3°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

NJIH DVOJICA SU ME PROVELA KROZ CARSTVO Sve sam probala, izbušili su me i - šutnuli!

Ćao, zovem se Nina i imam 19 godina. Desilo se to sve prošlo leto kada sam napunila 18.

Završila sam osnovnu skolu i zelja za provodom bujala je u meni. Kao i svaka devojka kada završi četvrti razred srednje škole i napuni 18 oseća se posebno. Išla sam tako na more s roditeljima u Bar. Pošto svake godine idemo u Bar znala sam već i ekipicu, iako se svako leto menjala. Da napomenem, visoka sam oko 165 santimetara, imam čvrstu trojku i isklesano telo za svoje godine s nesto malo većom guzom. Naravno još nevinom i sočnom sa himenom, imam plavu kosu i smeđe velike oči.

Kada smo došli prvi dan našla sam se uveče s drugarima i već prvi dan je tu bilo alkohola. Upoznala sam novu ekipu ali za oko mi je zapeo dečak po imenu Mladen. Bio je plavokos, plave oči i vrlo mišićav dečko, koji to leto napunio 18. Sledeći dan otišli smo svi na kupanje i pričala sam većinu vremena s Mladenom. Nabacivao mi se više puta pa me na kraju i pozvao da se nađemo uveče sami, blizu mola na kojem smo se družili. Na plaži mu se nekoliko puta ukrutio što sam videla kroz njegove tanje kupaće.

MUŽ ME PRODAO ŠEFU: Izvela sam striptiz, a on je izvukao svoje debelo svrdlo i ludački nabijao

Bližilo se veče i odlučila sam se malo sredim - nešto malo šminke i provokativna suknjica jedva da mi prekriva guzu. A gore uski, malo puš ap kupaći.

Ponudio me pićem čim sam došla. Naravno, prihvatila sam ga. Nakon nekoliko čašica počeli smo polako da se mazimo i ljubimo, ali odjednom je stao i upitao me:

- Jesam li to ikad radila?

- Nisam, ali bih volela da probam sa tobom.

VIOLETA JE PALA U STUDENJAKU Sjurila mi se sva krv i onda sam je danima pumpao

Brzo smo otišli do njegovog apartmana gde nije bilo nikoga jer su njegovi bili na dvodnevnom izletu u Budvi, pa smo imali celi prostor samo sa sebe. Bila sam toliko uzbuđena da sam već sva bila mokra. Bacio me je na krevet i skinuo kupaći, tako da je ispred mene iskočio poludigniti kurac, dugačak negde oko 17 santimetara. Zinula sam kad sam ga ugledala. Prvo sam ga uzela u ruku i pogledala Mladena u oči. Krenula sam da mu grickam glavić i ližem rupicu, gledajući ga u oči, dok sam drugom rukom trljala klitoris. Brzo mu se ukrutio i bio je skoro kao kamen - negde oko 20 santimetara. Imao je malo slankast ukus. Ubrzo, povukao me je za kosu i rekao:

- Sad ćeš ga primiti kurvo.

Bacio me na leđa, digao i raširio noge. Stavio je 4 prsta na moj klitoris, malo ga štipnuo, pljunuo na prste i napravio 2-3 kruga po njemu prstima. Polako, zabio je jedan u moju mokru picu. To je bilo neobičan, ali savršen osecaj. Nikad nisam bila toliko uzbuđena kao tad. Odjednom sam osetila veću bol i tada sam videla sva četiri prsta u mojoj pici. Polako je prislonio svoj glavić u ulaz i surio ga svom snagom. Zavrištala sam od bola jer je bio ogroman i debeo. Prodrao se:

- Tako kurvo moja, sad ću te izjebati do kraja.

VESNICA JE BILA MOJA FANTAZIJA Pohotnica me je uzela, nabijala se, a sve iz osvete mužu preljubniku

Bolelo me je sve ali sam uživala. Jebao me je strasno i jako dok mi je vikao svakakve stvari i šamarao mi sise. nekad bi ih samo gnječio i trljao mi je klitoris. Osetila sam da sam pred orgazmom i da mu je kurac sve napetiji. Izvadio ga je iz mene i snažno mi ga je sjurio u grlo. Odjednom je nešto toplo punilo moja usta rekao mi je:

- Ili ćeš sve progutati ili ću ti sledeći put svršiti u mačkicu!

Nakon tog još smo se malo ljubili. Nekih pola sata kasnije čulo se zvono na vratima. Nasmejao se i rekao:

- Sad ćes videt kurvo šta te čeka.

Na vratima je bio Dragan, njegov prijatelj. Čim me ugledao dobacio mi je:

- Kurvice, da li si mu dobro zakrvarila?

Obojica su se nasmejala a ja nisam znala šta sledi.

PUNIO ME KLINAC KAO TUĐU Ljubavi pocepaće mali sve, dođi i ti! Daj mi!

Dragan je iz torbe izvadio dva kondoma i jednu loptu, kao onu iz pornića što vežu kurvama oko usta. Izvadio je i dva para lisica. Skinuo je pantalone i gaće i predamnom se ukazao tamniji kurac od oko 23 centimetra (Zoran je imao 19 godina).

Bacio me je na krevet, otvorio mi usta i ugurao je svoj kurac u njih. Bio je ukusniji, manje slankast nego kod Mladena. Mladen je to posmatrao dok je navlačio kondom. Nakon neke dve minute Dragan mi ga vadi iz usta i govori mi da se naguzim najviše što mogu i da će bolet. Mladen je u tom trenutku uzeo lisice, stavio mi ih na ruke i oko kreveta, i lopticu u usta. Izgledala sam baš kao kurva iz pornića a imala sam samo 19.

DUŽINA JE I TE KAKO VAŽNA Njih dve nisu mogle da me zadovolje iako sam ih nabijao celu noć!

Dragan je stao iza, a mladen ispod. U isto vreme osetila sam dva prodiranja u obe rupe. Bilo je jako neprijatno, ali sam bila toliko napaljena da nisam mogla razmišljati o bolu. Pokušala sam da vrištim ali me loptica u ustima sprečavala. Bila sam toliko uska iza da je Dragan jedva gurao do kraja ali ga je svaki put do kraja vadio. Kada sam posle pet minuta osetila da nešto jako toplo puni moju guzu znala sam da je Dragan svršio. U tom trenutku bila sam na vrhuncu.

VOLELA JE GRUBU IGRU, BILA JE BAŠ RAZRAĐENA Gumicom je vezala naše dve batine i nabila se svom silinom

Mladen ga je izvadio minut posle i iz mene je izletelo puno sokova, strcali su. Momci su me ostavili vezanu dok su mi malo gurali svoje alatke u usta. Nakon nekih pola sata oboje su bili polukruti. Odjednom sam u pici osetila dva kurca. Vrištala sam od bola ali su mi u isto vreme trljali klitoris. Nakon tri minuta oboje su svršili u kondome i napokon smo svo troje legnuli na krevet.

To je bio najuzbudljiviji dan u mom životu. Izgubila sam nevinost sa dva momka - i u guzu i u picu. Probala sam spermu i imala orgazam. Upoznala sam se sa čarima seksa tog dana i svaki dan se ponavljalo, ali sa novim uzbudljivim avanturama.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti