20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

ŽENA MI SE PRETVORILA U GOSPODARICU Dočekala me u izazovnom vešu, pomagalima i priredila mi nezaboravnu avanturu

Stajala je ispred mene i lagano rukama prelazila po čitavom telu. Dodirivala se po klitorisu, uvlačeći prste u svoju rupicu, a tada ih prinosila usnama i lizala ih požudno. Vrtiela je guzom, izbacivala pičku unoseći mi je u lice, a ja sam je pokušavao dohvatiti usnama.

Moj bračni seksualni život nije se razlikovao puno od miliona drugih, parovi zapali u stalnu kolotečinu, sve poze isprobane, svaki delić tela poznat, sve u svemu - dosada. Iz dana u dan ništa novo, pa ustanoviš da ti je možda i bolje bez partnera. Zadovoljiš se onda kad ti dođe volja sam, a mašti daš krila. Već dugo sam želeo da me supruga zaveže za krevet i grubo se nabode na mene, ali nisam znao kako joj to priznati, ali sreća mi se osmehnula, jer je i ona želela nešto novo i dočekala me jedne večeri omotana samo svilenim šalom. Iz zabave je na moj uzdignuti kurac vezala mašnu, a svakim jačim stiskom postajao sam sve uzbuđeniji.

- A da mi zavežeš ruke? - upitao sam tiho, a ona se nasmejala i obavila mi šalom.

Ležao sam pod njom i, iako sam se mogao da se oslobodim, to mi nije padalo napamet. Okrenula me na bok, a ruke savila iza leđa. Priljubila se uz mene i počela da trlja svoje bradavice o moja ramena, a onda me je prvo lagano, a tada sve jače grickala od vrata do guzice.

- Jače. Jače… - stenjao sam i kao da ju je to ponelo.

Zaronila je glavu među moje guzove i grizla me dok se moj kurac naočigled propinjao do neslućenih razmera. Kad je usnama obuhvatila moja jaja i počela da ih siska poput vakuma, eksplodirao sam. Polizala me i postavila svoju pičku iznad mene. Gurao sam jezik u njenu rupicu, uvlačio jedan prst, pa više njih, a ona se nabadala i jecala, nameštala i vrpoljila, dok nije svršila i zatim legla smireno kraj mene.

VESTI DANA

(UŽIVO) ČETVRTFINALE AUSTRALIJAN OPENA: Đoković se vratio u igru!

VUČEVIĆ: Građani zadovoljni, dosad u Novom Sadu vakcinisano 45000 ljudi, a 17000 ih je revakcinisano!

PSIHOLOZI DOŠLI DO ZASTRAŠUJUĆIH ZAKLJUČAKA: Očuhu devojčice (9) iz Negotina preti ROBIJA

- Već dugo nam nije bilo tako dobro. Nisi me jebao, a svršavanje je bilo neverovatno - mrmljala je i uvalila mi jezik, jer je uvek volela nakon orgazma da se ljubi još neko vreme.

I ja sam uživao.

- Volim kad me grizeš, kad sam bespomoćan. Znaš da već dugo nisam doživeo takvu erekciju - priznao sam i prepustio se zagrljaju.

Ali, istovremeno priželjkivao sam puno više, moji snovi uvek bi se ponavljali. Želeo sam da me ima, da je slušam, da radim sve što joj padne na pamet, a istovremeno znao sam da moram polako uvoditi svoje želje, jer ona nikad nije volela nagle promene. Ipak sve je brzo krenulo. Počelo je mojim poklonom njoj - kožnim bodijem i psećom ogrlicom. Prvo se čudila, ali svidelo joj se. Njene želje postale su moja zapovest i naučila je da uživa u tome. Tu i tamo podmetnuo sam joj priče u kojima je žena bila apsolutna gospodarica, a tada sam počeo kući da donosim porniće istog sadržaja. Danas sam srećan i ispunjen. Evo, juče sam došao kući umoran kao i uvek, a ona me na samim vratima odgurnula rukama i ošamarila me bez reči. Nisam stigao da reagujem, a već je odbacila kućni ogrtač i zavikala:

- Na pod i ćuti! Kretenu jedan, radiš kao konj, a ja te čekam. Ljubi mi cipele životinjo jedna! Drugo nisi zaslužio.

Bacio sam se na pod i počeo da ljubim njene plišane papuče.

- Ne, svinjo! Liži ih, one su moja pička, moja vulva, moja vagina - vrištala je i udarala me po leđima kratkim udarcima dlanova obe ruke.

Prepustio sam se talasima zadovoljstva, ni ne sanjajući da moje želje sežu tako duboko. Nikada nisam razmišljao o takvoj vrsti dominacije, ali izgleda da je moja žena shvatila moje porive pre od mene. Odjednom, povukla je nogu i stavila je na moja leđa, pritiščući me o pod.

- Da se nisi usudio da se pomakneš - naredila je i odšetala do vrata koja su vodila u dnevnu sobu.

Zaključala ih je i ključ stavila u sapeti kožnati grudnjak, povukla je lanac na ulazu i nogama odgurnula tepih koji je pokrivao pločice.

- Skidaj se! - njen glas bio je oštar i u meni je s uzbuđenjem rastao i strah.

Nisam znao što me očekuje, ali slušao sam je poput psića. Počeo sam da skidam kravatu kad me opet prekinula:

- Brže, brže stoko… dok nabrojim do deset želim da te vidim golog. Jasno?

Čuo sam kako se paraju rukavi košulje, ali nisam razmišljao. Ubrzo sam pobacao sve sa sebe i ostao da sedi pred ulazom.

- Legni na pločice. Njihova hladnoća je kazna za tvoje kašnjenje. Na stomak! Priljubi svoj kurac! Šta čekaš, životinjo? - naredila je i ja sam je u transu poslušao.

Hladnoća me zgrozila i drhtao sam čitavim telom. U sledećem trenutku osetio sam kako me zajašila odpozadi i priljubila svoju vruću pičku na moju guzicu povlačeći je gore-dole. Strah i hladnoća ustupili su mesto uživanju. Jednim potezom zbacila je gaćice i našla se na podu ispred mene, raskrečenih nogu.

- Liži me! - prostenjala je i ja sam pohlepno gurnuo jezik među njene usmine.

Lizao sam je dok su mi testisi udarali po hladnim pločicama. Podizala je guzu u vazduh i upravo kad sam osetio da joj se bliži vrhunac, naglo me odgurnula.

- Okreni se! Hajde, brže malo!

Okrenuo sam se na leđa, a kurac mi se oslobođen pritiska poda ustremio prema plafonu. Opkoračila me i rukama me naglo povukla za glavić. Vrisnuo sam od bola, ali ona nije dala da se omete. Obuhvatila mi je kurac s obe ruke i grubo počela da ga navlači. Drkala me ne razmišljajući o bolu koju mi nanosi. Bože, kako sam uživao! Kad sam mislio da neću moći zaustaviti erupciju sperme, naredila je:

- Samo se usudi da svršiš! Svršićeš kad ti ja to dozvolim, da se nisi usudio pre!

Nisam bio siguran da ću uspeti da izvršim njeno naređenje, ali ona me hladnokrvno ugrizla za jaja, od čega je moj vrisak valjda podigao komšije na noge. Osetio sam laganu vrtoglavicu i bio sam uveren da se nalazim u lokvi krvi. Insinktivno sam preplašeno spustio ruku i prstima potegnuo po nabreklim jajima, ali prsti su bili čisti i odahnuo sam s olakšanjem. Iz straha pomešanog s neverojatnim uzbuđenjem prenuo me njen ludački smeh. Legla je na mene i počela da me ljubi, kružeći jezikom. Duboko sam disao nadajući se da me kurac neće izneveriti i da neću pošpricati njenu mokru pičku.

- Zgrabi me za sise, ti budalo jedna! Liži me po njima, ajde, liži…

Obuhvatio sam je rukama i počeo povlačiti jezikom po bradavicama. Njene ruke nisu mirovale. Stiskala me i štipala po ramenima, vukla za ušne resice i grebala po rukama. Mislio sam da ću eksplodirati. Osetila je to i naglo se digla, potegnula grudnjak preko okruglih dojki i potražila na podu ključ. Odšetala je do vrata, otključala ih i pre nego što je nestala u dnevnoj sobi naredila:

- Da se nisi usudio da se pomeriš!

Ležao sam na leđima ne osećajući više hladnoću, a kurac mi je i dalje stajao ustremljen kao nikada i kao da nije imao nameru da padne. Prvo sam poštovao njenu naredbu, ali uzbuđenje je bilo prejako. Polako sam spustio ruke i obuhvatio ga i počeo da ga drkam.

- Da se nisi usudio! Kad poželim da svršiš, to će biti u mene, u moju pičku. Ne prosipaj spermu bez veze!

Okrenuo sam glavu, a ona je stajala na vratima potpuno gola. Pseću ogrlicu vrtila je među prstima i prilazila mi polagano. Spustila se na kolena i stavila mi je oko vrata. Ne znam od kud se stvorio mali lanac, jer ja ga nisam nabavio. Zakopčala ga je i veliki krug na kraju obesila na kuku vešalice. Naredila mi je da sednem. Naslonio sam se leđima na zid i zagledao u nju, jer nikada pre nije bila tako otvorena. Stajala je ispred mene i lagano rukama prelazila po čitavom telu. Dodirivala se po klitorisu, uvlačeći prste u svoju rupicu, a tada ih prinosila usnama i lizala ih požudno. Vrtela je guzom, izbacivala pičku unoseći mi je u lice, a ja sam je pokušavao da je dohvati usnama.

- Ne, to nije za tebe. Sada uživam sama, želim da se pojebem i svršim bez tebe.

Na tren sam zatvorio oči, ali želja je bila jača. Dok se tresla u grčevima, nisam izdržao. Špricao sam po sebi, dok se sperma u kapima slivala preko mijih nogu na pločice.

- Ko ti je dozvolio da svršiš? Moram da te kaznim. Ti znaš da mene moraš da slušas - vikala je, a ja sam pod utiskom straha stisnuo noge i ukipio se iščekujući kaznu.

Prišla mi je i skinula lanac s vešalice.

- Na stomak! - poslušao sam je bez pogovora. - Osloni se na kolena! Četvoronoške! Uz nogu! Ti glupo pseto.

PROČITAJTE JOŠ

VUČIĆ sutra sa zvaničnikom ruske Dume: Tema odnosi Srbije i Rusije!

DETALJI PUCNJAVE U ARANĐELOVCU: Osumnjičeni pištolj krio u dvorištu!

ON JE GLAVNI SUDIJA: Grk odlučuje o sudbini crveno-belih, a ovo su njegovi pomoćnici

Klekla je iza mene i počela da mi grize guzove. U prvi mah lagano, a onda sve grublje. U trenutku se podvukla pod mene i uvukla moj još uvek mlohav kurac u usta. Sisala ga je i oblizivala, stiskajući mi pritom jaja, a kad je počela da ga grickati prednjim zubima, osetio sam kako počinje da raste. Nikad do tada nisam mogao doživeti erekciju tako reći neposredno nakon što sam svršio. Izgleda da se i ona iznenadila, jer me pohvalila:

- Tako mali moj. Naučiću ja tebe kako se stoji u stavu mirno pred svojom gospodaricom.

Nakon nekoliko minuta legla je na leđa i rekla:

- Zadovolji me nožnim prstima!

Nisam znao hoću li uspeti, ali ispružio sam stopalo i palcem počeo da palim njen klitoris. Uskoro sam dodao i drugu nogu kojom sam pokušao da se uvučem u njenu rupicu. Prsti su počeli da me bole, ali nije dozvolila da prestanem. Kroz noge su mi prolazili žmarci, a i laktovi su me boleli, jer sam sve vreme njima bio uprt o pod. Kad sam mislio da više neću izdržati, zavikala je:

- Na leđa!

Okrenuo sam se, a ona me opkoračila i nabila se napokon na moj kurac. Skakala je po meni, rukama mi pritiskajući stomak. Svršila je pre mene i zatim mi grubo pušila kurac sve dok nisam izbacio užarenu tekućinu u njena usta. Zagrizla me na kraju, a ja sam uz vrisak doživeo orgazam nad orgazmima.

- Jesi uživao? - upitala me kad smo došli sebi.

- Kao nikada do sada. Nisam ni znao da me takav seks uzbuđuje. Hvala ti! - ljubio sam joj mačkicu i guzu prepun zahvalnosti.

Tada sam shvatio da ću zauvek ostati njen poslušni rob, a ona moja bezrezervna, goropadna gospodarica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti