16°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

MLADO NAPUPELO TELO Prvo sam udario blag ritam, pa sve jače, dok nisam počeo da je zalivam mlazevima

SaI je drugarica moje sestre i pre mesec dva je navrŠila punoletstvo. PovuČena po prirodi od malena sam je gledao kako raste i razvija se u lepu devojku.

Sestra je ponekad govorila za nju da, poŠto slabo izlazi, ima malo pameti i obavezna uzreČica "veće su joj sise od mozga“. A sise su bile lepe trojka baš super oblikovane, sa lepim malim bradavicama. Ako da bog sike nek budu sa tendencijom rasta. I tako dani prolaze a priroda čini svoje, valjda i ona želi muško a zbog povučenosti toga nema. Koliko puta kad sedimo zajedno namerno sednem tako da joj u očima budu moje pantalone i slika kurčine koja se ocrtava na njima. Tako razmisljajući pet godina je razlike među nama ja imam iskustva već sa dve "matorke" a ispred mene devica.

CRNI PETAK

UHAPŠENA I BELIVUKOVA SUPRUGA: U stanu joj pronađeno 60.000 evra

Odjeknula JAKA EKSPLOZIJA: Ima povređenih, moguće nove detonacije!

UŽAS U GLOGONJSKOM RITU: Stravični detalji ubistva, muškarac na mestu ostao mrtav

Jednom smo se našli sasvim sami kod mene. Porodica je otišla kod kumova a Sani je došla po sestru. Ponudio sam je da ostane i sačeka ih našta je ona i pristala. Pošto me zna bila je opuštena i tako pričajući ubacio sam malo nevaljale teme. Lepo se uklopila u njih. Pošto sam sedeo do nje počeo sam da je milujem po kosi, i ne znam ni ja kako počeli smo da se ljubimo. Bila je i tu neiskusna našta sam joj posle desetak minuta predložio da joj dam nešto lepo. Znala je šta je to. Ustao sam, otkopčao farmerke i izvadio veliku kurčinu (koja istina mi predstavlja nekad problem jer nekad ne mogu da je strpam u bokserice a i smeta mi za bavljenje sportom - ali nemari). Rekao sam da joj da ga uhvati. Sva je drhtala a i glas joj je zatreperio.

- Ajde radi sa njim šta hoćeš - rekao sam joj, našta ga je ona polako drkala ne skidajući pogled sa njega.

Podigao sam joj glavu i poljubio je. Ne sluteći, valjda je to videla u porniću, stavila ga je usta i počela je da ga puši i ponekad da ga liže. Za prvi kontakt i nije se obrukala. Potrajalo je to par minuta kad je zazvonio telefon. Navukao sam farmerke i javio se. Sani je za to vreme gledala u mene i blago se smejala. Vratio sam se i opet joj dao da se uči. Bojeći se da moji ne stignu, na moj predlog, prekinuli smo i ona je otišla kući. Po povratku mojih, Sani je došla i nije pokazivala da je uzbuđena. Uveče smo se čuli SMS porukama da utanačimo naš susret koji je bio odmah sutradan.

Pošto je bila subota, a moj drug radi, otišao sam u njegov stan i pozvao Sani da dođe. Posle 30 minuta stigla je taksijem. Nismo gubili vreme, nastavili smo lekciju od juče s tim što sam joj u zanosu šapnuo par nevaljalih stvari uz ono pohotno - želim te celu. Onda mi je rekla ono što sam već i znao da ono nikad nije radila. Počeo sam polako da je svlačim, mada mi je ona pomogla u potpunosti. Imao sam šta da vidim, mlado žensko telo…lepe sise, nigde gram sala, dlakava pičkica.

Drhtala je kao prut, ja sam počeo da joj grickam dude i rukom maziti mačkicu. Sama se spustila dole i već sa nekim blagim iskustvom opet počela da mi obrađuje kitu. Naglo sam je povukao ka sebi, uhvatio oko kukova, podigao u vis smejući se da je rasteretim. Spustio sam je na krevet, opkoračio je u visini ramena i trljao kurčinom po ustima i licu dok je ona pokušavala da ga uzme usta. Spustio sam se niže i zatrzažio da raširi noge mada sam ja taj deo posla već počeo da radim umesto nje.

- Jel će da boli? - upitala je.

Ne boj se biće ti lepo. Sasvim lagano sam ušao u nju iz misionarske poze koja je cela obeležila naš odnos. Samo se čulo onako polu jako:

- Aaaaaa.

PROČITAJTE JOŠ

NOVI PATRIJARH 18. FEBRUARA: Evo gde će se održati izborni Sveti arhijerejski sabor SPC

TO MOŽE SAMO RUSKA ARMADA:Niko nema što Rusija ima

SRBIJA POSLE DRAME BEZ TROFEJA: Novak lomio reket, ATP Kup dobija novog šampiona (VIDEO)

ŽREB ZA AUSTRALIJEN OPEN: Đoković sa Francuzom na startu

NESVAKIDAŠNJA SCENA NA LINIJI 74 IZNENADILA PUTNIKE: Dečko iznenadio lepšu polovinu, nije mario za gužvu (VIDEO)

Odmah je ruku stavila dole našta sam je ja odvratio. U prvom tempu sam bio blag i spor da bi kroz koji minut ubrzao a Sani je sve jače ispuštala svoje prve krike. Ponekad sam tolko jako je tucao kao neku stariju tetu. Posle dvadesetak minuta sam izvadio alat i nadvio ga nad njenim licem. Zinula je što podkrepljuje činjenicu da je gledala porniće. Rekao sam joj da nevalja da guta nego da zatvori usta. Mlaz tople tečnosti je jurnuo ka njenom licu prskajući je po kosi licu vratu.

- Iscedi ga sad malo - govorio sam joj.

To je i učinila.

- Jel bilo sve OK? - pitah je.

- Da. Hoćemo opet? - upitala je.

- Da, naravno - odgovorih.

Ustao sam i otišao u kupatilo da operem kurčinu. Pozvao sam je da se okupa i pozvao sam taksi da ode kući. Na kraju sam je poljubio i rekao sam je da ćemo se videti. Kasnije smo isto ponovili ali u drugim pozama. Nema ničeg lepšeg i čistijeg povaliti "čistu devojku", onako bez pardona i iskreno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti