2°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

RASNA MEDICINSKA SESTRA JE BILA MOJ PLEN Poljubila me je sočno, uzela ga žestoko u ruke i zajahala!

Ovu priču posvećujem jednoj dami, a ona će se već prepoznati! Kao i obično i ova priča nije plod mašte nego je istinit događaj koji se desio pre dve godine.

Zrenjanin, po preporuci otišli smo da pogledamo kupatilo. Ušli, imamo šta i da vidimo. Od kuće napravljen dom za stare u prizemlju, a na spratu živi gazdarica sa sinovima! Dole desetak pacijenata i dve sestrice u smeni.

Još na ulazu mlađa sestrica, plava sa kestenjastim očima nam je otvorila i požurila da starijoj koleginici kaže da je došao majstor - moj kolega i njegov sin - ja. A razlika u godinama tri - između mene i njega, samo što on strarije izgleda - sed, a ja mladolik. Prva dva dana rada, mala zvaćemo je LENA je svaki čas prolazila, smeškala se, dobacivala, dok se nije razočarala, čuvši da sam oženjen da imam skoro 40 godina i decu. Tu je uhvatio malo bedak, i na moje zezanje i šale i dalje je reagovala, ali sa dozom zadrške, dajući do znanja da tu nemam šta da tražim. Tako je i bilo, pogotovo što treći dan dolazimo, nova smena nove sestrice.

GRUPNA SEANSA POSLE KAFANE Pulsirala je i primala, a onda sam ja dohvatio prijateljicu

Otvaraju se vrata, a na vratima ona. ANA 21godina, visina preko 170 santimetara, rasna crnka, duga kosa, sa izrazito plavim očima u kojim sam se mogao ogledati i osmeh od milion dolara koji me je kupio odmah. Nikad u životu nisam imao problem sa govorom, ali tada kao da mi je neko jezik odsekao. Skuvala nam je kafu kao i obično svako jutro, malo neobavezno smo čavrljali i krenusmo da radimo.

Pošto smo radili kupatilo koje je odmah do kuhinje bukvalno vrata u vrata nisam mogao da prođem hodnikom, a da nam se pogledi ne susretnu i naravno taj njen osmeh. U pauzama nam je kuvala kafu, poslužila ručak, sok, opet smo malo pričali, sada već opuštenije. Počelo je i zezanje.

MLADI PASTUV JE BIO I TE KAKO NADAREN Gorela sam kad je sjurio u mene 25 santimetara

Sutradan opet ona. Otvara vrata, opet osmeh, kuva kafu, šalimo se i krećemo da radimo. Svaki put kad sam prolazio pored vrata kuhinje ona je gledala onim lepim očima u mom pravcu i osmehivala se, ne izdržih i prokomentarisah:

- Nemoj tako da me gledaš, stradaće mi brak.

Ona se samoo nasmejala od srca i prokomentarisala:

- Pa ti si pozitivno lud.

ČEKAJ MALI DA TI TETA ĐURĐA OLAKŠA NAPETOST Ubaci ga, uhvati me za bokove i - udri!

To je bio četiri dan posla. Završismo za taj dan, dolazim kući, istuširao se, večerao i zavalio u fotelju. Listam telefon, kad na fejsu zahtev od Ane, prihvatih je odmah i tu kreće opuštena konverzacija koja je trajala do duboko u noć. Pričali smo o svemu i svačemu da bismo počeli komentarisati jedno drugo, gde sam joj ja priznao da sam bio gotov još pre nego je prvi put uhvatila kvaku da nam otvori vrata.

Na te moje reči mi je priznala da ni ona nije ravnodušna. Mislio sam da ćemo se samo malo zezati i šaliti, da nemam šanse kod nje, jer pored takve lepote mlađa je 20 godina, ali prevarih se!

KAKO SI DEČKO UKUSAN Njene usne su klizile niz butinu, igrala se i dovela me do vrhunca! Morao sam da uzvratim!

Nikad u životu nisam imao toliku volju za posao kao tih nedelju i po dana. Naše prepiske su se nastavljale iz noći u noć, čekajući njenu smenu da se vidimo. Posle par dana vrata, stižemo, a vrata otvara Ana sa onim slatkim osmehom koji topi i ledena srca. Kad se nisam istopio. Bilo mi je drago da je vidim makar. Radio sam i ciljao da vidim kada će izaći sama napolje do dvorišta iza kuće da izbaci smeće.

MISLILA SAM DA SANJAM: Samo sam osetila kako ulazi polako, vadi, zatim ulazi dublje, vadi...

Sasvim slučajno ja sam izašao iza da isečem nešto, a ona me upecala, pratila me i na moje iznenađenje okrenula mi glavu i strasno poljubila. Kako se samo ljubila, topio sam se. Mada nisam to želeo osvajala me je polako što svojim izgledom, što svojim postupcima. Taj dan je palo par poljubaca sve nešto u prolazu i na brzaka.

Dogovor je pao, u blizini joj stanuje koleginica u iznajmljenoj garsonjeri, koja igrom slučaja sutra radi dnevnu. Čekaće me tamo, a ja pošto sam imao nekih privatnih obaveza po gradu, da svratim do nje pre nego se vratim na posao. Što sam ja više žurio da završim to što imam, sve se više otezalo i stvaralo mi dodatnu nervozu, jer treba i na posao da se vratim.

OBORIO SAM JE NA POD I RAŠIRIO JOJ NOGE: Moj se harpun zabijao do kraja, do balčaka

Završih tek oko 12 sati, iznerviran, smoren, ali ipak željan nje krenuh ka stanu makar na pola sata rekoh sebi. Otvara mi vrata, i pada poljubac, dug sočan. Odlazimo do dnevne sobe, nudi kafu, piće. Objasnih joj da nemam puno vremena i da želim samo nju. Ljubi me, moje ruke šaraju njenim telom, sise čvrsta 4. Skidam joj majcu, ostaje u crvenom čipkastom brusu. Uzvraća skidajući mi majcu i kreće i na pantalone. Skida i njih, ostajem samo u boksericama koje samo što se ne pocepaju. Nasmejala se i reče:

- Još se neko obradovao što me vidi.

UNIŠTIO ME JE, POCEPAO BRE! Sva sam bridela u iščekivanju tolike komadine, nikada nisam videla veću

Skida i njih i lagano mazeći ga spušta se ka njemu i zadaje mu sočan poljubac. Pušila ga je sa tolikim uživanjem, čas ga proguta celog, pa izvadi i oliže ga od korena do glavića, a prstima dražeći jaja. Znala je posao. Prekinuh je skidajući joj brus, bacih se odmah na grudi, velike sa malim bradavicama. Grickao sam ih na samoj ivici bola, tiho je uzdisala. Dok sam grickao i lizao bradavice skinuh joj nekako pantalonice i gaćice.

Polako sam se spuštao preko stomaka jezikom do sveže obrijanog pičića koji je predivno mirisao. Uronih glavom između butina i jezikom krenuh da ližem sa ne baš mali klitorisom. Uzdisala je sve brže i glasnije, ne prestajući da joj mesim sise i zavrćem bradavice, lizao sam i dalje dok nije svršila. Tada je ustala, poljubila me opet sočno i spustila se preko grudi do njega. Uzimala ga je jače, brže, žustrije nego prvi put.

UH! KAKVA DAMA SA VELIKIM OBLINAMA: Cepao sam je otpozadi i bila je umazana sokovima, sve se slivalo

Trajalo je oko pet minuta i onda ga je zajahala. Te lepote, onako prelepa, gledala me je kurvinski, grižući usnu, a sise ogromne su poskakivale i mamile me da ih opet gricnem. Mešala je, nabijala se tako znalački, da me je brzo pomerila iz stroja. Pridigoh se, poljubih je i uzeh opet bradavice da grickam, polako je okrećući da ona legne.

Čini mi se da je iz te poze bila još lepša i jebozovnija. Jako sam se popalio i počeo jako da ga zabijam do kraja. Nisam dugo izdržao, izvadih ga i počeh je prskati po tim lepim sisama. Strovalih se pored nje iscrpljen. Pogled na sat me je razbudio, tri sata. Na brzaka se obukoh, poljubac, dug sočan uz reči - čujemo se...

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti