20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

BOŽE, BAŠ OVAKAV KOMAD VOLIM Produžavala sam ekstazu, toliko me je iscrpeo i dao mi je SVE!

Redovno sam odlazio u teretanu kao student, gotovo svaki drugi dan. Savršena lokacija ne samo da se dovedeš u formu, već i za posmatranje predivno oblikovanih ženskih tela u raznim pozama. Bilo je tu puno zgodnih devojaka, ali jedna se isticala iznad svih u svojoj lepoti i savršenstvu. Znate ono kad je devojka toliko zgodna i jebozovna da joj se gotovo nijedan muškarac ne usuđuje da priđe.

E, pa to je bila ona! Utegnuta od glave do pete u svojim uskim crnim tangicama i crno-belim "puma" patikama, kao i plavoj gym potkošulji na bretele koja otkriva njena replanula ramena. Otprilike između 20 i 25 godina, bila je par centimetara niža od mene, što je poprilično visoko s obzirom da sam imam metar osamdesepet, obdarena dugačkim mišićavim nogama te isklesanom guzom o koju se može kresnuti šibica koliko je čvrsta. Uzak struk, ravan izvajan stomak i osrednje veličine grudi poput zrelog para dinja izdignutih iznad potkošuljom prekrivenih trbušnjaka koji bi se delomično otkrivali dok je dizala tegove u vazduh pred ogledalom.

UH! KAKVA DAMA SA VELIKIM OBLINAMA: Cepao sam je otpozadi i bila je umazana sokovima, sve se slivalo

Dugačku kosu, boje meda, gotovo uvek je držala svezanu u visoki rep nalik na punđu dok se jedan pramen kose slevao niz njen desni obraz tik do mesnatih usana ispod sitnog nosića i krupnih plavih očiju boje okeana. Od starih do mladih svi, ali baš svi u teretani, okretali su se za njom pokušavajući da neprimetno bace koji pogled na njenu guzu dok radi čučnjeve i noge dok ih razgibava na šipkama pre intenzivnog treninga. Ali samo meni se smeškala hipnotišući me povremenim pogledom svojih plavih safira.

Iskreno, nisam jedan od onih povučenih tipova. Međutim, u ovoj situaciji nisam znao kako da joj priđem. Iz dana u dan skupljao sam hrabrosti i taman kada bih krenuo počela bi s nekom vežbom i uhvatila bi me blaga panika. Uostalom kako prići takvoj boginji? Takvom savršenom ženskom biću? Jednog letnog dana odlučio sam kako je trenutak sada ili nikada te polako ali sigurno prišao do nje. Sedila je na klupi nakon vežbanja dišući duboko dok su joj se grudi izdizale u ritmu, a tamna koža sijala od znoja. Panika me i dalje hvatala ali držao sam se, posebno kad su nam se pogledi sreli i nasmešila se onim istim predivnim osmehom od kojeg dobije rupice u obrazima.

SVE SAM POKIDAO SA NJE I KRENUO: Nabijao sam do kraja, ona se grcala i pokušavala da dođe do vazduha!

- Ćao - izustio sam jedva izvlačeći ta tri slova iz grla.

- Pa, ćao! - odgovorila je gledajući me tim velikim očima s dlanovima naslonjenim na kukove.

- Imaš dobre patike, pa rekoh da te pitam postoji li muška verzija, ove moje samo što nisu pred raspadom? - nadovezao sam se pri čemu se još jednom nasmejala.

- Hvaala. Iskreno ovo i jeste muška verzija. Nosim broj 41 pa mi je zgodnije da kupujem na muškom odeljenju - govorila je onako pomalo hrapavim glasom ispruživši desnu nogu i posmatrajući čas nogu, čas mene.

- Stvarno imaš veliku nogu! - progovorio sam proklinjući samog sebe zbog toga.- Ja nosim broj 46 tako da nisam ni ja ništa bolji - pokušao sam da se izvučem.

OVO MORATE ZNATI

STRUČNJACI ŠOKIRANI! Ovo je razlog MALE SMRTNOSTI od KORONE u nekim zemljama!

KINA I INDIJA NA IVICI NUKLEARNOG RATA! Postavljaju VOJNE INSTALACIJE u spornoj dolini! (VIDEO)

- I jel istina što kažu za momke s velikim stopalima? - pitala je onako provokativno u isto vreme popivši malo vode iz plastične flaše, dok je jedna kap onako izazovno klizila niz meku kožu na vratu.

- Pa… možeš saznati ako želiš - rekao sam onako tiho zavodljivo posmatrajući je kako ostavlja bocu sa strane dok se osmeh na njenom licu u sekundi pretvorio u zavodljivu grimasu.

- Elizabeta - pružila je desnu ruku.

- Marko - odgovorio sam prihvativši nežno mekani dlan.

- Nego Marko… - ustala se gledajući me direktno u oči.- Nekako imam osećaj da mi nisi prišao zbog patika?

- Ma kako si samo pogodila? - namerno sam prišao još bliže u njenu komfort zonu dok su ostali sa strane gledali i zavidili.

UNIŠTIO ME JE, POCEPAO BRE! Sva sam bridela u iščekivanju tolike komadine, nikada nisam videla veću

Mirisala je na miks dezeodoransa i znoja ali ne na onako neugodan način kao što je to u muškoj svlačionici. Što sam bliže prilazio to mi je uzbuđenje više raslo.

- Jesi li gotov sa treningom za danas? - prošaputala mi je u usne.

- Prvim delom - da - dodao sam.

- Dođi… - povukla me je lagano za ruku i krenila prema izlazu.

TETA MIRA JE PRAVA MESINA: Nestašni dečače, ala se ukrutio, počni, molim te!

Sve se događalo tako brzo. Nisam mario, pratio sam u iščekivanju pomalo uzbuđen, pomalo nervozna u brizi hoću li imati kapaciteta da zadovoljim devojku njenog kalibra.

Vrlo brzo, našli smo se u njenom stanu i tek što smo ušli u hodnik poljubila me strastveno pritisnuvši svoje tople usne o moje. Prepustio sam se osećaju, pribio je uz zid hodnika i prošetao prstima po njenom telu. Jezici su nam igrali prljavi ples u ustima, dok sam rukama klizio po njenim leđima, kukovima, zadržavajući se na savršenoj guzici kojoj se nisam mogao dovoljno nadiviti.

Uzdisala je i izdisala brzinom vetra, stenjala dok sam osećao kako mi kurac postaje sve tvrđi i tvrđi u boksericama

- Znala sam da ćeš mi prići - izustila je uz duboki uzdah zaklopljenih očiju, izdignuvši glavu prema gore dok sam je ljubio po vratu.

Doslovno sam joj pokidao rukama potkošulju sa nje i nežno dlanovima primio njene vrele grudi. Bradavice, ukrućene poput kamenja dok sam prelazio jezikom i usnama preko njih. Pritisnuta uz zid hodnika prepustila se u potpunosti drhteći u ritmu mojih dodira, umalo srušivši nogom policu na zidu pored. Spuštao sam se sve niže i niže, ljubeći meku kožu njenog ravnog stomaka, skidajući tangice zajedno sa gaćicama prema dole otkrivajući obrijanu ženstvenost njenog međunožja. Smeđkaste stidne usne ispod sićušnog klitorisa bile su vlažne poput lišća u zoru a miris sokova proširio se po čitavom stanu. Povukao sam tangice lagano preko leve noge njeno je masirajući kao i desnom rukom sve dok nije ostala u ničem drugom osim patikama.

ČIKA POLICAJAC MI JE GURNUO SVOJ DEBELI PENDREK: Vrištala sam od uzbuđenja!

Koliko god dobro izgledala u gym outfitu, gola je izgledala još deset puta bolje. Nago utegnuto telo boje karamele naslonjeno uz beli zid hodnika dok se svaki mišić isticao onako napet od vežbanja i napaljenosti… Goreo sam iznutra na sam pogled. Vrlo brzo više nisam bio ja taj koje je preuzimao inicijativu. Jedan pogled njenih plavih očiju me paralizovao o u sekundi me odgurnila poput krpene lutke na krevet u sobi pored.

- Želim tvoj kurac… želim ga jako! - prostenjala je skočivši na mene onako naga, zarivši nokte u moje grudi skidajući majicu sa mene.

Vrlo brzo njeni dugački prsti našli su se na lastižu mojih bokserica koje su samo skliznule na kolena. Svih 19 centimetara moje ukrućene muškosti skočilo je istog trenutra na slobodu, debelim venama ispunjen ud sa žarko crvenim glavićem preuzeo je pažnju Elizabete čiji izraz lica nije skrivao oduševljenje.

VOLELA JE GRUBU IGRU, BILA JE BAŠ RAZRAĐENA Gumicom je vezala naše dve batine i nabila se svom silinom

- Baš onakav kurac kakav volim - progovorila je spustivši se na pod do kreveta tik između mojih kolena dok sam ležao na belom prekrivaču dušeka.

Odlučio sam da ćutim i jednostavno se prepustim onom što planira. Masirala je moje grudi dlanovima dok me gledala u oči, provocirajući moj nabrekli kurac koji je stajao u punoj snazi svega par centimetara od njenih čvrstih grudi. Zagrizla je donju usnicu i privukla desnu ruku lagano prema gore. S očima fiksiranim na moje, nežno je obavila prste oko sredine moga kurca.

- Ahhhhhh - izustio sam širom otvorenih usta osjtivši njee pomalo hladne prste na kiti, ali čak i ta hladnoća je nekako prijala u tom trenutku.

Rukom je taman prekrila nešto više od pola kurca i počela ga je drkati, gledajući me i dalje tim velikim očima, smeškajući se na svaki moj trzaj dok je masirala ud od jaja do glavića umerenim tempom

Polako je spustila glavu i poljubila ga što je poslalo žmarce niz moju kičmu, jednom, pa još jednom, sve dok nabrekli glavić nije u potpunosti obavila svojim mekim usnama koje su bile gotovo jednake širine kao i on sam. Ono što je radila ruka sada su preuzela usta u daleko bržem ritmu. Gutala ga je sve dublje i dublje, od vrha pa do polovine, pa opet dublje. Toplina njenih usta počela je da me dovodi do vrhunca,ali sam morao da se kontrolišem. I dalje se sećam tog pogleda, kako ga guta dok repić kose na njenoj glavi pleše levo-desno, a sisice poskakuju u ritmu. Pušila ga je bez ruku, što sam tada prvi puta doživio od devojke, samo usta i jezik su radili i više nego dovoljan posao.

PROČITAJTE OBAVEZNO

BRUKA UGLEDNOG "NJUJORK TAJMSA" Vučića pomešali sa Tačijem i naveli da je optužen za ratne zločine (FOTO)

PUCNJAVA NA SENJAKU: Ubijen mladić, u toku je potera za ubicom!

BILT NAJAVIO HAPŠENJE TAČIJA: Čeka se potvrđivanje optužnice!

RIK: Izbori će biti ponovljeni 1. jula na 234 biračka mesta

- Stani! Stani! - uzviknuo sam osećajući kako gubim kontrolu nad sobom.

- Hahaha šta je, ne sviđa ti se? - dobacila je glasno se smijući.

- Baš naprotiv, previše mi se sviđa - uzvratio sam istim smehom.

- Pa dobro, ne želim da još svršiš, moram se ja prvo zabavit - namignula je ustavši se i okrenuvši leđa prema meni.

BILA JE VIŠLJA OD MENE, A JA SAM JE RAZBUCAO Ludela je, jecala, ali nisam hteo da stajem!

Stavila je dlanove na ivoci kreveta do mojih nogu, noge na pod, dok se guzicom polako spuštala prema mom kurcu okrenuta leđima. Ta guzica sa sitnim šupćićem jedva vidljivim između guzova od kojih bi se poznate Latinoamerikanke mogle postideti bila je direkt iznad moga kurca, guzica za koju bi 99 odsto likova ubilo da je se domognu. Uhvatio sam ga za dno pozicionirajući glavić prema otvoru između usana njene pičke dok se ona spuštala sve niže i niže.

- Ohhhh tooo… - prošapnula je osetivši moj glavić kako prodire u njenu unutrašnjost polako ali sigurno.

Jedva sam držao zvukove u sebi koncentrišući se na zadatak pred sobom. Ne znam šta je bilo bolje pogled ili osećaj dok sam prodirao u usku unutrašnjost Elizabetine topline. Stenjala je jače i jače što sam je više ispunjavao sve dok nije prodro gotovo skroz do kraja.

PUNIO ME KLINAC KAO TUĐU Ljubavi pocepaće mali sve, dođi i ti! Daj mi!

- Ohh jebote! Ovo je tako dobro! - uzviknula je prihvativši dlanovima moje grudi i počela se nabijati lagano, pa sve brže, brže, dublje i dublje.

Sokovi su klizili niz moj kurac dok je radila čučnjeve na njemu stenjajući, mrmljajući od užitka. Koristila je svoje snažne noge da upre sve jače iskorištavajući svaki centimetar moga kurca za vlastito uživanje. Borio sam se u glavi da izdržim, pokušavao da razmišljam o nečem drugom, ali bio sam zarobljen u tom trenutku. Njena preplanula leđa i široka guza poskakuju na mome kurcu, osećam njenu usku unutrašnjost kako se stiska i otpušta svakog trenutka. Stenjanje s njene strane postajalo je sve glasnije i glasnije i postepeno je prešlo u gotovo vikanje. Njen hrapavi glas prodirao je stanom dok se približavala vrhuncu.

- Jebote! SVRŠIĆU! - vrisnula je nabivši se na moj kurac gotovo do jaja dok se grčila u tom istom položaju.

Dobrih 30 sekundi je trajao orgazam stvarajući gotovo neizdrživ pritisak oko moga kurca da sam se jedva iskulirao

Svršavala je gotovo uz osmeh, skupljajući noge, savijajući telo sve dok se nije bacila leđima totalno na mene. S kurcem još uvek u njoj njeno sam je milovao po stomaku i grudima, a ona je lagano okrenula glavu i zatvorenih očiju me poljubila, ne toliko strasno koliko nežno. Kapi znoja cedile su se niz njeno telo dok sam je polako okrenuo na stomak, izdignuvši guzu prema gore. Prihvatio sam desnom rukom levu sisu dok sam se drugom pridržavao za dušek i počeo sam je jebati polako. Znao sam da nemam još dugo ali bio sam uporan da je nateram da svši još makar jednom.

- Tako si uska. Baš uživam! - rekao sam pumpajući polako odpozadi.

- Mhmmm a ja još više! - nasmejala se nabijajući guzu dublje prema kurcu davajući mi do znanja da ubrzam, što sam naravno i učinio.

VESNICA JE BILA MOJA FANTAZIJA Pohotnica me je uzela, nabijala se, a sve iz osvete mužu preljubniku

Krevet se tresao, a zvuk udaranja kože o kožu bio je sve glasniji poput šamara. Zabijao sam ga duboko dok su mi jaja lupala o njen klitoris što ju je još više izludilo. Počela je vrištati ponovno kao da će se rasplakati pri čemu sam osetio onaj isti pritisak a njeno telo kao da je podivljalo.

- AHHHHHH TO! - vrpoljila se poda mnom poput zarobljene zmije koja se pokušava osloboditi dok je orgazam prao njenim telom.

Izvadio sam ga brzo dok je svršavala i počeo trljati glavić o klitoris, što je uzrokovalo još jednim orgazmom dok je onaj još trajao produžujući njenu ekstazu. I sam sam osetio kako ne mogu više pa sam ustao pored kreveta pri čemu je skočila poput divlje mačke na moj kurac i krenula ga pušiti uz pomoć ruke. Toplina njenih usta se nije ni mogla meriti sa toplinom pičke ali je radila to tako dobro i vešto. Izvadila ga je i počela jako i brzo drkati gledajući me direktno u oči baš kao i pre.

POLAKO DEČKO, ISCEPAĆEŠ ME: Toliko komad mesa je prvo namazao uljem, pa ga zabio! DO KRAJA!

- Ajde svrši, daj mi sve što mi taj dobri kurac može dati! - onako bezobrazno je rekla drkajući ga, pri čemu sam joj pomerio ruku i gurnuo je gotovo svom snagom na krevet.

Sedila je onako oznojena i naga, naslonjena na ruke s prsima ispruženim prema meni dok sam masirao glavić jedva čekajući da je oblijem vrelom spermom. Jedna krupna kap znoja skliznula je između njenih grudi i prelila se preko trbušnjaka sve do međunožja dok me gledala onako sva uspaljena.

- Evo ga! Svršavam! - viknuo sam osetivši kurac kako se puni sve dok prvi mlaz nije špricnuo gotovo metar daleko delomično pogodivši Elizabetino levo rame dok je ostatak završio po krevetu.

Zatim drugi mlaz nešto slabiji pogodio je direktno između grudi razlivši se poput slapa duž njenog torzoa i potom treći pravo preko usana koje je slasno oblizala tog istog trenutka smeškajući se. Bela gusta sperma prijanjala je savršeno uz preplanulu kožu dok se polako približavala mom kurcu kojeg sam još uvek čvrsto držao u ruci cedeći i zadnju nit njegovo soka. Još jednom ga je poljubila pokupivši usnama ostatak sperme.

NE JEDAN NEGO ČETIRI KOMADA Po dvojica u istoj rupi, a preostale sam propremala u ustima

- Dobar si, nadam se da se vidimo i još koji puta - dobacila je uputivši mi još jedan pogled pre nego je skočila s kreveta prihvativši pešlor koji se nalazio na stolici pored.

Gola i mokra brisajući vlastito telo krenula je duž hodnika cupkajući patikama o škripavi parket dok sam ležao na krevetu iscrpljen promatrajući još jednom taj predivan prizor.

- Nego - brzo se okrenula držeći peškir preko grudi.- Da li si za kafu?

Dobacila je s onim istim predivnim osmehom koji gledam već mesecima, probudivši u meni emocije koje ni sam ne mogu opisati, emocije od kojih pokušavam pobeći.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti