30°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

TETOVIRAO MI JE MEĐUNOŽJE I - NAPALIO Osećala sam vrelinu, a on je neumorno radio jezikom

Moji bajkeri, kada ih čovek pogleda, možda se i naježi na trenutak, jer prvo što ugleda jesu kožni prsluci bez rukava i ruke gole, išarane sa bezbroj slika. Neke od tih slika za njih imaju posebno značenje…

Neke su simboli teških vremena, neke uspomene na drage im osobe, neke predstavljaju bitne prekretnice u njihovim životima. Mada ima i onih slika koje ne znaće ama baš ništa, ali su tu da popune recimo preostalo mesto na ruci, čisto da ne bude rupe.

Heheh slatki su moji drugari i ja njih ne vidim kao nakaze i frikove, već vrlo srčane i dobre ljude kakvi zapravo i jesu. A to što se oni šaraju, pa neka im je. Što da ne. Šta fali. Verujem da svet oni vide kroz slike, kroz boje i umetnost, i da im ta osobina upravo probuđuje i onu ljudskost i čovečnost. Volim moje bajkere.

U našem klubu, na jednom zidu stoji od pamtiveka jedna slika koja se meni narocito dopadala. Na slici je točak motora, a oko njega plamen. Zapaljena guma i malo traga otopljene gume na asfaltu. Slika nije ništa posebno, ali kad god uđem u klub prvo nju vidim, i nekako je postala deo mene. Kada drugima pričam o klubu, o drugarima o nekom dešavanju, pred očima mi je prvo ta slika pa onda sve ostalo. Možete već pretpostaviti da mi se javila želja da ta slika bude na mom telu. Kada sam jedne kišne večeri prolazila ulicom gde su sve sami dućani i tezge, primetih da iz jedne još bije svetlo. Tattoo shop je još radio i to je bilo to. Rešila sam da uđem i tražim da mi urade sliku.

Uđoh i još ne rekoh ni dobro veče, momak, koji je stajao za pultom i brisao ruke o peskir, viknu:

- Ne radimo više, dođite sutra.

Stajala sam samo par trenutaka onako kao u vakumu i ko zna kako sam ga ja gledala kada je ponovo momak progovorio:

- Ah ne gledaj me tako, slamaš mi srce. Dođi i reci šta si htela mlada damo.

I razvukao je lep osmeh na jako lepom licu. Osmehnuh se i ja i onako kroz zube rekoh da želim jednu malu sličicu…. Nije komplikovana… čak šta više jako prosta…

- Reci curo šta želiš?

Izvadih iz zadnjeg džepa lepo presavijen papir na kome sam nacrtala sama onu sliku sa zida moto kluba, onako kako sam najbolje umela i pokazala mu je.

- Evo… točak, plamen i malo traga od gume na putu… ništa više...

On je pogledao sliku, pa je mene ošinuo pogledom koji je sada bio nešto drugačiji, nekako ispitivački. Kaže:

- A reci mi, gde želiš da istetoviras točak.

Neki blagi sram mi je protutnjio kroz telo i udario u glavu i obraze pa oborih pogled, ali ipak izustih da želim sliku bas na donjem delu stomaka, ispod pupka u desnu stranu i počeh da mu pokazujem rukom to mesto.

- Dobro, ne moraš sutra dolaziti za tu malu sličicu, možemo je uraditi sad. Hajde, svuci pantalone i lezi tamo na onaj sto, ja sam za minut spreman i počinjemo.

Srećna što ću dobiti tetovažu još koliko odmah pojurih ka stolu, ali opet me neke stege uhvatiše, pošto moram skinuti farmerke. No hajde kada sam već tu, nema povratka. I skidoh farmerke, odložih ih na neku malenu stolicu i legoh na krevet prekriven nekim orandž čaršafom. Prišao je kroz neki trenutak i ovaj momak, na rukama je imao rukavice i montirao pištolj za tetoviranje. Da li je primetio da sam napeta, verovatno, ipak su ovi ljudi delom i psiholozi, te je počeo da me zapitkuje o svemu i svačemu, ne bi li me makar malo opustio. I tako kroz razgovor saznaje da sam deo bajker tima, da volim vožnju, miris benzina, kožne jakne i teksas farmerke, i da sam eto rešila da i ja imam jednu sliku ali malenu i na skrivenom mestu da je ne može niko videti. Samo ja.

Na tu moju rečenicu, on se samo osmehnuo i rekao da kreće da crta. Moraće prvo olovkom jer posle nema ispravki. Rekoh:

- Ok, kako god smatraš da treba.

I počeo je crtati po donjem delu stomaka ali primetila sam da se nekako muči. Stalno je izvrtao i krivio ruku, okretao glavu, mrštio se. Ja ćutim i čekam. Na kraju, podigavši pogled koji se susreo s mojim rekao je ovako:

- Znaš šta dušo, moraćeš da skineš gaćice. Jbg smetaju mi, ne mogu prići mestu gde želiš tetovažu ovako.

Skupila sam usne u znak da se ljutim i da neću skidati gaćice na sta je on ponovo rekao:

- Opusti se malena, ja sam profesionalac, hiljadu puta sam crtao i na gorim mestima od ovog tvog pa se devojke i žene nisu bunile. Moram tako ili jednostavno menjaj mesto tetovaže. Hoćeš na ramenu? Na plećki?

- Ne, ne - izlete iz mene kao iz puške.- Tu ćemo, skinuću ih, a ti nemoj da gledaš.

Nasmejao se slatko ovaj momak što je izmamilo i meni neki ludački smeh. I skinuh ja gaćice i legoh opet.

- Slušaj muziku i razmišljaj kako voziš dok ja budem crtao. Ne obraćaj pažnju na mene - kaže on i pusti neki CD koji je već bio u plejeru.

Muzika se prosu po studiju, neka mirna, nekako romantična i zaista me je smirivala. Zurila sam u plafon, slušala te mile tonove a on je crtao… i crtao. Dok je još držao flomaster u ruci i izvlačio savršene linije, druga ruka mu je bila naslonjena na gornji deo moje butine. Tu ruku bi pomerao svaki put kada bi crtež tako zahtevao, da bolje zategne kožu, da bolje iscrta moj točak. Sam đavo zna zašto me je to plalilo. Osećala sam neku vrelinu dole, podrhtavanje mišića. Mačkica mi je vlažila zbog njegovih ruku i daha koji sam mogla na butini da osetim, jer je savio glavu i približio je crtežu, da što bolje vidi. Grizla sam usnu i gledala u plafon, pokušavajući da budem što mirnija. Oči su mi se punile nekim čudnim suzama, onim koje se jave kada si nemoćan da bilo šta uradiš.

Završio je sa flomasterom i rekao da će sada početi s mašinicom. Jedno ,,Mhm,, izletelo je kroz moj nos i stegoh usne iščekujući sada već bol. Zujanje pištoljčica za tetoviranje je nadjačalo onu divnu muziku u studiju, i ja krvnički zažmurih dok su me one sitne iglice bole. Zastajao je povremeno, da dođem do daha jer sam više puta ispustila ono mučno:

- Mmmhhh...

Svaki put bi me pogledao u oči, blago se osmehnuo i potvrdno klimnuo glavom. Ulivao mi je neko naročito poverenje pa sam vremenom postajala sve mirnija. Nežna mu je ruka. Blažio je moju bol levom rukom i nekom mekom maramicom svaki put kada bi se na koži nakupilo više boje. Ponovo sam čula muziku. Bol od igli je potpuno nestao, sve što sam osećala bili su njegovi prsti i povremeni dah iz njegovih usana. Opet sam počela da se palim.

Već sam duboko disala, verovatno je to i primetio. Mislim da je dole bila poplava… Gledala sam u njegove prste, u njegov ozbiljan izraz lica i možda glasno uzdisala. Kada je završio, uspravio se i pogledao svoj rad. Onda je, primetila sam, gledao mene, onaku bez gaćica kako ležim na stolu. Valjda je sagledavao celu sliku i ocenjivao kako mi to stoji… Uzeo je zatim nekakvu pumpicu i štcnuo nekakvu tečnost na tetovažu i čistom maramicom prebrisao.

Ja sam i dalje duboko disala i upijala svaki njegov pokret. Nisam očekivala, mada sam priželjkivala; spustio je usne na tetovirano mesto i najnežnije me poljubio.

- Ah - izpustih naglas i podigoh se na laktove.

Posmatrao me je kao kakva zver. Neka divljina mu je sevala iz očiju. Uhvatio me je za butine čvrsto i počeo da ljubi svud ukrug gde je bila naslikana slika. Moje noge su se same nekako širile i omogućile mu da priđe mačkici i jezikom šarao preko nje. Njegov nemirni jezik je golicao usne moje mace, klitić, pa rupicu, pa bi ljubio unutrašnji deo butine, pa bi se opet vratio i sisao usmine do mog potpunog ludila. Noge su mi već potpuno raširene i njegova glava između njih. Počeo je gurati prst u macu… jedan, pa je dodao drugi i prodirao sve dublje. Palcem je masirao klitić, a jezikom šarao od njega do pupka i nazad. Gibala sam se kao zmija, jer sam sve manje mogla da izdržim njegove dodire. Muzika kao da je bila sve glasnija i dobijala neki brži ritam, a on je taj ritam pratio i tako me dobro lizao da sam čak dva puta svršila.

Graške znoja na njegovom celu govorile su da neće još dugo ni on izdržati i da je želeo da mi ga da. Dadoh mu znak da me uzme, da sam njegova sva. Za tren oka bio je u meni i prodirao duboko i brzo. Naročito sam volela taj trenutak jer me je gledao u oči i posmatrao moje reakcije.

Pogledom mi je govorio da ce još više ubrzati. Pogledom sam mu govorila da je slobodan da uradi šta želi. Svršio je po pom stomaku i po tetovaži u nekoliko uzastopnih mlazeva. Dugo mi je ljubio usne i samo jednom prošaptao da sam lepa. Ne, nije me on jebao te noći, dok je kiša pljuštala napolju i dok je muzika plavila studio. On je vodio ljubav samnom. On me je voleo…

Puno puta sam prošla istom ulicom kasnije, čak i do dana današnjeg prođem onde i pogledam u izlog. On tamo nije, ko zna de je. Tamo je samo jedna tajna o jednom točku zahvaćenog plamenom.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti