19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

POHOTNO JE TRLJALA MOJU BUDŽU Zario sam se u matorkinju i istresao po njenom stomaku

Imao sam nepunih devetnaest i bio sam momak, kada je ušetala u moj život. Bila je starija teta skoro dvadeset i pet godina od mene imala je oko 45 godina, ali me je privlačila više nego bilo koja mlađa.

Ona i njen muž uselili su se u stan pored našeg i već sutradan došli da se zvanično upoznaju sa mojim roditeljima. Moja keva je skuvala kafu i donela kolače, dok je ćale pricao sa njima. Odmah sam spazio njene poveće sise i fenomenalno dupe, pa me je to nateralo da odmah odem u WC i izdrkam. Stalno je premeštala duge, oble noge i oblizivala usne dok je pričala, a ja sam kao i svaki drkadžija mog uzrasta, zamišljao kako te svoje usne spaja oko mog kuronje i kako svojim palacavim jezikom prelazi po mom glaviću.

E da, želeo sam je jako, kao ni jednu do tada. Dani su prolazili, a ja sam je posmatrao i maštao. Često su nam se pogledi susretali u liftu, i uvek mi se činilo da mi nesto nagoveštava tim svojim zelenim, lisičijim očima. Morao sam nekako da je imam, ali nisam znao kako. Srećom mi je ona pomogla u tome. Čuo sam priče da starije žene vole momke mojih godina i ispostavilo se da je tako, ali su i momci mojih godina odlepljivali na matorke njenih godina. Jedno jutro sam otišao u radnju i kada sam se vraćao u liftu sam sreo nju.

GRUPNA SEANSA POSLE KAFANE Pulsirala je i primala, a onda sam ja dohvatio prijateljicu

- Dobro jutro! - rekla je svojim hrapavim, jebozovnim glasom.

- Dobro jutro, tetka Miro.

- Jesu ti mama i tata kuci? - upitala me je.

- Nisu! - rekoh kratko uplašen razgovorom.

Kad smo stigli na šesti sprat ona reče uvređeno:

- Pa zar zato što ti roditelji nisu tu nećeš me pozvati na kafu?

MLADI PASTUV JE BIO I TE KAKO NADAREN Gorela sam kad je sjurio u mene 25 santimetara

Trgao sam se na njene reči i zbunjeno je pozvao da uđe. Nasmešila se i nestala iza vrata. Uleteo sam u gajbu i čim sam stavio džezvu na plotnu, uleteo u kupatilo i oprao zube. Seo sam za što i čekao da dođe. Baš kad sam zakuvao kafu ona se pojavi na vratima. Rekao sam joj da sedne. Sela je, prekrstila lepe nožice i počela da priča. Pričala je o nekim stvarima koje nisam slušao, samo sam mrdao glavom i gledao u nju. Gledao sam te pune, senzualne usne dok ona izgovara reči. Zamišljao sam kako mi puši, a ja stenjem od zadovoljstva posmatrajući kako joj se obrazi nadimaju od mog nateklog kuronje. U tom razmišljanju me prekide ona:

- Hej nešto si se zamisli? Slušaj pošto ti nemaš sa kim da provedeš veče, dođi kod mene oko osam a ja ću napraviti nešto za klopu. Posle možemo da gledamo TV ili šta nam već padne na pamet.

- Nemojte molim vas - počeo sam ja da foliram.

- Ma nemoj da se buniš, poziv se ne odbija. Uostalom nisi video naš stan.

ČEKAJ MALI DA TI TETA ĐURĐA OLAKŠA NAPETOST Ubaci ga, uhvati me za bokove i - udri!

Ispratio sam njene njišuće kukove do vrata i čim je izašla iz stana, zavalio sam se u fotelju i ekspresno izdrkao. Nesumljivo me je pozvala na jebačinu. Ceo dan sam se spremao i tuširao, birao najlepši parfem i na kraju lickanja, obukao moje specijalne bokserice. Maznuo sam ćaletu flašu viskija iz bifea i lepo upakovao. Vreme do osam sati je sporo prolazilo.

Nisam mogao više da izdržim i pozvonio sam na njena vrata već u pola osam. Otvorila je obučena u dugačku haljinu boje peska, kose savijene u debelu punđu. Poljubio sam joj ruku i ona se na taj gest sva razneži. Uvela me je u sobu i ponudila pićem. Pokazala mi je bife i ja sam odabrao neki francusi konjak. Natočila je dve čaše da nazdravimo.

NE PRODOR, NEGO RAZVALJIVANJE DVE SESTRE Navlačio sam ih, razbijao rupice, samo su molile da ih prskam

- Pa, nadam se da ti se sviđa naš stan. Još ti nisam pokazala spavaću sobu ali to ćeš videti kasnije.

Malo sam pocrveneo i ona se zakikota. Pričali smo pola sata i večera je najzad bila gotova. Jeli smo u tišini uz svetlost dve sveće i polako sam počeo da osećam neku toplinu u preponama. Kada smo završili sa klopom, ona me posadi u dnevnu sobu, i donese mi pivo. Cugao sam polako i skupljao muda za akciju. Ali nije bilo potrebe. Pustila je neki sentiš i zamolila me za ples. Tela su nam se spojila i lagano smo plesali u ritmu pomalo dosadne balade. Osetio sam njene grudi na mojim, bradavice koje su se ukrutile i bodu me. Njene ruke su kružile mojim leđima, a njen dah polivao moj vrat. Neminovno je da je počeo da mi se diže. Osetila je izbočinu na mojim pantalonama i još više se pribila uz mene. Stomakom je trljala moju budžu i šaptala:

- Mazi me...

KAKO SI DEČKO UKUSAN Njene usne su klizile niz butinu, igrala se i dovela me do vrhunca! Morao sam da uzvratim!

To je bilo sve što sam hteo da čujem. Spustio sam ruke na njene guzove i prvo ih polako milovao, zatim počeo mestimično da ih stežem. Prešla je jezikom preko moje brade i usana i uvukla mi ga u usta. Jezici su nam se spleli i tu je počelo ono pravo. Odvojila se od mene i haljina joj je skliznula na pod. Ostala je u čipkanim gaćicama i brusu, čarapama na haltere, cipele je skinula i kao balerina prošetala ispred mene. Ugasila je muziku i tiho rekla:

- Sedi i opusti se.

Namestio sam se u fotelju i posmatrao njeno zavođenje. Njihala je kukovima i polako skidala višak odeće. Ostala je gola i stala ispred mene okrenuta leđima. Presamitila se i isturila svoje božansko dupe tik ispred mene. Raširila je rukama svoje polulopte i pokazala mi svoje blago. Njena sočna crvenkasta pička je okvasila i raširila, klitoris je nabubrio i porastao, a purpurni anus obrastao nežnim paperjastim dlačicama kao da je pulsirao od želje da ga moj majstor popuni. Polako je išla unazad i približavala tu svoju dolinu mom licu:

- Liži me, ljubavi.

MISLILA SAM DA SANJAM: Samo sam osetila kako ulazi polako, vadi, zatim ulazi dublje, vadi...

Poljubio sam je nekoliko puta u polutke a zatim jezik zaronio u guznu brazdu. Olizao sam šupak nekako nežno i ovlažio male usmine i klit koji su se sijali od moje pljuvačke. Lizao sam taj predivni pejzaž čitavu večnost čini mi se, zabijao jezik malo u picu, malo u čmar, pravio neke čudne oblike po njenim jebačkim rupama. A onda su na red došli prsti. Kažiprst desne sam pomalo zarivao u njen šupak, srednjakom pravio krugove unutar njene vagine. Stenjala je i govorila dubokim glasom:

- Kako si samo vešt mališa, tako me lepo tucaš prstaćima, zavuci mi prstić još dublje, hoću da me napuniš koliko možeš.

Ševio sam je rukama i uživao u tome kao da je jebem onako stvarno. Ustao sam i skinuo sve sa sebe, zatim je položio na pod i digao joj noge na ramena. Glavu sam zagnjurio u njene sise a karu polako ugurao u raširenu podmazanu picu. Osetio sam kako su muda legla na njen šupak i počeo da je tucam u brzom ritmu. Stvarno sam pokušavao da joj nabijem do jaja ali ona je bila preduboka. Osetio sam da ću svršiti, izvadio sam karu i počeo da je prskam po trbuhu.

- Nemoj prestajati, jebi me dalje!

OBORIO SAM JE NA POD I RAŠIRIO JOJ NOGE: Moj se harpun zabijao do kraja, do balčaka

Vratio sam i dalje učvršćen klip u njenu vrelu picu i nastavio da je tucam. Polako se približavala vrhuncu i tada se odjednom trgla i izmigoljila ispod mene okrečući se i isturajući zadnjicu:

- Šta gledaš, jebi me!

Uhvatio sam je za struk i nabio majstora u nju. Mešala je sve brže i divlje. Počela je da se grči, a onda je zabila nokte u tepih i lice prionula na pod. Ostao sam u njoj, a ona je drhtala još nekoliko minuta i najzad legla ošamućena od orgazma. Obišao sam je i moj i dalje ukrućenu karu joj ponudio u usta. Podigla se na laktove i uvukla ga je u sebe do grla. Kara je bila topla i sluzava u njenim ustima, muda su lupkala u njenu bradu a ona je mumlala i očigledno uživala. Kada je osetila da ću svršiti izvadila ga je iz usta i počela grubo da ga drka.

Podmetnula je dude i moja bela tečnost je počela da prska po njenim sisama i krutim bradavicama. Olizala je karu i poljubila me strasno. Seli smo jedno pored drugog i zapalili cigaretu. Tu noć smo prespavali u njenom stanu zagrljeni i zadovoljni...

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti