14°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

Ponudili joj vožnju, pa se IZREĐALI na njoj! Njena mačkica im je bila zahvalna!

Kada sam se udala otišla sam daleko od svog rodnog grada ali su se duhovi prošlosti budili sa svakim dolaskom u posetu mojim roditeljima. Gde god da sam krenula sa mužem ili sama osećala sam se neprijatno zbog bezobraznih pogleda i dobacivanja. Bila sam neko kome „viri kurac iz očiju”, a moram da priznam da u seksu volim redaljke.

I onda jednog jesenjeg kišnjeg dana sam ostavila muža kod roditelja a ja sam krenula kod sestre u goste. Dok sam čekala autobus na stanici se zaustavio crveni Golf 2 sa tri osobe unutra. U prvom momentu nisam videla o kome se radi i onda prozor otvara Miloš koji me je u školi redovno trpao i napušavao, i još dva momka koja sam znala samo iz viđenja, i pitao me da me povezu.

Priznajem da sam pristala da uđem jer sam priželjkivala razgovor o školskim danina jer me je pomisao na to uvek uzbuđivala. Čim sam ušla u auto ispostavilo se da sam bila u pravu, jer u startu me je Miloš predstavio rečima:
– Momci ovo je Tijana, devojka koja se uvek nađe kada vam se jaja napune i kurčevi ukrute – na šta je jedan odgovorio sa:
– Drago mi je, ja sam Mića.

Posle par minuta vožnje momak koji je sedeo do mene na zadnjem sedištu je polako kretao u akciju. Počeo je da mi polako mazi butine koje su se sijale od crnih najlon-hulahopki, i malo po malo, zavukao mi je ruku pod suknjicu i počeo da mi masira pičkicu preko čarapa. Istog trenutka sam ovlažila i upustila se u igru sa njim.

Izvadila sam mu iz pantalona poludignuti kurac koji je bio kraći, ali zato podosta debeo, i krenula sam polako da mu drkam. Brzo mu se digao i samo mi je rekao:
– Kurvo ’ajde puši malo kurčinu, za to si stvorena – na šta sam ja spustila glavu među njegove butine i pušila mu lagano, sve vreme gledajući reakciju Miloša i ovog drugog koji su se pravili kao da ništa ne vide.

Posle par minuta zaustavili su auto u jednom šumarku i Miloš je rekao:
– Momci, ’ajde da damo ovoj drolji ono što hoće.

Izašli su napolje iako je padala kiša a momak kome sam pušila mi je podigao glavu i oborio me na leđa. Videlo se da mu se žuri; za par sekundi mi je svukao najlonke sa sve gaćama i redaljka je počela.

Nabio je svoju kitu u mene i počeo da se zabada sve brže i jače. Posle 5 minuta suzdržavanja krenula sam da stenjem i jaučem i uzivanje je postajalo sve jače i lepše. Ali, kao i ja, i oni su bili napaljeni kao životinje, a dodatno me je palila slika kako me jedan razvaljuje od kurca dok dvojica stoje na kiši drkajući kurčeve i čekajući svoj red da me odvale. Posle desetak minuta prvi je počeo da svršava u mene nenormalno puno sperme.

Kada sam osetila toplotu u sebi počela sam da stenjem da ne svršava u mene jer se nisam zaštitila, a on se nije zaustavio dok nije i zadnju kap sperme istresao u mene, i samo mi je rekao:
– Šta te briga, ako ti napravimo dete imas muža da čuva.

Kada je završio sa mnom prišao mi je Miloš i rekao:
– Pu! Jebem ti kurvetinu, jadan njen muž – i krenuo da me kara još jače nego njegov prethodnik. Zabijao se toliko duboko da sam njegova jaja osećala na dupetu. Vadio ga je celog i zabijao do kraja a ja sam toliko bila napaljena da mi ni to nije bilo dosta nego sam uporno stenjala i tražila da me jebe jače.

Miloš je sve više besneo, što zbog mog stenjanja, što zbog sperme prethodnika koja se iz moje pičke slivala niz njegov kurac i ulepljivala mu i kurac i jaja, i na vrhuncu besa je ustao sa mene i rekao i meni da ustanem. Kada sam ustala on je seo ispod mene i rekao:
– ’Ajde kurvo, nabi’ ga u čmar pa da vidimo ’oćeš traziti još!

Polako sam se nabijala na vrh njegovog glavića kako bih razradila čmar ali on nije imao više strpljenja i nabio mi ga je celog. Tada sam osetila najčudniji osećaj u svom životu: nikada nisam osetila takvo mešanje užasnog bola i neverovatnog zadovoljstva. U meni je gorela neverovatna vatra i u tom delirijumu sam pozvala i poslednjeg momka da ga nabije u moju napaljenu pičku jer sam želela da budem ispunjena do kraja.

On je to jedva dočekao i orgazmi su krenuli jedni za drugim. Izluđivao me je taj osećaj dok sam bila u sendviču između njih dvojice, zbog toga i volim redaljke. Izluđivala su me dva kurca koja su me širila i razvaljivala, a očigledno je i njih to izluđivalo jer posle nepunih 15 minuta Miloš je krenuo da svršava kao lud.

Osećala sam svaki trzaj njegovog kurca u mom čmaru koji je već počeo da bez problema prima Miloševu batinu. Kada mi je napunio čmar nije hteo da se pomera da bi mi ovaj drugi napunio picu. Par minuta posle Miloša i on je krenuo da svršava uz jake zvukove zadovoljstva. Nabijao ga je brzo i jako i ja sam bila presrećna što sam zadovoljila tri frajera i potpuno sam zaboravila na trudnoću i sve drugo.

Kada je i on ispraznio svoja jaja sklonio se i ja sam se podigla sa Miloševe već omlitavljene kurčine sam počela da navlačim polako i najizazovnije što sam mogla, kao da sam želela da ih napalim i da me još jednom razvale.

Kada sam se obukla rekla sam im da me odvezu kući jer nema šanse da sad idem bilo gde. Kada smo stigli ispred kapije ja sam izašla i pružila ruku svima kao da ništa nije bilo, a Miloš je bio toliko drzak da kad je video da mi muž stoji na vratima, mrtav ’ladan mu je mahnuo i pitao ga kako je, na šta se moj muž osmehnuo i rekao da nije loše, i ne sluteći da je upravo pričao sa momkom koji mu je do pre 10 minuta odvaljivao ženu od kurca.

Kada sam ušla izbegavala sam da ga poljubim jer mi je bilo neprijatno a za njih sam rekla da su mi stari drugari. Veoma mi je bilo neprijatno da ga pogledam jer sam osećala kako su mi najlonke natopljene njihovom spermom, ali i pored toga taj dan je jedna lepa uspomena za mene.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti