20°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

ZUBARKA SVETLANA GA LIZALA KAO LIZALICU: Gurnuo sam joj svoj nabrekli tvrdi alat u mirisnu mačkicu - zajecala je!

Morao sam kod zubara, znate, hoće nekad da zaboli..... svašta nešto. Ali ono što mi se dogodilo sa zubarkom, dugo ću pamtiti. Zubarka Svetlana bila je predivna … uviek doterana, zračila je senzualnošću i seksepilom … često sam maštajući drkao na nju. 

Seks sa njom...uh... maštao sam o tome. A vi kao ne biste? Onako utegnuta u belom, pa na onoj zubarskoj stolici... Želeo sam da joj gurnem batinu u otvorena usta, da malo ja izigravam zubara njoj.

Bela suknjica do iznad kolena uz te predivne dugačke noge, na koje su navučene crne sitno-mrežaste čarape…uvek sam se pitao šta se skriva iza te odeće, dok sam sedeo na stolici, a ona obavljala sitna telefonska ćaskanja. U takvima pauzicama uglavnom sam smišljao različite scenarije u kojima je divljački jebem … a i kurac mi se tada redovno dizao … uviek sam se pitao primećuje li čudne aktivnosti u mojim boksericama. Nisam ni slutio u što će se to veče pretvoriti. Ona, predivna plavuša – zrela gazela, izrazito zelenih očiju u kojima sam se topio kad god bi me pogledala, breskaste tvrde guze, preplanulog tela i to sve spakovano u 35-togodišnji paketić.

PROČITAJTE JOŠ:  TRPAO SAM DRUGARICU NA ADI: Lizali smo se i kresali na sred plaže

Ja nisam mogao verovati što se događa, napokon ostajemo sami. Prislonila se uz sto s moje desne strane tako da je grudima dodirivala moj torzo (a to je redovno radila … obožavam kad se žene koriste svim svojim adutima) te čačkajući malo po zubima proveravajući nepotrebno …. reče kako neće dopustiti da tako besposleno sedim u ove kasne sate …. (ja sam samo posmatrao kako se odvija ovaj scenario, a ovaj put u režiji Svetlane – plavuše u belom). Videla je, moj zadivljeni tupi pogled i veselo se nasmejala … zatim je otišla iz ordinacije i vratila se za tili čas, te zaključavši vrata reče kako smo izgleda ostali sami večeras. Kad sam čuo škljocaj vrata shvatio sam da je vrag odneo šalu i odlučio prepustiti se toj igrici. – Ja izgleda, puno pričam, kaže Svetlana – Ma ne, nikako, razgovor uglavnom opušta situaciju, zar ne … (rekoh primetivši otkopčanih par dugmbića na svilenoj bluzi) I počelo se odvijati …

Gracioznim hodom prišla mi je s prednje strane, zaustavljajući se uz prozor, prekrstivši ruke, okrenula se prema meni, izbacivši mrežastu “crnu” nogu prema napred i tapkajući po podu prosmatrala me je studiozno. Bila je prekrasna, grudi su joj se skupile zbog prekrštenih ruku … izazivala me je i ja sam ludeo. Prišla mi je i počela otkopčavati kaiš, sve vreme ne skidajući pogleda s mojih očiju a pantalone mi je svukla zajedno s gaćama – E sad .. progovori … da vidimo šta tu skrivaš – a on izleteo spreman …. Uuuuuh … promrmlja nežnim glasom koji je bio simpatičan i božanstven … vreme je da obradim ovaj menjač. – Morate ga prvo zaraditi, draga doktorice … rekoh i nogama je privučem k sebi i poljubim strasno skinuvši joj bluzu provlačeći ruke kroz crni čipkasti grudnjak izvlačim joj sise i ližem bradavice … – Ti si veoma nevaljao dečak …. reče i odgurne me natrag u stolicu.

PROČITAJTE JOŠ:  DO'VATIO SAM KOMŠINICU I OPASNO SE IGRAO NJENIM IGRAČKAMA: Obožava da glođe moju debelu batinu i tako me je strasno dovela do ludila

Ona je opet preuzela uzde i spustila se onome što je i naumila … prevukla je kožicu preko glavića nekoliko puta i počela ga pušiti, lizati okretno i znalački …. ližući od korena kurca prema vrhu, placajući jezikom i sisajući ga kao lizalicu …. svršio sam joj ravno u usta trzajući se i slušajući njeno mumljanje … pogledala me blago otvorenih usta dok prevrće spermu po jeziku … pa proguta … smejući se. 

Povučem je k sebi i polegnem na sto i ljubim po telu, vratu, ližući bradavice, gladim je svojim glatkim rukama po unutrašnjoj strani leđa, spuštam se i ja sve niže i niže …. svlačim joj suknju , a pičkica izletela skroz glatka, sva vlažna i spremna za obradu – guram svoj jezik duboko, nalazim klitić, nadražujem ga a sokovi samo teku… moja doktorica se izvijala i jecala od uzbuđenja … bila je spremna za jebačinu, no nisam joj ga hteo dati još iako je stenjala i tražilaaa da joj ga zakucam.

U tim trenucima želeo sam da doživi hiljade malih orgazama, počela se tresti i duboko dahtati … osetio sam nalet sluzi i soka – pičkica joj je mirisala i bila je jebeno slatka …. svršila je, ali htela je još – daj mi ga, daj mi ga … daaj …. molila je … Uzeo sam svoj nabrekli tvrdi alat u ruke igrajući se s glavićem po ulazu u vaginu … te sam prodro polagano u nju kako bi se kanal prilagodio debljini – ona je počela stenjati i progovorila je kroz zube kako je debeo i kako takvog još nije probala …. Lagano sam je nabijao a ona se rukama učvrstila o ručke stolca i čvrsto se opirala mojim nabijanjima …. podrhtavala je od užitka. Ulazio sam sve dublje i prepustio se naboju … celo joj se telo počelo grčiti … svrši u mene vikala je – pijem pilule, želim osetiti kako tvoja vruća sperma štrca u meni i razliva mi se niz noge…. Ja sam se samo nabijao u tu najjebeniju pičku koju sam probao u životu … Uzdisali smo sve jače … mišići njene slatke pičkice sve su me više stiskali … kraj je bio blizu. Svršili smo oznojeni, uzdihani i ujedinjeni …. koja jebačina vikala je sva zadovoljna.

PROČITAJTE JOŠ: LEA JE BILA RIBA "DO BOLA": Mahnito sam je lizao dok je stenjala pod mojim jezikom

Iscrpljen odmaknuh se od nje i oslonih o prozor, gledajući taj prizor nasuprot sebi … bila je neverovatna – dirala se po pičkici prstima i lizala sokove i spermu pa se s onim crnim mrežastim nogama spretno spustila sa stolca i krenula prema meni spuštajući se na kolena. Bez riječi mi uze kurac u usta te ga obliza gledajući me ravno u oči dok je jednom rukom još uvek mazila svoju još nabubrenu pičkicu i prste pune našeg nektara oblizivala zajedno s mojim kurcem. Popaljen time okrenuh je i zguza joj uvalih jezik duboko u picu sisajući te sokove i jebajući je jezikom – još je više sva zadovoljna izbacila guzu unazad raširivši još više noge … tražila je još … primih je za bokove i ubacih nabrekli kurac nabijajući je snažno – stenjala je i vrištala … vukao sam je za kosu i nabijao ejakulirajući u nju opet. Svršili smo zajedno ko neke jebene srodne duše … legli smo na hladne pločice u ordinaciji i smejali se, gledajući se …

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar