3°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

VRHUNSKI OBLIKOVAN DEVOJČURAK BIO JE U MOJIM ŠAKAMA Kružio sam jezikom po međunožju, pa sam ga krvnički zabio

Dugo sam razmišljao da li da podelim ovu priču sa vama. Imam devojku već dve godine, u ozbiljnoj sam vezi i sve je super. Jedino što moja devojka ima jednu drugaricu na koju se ja ložim. Zove se Željka. Devojka od 22 godine, koja izgleda kao san snova, prelepa, svetlo smeđe kose, mada je letos izvlačila plave pramenove. Pored svoje lepote, ima i božanstveno jebozovno telo. Sise koje su čvrste i velike baš onoliko koliko pristaju njoj, a idealne za svakog muškarca, savršenih oblina i nogu, i njena čvrsta, dobro oblikovana guzica koja se posebno ističe na njoj.

Još od prvog dana kada me je svoja devojka upoznala sa njom, osetio sam neku jezu i privlačnost, i počeo neobjašnjivo da se palim na nju. Za dve godine bezbroj puta sam drkao kurac gledajući njene slike i maštao o njoj. Ni posle dve godine želja za njom nije iščezla, naprotiv sada još više želim da je jebem, mada mislim da je to nemoguće prvenstveno zbog činjenice da je drugarica moje devojke i da ima dečka četiri godine, deluje mi fino, kulturno, sasvim normalno, ali to je mene još više palilo.

Sredina decembra, bio sam u gradu sa dva druga, dok je moja devojka izašla sa Željkom i još jednom drugaricom. Posle ponoći, čuo sam se sa devojkom koja nas je pozvala da dođemo do jednog noćnog kluba ako želimo i budemo sa njima. Mi smo bili u kafani, i već zagrejani od alkohola, tako da smo prihvatili da promenimo lokal i odemo u noćni klub gde je drugačija atmosfera. Došli smo u klub gde je bila ogromna gužva, jedva su nas pustili i to zato što sam rekao da mi je devojka unutra, da ima sto i da ćemo stati sa njima. Došli smo do stola, gde je bila moja devojka, Željka i još jedna drugarica. Poljubio sam devojku, zatim sam se pozdravio sa Željkom i još jednom drugaricom ljubeći se u obraz.

Uhvatila me jeza, i kurac je počeo da pulsira videvši Željku. Izgledala je tako jebozovno i prepičkasto

Umereno našminkana, imala je na sebi neku belu košulju, rukavi su joj bili podvrnuti, a dužinu košulje je vezala tako da joj je stomak bio otkriven do pupka, dok guzica i noge prekriveni nekim zeleno maslinastim pantalonama. Odmah sam odmerio njenu guzicu i rekao u sebi kako bih je rado sad pojebao. Stao sam pored moje devojke, dok su pored nje stajale Željka i drugarica. One su već bile opuštene i počele da igraju uz svaku pesmu, uz moju devojku počeo sam i ja da igram, dok su moji drugovi nešto bili smoreni.

Malo kasnije gužva je bila još veća, a pored nas neki su stali, tako da su se Željka i ta drugarica požalile mojoj devojci kako ne mogu da igraju i da ja pitam moje drugove da njih dve menjaju sa njima mesto, što su oni prihvatili. Željka onako prepičkasta sva, stade do mene, a meni kurac počeo da se diže, još kad je počela da igra i nenormalno vrti guzicom malo je falilo da svršim u gaće, tako da sam se trudio da je ne gledam i svu sam pažnju obratio ka svojoj devojci.

UH! KAKVA DAMA SA VELIKIM OBLINAMA: Cepao sam je otpozadi i bila je umazana sokovima, sve se slivalo

Stao sam iza nje i počeo da igram sa njom češući je kurcem po guzici. A imao sam utisak kao da Željka želi isto, jer mi se još više približila. Nedugo zatim kada su neki počeli da izlaze, prolazili su pored nas, i ja sam morao da se pomerim od moje devojke, i stanem kod Željke gde je bilo više mesta. Dok sam čekao da oni prođu, stajao sam iza Željke, koja sasvim opušteno, mislim da nije ni videla da sam stao iza nje, jer je svo vreme igrala i mešala guzicom. Tada sam osetio miris njene kose, i da me je u par navrata igrajući očešala guzicom, a mislim i da je ona osetila da mi je kurac dignut.

Ipak morao sam da se pomerim i vratim ka svojoj devojci, da ne posumnja da se ložim na Željku. Nastavio sam da igram sa devojkom, dok je Željka igrala pored mene sa drugaricom. Moji drugovi nisu nešto bili u elementu, pa su nedugo zatim otišli dok sam ja sa njih tri ostao. Nastavili smo da igramo i provodimo se. Iako sam igrao sa devojkom i kurcem češkao njenu guzu, želeo sam Željkinu više nego išta. Par puta sam pogledom odmerio Željkinu guzicu u onim maslinasto zelenim pantalonama i poželeo da je uhvatim sa obe šake.

SVE SAM POKIDAO SA NJE I KRENUO: Nabijao sam do kraja, ona se grcala i pokušavala da dođe do vazduha!

Kasnije moja devojka je rekla kako mora u WC, ja sam joj rekao da mi se ne ide, ali ako želi ići ću sa njom. Ona je rekla da je bolje da ide jedna od njih dve. Pitala je Željku i drugaricu, a na moju sreću, ta drugarica je otišla sa njom, dok je Željka ostala sa mnom. Bila je baš neka dobra pesma, i počeo sam da đuskam pored nje, dok je i ona igrala. Uzeo sam piće i nazdravio sa njom. Pogledali smo se očima i blago mi se osmehnula uz reč:

- Živeli.

Polako sam levu ruku stavio oko njenog struka, prišao joj i šapnuo. Tada sam osetio njen miris koji me je opio.

- E baš je super ovde, hvala što ste nas pozvale, ekstra je provod.

- Joj jeste, tako mi prija kad dođem ovde, toliko se opustim i uživam dok igram.

Nastavili smo da đuskamo, dok je Željka pored mene mešala guzicom.

- Dečka nisi povela?

- A ne voli nešto on ovde da izlazi.

- Au ne zna šta propušta, ja takvu devojku da imam i da tako igra, ne bih je samu pustio.

- Ahahaha, ne preteruj sad.

- Ozbiljno, svaka čast kako igraš.

- Pa hvala - odgovori ona i nastavi da igra pored mene.

UNIŠTIO ME JE, POCEPAO BRE! Sva sam bridela u iščekivanju tolike komadine, nikada nisam videla veću

Moja ruka je i dalje bila na njenom struku, nije se bunila, šta više zaključio sam da joj prija da igra uz mene. Ponovo sam uzeo piće i nazdravio sa njom, pogledi su nam se opet sreli. Eksirao sam piće, i odlučio da se još više prepustim igrajući pored nje. Pogledao sam okolo ide li moja devojka iz WC-a. Nisam je video, okrenuo sam se u stranu ka Željki i nastavio da igram. Ona je sve žešće igrala i tresla guzicom, a ja sam se polako pribio uz nju, tako da joj je moj kurac češkao butinu dok smo igrali.

Trudio sam se da ona ne shvati da sam se napalio, već da spontano igram sa njom. Malo, po malo, pomerao sam se i našao sam se iza nje igrajući, češala je sve brže i brže guzicom i mogla da oseti da mi je kurac ispod farmerki dignut. Oboje smo ćutali i igrali, dok je u jednom trenutku samo me pogledala i nasmejala se. Nisam želeo da se pomerim, a onda sam ponovo osetio njenu guzicu kako češe moj dignuti kurac. To naše đuskanje dok mi je guzicom češala kurac trajalo je možda minut, minut i po. A ja skroz prepušten u sebi sam mislio: joj Željka da znaš koliko sam samo drkao na tebe, kako bih te sad odveo negde i pocepao to tvoje savršeno dupe. Počeo sam da se znojim od vrućine i uzbuđenja, pa sam zatražio maramicu.

TETA MIRA JE PRAVA MESINA: Nestašni dečače, ala se ukrutio, počni, molim te!

- Željka, jel imaš maramicu?

- Imam u torbi, uh ti si se baš oznojio.

- Vidiš kako utičeš na mene, haha - rekoh joj.

- Haha, ma baš.

Pomerila se u stranu, iz torbe izvadila maramice. U tom trenutku videh moju devojku sa drugaricom kako se vraćaju iz WC-a. Pomislih u sebi: sreća, pa nije došla 3 minuta ranije, zatekla bi kako je Željkina guzica češka moje međunožje. Uzeo sam od Željke maramicu, obrisao znoj, devojka je ponovo stala pored mene.

- Da znaš kolika je bila gužva u WC-u, jesi mi se smorio?

ČIKA POLICAJAC MI JE GURNUO SVOJ DEBELI PENDREK: Vrištala sam od uzbuđenja!

Morao sam malo da slažem, pa sam je uhvatio oko struka, pa za guzicu i poljubio na blic. Bili smo još možda nekih pola sata, više sa Željkom nisam komunicirao ni igrao, već samo sa devojkom. Svi četvoro smo se usaglasili da je dosta i da idemo kući. Izašli smo iz kluba i pozvali dva taksija. Sa devojkom sam ušao u jedan taksi, dok Željka sa drugaricom u drugi, pre toga smo se pozdravili ljubeći se u obraz. Taksijem smo prvo odvezli moju devojku, pa zatim mene.

Došao sam kući sav napet i napaljen od same pojave Željke i đuskanja sa njom. Legao sam u krevet, a kurac je opet bio dignut. Uzeo sam telefon i malo ga čvakao. Razmenio sam par poruka sa devojkom, rekli jedno drugom da smo legli i poželeli laku noć i divne snove. Ipak meni se nije spavalo. Poželeo sam da ga izdrkam na Željku. Svukao sam bokserice, ali pre nego što sam počeo da drkam, video sam da je Željka bila aktivna na mesindžeru. Bilo je prošlo 3 sata iza ponoći. Nešto je u meni prelomilo i odlučih da joj pošaljem poruku.

VOLELA JE GRUBU IGRU, BILA JE BAŠ RAZRAĐENA Gumicom je vezala naše dve batine i nabila se svom silinom

- Željka hvala na dobrom provodu večeras, uživao sam.

Pritiskam slanje. Poruka je poslata. Posle dva minuta videh da je Željka videla poruku i kreće da kuca.

- Šta ti je bre, nema na čemu, svi smo se dobro proveli, osim tvojih drugova, haha...

- Pa kad su glupi haha. Oni su ćoravi kad nisu videli kako ti igraš - odgovaram joj.

- Haha, opet ti sa igranjem, pa igram ko i druge devojke što igraju.

- E kad me već vučeš za jezik, moram da ti kažem, da nijedna ne vrti tako guzom, čak ni moja devojka.

Poslao sam ovo, rizikujući da Željka svašta pomisli.

- Haha, au ispadoh sad ja neka boginja.

Odlučio sam da idem do kraja:

- Moram da ti priznam da si me uzbudila dok sam igrao pored tebe.

BILA JE VIŠLJA OD MENE, A JA SAM JE RAZBUCAO Ludela je, jecala, ali nisam hteo da stajem!

Željka je videla poruku, ali 2, 3 minuta nije odgovarala.

- Ovo je šok, pa čime sam te uzbudila, ne zezaj me, mada mislim da sam osetila dok si bio iza mene.

- Jeste da si drugarica moje devojke, ali imaš guzicu za desetku.

Ponovo Željka ne odgovara nekoliko minuta, a onda...

- Ju bože, uglavnom svi kažu da imam dobro dupe, ali nisam očekivala i od tebe da ćeš reći.

- Ja ti kažem, i sad sam uzbuđen, dignut mi je.

Više nisam mogao da se suzdržim, krenuo sam polako da drkam kurac, dok sam u drugoj ruci držao telefon.

- Bolje da ne nastavljamo dalje. Zamisli da ovo dopisivanje vidi moj dečko ili tvoja devojka koja mi je drugarica.

- Pa neće niko videti, ako ne pokažeš. Ali morao sam da ti kažem kakvo je stanje, i majke mi, naložio sam se opasno na tebe noćas.

- Izvini ako sam ja za to kriva, ali to nije trebalo. A i ja mislim da me malo zezaš - šalje Željka to.

Ja više nisam želeo da bilo šta kucam, već sam otkirao ćebe sa sebe, i odlučio da joj slikam kurac i pošaljem. Kurac je bio dignut i čvrst kao stena. Podigao sam telefon i slikao ga. Slika je bila savršena. Rizikujući ozbiljne posledice, ponovo sam ušao na mesindžer i poslao Željki sliku mog kurca. I dalje je bila na mreži, samo sam čekao da vidi sliku. Posle 5 minuta stajala je oznaka da je Željka videla sliku.

DUŽINA JE I TE KAKO VAŽNA Njih dve nisu mogle da me zadovolje iako sam ih nabijao celu noć!

Čekao sam njen odgovor, ali mi nije odgovarala. Malo sam se uspaničio, da će reći mojoj devojci, ali šta je tu je. Još 15, 20 minuta čekao sam da mi odgovori, dok sam za to vreme lagano drkao kurac. Željka više nije bila na mreži. Ugasio sam telefon, ludački izdrkao zamišljajući Željku i zaspao.

Ujutru kad sam se probudio prvo što sam uradio uzeo sam telefon i ušao na mesindžer da vidim da li mi je Željka odgovorila. Ali odgovora nije bilo. Uhvatila me neka nervoza i napetost, plašeći da se Željka ne kaže nekom naše dopisivanje i sliku koju sam joj poslao. Malo kasnije čuo sam se sa devojkom kroz dopisivanje i rekla mi je kako ide kod Željke, da je sama kući, pa će ona i drugarica od sinoć ići kod nje.

PUNIO ME KLINAC KAO TUĐU Ljubavi pocepaće mali sve, dođi i ti! Daj mi!

Ja sam bio u još većem šoku, jer sam bio ubeđen da će Željka reći mojoj devojci za dopisivanje i sliku. Ipak ostao sam pribran. Devojka mi je rekla da će samo ona ići kod Željke oko dva sata, da ta drugarica ne može i da će me zvati kad da dođem po nju, pa da idemo do grada. Opet su mi bile crne misli u glavi, osećao sam da ću danas zbog Željke izgubiti devojku. Između 4 i pola 5, stiže mi poruka od devojke: Ajde kreni po mene. Odgovorio sam joj kratko: Važi.

Posle desetak minuta vožnje stigao sam u ulicu gde živi Željka. Nisam znao tačno koja je kuća, pa sam pozvao devojku.

- Stigao sam u ulicu, hoćeš da izađeš, pa da idemo?

- E ajde, vidiš drugu kuću sa desne strane, stani tu. Zove te Željka da svratiš na kolač i kafu.

Tada sam pomislio, ma sigurno joj nije rekla za ono naše dopisivanje i sliku od noćas.

- Važi, samo da se parkiram.

VESNICA JE BILA MOJA FANTAZIJA Pohotnica me je uzela, nabijala se, a sve iz osvete mužu preljubniku

Rekao sam joj i parkirao kola. Ušao sam u dvorište i zazvonio na vrata. Pred vratima mi se pojavila moja fantazija, Željka, bez šminke, u odnosu na sinoć, ali lepota ju je i dalje obasjavala. Bila je u nekoj tankoj bluzi, ispod koje su se ocrtavale njene čvrste sise i sivim trenerkama. Nasmejala mi se nekako čudno i rekla:

- Dobrodošao, ajde izvoli.

- Ćao Željka, hvala - odgovorio sam joj i malo se zacrveneo.

Ušao sam unutra, skinuo jaknu i okačio je o čiviluk. Željka me je uvela u dnevnu sobu gde me je čekala moja devojka.

- Ćao ljubavi moja - rekao sam joj.

- Pa ćao.

Poljubili smo se na blic, pa sedoh pored nje.

- Može kafa? - upita Željka.

- Pa ajde može.

Dok sam to rekao, bacih pogled dok Željka korača ka kuhinji u onim sivim trenerkama, guzica joj izgledala brutalno. Svakakve misli su mi prošle kroz glavu. Okrenuo sam glavu ka devojci i nešto pričao sa njom. Tada nam se i pridružila Željka noseći dva parčeta kolača za mene.

VIOLETA JE PALA U STUDENJAKU Sjurila mi se sva krv i onda sam je danima pumpao

- Evo izvoli.

- Stvarno nisi trebala.

- Ajde moraš da probaš ovaj kolač koji sam pravila juče.

- Onda moram obavezno.

Napetost me je skroz prošla, jer sam verovao da Željka ništa nije rekla mojoj devojci. Uživao sam dok sam jeo Željkin kolač, a u sebi pomislio: kako bih tek uživao u tebi Željka.

- Jel ti se sviđa? - upita ona.

- Super je, kako se zove?

- Zove se ZABRANJENO VOĆE - reče Željka, dok sam ja shvatio to kao provokaciju, pa u sebi: ti si moje zabranjeno voće.

Tu se i moja devojka ubacila:

- Pa ti baš voliš te voćne torte i kolače?

- Da, da, najviše voćne.

Ćaskali smo svi malo. Nedugo zatim moja devojka je rekla kako mora do toaleta, ustala je i otišla. Ostao sam sa Željkom.

- Hoćeš još jedno parče da pojedeš?

- Neću, neću, dosta je.

- A ja sam mislila da ti se sviđa, ne sviđa ti se moj kolač? - reče i nasmeja se.

- Sviđa mi se, meni se tvoje sve sviđa.

- Haha, onda dobijaš još jedno parče - ustaje Željka, uzima mi tacnu, ali me pre toga pogleda pravo u oči.

Osetio sam kao da flertuje sa mnom. Gledao sam je dok sam sedeo kako u kuhinji, leđima okrenuta seče kolač, zagledao sam se u njene čvrste guzove. Kurac mi se digao. Ustao sam i krenuo ka njoj, nije me čula. Došao sam do nje tiho i stao iza nje. Šapatom sam joj rekao:

- Ja bih da probam ovaj kolač.

MUŽ ME PRODAO ŠEFU: Izvela sam striptiz, a on je izvukao svoje debelo svrdlo i ludački nabijao

Aludirao sam na njeno dupe koje sam očešao kurcem.

- Hej, jesi lud ti? - reče mi i okrenu glavu pogledavši me u oči.

- Znaš da jesam, rekao sam ti noćas sve.

- Znaš da to nije u redu, ajde sad, da se vratimo na mesta dok ti nije devojka došla.

- Čekaj, a zašto joj nisi rekla za dopisivanje i sliku?

U tom trenutku, udahnuo sam njenu kosu i još više pribio se kurcem o njeno dupe.

- A šta da kažem, volim je, ali i ti si mi drag, znam da te ona puno voli, voliš i ti nju, ja sam navikla da se muškarci lože na mene.

- A jesi navikla i ovako da se češu o tvoju guzu, priznaj da ti ovo prija?

- Ako baš želiš da znaš ti si prvi koji je ovo uradio pored mog dečka, ali dosta sad, bilo šta između nas je nemoguće.

U tom trenutku, začuh se ključ od kupatila kako moja devojka otključava vrata. Željka i ja smo se trgli, ja krenuh da se vraćam gde sam sedeo. Devojka je ušla pre nego što sam seo i upita:

- Šta radiš ti, ne miruješ kad me nema?

Tada se Željka snašla i reče:

- Ustao je da pogleda pića koja moj otac ima, ne diraj ga.

Još jednom Željka je prećutala i stala na moju stranu.

- A ti me samo grdiš - rekoh devojci, onako uzbuđen i sedoh pored nje.

KONAČNO SAM SE NABILA NA CRNU AŽDAJU Tvrd kao kamen, ogroman, pulsirao je i meni i dovodio me do ludila

Bili smo još nekih 15-ak minuta kod Željke i krenuli ka gradu. Na rastanku, pozdravili smo se, poljubio sam se sa Željkom u obraz, opet sam u njenom pogledu video nekakav signal. Devojka i ja smo otišli do grada, prošetali, popili piće, pa trebali da idemo kod mene. Međutim pozvala ju je majka i rekla da mora da dođe kući jer im je neka rodbina došla u goste.

- Ljubavi, moram kući, majka sad zove, rodbina neka došla.

- Au, pa što moraš, tvoji su kući?

- Pa šta ću, nisu bili baš odavno. A znaš da te želim.

- Pa znam, i ja tebe, al videćemo se sutra.

- Au devojčice moja, provela si više vremena danas sa drugaricom nego sa mnom.

- Ne budi ljubomoran, znaš da je sama ceo dan, i da su njeni na Zlatiboru, neće doći do sutra popodne.

U tom trenutku nešto je u meni prelomilo. Odjednom sam dobio nagon da odem ponovo kod Željke.

- Dobro, dobro, sutra popodne i celo veče hoću da mi se posvetiš - rekoh joj.

- Obećavam.

IZ ŠATORA U VLAŽNU AKCIJU: Polizao sam je, i malo po malo zabijao, sve dok nije zaječala!

Otišli smo do kola, i krenuo sam da odvezem devojku kući. A u glavi svo vreme sam razmišljao o njenoj drugarici. Stigli smo do kuće gde živi moja devojka. Poljubili smo se na blic i rekli jedno drugome da se čujemo kasnije i vidimo sutra. Okrenuo sam auto i umesto da krenem ka svojoj kući, krenuo sam ka Željki. Visok adrenalin i uzbuđenje dostiglo je vrhunac. Razmišljao sam šta ću da uradim kad dođem kod Željke, kako da je uzbudim i da mi se prepusti. Da li će me odbiti, da li će mi lupiti šamar, okrenuti moju devojku, ili će se uhvatiti za moj kurac i krenuti da ga drka, bio sam u velikoj dilemi.

Posle nekih nešto manje od 10 minuta ponovo sam bio pred Željkinom kućom. Parkirao sam se nešto dalje, tako da ni ona ni neko drugi ne vidi da je moj auto ponovo parkiran ispred njene kuće kao danas. Izašao sam iz kola, i laganim korakom došao do Željkine kuće, ušao na kapiju, stao ispred ulaznih vrata i duboko udahnuo. Zazvoni sam jednom, kad se vrata otvoriše, pojavi se Željka kao i danas.

POLAKO DEČKO, ISCEPAĆEŠ ME: Toliko komad mesa je prvo namazao uljem, pa ga zabio! DO KRAJA!

- Otkud ti opet?

- Ja ovaj, da mi nije ovde ostala torbica sa dokumentima?

- Torbica, ništa nisam videla, jesi siguran da je ovde?

- Pa odavde smo devojka i ja otišli do grada, bili u kafiću, prošetali, pa sam je odvezao kući - rekoh joj.

- Pa da ti nije ostala u kafiću?

- Upravo idem iz kafića, nije tamo.

- Ajde uđi, da pogledamo.

- Šta ti radiš?

- Ništa, treba za sat, dva da odem sa dečkom do grada.

- Izvini na smetnji - odgovaram joj dok joj merkam guzicu.

Ušao sam sa Željkom u dnevni boravak, pogledali smo po prostoriji, torbice nije bilo, a to je bio samo izgovor jer sam je ostavio u kolima.

- Nema nigde, ići ću opet do kafića, i pogledaću u kolima.

- Valjda ćeš naći, krivo i meni.

- Ništa, odoh.

- Hoćeš da sedneš, da popiješ nešto, kolač?

- Uh, kolač, vrh je, mogao bih jedan da znaš i da mi daš recept.

Seo sam na trosed. Željka je otišla do kuhinje, i iz friždera izvadila kolač, počela je da seče nad radnim delom. Merkao sam je dok mi je bila leđima okrenuta. Opet sam ustao, kao danas i krenuo ka njoj.

- Divno miriše.

- Da znaš - odgovara mi.

Nagon mi je dostigao vrhunac, našao sam se iza nje, i u sekundi čučnuo, uhvatio je šakama za trenerke i svukao ih na dole. Ispred mene sevnula je velika i čvrsto oblikovana guzica, koje su prekrivale čipkane krem

NE JEDAN NEGO ČETIRI KOMADA Po dvojica u istoj rupi, a preostale sam propremala u ustima

- Šta to radiš, jesi lud ti, manijače jedan!? - Željka kreće da se opire.

Tada je šakom udaram po desnom guzu, pa joj svlačim i tange.

- Hoću da probam kolač, a ne onaj što sam probao danas, znaš ti dobro, ne pravi se blesava.

Stajala je pribijena uz radni deo, trenerke i tange su joj bile svučene skoro do kolena, a ja sam svoju glavu zabio među njene guzove i krenuo da joj ližem guzicu.

- Ahhhh, prestani i pusti me, ne mogu da verujem da si se usudio da mi ližeš dupe!

Nisam odgovorio, već sam šaku prineo njenoj pički, koja je bila lepljiva i morka i krenuo da trljam prstima po njoj.

- Joooj, počeću da vrištim, pusti me, ovo je silovanje!?

Uživao sam u tim trenutcima i nisam želeo da stajem, samo sam glavu spustio i jezik prebacio na njenu pičku.

Željkina pička i guzica imali su neki neobjašnjivo mirisan i privlačan šmek, a kurac u gaćama je hteo da eksplodira

- Ovo nije u redu, ti si dečko moje drugarice, ja imam dečka, zaustavi se više!

Čulo se iz Željkinih usta koja je jako uzdisala. Pridigao sam se, otkopčao kaiš i farmerke, svukao ih zajedno sa boksericama i nabreklu kurčinu stavio među Željkine ovlažene guzove i krenuo da klizam dok je ona stajala uspravno, malo nagnuta na radni deo.

- E sinoć si me češala dupetom u gradu, pa sam se ja kurcem očešao tvoje dupe danas, a sad je red da moj kurac uđe među te guzove.

Šake sam stavio oko nje na radni deo, nisam joj dao da se pomeri.

- Uh kako da prevarim dečka koga volim i to sa dečkom najbolje drugarice, skloni ga od mene .- negoduje Željka.

Hvatam je za kosu, i vučem je unazad. Na ovo joj šapućem.

- Zaboravi sad i da imaš dečka i drugaricu, kao što si zaboravila da kažeš drugarici tj. mojoj devojci za dopisivanje i da sam ti poslao kurac.

UPALA SAM U ZAMKU, ALI BAŠ SAM TO I HTELA Čerečili su me i to u ritmu koji sam ja davala

Ubrzavam pokretima kurca između njenih guzova.

- Ahhh, joj ne mogu da joj uradim ovo iza leđa.

- Dosta bre više, čim joj nisi rekla, znači da ti se svideo moj kurac.

Počinjem da je ljubim po vratu.

- Auh, šta da radim sa tobom, prija mi ovo!? - govori Željka dok se znoji i uzdiše.

- Od prvog dana kad sam te video, želim te, ti si prepička najveća koja postoji, zaludela si me i vremenom sam te želeo sve više.

Hvatam šakama za sise, osećam brushalter preko njih.

- Ovo nije normalno, što si me napalio, što?

- A koliko si ti mene tek napalila!

Ponovo je šakama hvatam za kosu i i pribijam joj se licem želeći da je poljubim dok i dalje kurcem klizam po njenoj guzici.

- Želim te celu.

Tada Željka prihvati poljubac. Osećam mekoću njenih sočnih usana, dok se moj jezik prvi put susreo sa njenim. Ljubimo se skoro minut, Željka okreće glavu, a ja sam opet čučnuo i zabio glavu u njenu guzicu.

- Ahhh, uhhh, uuu, šta mi ovo radimo!? - kroz uzdisaje govori Željka.

Ja sam minut, dva ćutao i uživao dok sam joj naizmenično lizao guzicu i ovlaženu pičku. Ustao sam, okrenuo je i pitao:

- Gde ti je soba?

- Na spratu gore.

- Ma kakav sprat, možemo i ovde.

Krećem da joj skidam blizu, digla je ruke i ostala u brusu.

- Neću ovde bre.

- Dobro, ajmo na trosed vamo.

MAMICA U 39. GODINI, OČUVANA KAO KLINKA Eksplodirao je kad je ga je uhvatila i ukrutila

Čučnuh ponovo želeći da skinem trenerke i tange koje su bile spuštene do kolena. Shvativši šta želim Željka diže jednu nogu, pa drugu tako da bez problema svukoh trenerke i tange i bacih ih na stolicu koja je bila tu iza. Ostala je samo u brusu i čarapama. Nasmejala se i u njenim očima sam video da želi moj kurac. Krenuo sam opet da je ljubim i povukao ka sebi hodajući unazad ka trosedu u dnevnom boravku. Bacam je na trosed, i tada svlačim svoje farmerke skroz, skidam duks, i sve što sam imao na sebi. Kleknuh na pod, hvatajući je za noge, skidam čarape sa njenih stopala. Tada su se ispred mene pojavila dva prelepo oblikovana stopala, nalakirana roze lakom. Ne čekajući ni minut, približavam lice jednom, otvaram usta i krećem da ubacujem njene prste usta.

- Ahhh, ti si lud, šta ćeš mi sa stopalima?

Ne odgovaram ništa, već nastavljam da joj čupijam prst jedan po jedan. Onda sam jezikom krenuo da ližem gornji deo stopala do članka, potom sa strane i prelazim jezikom preko celog tabana.

- Joj golica me, lakše.

Usporavam tempo, pa prelazim na drugo stopalo.

- Ahh, nisam znala da se neko pali na stopala.

- Tvoja su fantazija. Jel ti prija lizanje?

- Boga mi prija, samo malo golica, a moj dečko nije nikad obratio pažnju na stopala.

- E ja ću ti lizati kad god poželiš.

- Ma baš ćeš.

Kada sam se zadovoljio stopalima, sedam pored nje na trosed. Željka je bila naslonjena, hvatam je da se ispravi, ruke stavljam iza njenih leđa i otkopčavam joj brus. Tada su se ispred mene pojavile njene čvrste i velike sise. Od prizora sam ostao u šoku, dok me je Željka gledala sa troseda kao od majke rođena. Približio sam joj se i počeo da ljubim, uzvratila mi je. Jezici su nam se sudarali, dok smo se sočno ljubili.

Uhvatio sam je šakama za sise i počeo da mešam, kurac je počeo još više da pulsira. Bio sam strahovito napaljen, kao nikad u životu

Polako sam počeo da je ljubim po vratu, nagela je glavu unazad. Krenuo sam sve niže i niže, miris njenog tela bio je božanstven. Dolazim konačno do njenih sisa, video sam po njenim bradavicama da je i ona napaljena. Krećem da ih ljubim, u isto vreme masiram. Potom se koncentrišem na levu, krećem da čupijam njenu bradavicu, ližem oko nje, isto to radiim i sa drugom sisom. Sve više i više sam se znojio. Željka je ćutala i uzdisala. Kada sam se zadovoljio sa lizanjem sisa, ustao sam i odlučio da stavim kurac među njih.

- Joj koliki je, veći nego na slici - reče Željka sa osmehom i konačno se uhvati za njega desnom šakom i krete blago da drka.

Dodatna jeza me je obuzela dok sam gledao kako drugarica moje devojke drka moj kurac, drugarica na koju sam drkao dve godine kao nenormalan.

- Želim da ga stavim među sise.

Pustila ga je, malo se nagela telom napred i šakama uhvatila za sise i dala mi signal da stavim kurac. Približio sam se i počeo da ubacujem kurac među njene sise i krenuo da klizam, ubrzavao sam tempo, pa usporavao. To je trajalo nešto više od dva minuta.

- Hoćeš sad ga pušiš malo? - upitah Željku.

- Da ti kažem, ne volim ja to baš, ni dečkov ne stavljam usta.

- Pa možda ti se svidi.

- Bolje ga ti stavi negde druge - aludira Željka na njenu pičku.

ŽENU SAM PRETVORIO U PRAVU KUJICU Dvojica su se je razbijala, pa sam došao i ja na red

Čučnuo sam, raširio joj noge, glavu prineo njenom međunožju. Osećao sam jak miris i šmek, polako sam šakama krenuo da trljam, bila je sva mokra i lepljiva. Jezikom sam krenuo da ližem po klitorisu. Željka je počela sve jače da uzdiše. Par puta bacio sam pogled ka njoj, oči su joj bile zatvorene i disala je. Nisam stajao sa lizanjem, kružio sam naizmenično, uhvatila me je šakom za kosu i rekla.

- Nemoj da staješ.

Ja na to lizanje sam dodao dva prsta i polako počeo da ih ubacujem u pičku, klizili su kroz vrelinu raja Željkine pičke. Prstima sam počeo da ubrzavam tempo i gurao ih do kraja, malo sam se pridigao, i pogledao je. I dalje je držala oči zatvorene, samo je izustila.

- Ahhh, uhh, aaaahh.

Ponovo sam spustio glavu, za trenutak sam izvadio prste i jezikom prošao po celoj njenoj sočnoj i lepljivoj pički nekoliko puta gore dole. Potom sam joj liznuo oba unutrašnja dela butina. Onda sam opet krenuo da ližem klitoris, želeo sam da je dovedem od vrhunca. Ubacio sam opet prste i klizao unutar njene pičke, dok sam u isto vreme lizao klitoris.

- Ahhh, nastavi još malo.

Nedugo zatim osetio sam na svojim usnama hladnu tečnost. Željka je udahnula silno.

- AAA, UHH, ČOVEČE.

Doživela je orgazam. Pridigao sam je, Željka se opet uhvati za moj kurac i krete da ga drka. Hvatam je šakama za kosu.

- A mogla bi da mi se zahvališ?

- Haha, kako?

- Znaš ti kako, stavi ga usta.

Postiđeno se nasmejala, pogledala me, ne rekavši više ništa počela je da primiče svoje prelepo lice mom kurcu. Glavić se našao ispred njenih usana, otvorila je usta i počela polako da ga prima. Osetio sam unutrašnjost Željkinih usana i jezik. Krenula je polako da ga čupija i da se naslađuje njim. Video sam po njoj da se malo stidela i da nije imala nekog iskustva u pušenju kurca. Ali isto tako da joj se moj kurac svideo.

Polako je počela da ubrzava, osećao sam sve veće zadovoljstvo gledajući kako najbolja drugarice moje devojke dudla moj kurac

Izvadila ga je posle 2, 3 minuta, pa počela da drka.

- Ajde ga još malo stavi usta, znaš kako mi prija?

- Ma nemoj - odgovori i nasmeja se.

- Ustvari ajde sedi na trosed.

Hvatam je i navodim kako da sedne. Željka se zavalila na trosed, a ja sam joj prišao njoj i kurac prineo njenim usnama.

- Ajde sad još malo.

Željka otvara usta i ponovo prima kurac. Samo što sada ja preuzimam inicijativu. Glava joj je naslonjena o trosed, a ja kurcem krećem da klizam po njenim ustima, sve brže i brže. Čuje se kako nešto mumla, ne stajem. Dok je zakivam kurcem, hvatam je desnom šakom za sisu i masiram. Oboje smo počeli da se znojimo. Izvadio sam kurac.

- Ahh, ti si lud, razvali mi usta bre!

- Izvini, ako te je zaboleo.

MALA JE ZNALA ZNANJE: Mešala je kukovima i uvijala se od zadovoljstva!

Prilazim joj, krećem da je ljubim i obaram na trosed. Ljubimo se, raširila je noge, ležem preko nje spreman konačno da je jebem. Za trenutak se pridižem, hvatam kurac i primičem njenoj pički. Ponovo je mokra i napaljena. Polako počinjem da prodirem u nju, osećam vrelinu, ulazim kurcem sve dublje, a Željka uzdisajući izgovara.

- Ahhh, samo polako, ahh.

Moj kurac je ceo ušao u njenu pičku i krećem da ubrzavam tempo. Osećao sam se kao u raju, jer ni slutio nisam da će mi se ispuniti želja i da ću ikada jebati Željku. Ubrzavam sve brže i brže, čuje se samo kako dišemo dok znoj kaplje sa mog tela po Željki.

- Ahhh, nastavi, uhh, jebi me, jooj...

Zatim sam se nageo ka njoj i legao preko nje, usporio sam tempo za trenutak, uhvatio sam je za šake i krenuo da je ljubim po vratu, potom sam se polako prebacio na njena usta, počeli smo da se šamaramo jezicima, za trenutak sam je ugrizao za usnu i zabio ga najjače do kraja, usporavao sam i ubrzavao naizmenično dok sam je jebao. Kada sam se zadovoljio ove poze, polako sam ga izvadio, i upitao.

- Hoćeš da promenimo pozu?

- Hoću.

- Voleo bih da me zajašeš, kad onako vrtiš guzicom u gradu, mogu misliti kako češ na meni - rekoh joj.

- E pa sad ću ti pružiti to zadovoljstvo.

Željka je ustala sa troseda, dok sam ja seo, polako me je opkoračila, uhvatila se za kurac, nacentrirala ga i počela da se nabija na njega

Krenula je da meša guzicom. Polako je mešala sve jače i jače, lomila je moj kurac. Osećaj je bio neverovatan, ni sa jednom devojkom nisam tako uživao kao sa Željkom u seksu. Nagela se telom ka meni i nastavila da meša guzicom, kao u gradu što radi, njene čvrtse i velike sise poskakivale su ispred mog lica, šakama sam ih uhvatio i počeo malo da mešam.

- Ahh, uuh, mmm, kako prija - ispuštala je Željka dok mi je lomila kurac, dok se desnom rukom hvatala za kosu i prebacivala je na stranu jer su joj na momente šiške padale preko lica.

RAZVALJIVANJE POD MASKAMA Prvo je uleteo crnac, pa muž, a onda i ostali gosti bordela

Zatim se ponovo ispravila i krenula da poskakuje guzicom, to me je još više dovodilo do ludila, na momente sam mislio da ću svršiti. Ali misleći na nešto drugo nisam. Zatvorila je oči, počela je još više da poskakuje, čulo se kako njeni guzovi lupaju o moje butine.

- KOLIKO TI JE DOBAR KURAC, AHH, UHH! - sad je najglasnije izustila to.

Kada se umorila, stala je sa skakanjem, uhvatio sam je šakama za leđa, nageo ka sebi, i počeo ja da vodim igru. Šakama sam je uhvatio za njene guzove, i krenuo silno da ga zabijam. Jebali smo se strasno i žestoko, a videvši po njoj kako se jebe, zaključio sam da joj je trebalo da promeni kurac, a još ako je to kurac od dečka najbolje drugarice, onda je još žešće. Gledali smo se u oči, i jebao sam je tako još minut i po, dva. Oboje smo se umorili, ustala je sa mog kurca.

- Hoćemo 69?

- Haha, i to bi?

- Sve sa tobom, ja hoću i da te u guzicu tvoju…

- E to ne može, ne dam.

- Onda mi bar sedi na facu, želim tvoju guzicu na mom licu.

Ispružio sam se na trosed i legao.

- Hoćeš da mi pojedeš dupe? - nasmeja se, opkorači me dok se polako guzicom spuštala ka mom licu.

MOJA SVASTIKA JE VEOMA ISKUSNA: Halapljivo ga je uzimala u usta i lizala celog!

Iznad mene bila su dva, zategnuta guza o kojima sam dugo maštao, u sledećem trenutku Željka je svojom guzicom sela na mene. Krenuo sam jezikom da ližem njen čmar, osetio sam toplinu i prijatan šmek. Ispravila se i opet krenula malo da meša. Nisam mogao da dišem, ali nisam se zaustavljao, jezikom sam sve više kružio u njenoj guzici. Šakama sam je uhvatio za butine i još više je pribio na mene.

- Ahhh, kako mi prija, koliko si otkačen skroz.

Opet je malo zamešala dupetom dok je sedela na meni.

- Jel ti dosta? - pomerio sam joj malo guzicu da dođem do daha i rekao.

- Još malo, ali se sada sagni i stavi ga usta.

Polako je počela da se savija, nagela se napred, osetio sam njen jezik, krenula je da ga liže, a pošto je bila nageta, sada na mom licu došla je njena mokra pičkica, nastavio sam da se sladim i ližem je, dok sam je šakama držao za guzove. Željka potom stavi kurac usta, krete da ga drka i puši u isto vreme. Ta naša igra trajala je 4, 5 minuta. Željka je sišla sa mene, ja sam ustao, uhvatio je za guzicu, primakao sebi.

- Hoću otpozadi.

- Može, ali u dupe NE!

- Haha, razumeo sam, ne brini, iako bih ti ga rado stavio.

- Znam ja da bi.

NJIH ČETVORICA SU NAPLATILA DUG MOG DEČKA Bila sam nerazrađena, bolelo je ali i PRIJALO!

Željka se okrenula otpozadi i počela da se guzi na trosedu. Uhvatio sam se za kurac i bio spreman za završni udarac. Željka je stavila glavu na jastuk koji se nalazio na trosedu, dok se naguzila i malo raširila noge. Digao sam se na trosed iza nje, kleknuo, dok je ona ležala ispred mene naguženo spremna da primi moju nabreklu kurčinu. Prstima sam malo protrljao po njenoj mokroj pički, potom sa srednjim prstom krenuo da masiram njen čmar.

- Mmm, šta ćeš tu, rekla sam ti da ne može u dupe! - izgovara Željka dok uzdiše.

- Ne brini, samo ti malo masiram, lepšu guzicu nisam video u životu.

- Haha, uf, priznajem da prija.

Dok sam i dalje polako masirao njenu guzicu, počeo sam da približavam kurac ka njenoj pički krenući da ulazim. Vrelina je bila sada još jača nego do sad

- Ahhhh, uff, polako samo.

Kurac je sve dublje prodirao u nju dok nije ušao ceo. Počinjem da je jebem. Ispred mene je prizor kao u snovima. U svojoj omiljenoj pozi jebem Željku, na koju maštam već dve godine. Gledam u njenu bujnu kosu, divna bela leđa koja se završavaju s početkom savršenih oblikovanih guzova, dok prstom masiram njen čmar, a pičku rasturam od kurca. Krenuo sam da ubrzavam sve brže i brže, unutar njene pičke nabrekla kurčina klizala je, i dovodila Željku do strasnih uzdisaja.

- AAAUUH JEBII ME, NASTAVI TAKO, MMM, AHH.

Nisam stajao, jebao sam je najjače što znam kao nikad u životu. Kapljice znoja padale su po Željkinim leđima i guzovima. Želeo sam da je jebem večno, ali svršavanje je bilo blizu. Malo sam usporio tempo da bih odložio vrhunac. Potom sam je 2, 3 puta desnom šakom pljesnu po guzici.

- Jel voliš grubo?

- Ne preterano, auh.

- Ja volim, hahaha.

- Ti si baš svestran - odgovara ona.

Zatim sam ponovo ubrzao tempo, čulo se lupanje mojih butina o njene, muda o njene guzove. Par puta sam ga zabio do kraja, nekoliko sekundi zastao, skoro ga izvadio ceo i opet, pa sam ga izvadio.

NISU IMALI MILOSTI: Četiri na jedan, sve su popunili, a ja sam tražila još

- Ajde ispružio se skroz.

Željka se opružila na krevet i upitala:

- Šta ćeš sad?

- Hoću ovako da ti ga stavim i svršim po guzici.

- Đavole jedan.

Opkoračio sam je, uhvatio se za kurac približavajući i polako stavljajući u pičku. Željkina pičkica se razradila, nabrekla kurčina nestala je za tren. Počeo sam opet da je jebem, žestokim udarcima, uhvatio sam je šakom za kosu, i povukao je unazad.

- Ahhh, ti me rasturi načisto, uuuh još malo i dolazim do kraja.

- Ti si moja prepička najbolja bre - govorim joj nastavljajući da je jebem.

- AAAHHHHH TO, TOO, MMM - silovito je Željka ispuštala glas.

- Koliko uživam u ovome znaš li, fantazijo moja.

- Koliko, aaahhh, too, gotovo, uhh! - reče Željka kroz olakšanje, svršila je.

Tad sam ga ja izvadio, uhvatio ga čvrsto i u sledećem momentu mlazevi vruće sperme krenuli su da šikljaju po Željkinim guzovima i donjim delom leđa, dok sam se ja zgrčio i imao zamagljen pogled.

- Ufff, okupa me skroz.

Sperma je i dalje izlazila i prskala je. Nikad u životu nisam svršio kao tad, osetio sam se ponovo rođenim, osmeh mi je obasjavao lice.

PRVO JE GURNUO PRSTE U MENE, VRELU I NATEKLU: Trljala sam se i na kraju ga dobila sam ga otpozadi! Celog!

- Auuuuuh jebote - izgovorio sam uzdisajući.

- Ajoj, ja još nisam svesna šta smo ovo uradili. Najbolje da odeš sad - govori mi Željka.

- A mogli smo zajedno da se istuširamo? - upitah je.

- Ne čini ovo gorim nego što jeste, ne znam kako ću ti devojku pogledati u oči, tj. moju najbolju drugaricu, a ni svog dečka, nikad nisam pomislla da ga prevarim, a to sam uradila.

Približio sam joj se, pomazio po licu i pokušao da utešim.

- Znam da ti nije lako, nije ni meni, ali ja se na tebe ložim od prvog dana kad sam te upoznao, izludela si me načisto.

- Toga se i bojim ,da ne bude još gore, da opet budeš navalentan prema meni, pa da se ovo ponovi.

- Pa iskreno, ja bih voleo ponovo - rekoh joj nasmejajući se.

- Zbog svih nas bolje ne, i obećaj mi da će ovo ostati među nama­?

Gledamo se u oči.

- Obećavam da nikom nikad ništa neću reći, a da ti neću ponovo poželeti to ne mogu da obećam.

- Obuci se, i idi sad, hoću još malo da ležim ovako gola i isprskana, da malo sredim misli, pa ću ustati i istuširati se.

Ljubim je na blic i odgovaram.

- Dobro, znaj da sam uživao i da mi je ovo nešto najlepše što sam doživeo.

Pridigao sam se, obukao, dok je Željka onako ležala gola na stomaku lepljiva od sperme. Više me nije pogledala samo smo rekli jednom drugom ćao i ja sam izašao iz njene kuće, otišao do svojih kola i u njima sedeo još nekih 15, 20 minuta razmišlajući o seksu sa Željkom i kako ću pogledati devojku u oči. Ali ni najmanje se ne kajem, jer sam ostvario svoju fantaziju, iako nisam ni mrvicu verovao, jebao sam drugaricu moje devojke, Željku na koju sam drkao više od dve godine. Možda će me sada želja za njom proći, a možda će želja biti još veća i da je sledeći put jebem u onu njenu čvrstu, savršenu guzicu.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti