3°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

RAZVALJIVAO SAM JE, A NJENA SESTRA JE SVE POSMATRALA Klečala je u štiklama i tražila da se uzlijem u njena usta

Ovo što ću vam ispričati je moja i njena tajna, bar za sad. Imam trideset godina, mada moj fizički izgled ne ide u skladu s tim godinama, verovatno zbog mladalačkog duha u meni, izgledam bar četiri godine mlađe. Bar mi kažu tako. Radim u jednoj prosečnoj firmi i zarađujem tek toliko da mogu da platim stan i osnovne potrebe. Oduvek sam imao mlađe devojke, kao i sada, budući da devojke moje generacije imaju po dvoje ili troje dece ili su barem udate.

Dženi ima dvadeset i tri godine i voli me, znam to, budući da mi prelazi preko silnih gluposti pa čak i par flertovanja koje je videla svojim očima u mom mesendžeru. Jednostavno ne mogu da odolim mladim devojkama i ona to zna. Kada izađemo u naš omiljeni kafić pomno prati moje poglede dok sekice ulaze i izlaze, čekajući trenutak kada ću zadržati pogled na jednoj od njih. Ipak s vremena na vreme iskoristim trenutak nepažnje i uspem odmeriti poneku mladu guzu, utegnutu u farmerke ili još bolje neku kratku suknjicu koju nevino navlače preko nogica.

UH! KAKVA DAMA SA VELIKIM OBLINAMA: Cepao sam je otpozadi i bila je umazana sokovima, sve se slivalo

Zašto to radim, neko bi se zapitao, kad pogleda Dženi i kako ona izgleda. Visoka skoro metar i osamdeset i lepa kao lutka, duge plave kose i isto tako dugih nogu koje najviše voli popeti na visoke pete i tako izraziti svoju dobru guzu, po kojoj je i poznata među muškarcima. Jedne večeri sam slučajno čuo gazdu tog našeg malog kafića, starijeg gospodina, kako govori prijatelju da nije video bolju guzu od njene i kako bi voleo da joj liže šupčić celu noć. Na prvu sam bio ljut, budući da veoma često sedi s nama i pije kafu, ali sam odlučio da prećutim i posmatrao sam ga kako prikriveno gleda u guzu moje devojke kada ustane od stola.

SVE SAM POKIDAO SA NJE I KRENUO: Nabijao sam do kraja, ona se grcala i pokušavala da dođe do vazduha!

Za razliku od prilično velike lepe guze, imala je veoma male sisice, tek tolike da popune najmanji grudnjak. Nije volela svoje sisice, dok sam ih ja obožavao, u šta ona nije mogla da veruje. Kako to da volim male sise, misleći da je samo tešim tako, ne znajući moju tajnu, ne znajući da joj se dečko loži na devojke u pubertetu i na ravne grudi, ne znajući da joj je dečko na internetu traži, gleda i drka na maloletne devojčice, koje u zavodničkim pozama i oskudnoj seksi odeći poziraju za neke onlajn magazine. Ne znajući, da dok ona obraća pažnju da ne gledam normalne punoletne devojke, ja najviše volim da dođem u njenu kuću i dok sedimo čekam kada će se iz svoje sobe pojaviti Lara, njena mlađa sestra. Ni u snu ne može zamisliti kojim očima njen dečko gleda tu devojčicu od trinaest godina…

UNIŠTIO ME JE, POCEPAO BRE! Sva sam bridela u iščekivanju tolike komadine, nikada nisam videla veću

Žive u kući same, s mamom, koja ima manju kafanicu u kojoj i radi i provodi većinu vremena, dok joj je suprug, njihov otac u inostranstvu. Jako zgodna žena, četrdesetih godina, uvek izazovno obučena kada ide negde. Već je poznata priča kako se već duže jebe sa jednim lokalnim doktorom a ona to Bog zna i ne sakriva. Uprkos tome što je kurva, dobra im je majka, brine o njima, a ja zaista volim da popričam s njom.

Prošle sedmice je bila u poseti suprugu u Austriji, tako da sam celi dan proveo kod Dženi, izlazeći samo u prodavnicu, budući da je jako hladno. Došao sam u subotu preko dana i zajedno smo pravili ručak. Lara nije izlazila iz svoje sobe, zbog neke glupe svađe s Dženi oko odeće. U jednom trenutku sam pokucao i zvao je da dođe da jede, budući da nije jela ceo dan. Samo je rekla da će doći, međutim nije se pojavila, na moju žalost, jer sam zeleo da iz blizine gledam curicu na koju mi se diže kurac već skoro godinu dana, otkako je stavila protezu za zube i počela da izlazi s drugaricama u grad. Prvi put kad sam je pogledao ovim očima bilo je letos dok smo sedili u bašti ispred kuće.

TETA MIRA JE PRAVA MESINA: Nestašni dečače, ala se ukrutio, počni, molim te!

Pred sami mrak vratila se iz grada i nikad je nisam video tako odevenu. Imala je predivni jeans šorc i žutu košuljicu s otkopčanim dugmetom i tad sam zapazio da ta devojčica ima prilično velike sise za svoje godine, dosta veće nego Dženi. Realno guza joj se još nije razvila kao sekina ali je znala kako da je upakuje ispod kratkog šorca. Zagrlila me i poljubila u obraz, a meni je počeo da se diže kurac. Nisam to nikada doživeo do tada. Tu noć sam na laptopu gledao njene ne toliko provokativne slike i drkao. Drkao sam gledajući u njeno lepo lice i zamišljao je u šorcu u kojem je bila taj dan.

Da se vratim na prošli vikend. Lara nažalost nije iz nekog svog principa htela da izađe iz sobe osim par puta u kupatilo, ali je nisam uspeo videti. Već je bilo prilično kasno. Dženi i ja smo ležali i gledali TV i taman kad ju je počeo hvatati prvi san, počeo sam da je ljubim po vratu i usnama, koje je sve više otvarala dok joj nisam gurnuo jezik u usta i počeo je žvalaviti. Kada mi je uzvratila svojim jezikom stavio sam joj desnu ruku u gaćice i počeo da joj mazim pičkicu. Bio sam napaljen kao nikad i rekao joj da ode i obuče samo štikle i stavi crveni karmin.

ČIKA POLICAJAC MI JE GURNUO SVOJ DEBELI PENDREK: Vrištala sam od uzbuđenja!

Rekla mi je da nismo sami i da možemo samo brzinski da se pojebemo, jer može Lara da izađe, međutim ja sam je molio stavljajući joj tri prsta u pičkicu, da bi na kraju pre napaljena žurećim korakom otišla u kupatilo. Kroz dve minute se pojavila gola, puštene, ispeglane plave kose, s crvenim karminom i štiklama s najvećom petom koju ima. Ustao sam, uhvatio je za kosu i spustio na kolena. Ošamario sam je i rekao da otvori usta, dok me gledala svojim plavim očima u kojima sam video koliko želi kurac.

VOLELA JE GRUBU IGRU, BILA JE BAŠ RAZRAĐENA Gumicom je vezala naše dve batine i nabila se svom silinom

Počeo sam da je bukvalno jebem u grlo, dok joj se pljuvačka slivala niz grudi… Podigao sam je i naguzio na kauču. Zabio sam joj glavu u jastuk kojeg je zagrizla da se ne dere dok joj razvaljujem pičkicu... Spustio sam se i šapnuo joj na uho da želim da je opet guzim u šupak.

Kada sam se podigao nazad imao sam šta da vidim. Lara je krenula u kupatilo, stajala kod poluotvorenih vrata i gledala šta se dešava. Prvi put je videla to, bar uživo, i to svoju stariju seku, koja joj je uzor, kako grize jastuk i traži da joj se nabija kurac do jaja. Za trenutak sam zastao i svako normalan bi prestao i isfurao se, ali ja nisam. Gledao sam je u oči i jebao joj sestru, tukao je po guzici i nazivao kurvetinom. Tu mi je bio kraj. Toliko me to naložilo da sam morao da svršim. Brzo sam izvadio debeli kurac, rekao joj da klekne ispred i da traži spermu. Gledao sam malu Laru i zamišljao nju na kolenima dok sam joj drkao po sestrinom licu…

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti