30°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MALENI SADA SI MOJ: Malo ću da te ližem, a pa ću te žestoko zajahati

O sebi vam mogu reći da imam 20 godina, da svaki minut u svakoj situaciji pomislim na seks. Izgledam dosta dobro i zadovoljan sam svojim seksualnim životom… Jebao sam od najpoželjnijih gradskih cica do nekih ortodoksnih seljanki (kad jebem baš mi puca kurac kako devojka izgleda, bitno je da je depilirana i da nije debela) ali najviše me pale matorke, ali ona MILF (mother I would like to fuck) verzija. I tako da ne serem i ne smaram vas više uvodom preći ću na priču o mojoj MILF droljici i njenoj 18-godišnjoj ćerki Itani….

Kao i većinu 20-godišnjaka i mene izdržavaju roditelji, ali moji rade u Nemačkoj preko zime i redovno mi šalju novac na moj bankovni račun. Samim tim redovno odlazim u banku gde me uvek „uslužuje“ Mirjana… Mirjana je žena u srednjim godinama (42) ima duge noge i „fitnes telo“ u koje je uloženo mnogo rada i vežbe, jako je lepa i izgleda uredno i „nalickano“ kad god je vidim. Takva je bila i na koktelu jednog osiguravajućeg društva, na koji su moji roditelji pozvani ali nisu mogli da prisustvuju i umesto njih otišao sam ja.

IZDAVALA SAM NAREĐENJA I GLEDALA ŠTA MI RADI: Hoću da ispadnem kučka! Nabijaj!

- Ćao maleni, otkud ti ovde - pitala me je Mira.

- Pratim Vas - odgovorio sam.

- Hahaha... Da, da, sve ti jurcas za matorim devojkama.

U sebi sam pomislio da bih za njom i te kako jurcao ali želeo sam da ostanem džentlmen i ostavim dobar utisak i rekoh:

- Izvinite, šalim se. Ali moram Vam priznati da ste graciozni - nasmejala se i nastavila dalje…

Prošlo je odprilike trideset minuta i opet sam video Mirjanu koja uplakana napušta lokal u kome smo se nalazili… Prišla mi je i rekla:

- Zovi mi taksi, molim te - ponudio sam se da je odbacim do kuće i pristala je.

PUNIO ME KLINAC KAO TUĐU Ljubavi pocepaće mali sve, dođi i ti! Daj mi!

U putu mi je govorila kako je njen sadašnji dečko varao na njene oči u ženskom toaletu i da je to drugi muškarac posle njenog supruga koji joj to radi. Pitala se šta je problem, a ja sam samo razmišljao kako bih joj ubacio kurac u ta napućena usta i ućutkao je. Rekla mi je da ne želi da je njena ćerka gleda uplakanu i da želi da svratimo u neki bar. Nisam na to pristao već sam joj predložio da odemo do mene kući i da joj ja pripremim jedan koktel i da odspava. Moj ćale me naučio da pravim koktele da bih impresionirao ribe i to sam uradio i sa Mirjanom. I konačno se nazirao osmeh na njenom licu.

VESNICA JE BILA MOJA FANTAZIJA Pohotnica me je uzela, nabijala se, a sve iz osvete mužu preljubniku

Nakon par koktela i malo prijatnog razgovora i diskusije koja je najlepša žena u Srbiji, Mirjana je valjda skrenula misli sa svog nevernog dečka i onako umorna i pijana me pitala da li može kod mene da prespava. Naravno da sam joj dozvolio, ali kad su se svetla pogasila kopkalo me da li mogu otići u spavaću sobu mojih roditelja i uvući se u krevet zajedno sa pijanom i upravo prevarenom matorkom… Nakon pola sata razmišljanja sam skupio muda i otišao kod nje u krevet.

Spavala je jako čvrsto i ja sam to iskoristio da skinem posteljinu ispod koje su se krile čipkaste crne tange i par fantastičnih sisa. Kada sam shvatio da spava u mojoj kući polugola morao sam da pređem na stvar i to nisam uradio uopšte pažljivo, bukvalno sam počeo kao manijak da grizem i ližem Mirjanine bradavice što je nju probudilo i pitala me je:

- Napio si me i sad hoćeš da me jebeš?

- Hoću, jebacu te sad htela ti ili ne.

TAKO JE LEPO MEŠALA NA TUĐOJ BATINI: Moja žena je odradila druga, pa puna sokova došla i kod mene

Pogledala me je i rekla:

- Pa jebi me i pokaži mi šta znaš.

Nije mi trebao njen potvrdan odgovor… Iscepao sam joj gaćice i bez ikakve predigre ili lizanja počeo da joj ubacujem moj uveliko nabrekli kurac. Njena pička je bila izuzetno vlažna i meka i samo sam želeo da razbijem njenu pičkicu sa mojim kurcem od 20 santimetara.

Podigao sam joj obe noge na ramena i životinski je nabijao do kraja svaki put

- Ubićeš me, molim te prestani - ošamario sam je i nastavio joj da joj ubacujem sve jače i jače.

Taj šamar je toliko napalio da sam se u trenutku prepao.

- Šamaraj me, jebi me… Ahhhh, jebi meeeee - govorila je.

Udarao sam je i jebao najjače što sam mogao… Dahtala je i govorila:

- Ja sam tvoja kurva, jebi me, jebi me - ubacao sam joj kurac do kraja svaki put.

KONAČNO SAM SE NABILA NA CRNU AŽDAJU Tvrd kao kamen, ogroman, pulsirao je i meni i dovodio me do ludila

Glavić je počeo da me boli i bio sam na vrhuncu. Počeo sam da punim teta Mirjanu.

- Puni mi pičkice, puni me, puni meeee - govorila je.- Ovo je sve što znaš je li maleni? Dođi sutra kod mene kući u 8 da ti teta Mirjana pokaže šta je jebačina.

Tako sam i uradio. Bio sam u 8 sati u njenom stanu… Mirjana me je sačekala u lakiranim čizmama sa ogromnom štiklom, kožnim gaćicama i nekom palicom u ruci. Scena je bila iz sadomazo filmova ali mi se dopalo.

MUŽ ME PRODAO ŠEFU: Izvela sam striptiz, a on je izvukao svoje debelo svrdlo i ludački nabijao

- Lezi na krevet odmah, da vidimo koga si šamarao i napio sinoć, i stavi ruke na ivice od kreveta jer će da padne malo vezivanje.

Bio sam u šoku ali sam poslušno pratio sve što mi govori. Vezala me lisicama za ivice krevet, stavila mi maramu preko očiju i skinula mi gaće. Nakon toga sam na stomaku osetio metal.

- Ne mrdaj da te ne isečem.

Mirjana je bukvalno sekla moju duksericu. Bio sam u šoku, ali kurac nikad tvrđi. Počela je da me liže.

Lizanje je počela od bradavica koje je prvo jako seksy lizala a nakon toga grizla toliko jako da me naterala da vrištim…

- Podigni noge malo gore i raširi ih da ti malo ližem čmar ovaj maleni.

I dalje sam bio u šoku ali sam je pratio i uradio kako mi kaže. Lizanje čmara je bio najprijatniji osećaj koji sam do tada osetio i mislio sam da ne može bolje od toga. Jezikom mi je mrdala po čmaru i lizala moje butine i baš kada sam pomislio da od toga ne može bolje, prešla je na moj kurac i lizala samo rupicu na mom glaviću, a drugom rukom mi stezala jaja. To me je toliko napalilo da je bilo dovoljno da mi dva puta protrlja kurac i već sam joj svršio u usta. Bila je ljuta.

MOJA KEVA JE POSTALA POMAMLJENA KUJA Ostala je u štiklama, a klinac je ritmički počeo da je punio

- Ma jebaću ti ja mamicu tvoju sebičnu večeras - rekla je…

Nakon minut mi je stavila nešto u usta i rekla da popijem. Uradio sam tako i za 10 minuta moj kurac je stajao perfektno uspravno.

- Sad će tebe teta MIrjana malo da JAŠEEEEE.

Nabila mi se toliko jako na kurac da sam ovaj put ja nju molio da prestane ali nije me poslušala.

- AHH AHHHHHHHH razbiću te kurvice - govorio sam joj.

- Ne ja ću tebe - nabijala se do kraja i onda pomerala napred-nazad do iznemogosti.

POLAKO DEČKO, ISCEPAĆEŠ ME: Toliko komad mesa je prvo namazao uljem, pa ga zabio! DO KRAJA!

Skakala je po mom kurcu, a mene šamarala svom snagom. Bilo mi je čudno, ali i predivno. Oboje smo bili na vrhuncu.

_ Aaaaaaaaaaaaa - vrištao sam.

- Puni me, puni me - govorila je.

Svršio sam u moju domino kurvicu i naši sokovi su se pomešali i slivali po nama, bilo je neverovatno… Ustala se a moj kurac je od te tablete još uvek bio krut. Počela je da puši moj kurac natopljen spermom. Lizala je jezikom sve sokove koji su bili na mom kurcu. Bio sam izuzetno napaljen. Drkala mi je životinjski. Bolelo me jako ali sam uživo u tim slatkim mukama, rekla mi je:

- Pičkice, svrši mi u usta i slobodan si.

Stezao sam svoj kurac a moja jebačica ga je grickala i drkala sve jače

Konačno sam svršio u njena usta i moja muda su me bolela jer je to bio prvi put u mom životu da svršim tri puta zaredom… Bio sam jako umoran, Mirjana mi je skinula lisice i povez preko očiju i rekla:

- Spavaj ovde. Mnogo sam te istrošila večeras.

RESPORIO ME TIM ČUDOVIŠTEM Kako sam se sladila nabreklom pečurkom, pa sam ga željno progutala

Dok je ona otišla do dnevne sobe ja sam već spavao. Ujutru sam bio sam u Mirjaninom stanu koji je bio zaključan. Vrtio sam se po stanu i jeo neke mandarine kad ujednom se otključavaju vrata i ženski glas kaže:

- Koji kurac ti radiš ovde? Nije bilo dosta što ste ti i onaj tvoj debil od druga svima pričali da ste me jebali, nego mi i u kuću ulaziš!

To je bila Itana, jedna od djevojaka koje su dolazile na moje žurke i koju su jebali svi gosti manje više…

- Čekaj vrata su bila zaključana da li to znaci da ti jebeš Mirjanu?

URNISAO ME NEPOZNATI LIK: Tražila sam grubu igru, i dobila sam lizanje i razbijanje!

- Da, to znači da ja nju jebem…

Počela je da histeriše po kući kada sam pokušao da odem. Na vrata se, međutim, pojavila Mirjana i pitala o čemu se radi:

- Radi se o tome jer jebeš klinca koji je mene jebao i jer mu mama možeš biti - rekla je Itana i otišla u svoju sobu…

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti