20°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: HappyBSC

DUGO I POHOTNO RAZVALJIVANJE KLINKICE Probala sam batinu i više je nisam ispuštala

Ceo život se takmičim. Jednostavno želim da budem najbolja! Seks je već nešto posebno; u njemu se ne takmičim, u njemu želim da uživam. Evo jedne moje priče, a vama želim da je proglasite najboljom. Počela sam da se jebem sa svojih 16 godina. Kako je bilo? Živim u porodici u kojoj i ne vlada neka prijatna atmosfera. Sama sebe sam probušila još kao mala, a već sa 14 godina sam koristila mamin vibrator. Topila sam se i zamišljala kako se jebem sa nekim zgodnim tipom.

Nije bilo na kraju baš tako. Sve počinje jedne večeri kada sam se vraćala kući sa neke žurke. Bila sam malo pripita i jedva sam ušla u kuću. Iznenadila sam se kada sam videla očuha kako sedi i gleda TV. Nisam očekivala da je budan, ali kada sam videla da na TV ide pornić bilo mi je jasno. On je sedeo u svojoj fotelji i držao svoju kurčinu u ruci. Lagano je drkao. Stala sam i pogledala ga. Pitala sam ga da li je to uredu da kada mama nije kući on nema pametnija posla nego da drka kurac umesto da spava. Pogledao me je sa osmehom na licu.

PROČITAJTE OBAVEZNO

BRUKA UGLEDNOG "NJUJORK TAJMSA" Vučića pomešali sa Tačijem i naveli da je optužen za ratne zločine (FOTO)

PUCNJAVA NA SENJAKU: Ubijen mladić, u toku je potera za ubicom!

BILT NAJAVIO HAPŠENJE TAČIJA: Čeka se potvrđivanje optužnice!

RIK: Izbori će biti ponovljeni 1. jula na 234 biračka mesta

- Pa mogla bi ti da je zameniš ako hoćeš?

Onako pijana nisam baš mnogo razmišljala.

- Pa upravu si, kada već ona nije tu, mora neko.

Kako sam to rekla, prišla sam i klekla pred njega. Ugasio je TV i pomilovao me po glavi. Pogledala sam ga i uhvatila njegovu nabreklu kitu. Strpala sam je u usta. Toliko sam puta vežbala sa maminim vibratorom da sam bila spremna za ispit. Počela sam lagano da ga ližem, sisam. Brzo je moja ruka našla put do moje pičkice.

Tata je samo uzdisao. Ja sam sve više uživala, već sam se nabijala na sopstvene prste. Odjednom me je očuh grubo gurnuo. Pala sam na patos raširenih nogu. Suknjica mi se povukla skroz. Sada su se lepo videle moje gaćice skinute do pola i vlažne. Gledala sam ga skroz zbunjeno i sva kao nevina. Ustao je i rekao:

- Sada ćeš da vidiš kako jebem.

OVO MORATE ZNATI

STRUČNJACI ŠOKIRANI! Ovo je razlog MALE SMRTNOSTI od KORONE u nekim zemljama!

KINA I INDIJA NA IVICI NUKLEARNOG RATA! Postavljaju VOJNE INSTALACIJE u spornoj dolini! (VIDEO)

Nisam stigla ništa da kažem, a već mi je uterao svoj kurac u pičkicu. Počela sam da se prilagođavam njegovom ritmu. Uživala sam sa svakim njegovim ulaskom u mene. Počela sam da stenjem. Jednostavno, jebala sam se po prvi put i to ne sa bilo kim već sa svojim očuhom. Nabijao me je sve jače i ja sam uživala. Uskoro me je tresao orgazam. On ga je izvadio i počeo da ga jako drka iznad moje face.

- Gutaj kurvice! Gutaj sve! Ista si majka, samo bi se jebala!

Poslušno sam otvorila usta i čekala. Počeo je da svršava vrlo obilno! Sve što sam uhvatila sam progutala. Pridigla sam se i počela da mu ga ližem, nisam želela da ostavim nimalo sperme. Sve sam pohotno lizala. Kada sam završila, ustala sam i otišla do kupatila. Kada sam izašla, moj očuh je spavao naveliko. Prišla sam i krenula da ga poljubim u obraz. Odjednom me je uhvatio za glavu i nabio mi svoju jezičinu u usta.
Lepo se ljubio.

- Hvala ti mala za ovo večeras.

- U redu je, treba neko sa vremena na vreme da odmeni mamu - rekla sam mu.

- Menjaćeš ti mamu češće!

Bila sam srećna zbog toga. Dugo me je još jebao i uzduž i popreko, ali ipak taj prvi put je nekako bio haos!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti