10°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

BILA SAM NERAZRAĐENA ZA TOLIKU ALATKU: Skroz me je iscepao, suze su krenule, a iz mene je samo curelo

Zovem se Nina i imam 26 godina. Imam dečka već dve godine sa kojim se izuzetno dobro slažem. Volimo iste stvari, slušamo istu muziku, zajedno gledamo filmove… Jednom rečju, potpuno odgovaramo jedno drugom. Spremali smo se ove godine da idemo na more, i kao svaki normalan par odlučili par meseci pre toga da odemo u teretanu na ”zatezanje”.

Počeli smo zajedno da vežbamo, međutim, meni su pojedine sprave bile preteške pa sam se odlučila za fitness klub. Moj dečko je nastavio da ide u teretanu, a ja sam pronašla dobar fitness klub koji mi je potpuno odgovarao. Zbog prirode posla mogla sam na vežbanje da idem jedino uvece, kada je treninge držao Ivan, mladi mišićavi momak mojih godina. Uz njegove instrukcije veoma brzo sam napredovala u vežbanju što me je zaista činilo srećnom. Guza mi je bila kao izvajana, a i sise su potpuno čvrsto stajale, što se mom dečku najviše i sviđalo.

Jedno veče otišla sam kao i uvek na trening, međutim, bili smo samo Ivan i ja u klubu. Ja sam kao i uvek, počela sa vežbama za guzu, kada mi je Ivan prišao i počeo da daje instrukcije da podižem nogu više. Osetila sam da je napor veći, ali sam nastavila jer sam znala da će to dati mnogo više efekta. Onda se desilo nešto neočekivano: Ivan mi je pomilovao guzu i rekao da tako lepo dupe odavno nije video.


PROČITAJTE I OVO

PRVE SLIKE TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE U ZEMUNU: Poginuo vozač gradskog autobusa,vozač auta pokušao da pobegne (GALERIJA)

DANAS SU SVETA TRI JERAHA: Srbi se posebno plaše ovoga!

VAPAJ SRBA IZ KINE: Ovo je strava i užas

DONOSI SE NOVI ZAKON: Ko se obogatio "na brzinu" ne piše mu se dobro


Kroz mene kao da je prošla neka struja, sva sam zadrhtala od njegovog dodira. On je ukapirao da sam “spremna” za takvo vežbanje, stao iza mene i rukama počeo da mesi moje sise. Bradavice su mi se odmah ukrutile od njegovog dodira, a onda sam na guzi osetila nešto tvrdo: njegov ukrućeni kurac! Ivan je jednom rukom nastavio da mi štipa bradavice, a drugu zavukao u moj šorc i napipao ulaz u moju već vlažnu pećinu. Malo mi je mazio klitoris, a zatim zavukao najpre jedan, a zatim dva prsta u mokru picu.

Ja sam kao omamljena mešala guzom i sve više se nabijala na njegov kolac koji je pretio da iscepa tkaninu šorca. Zatim sam se okrenula, a on mi je zabio jezik do grla, što sam ja jedva dočekala. I dalje mi je gurao prste u vlažnu picku a ja sam počela da mu skidam majicu i milujem snažne, maljave grudi. Jednim pokretom skinuo me je golu, gricnuo već bolne bradavice i polegao po klupi, a jezikom zapalacao po mom vrelom međunožju. Mislila sam da ću eksplodirati, toliko me je dobro lizao. Onda smo promenili položaj, on je legao a ja sam mu polako skinula šorc.

ŠVEĐANKA JE BILA ULEPLJENA OD SOKOVA, SAMO SE TRESLA Nikada mi nije bio krući, a ona ga je stisla i zarobila

- Mmmmm, daj mi ga, hoću da ga posisam - rekla sam dok sam mu skidala poslednji deo odeće, a onda sam uzviknula od zaprepašćenja i divljenja:

- Auuu, jebote, koliki ti je kurac!

Pred očima mi je zaigrala džinovska kurčina prošarana venama, najduži i najdeblji kurac koji sam ikada videla. Pokušala sam da ga stavim u usta, ali nije išlo: bila su suviše mala za takvu ekstremno veliku batinu. Lizala sam mu glavić kao sladoled, jezikom širila rupicu na vrhu i rukom drkala koren njegove životinje.

LINKA JE BILA BOMBA, I PREUSKA Akcija iz snova, a ona je samo cvilela: POLAKO, OGROMAN JE!

- Oooh, to, liži mi jaja - zamumlao je Ivan, ja sam uhvatila usnama njegov ogroman testis i usisala ga celog.

- Taaako, a sad cu te jebati!

Polako sam se popela na njega i samo vrhom pičke nasadila na tu ogromnu kurčinu koja mi je rastegla usmine do kraja. On je rukama mesio moje sise što me je silovito uzbudilo, pa sam se počela nabijati na trofej sve više. Ogromna debela kurčina je do pola nestajala u mojoj pici, a ja sam sve brze jahala.

- Ooooohhhh, kako je velik, nikada nisam jahala ovakvog buzdovana, hoću da me jebeš odpozadi.

Spustila sam se na kolena i rukama oslonila o pod, a raširila noge da  primim prelepi veliki kurac da me žestoko izjebe

Ivan je stao iza mene, uhvatio me rukama za kukove i silovito sjurio kurac pravo u moju guzu.

- Aaaaaahhhhhh, idiote jedan, aaaaaaaaahhhhh, iscepao si me, jjjjaaaaooo!

Zavrištala sam od bola jer mi ga je nabio pravo u nerazrađeno dupe, imala sam osećaj da me je skroz iscepao. Suze su mi potekle od bola, a on je nastavio da gura kao pomahnitao.

- Rasturiću ti to kurvinsko dupe, više nikada nećeš moći da se jebeš sa manjim kurcem jer ćes samo moj tražiti, napuniću ti to malo dupe spermom pa će da poteče iz tebe.

UVELI SMO NOVU IGRICU - NAS TRI NA NJIH TROJICU: Smenjivale smo se, vrtele, skakale...

Moćna kurčina prosto je cepala moj šupak, ja sam i dalje vrištala od bola, ali me je to polako palilo. Uskoro sam osetila kako se i sama nabijam na njegov kurac, bol je prešao u zadovoljstvo, pa sam počela da tražim da ga nabije još jače:

- Tucaj me tom prekrasnom kurčinom, moj dečko ima upola manji kurac od tvog, jebi me u dupe kao najveću drolju, od sada sam samo tvoja.

GRUPNJAK U KOME SAM HTELA SVE Nisam mogla da se suzdržim, morala sam da probam!

To je i njega žestoko popalilo, nabio ga je još 2-3 puta i onda počeo svojim crevom da prska po mojim leđima. I ja sam počela žestoko da svršavam, celo telo mi se treslo od užitka dok su sokovi lili iz moje pizde kao vodoskok. Znala sam da posle takvog kurca neću moći više da uživam sa drugim, pa sam od tog dana redovno dolazila na “treninge” sa privatnim “učiteljem” - uskoro sam postala njegova lična “kobila” koja je jedva čekala da na nju naskoči mamutski, konjski kurac.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti