekao mi je da ih raširim svojim prstima što sam i uradila. Trljao ga je gore dole, aaaaahhhh pomislila sam kako će toliki kurac ući u onako malu rumenu rupicu u koju sam jedva uspevala da uvučem vrh svoga prsta u trenucima kada sam obuzeta uzbuđenjem dirala svoju malu picu. Pomerao ga je polagano gore, dole, trljao ga je po mojim svilenim, plavim, mokrim dlačicama. Oooooh kako mi je to prijalo, za trenutak je pokušao da ga ugura unutra, osetila sam jak bol i povukla se unazad. Tresla sam se od uzbuđenja i želje da ga osetim u sebi ali je bol i strah bio jači, jednostavno nisam smela da se pomerim napred na njegovo kruto, debelo koplje. Uhvatio me za kukove i povukao polako ka sebi, svom snagom se nagnuo napred gurajući kurac u mene, usnice su se raširile, prosto su se cepale, zatezale do bola, ali taj bol mi je sve više prijao.

- Oooooh - povikala sam u trenutku kada je uspeo da ugura svoj ogromni glavić u moj rupicu.

Na trenutak je zastao ali je onda ponovo nastavio da gura. Njegova ogromna glava pritiskala je zidove moje tesne pičkice, propinjala se i gurala zatežući za sobom kožu do pucanja. U trenutku kada je prodro u mene osetila sam mešavinu jakog bola i prijatnosti kliženja njegovog kurca u mojoj utrobi. Sva sam bila u znoju, vrtela sam glavom levo-desno, propinjala se u vis pokušavajući da se izvučem ispod njega, ali je on nastavljao da gura rušeći sve pred sobom, praveći takvu navalu uživanja u meni. Njegov kurac je ulazio milimetar po milimetar, klizio je lagano praveći sebi sve više mesta. Darko je zapinjao sve jače i jače, osetila sam da će sve unutra pući ali mi je jako prijalo to što je radio. Nastavljao je da gura a ja sam ga molila da nastavi, da nikada ne prestane da ugura u mene i više od onoga što je imao.

Njegov kurac je napokon stao, do pola je bio u meni kada je on počeo da ga izvlači napolje, milimetar po milimetar baš kao i pri ulasku. Izvukao ga je i prodrmao ispred moje pice, zaželela sam da ga što pre vrati unutra. Prislonio ga je na ulaz i ponovo protrljao gore-dole, nežno, polako, tako da sam sama gurala svoje telo napred želeći ga što pre unutra. Bio je pomalo krvav i par kapljica je iscuerelo na krevet. Podigao me je jer je želeo da sednem odozgo na njegov kurac. Uzela sam ga u ruku i polako namestila na sam otvor, pica mi je bila skroz crvena, peklo me je jako ali sam ga tako želela unutra ponovo, ovaj put u celoj dužini. Promešala sam malo guzom i onda hrabro sela na njega.

Glavić je ponovo uleteo teško ali me ovaj put manje bolelo. Beba je kleknula ispred mene i počela da mi liže picu, kvaseći i njegov kurac kako bi što lakše ušao unutra. Spuštala sam se polako, osećala sam ga kako se probija, prolazi, ulazi u mene i uvlači za sobom pola moje piće. Onda sam se podigla i malo ga izvukla pa onda opet nazad. Obuhvatio me je sa obe ruke oko kukova i počeo ubrzano da vuče na dole, nabijajući me skoro do kraja, do korena koji je bio čak i deblji nego ostatak. Uvijala sam se od užitaka koje mi je pričinjavao, osetila sam da će uskoro da svrši.

SAZNAJTE I OVO

DOKTORKA KISIĆ otkrila da li je u Srbiji još neko zaražen novim sojem korona virusa

Građani, evo kad kreću PRIJAVE za 60 evra i ko će dobiti VIŠE od toga: Otkriveni detalji isplate pomoći

DOMAĆINSTVO ODSEČENO OD SVETA: Situacija u NOVOJ VAROŠI veoma kritična

NIKO JE NEĆE VIDETI SEM PSIHOLOGA: Evo kako će izgledati saslušanje najmlađe žrtve Miroslava Mike Aleksića

PROMENE: 10 zdravstvenih ustanova menja naziv, Klinički centar Srbije promenio IME!

Njegova kurčina je rasla u meni, širila se i zajedno sa njom širila je i moje zidove. Užitak je postajao sve veći. Već prilično crvena pica širila se i skupljala, navlačila i svlačila u sve bržem ritmu. Osećala sam kako nadolazi plima užitaka koju nikada ranije nisam osetila, koju nikada ranije moj prstić nije mogao da izazove u mojoj malenoj pičkici. Kurčina je i dalje rasla, pulsirala, u sve bržem ritmu. Izgubila sam dah, vrišteći, nabijala sam se na njega do kraja, udarajući guzom o njegova čvrsta muda. Prvo je naišao jedan talas u kom sam se sasvim izgubila, želela sam da ga osetim u svom grlu, da me tim svojim debelim kopljem skroz probije i da ostanem tako nataknuta na njega.

Onda je naišao i drugi talas, pa treći, urlala sam sada već na sav glas skačući po njemu. Sve je škripalo, lomilo se, pucalo pod nama. Odjednom je izvadio svoj kurac i strpao ga pravo Bebi u usta. Ščepavši ga svojim rukama drkala ga je sa obe ruke, dok je jedan za drugim mlazom punio njena mala usta. Sperma je izlazila i lila se kao reka napolje, niz bradu i njene grudi. Sisala ga je i nabijala se glavom na njega. Pružila sam se sa strane osećajući neverovatnu prazninu u svojoj utrobi, potpuno oduzeta, ukočena i naravno na što sedmom nebu. Ležali smo tako pola sata, možda i više potpuno nesvesni prisustva još dvoje ljudi koji su sve to posmatrali. Ispružila sam ruku tražeći njegov kurac, želeći još jednom da ga pomilujem...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti