5°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

ŽENICI SAM PRIREDIO IZNENAĐENJE Stavio sam joj masku, pa je probala dva komada i više nije bila uska!

Pre nekog vremena, druga smena na poslu mi je bila do 23 sata. Dakle, jako kasno kući stižem. Ona je verujem usamljena bila kad god sam uveče bio na poslu. Jedne noći, kad sam došao kući, ona je već bila u krevetu. Ja sam otišao do kuhinje da večeram i nedugo zatim sam i ja legao da spavam. Nakon što sam je poljubio za laku noć ona uze moju ruku i stavi je sebi na picu i tiho se nasmija. Pomalo zbunjen počeh da je mazim po pici, a ona odmah glasno zastenja.

- Šta te je poliko napalilo - pitam je.

- Naletila sam na jedan pornić na tvom računaru, kada muž iznenadi ženu i dovede druga pa je njih dvojica izjebu - kaže.

- To te napalilo?

- Da, baš su je dobro izjebali! Tad je baš glasno svršila.

Ta misao me držala nekoliko dana. Nisam očekivao da će je taj pornić ni gledati a kamoli napaliti. Ipak, odlučio sam da odem do seks šopa i kupim jedan dildo i da je pokušam iznenaditi kao što je to uradio i glavni junak pomenutog porno filma. Dugo sam se zadržao u radnji, jer nisam znao koji da kupim, koji bi bio najbolji. Na kraju sam se odlučio za jedan koji se zove Big Jelly. Možda je bio malo prevelik ali za prvi put poslužiće.

Kad je napokon došla i ta noć, kad smo napokon ostali kući, nije mi ništa drugo preostalo nego da sprovedem svoj plan u delo. Krenula je klasična predigra. Bilo je i vina da se opustimo. Dok smo se ljubili i kad mi je mazila već uveliko dignut kurac (bio je celi dan skoro dignut na pomisao da ću je jebati sa dildom) samo mi je u glavi bio plan kako će je iznenaditi i kakva će njena reakcija biti.

Znao sam da je perverzna i da će reakcija biti pozitivna. Rekao sam joj da obuče seksi veš što je ona odmah uradila i po naređenju legla na leđa pored mene da istakne svoje dupe. Igrao sam se sa njenim dupetom, šamarao, mesio, sve što mi je padalo na pamet. Volela je to. Rekao sam joj da se podigne na kolena. Uzeo maramu i zavezao joj oči.

Prvo sam je lizao otpozadi, šireći joj guzove i stavljao prste i jezik u picu. Nakon što sam je dovoljno navlažio, prišao sam joj do lica trljajući joj picu jednom rukom, a drugom potražio sakriveni dildo iznenađenja. Rekao sam joj da mi počne pušiti kitu. Halapljivo je počela da ga puši ne sluteći da će joj za koji sekund uleteti veliki rozi dildo u picu.

- Ljubavi, jesi spremna za iznenađenje?

- Kakvo iznenađenje? Jesam!

Pljunuo sam na dildo i polako joj počeo stavljati dok joj je moj kurac bio u ustima.

- AAAAH šta je to?

- Opusti se i uživaj

Kada se dovoljno opustila i veliki dildo već skoro do kraja počeo ulaziti, krenula je prava uživancija.

- Zamisli da te jebemo dvojica!

- Daaa jebite me...

Pohotno je pušila kurac, nabijajući ga do grla, uz glasno stenjanje dok sam joj dildo zabijao u vlažnu i željnu picu. Skinula je povez sa očiju da i ona može videti taj prizor. To ju je izgleda još više napalilo. Možda joj je u glavi bio prizor iz pornića zbog koga je skoro svršila ko luda. Legla je na leđa i rekla da joj stavim tako dildo dok mi puši.

Podigla je noge a ja sam joj žestoko nabijao dildo. Zacrvenila se u licu od uzbuđenja, tad je uživala kao nikad do tada. Mene je taj prizor doveo do ludila. Izvadio sam joj kurac iz usta i spustio se dole do njene već razvaljene pičke. Još uvek nabijajući dildo lizao sam joj klitoris. Na to je još glasnije počela stenjati. Uhvatila me za glavu što je bio znak da ne stajem.

Nakon nekoliko minuta lizanja i nabijanja svršila je kao nikad do tada. Nije znala šta ju je snašlo. I ja sam bio na vrhuncu. Stavio sam joj nabrekli kurac u njenu, inace, usku pičku ali je bila toliko vlažna i razvaljena da sam sa lakoćom ušao i počeo žestoko da je jebem. Dildo, umazan njenim sokovima, sam joj ponudio da puši. Prihvatila je! Kako mi je samo nabrekao od uzbuđenja, sva krv mi se slila u kurac, mislio sam da ću da eksplodiram.

Kao da sam zamenio mesto sa nekim kuratim jebačem pa ona sad njemu puši dok je ja jebem u toplu i vlažnu pičku. Dok sam je jebao i gledao kako puši dildo više nisam mogao da izdržim. Izvadio sam ga i zalio je sa vrelom spermom po sisama i stomaku. Razmala je to sve rukama, prišla mi i poljubila me i rekla da je baš ugodno iznenađena i da joj je bilo super. Znao sam naravno da nam to neće biti poslednji put.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti