10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

DEČKO, ŠTA ČEKAŠ? ZABIJAJ! Čvrsta, obla, vlažna, molila je da jače cepam, jače...

U drugom razredu srednje škole, na jednom rođendanu upoznao sam Marinu.

Devojku, crne kose, vitke linije i veoma zaljubljive prirode… Ovo nije priča o njoj, već o spletu događaja, koji se desio zbog naše veze, njenog gubljenja nevinosti i veoma prisnog odnosa… Da, bili smo zajedno godinu i po dana, žurke, rođjendani, klupe u parku. Kasnije njena, moja soba, terasa odpozadi pred čitavim korzom, pušenje po kafićima, praznim učionicama, vrući razgovori preko telefona i sve ostalo. No, sve se to završilo, prošlo je par godina i jedan vikend izašao sam sa drugarom na piće, seli smo i jedno po jedno zapili se…

Nakon izvesnog vremena, konobarica je počela da donosi turu za turom, uz poruku da je od jedne dame... Ok…Kontali smo boli nas uvo, samo nek stiže, klinci. U silnoj gužvi, konobarica nosi prazne flaše, piksle i ukazujući mi na jednu kroz buku jedva sam čuo:

CRVENA SONJA JE ZNALA POSAO Čizmice sa štiklom, halteri, bez gaćica, i morao sam da je nagradim

- Etiketa!

Uzeo sam flašu i stvarno na etiketi je pisalo:

- …ako si mogao Marinu možeš i mene… mama.

Nisam mogao da razumem to mama, ali znao sam da je Marina živela sama sa mamom, koja je bila starije izdanje... Znam kroz sećanje, da mi je pričala da ona sve deli sa mamom, a čak mi se par puta učinilo kao da čujem da neko sluša naše razgovore… Pogledom sam tražio, poznat lik. Vrteći se na visokoj šank stolici, nisam mogao da vidim ništa… Jednostavno sam popizdeo, jer sam bio svesan da ako je to istina a ne šala da bih mogao mozda da jebem to veče.

POLAKO, ISCEPAĆEŠ ME: Toliko komad mesa je prvo napazao uljem, pa ga zabio! DO KRAJA!

Uhvatio sam konobaricu pod mišku, privukao je sebi i pitao ko me zajebava i o čemu se radi. Ona se nasmeja i pokaže mi na separe u uglu

- Ti odluči, zagrejana je…

Uh kada se setim kako sam pijan bio, a to me je još ošamutilo, em napaljen, em konobarica slučajno mi stala tako da mi koleno upire u njeno međunožje, em… U separeu je sedela ona sređena, vidno raspoložena sa pogledom ženske pohlepe za kurcem… Osmehnuo sam se i podigao piće, nazdravljajući. Ona me ohrabri, istim gestom. Pozvao sam joj piće i napisao na etiketu da izgleda ekstra večeras. Okrenuh se šanku, da zapalim cigaretu eto taj minut je bilo dovoljno da osetim ruku na svojoj butini. Jedna ruka joj ostade na mojim leđima dok je drugom prstima šarala butinom. Usne približi mom uvetu i reče:

TRI KOMADA IZ PODRUMA Povadili su alatke, ugurali ih u sve rupice i - razvalili me!

- Oprosti, Bojane piće me je malo uzbunilo, ali to mi je hrabrost dalo da te pitam, želiš li me.

Ne završivši misao, šaka joj je bila na mojim jajima, stisnula me je opipavši kako stvari stoje i uputila se ka izlazu… Pogledom sam je pratio, kratka kovrdžava kosa, vitak stas, izražen struk, i obli guzovi koji su se nadzirali ispod tanke suknje, iznad kolena. Naglo se okrenula tik pred vratima i rukom uz telo zavrtela ključeve automobila.

Pribio sam je uz auto, sa obe ruke uleteo joj ispod suknje i uhvatio iznenađujuće tvrdo dupe, njeni dlanovi su me milovali po grudima dok me nije prihvatila za vrat i privukla svojim usnama. Drugom rukom me je uhvatila za već odavno tvrd kurac.

JOOOOOOJ, KAKO SAM GORELA Ogromna batina se obrušila na mene, na moju tesnu...

- Vozi u mrak - reče.

Dok sam vozio, njene usne su mi lizale, da lizale vrat, sisale bradavicu kroz poluotkopčanu košulju, a njega je drkala kao da je od drveta… Stao sam duboko u mrak, negde oko kanala. Izašla je iz kola i na slaboj mesečini se nalaktila, na haubu, tako da vidim, kako se naguzila.

- Šta čekaš! Jebi, jebi me… Ajde videćeš da nije strasno!

POLAKO SNAJKA, NE ŽELIM DA TE POCEPAM: Uska, mala, uz fantastične obline, morala je da ga proba

Kondom je pomogao da neosetim baš mnogo. Već sam je navlačio, sve dok nije više mogla da stoji, sela je na haubu širom otvorenih nogu. Prebacio sam joj noge preko ramena i cepao sve jače i jače. Jecala je, stenjala, molila za još. Molila za guzu…

- Svršavam - uzbuđeno sam joj rekao.

Ona je skliznu sa haube u klečeži stav. Skinula mi kondom i drkajući ga sebi u usta…

CRNO-BELA TROJKA Osetila ih je u punoj veličini, prodirali su gde niko nije

- Ahhhhh, ahhh, ahhhhhhh… - uzdahnuo sam.

Posle mojih uzdisaja čulo se samo:

- Mmmmmmmm, mmmm, toooooo hoću…

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti