11°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

TRIJANGL O KOME SAM SANJALA: Uzimam ih obojicu u ruke, ližem, pripremam za proboj

Sedimo u apartmanu, čekamo te. Vukašin me posmatra dok sipa piće. Pruža mi ga.

- Nervozna si?

- Kao pred ispit... - odgovaram i otpijam gutljaj rum-kole da me smiri.

- Biće to sve OK - nasmeši se i poljubi me u teme.

Čuje se kucanje, stigao si! Moja nervoza probija plafon, ispunjava celu sobu, ili bar ja imam takav osećaj. Polako počinjem da se pitam da li činimo pravu stvar, naviru razna pitanja, dok Vukašin i ti razmenjujete pozdrave u hodniku. Ulaziš, deluješ opušteno, što mi stvara još veću nervozu. Teram je snagom volje i gutljajem pića, tu smo gde smo.

Viši si od Vukašina, ali ste slične građe, krupni, a ja volim krupne muškarce. Prolazi mi slika mene između vas, leptirići jedu polako prethodnu nervozu i stvaraju ugodan osećaj koji se ide u pravcu mog međunožja. Ups! Suzbijam ga malo, terajući sliku, smirujem se koliko mogu, ima vremena, cela noć je pred nama. Ustajem da se upoznamo i usput da ti pružim pogled na svoje malo telo. Pružaš ruku.

DOKTOR JE IMAO MONSTRUMA MEĐU NOGAMA Zakucavao je moju ženu, ali sam i ja njegovu

- Miloš.

- Eva - stišćeš mi ruku, što mi se sviđa nisi neki mlohavac, i ljubiš me u obraz.

Polako sedamo, ja kod Vukašina u krilo radi podrške, ti preko puta. Merkaš me dok počinje neobavezan razgovor koji ne uspevam da pratim jer Vukašinova ruka nemirno šeta po mojoj pozadini pa nađe put do mog međunožja koje vlaži bez prestanka. Opušta me toliko da želim sve i odmah, ali sam obećala masažu. Naglo prekidam vaš razgovor, pitam te kako si putovao.

Shvataš i kažeš da si se ukočio i da bi ti prijala masaža. Ustajem, prilazim ti lagano, odmeravaš me, telo mi se sija od znoja ili krema, nervoze ne znam ni sama, kosa vezana u neobaveznu punđu iz koje je pobeglo par nestašnih vatrenih loknica i zalepilo se za vrat. Spuštaš pogled na moju odeću, obična bela majica na bretele, bez brusa i pamučni šorts. Zadržavaš pogled na ključnim mestima, gde se samo nazire šta je ispod. Stajem ispred tebe, stavljam ti ruke na kolena, naginjem se dovoljno blizu da osetiš vrelinu i želju koja izbija iz svake moje pore i šapnem ti:

MORALA SAM DA MU TRAŽIM: Obukla sam se kao drolja i bila sam razvaljena

- Lezi tu, raskomoti se dok ja odem po ulje - odmičem se i vidim da si ostao zatečen na sekundu, ali brzo dolaziš sebi.

- Zar nećemo u sobu?

- Soba posle, lezi i opusti se - govorim dok ti okrećem leđa i vrckajući odlazim po ulje.

Osećam tvoj pogled i to mi pruža zadovoljstvo. Dajem ti vreme da se skineš i namestiš, dok grčevito stišćem ulje i smirujem sebe. Vraćam se nazad, pogledam u Vukašina koji mi sa osmehom pokazuje na tebe da si spreman i nestrpljiv.

- Hteo je da ostavi gaće - kaze kroz smeh.

- Sreća pa nije - zaključujem, dok mi pogled luta po obloj muškoj zadnjici i putuje preko leđa na kojima se vide obrisi mišića ispod zategnute kože.

Mmm, jedva čekam da spusti ruke na njih. Stajem pored, još me voza nervoza. Pogledam Vukašina, tražim zeleno svetlo, jer je prvi put da se ja sama igram i pravim prvi korak, nisam navikla da mi nije blizu. Daje mi ga, bacam pogled na tebe, nestrpljiv si, ali ćutiš.

CRNO-BELA TROJKA Osetila ih je u punoj veličini, prodirali su gde niko nije

- Opusti se, da i meni olakšaš.

Uzimam ulje, sipam ga u dlanove. Rezak miris limuna ispunjava sobu. Zagrevam ulje dlanovima, miris se širi, čujem duboko disanje, dovoljno si čekao. Spuštam ruke na leđa i pritišćem slabo, samo da me lagano osetiš, pratim liniju kičme do kraja, do korena vrata. Vraćam se na polaznu tačku šireći dlanove preko celih leđa, razmazujem ulje čiji miris postaje sve intenzivniji. Mazim te, opuštam, zagrevam mišiće. Nije mi dovoljno ulja, moram da uzmem još, male ruke, a velika leđa. Uzimam još i pitam te da sednem na tebe, biće mi lakše. Daješ potvrdan odgovor.

Sedam na tebe, osećaš moje vlažne putine na kukovima, vrpoljim se, namestam se da osetim trenje, u gaćicama je potop, ali... Želim još malo da se igram. Tek sam počela. Zbog vrpoljenja počinješ dublje da dišeš, ali kontrolišeš se, što mi stavlja samozadovoljan kez na lice i nevino ispaljujem:

- Nisam ti teška?

- Jok - kroz zube.

POLAKO SNAJKA, NE ŽELIM DA TE POCEPAM: Uska, mala, uz fantastične obline, morala je da ga proba

Ne nikako, moj kez postaje širi. Bacim pogled ka Vukašinu, gleda nas i smeška se jer zna kako ti je. Ovaj put stavljam ruke blize zadnjici, na samu ivicu i krećem da masiram. Prvo kičmu i mišiće oko kičme. Svaki put se nagnem malo više nego što je potrebno, želim da osetiš moj dah na koži, svaki put na drugom mestu. Masiram ti leđa, osećam mišiće pod prstima, uživam u tom osećaju. Svaku sekciju završavam maženjem celih leđa, trljajući se o tvoju zadnjicu. Znaš šta radim i to te izluđuje, počinješ da se vrpoljiš.

- Nešto te žulja?

- Mhm...

- Da prestanem?

- Ne!

- Dobro. Ionako ima još malo do kraja. Ti se samo opusti, nešto si mi sav u grču.

JOOOOOOJ, KAKO SAM GORELA Ogromna batina se obrušila na mene, na moju tesnu...

Samo otpuhuješ na taj moj bezobrazluk i nameštaš se da ti bude udobnije. Nastavljam još malo, ali već želim da ustanem. Okrećem se prema Vukašinu i kažem da sam se već malo umorila. Znak da priđe. Prilazi, i počinje da me skida dok sam još na tebi i kreće da me ljubi. Diže me sa tebe, nastavlja sa poljupcima dok mu ruke šetaju po mom telu, mazi me po grudima, polako počinjem da se gubim. Dišem dublje, treba mi vazduha, kroz maglu vidim te da ustaješ i prilaziš. Prekidam poljubac na kratko i kažem da je masaža gotova. Staješ iza mene, stavljaš mi ruke na struk i spuštaš na dole, hvataš šorts i gaćiće i svlačih ih u jednom glatkom potezu.

Hvataš me za butine, tik ispod guze i krećeš da me ljubiš po njoj dižeš se polako, tvoje ruke prate trag tvojih poljubaca dok ustaješ

Pribijaš se uz mene, maziš me po celom telu. Stojim između vas ili me pridržavate, nisam sigurna. Podelili ste moje telo kao teritoriju i ispitujete sve krivine i oblike reljefa, a ja uživam u tome. Prepuštam se svakom uzdahu, poljupcu, plesu ruku po mojoj koži. Sklapate ruke oko ribice, kao po dogovoru, uranjate prstima u mene, tražite još sokića, naizmenično... Polako se gubim, nestajem u orgazmičnom oblaku. Mmmmm, želim još... Krećemo prema sobi, tako zapetljani, nespretno, jer ja puštam da me vodite ili nosite, šta god. Kroz poljupce i izmaglicu orgazma osećam da smo nešto zaboravili. Aaah moja želja da probam dva kurca u ustima u isto vreme...

Lagano se odmičem i guram vas od sebe na krevet. Prilazim, spuštam se između vas, uzimam vas u ruke. Uživam u baršunastom osećaju na mojim dlanovima, polako krećem da vam drkam, gledam vas u oči da vidim reakcije sviđa mi se želja koju vidim, idem dalje. Spuštam usne na Vukašina, uzimam omiljenu poslasticu u usta, topim se ispuštam jedno "mmmm..." od zadovoljstva. Lagano pušim, ali tebe ne zapostavljam i dalje ti drkam, mazim jaja, igram se. Sviđaju mi se zvuci koje ispuštate, a još nisam ni počela. Završavam sa Vukašinom, poklanjam mu jedan slasni liz od korena do vrha, oblizujući vrh slatkiša i prelazim na tebe. Radim isto, uživaš. Odmičem, glavu, ali vas ne puštam iz ruku, tražim da stanete jedan pored drugog jer želim obojicu u isto vreme.

TRI KOMADA IZ PODRUMA Povadili su alatke, ugurali ih u sve rupice i - razvalili me!

Poslušno ustajete, opet uzimam usnama jedan pa drugi, naizmenično, dok skupljam hrabrost. Konačno uzimam i stavljam obojicu u usta, "mmm..." divan osećaj punoće, jako me pali opet osećam novi talas vlažnosti među nogama. Krećem da pušim, ali pošto nisam baš vična odustajem, ne želim nešto da pokvarim. Ustajem, dajem vam po jedan sočan poljubac, Vukašinu šapnem da ide iza mene, tu ga želim. Uzima me, postavlja na sve četiri i kreće da liže, pozivam te prstom da priđeš.

Ležeš ispred, uzimam ga duboko u usta, stenjem zbog Vukašinovog jezika, osećaš lagane vibracije. Igram se sa glavićem, vrtim jezikom oko njega, oko rupice, ližem ga celog, krećem da ga drkam dok se spuštam i ljubim jaja, uvlačim jedno pa drugo, igram se i sa njima, spuštam se još niže, ližem perineum, odižeš se. O da, voliš da ti neko liže guzu...

POLAKO DEČKO, ISCEPAĆEŠ ME: Toliko komad mesa je prvo napazao uljem, pa ga zabio! DO KRAJA!

Kreće, lagano jezikom, pridodajem prste, masiram otvor da se opusti. Vukašin prestaje sa lizanjem, stavlja kurac na guzu, toliko sam vlažna da ulazi bez problema. Kreće laganim ritmom, a ja sa svakim ubodom postajem sve glasnija. Ližem te, masiram, polako stavljam prst i čujem ogroman uzdah zadovoljstva. To! Ubola sam! Vraćam se istim putem i počinjem opet da pušim dok te prstenjačim u dupe. Vukašin ubrzava ritam, zna da volim!

Osećam kako me njegova jaja lupaju po ribici, draže me. Pronalazi klitoris i počinje da me mazi. Osećam da dolazi orgazam, svi smo na ivici, počinjem brže da te obrađujem, suzdržavam se koliko mogu, ali sam jako jako blizu, pratim njegov ritam, ali ne mogu više, počinjem da svršavam. Njegovo veličanstvo orgazam me trese svom silinom, baca me u oblake. Puštam te!

CRVENA SONJA JE ZNALA POSAO Čizmice sa štiklom, halteri, bez gaćica, i morao sam da je nagradim

Osećam, Vukašin svršava, osećam pulsiranje kurca u guzi nabijam se još. Uzimaš svoj kurac, nategneš ga par puta i prskas me po usnama i licu, halapljivo hvatam kapi. Orgazam me iscrpio, rastavio, opuštam se dok Vukašin usporava ritam. Uzimam te u ruke, skupljam ostatke sperme sa svog lica i stavljam ih u usta. Pomažeš mi prstima i zadovoljno se smeškaš. Za kraj te uzimam u usta oblizujem zadnju kap sperme, naslanjam se na tvoju nogu zadovoljna i zadovoljena. Pogledam u jednog i u drugog i pitam:

- Kad ce sledeća runda?


PROČITAJTE JOŠ

RAMADANI POD ISTRAGOM Menadžer većine srpskih reprezentativaca sumnjiv za pranje novca

PREMINULA DEVOJČICA ZBOG KOJE SMO SE UJEDINILI: Ovako ćemo pamtiti Nikolinu koja je izgubila bitku za život

SRAMOTA ME JE, UBIO JE ŽENU KOJA GA JE RODILA: Otac mladića osumnjičenog da je tukao majku do smrti

TRAGIČAN KRAJ POSLE TRI NEDELJE Dragan se obesio zbog duga zelenašima

VUČIĆ NEDVOSMISLENO: Pancir je možda skup, ali je vredan! Srbija je sada mnogo jača!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti