19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PALA SAM NA NJEGOV ŠARM I PODALA MU SE Jecala sam kao dete dok me je razaralo njegovo čudovište

Bile smo nerazdvojne drugarice i vršnjakinje, pored toga i komšinice. Maja je imala 3 godine starijeg brata koji je odlično izgledao, ali ja ga tada nisam zanimala. Morali smo da se preslimo u Niš jer je moj otac, oficir u vojsi dobio premeštaj tamo, tako da se Maja i ja nismo viđale godinama. Ali smo bile u kontaktu preko telefona, vibera, interneta...

Pozvala me na svoj 18. rođendan, koji je bio tri meseca pre mog. Bila sam srećna što ćemo se opet videti. O njenom bratu nisam ni razmišljala. Dogovor je bio da posle žurke prespavam kod nje. Roditelji su joj zakupili prostor u jednom kafiću gde je pozvala celo društvo. Bio je tu i njen brat koji je sada imao 21 godinu i izgledao je još bolje. Bio je lepo razvijen sportski tip, sa širokim ramenima koja su me privlačila kod muškaraca.

To veče sam ga zanimala, dok smo ćaskali uz piće počeo je da mi se nabacuje, a ja nisam više bila klinka. Imala sam lepo razvijene grudi i zadnjicu. Žurka je trajala do kasno u noć i bilo je prelepo. Njen brat nas je vozio njihovoj kući, ja sam sedela pozadi, bila sam mrtva pijana ali sa primetila da me gleda u retrovizoru. Stigli smo kući a Maja i ja smo pijane otišle odmah da spavamo.

Skinule smo se u gaćice i brushalter i bacile u njen krevet. Nismo ni svetlo ugasile. Morale smo zajedno da spavamo jer nisu imali prazan krevet za mene. Kako smo legle, tako smo zaspale od umora. Ne znam koliko je prošlo, probuio me me predivan osećaj među nogama. Otvorila sam oči a ona me je lizala dole. Svukla mi je gaćice a da nisam ni primetila. Šokirala sam se, nije primetila da sam budna pa je nastavila.

Prvi put mi je to radila ženska osoba i bilo je prelepo. Nisam želela da prestane i želela sam da se priključim u i sarađujem. Spustila sam ruke na njenu glavu i milovala sam je po kosi dok sam tiho dahtala. Primetila je da sam budna, podigla je glavu i nasmejala se. Podigla se i poljubila me u usta jezikom, ljubile smo se tako dok me je mazila po pici. Bila sam mlitava i ošamućena ali već uveliko vlažna.

Primetila sam da su vrata blago odškrinuta i da neko viri. Znala sam da je to njen brat a to me je samo još više palilo. Preuzela sam komandu i šapnula joj da legne na leđa. Spustila sam glavu i počela da je ližem nežno i glatko. Jezik mi je šarao po njenoj ribici dok sam joj ubacivala prstić. Uvijala se lagano i gurala mi je prste u kosu. Legle smo na bokove okrenute jedna ka drugoj, podigla mi je nogu i zavukla svoju nogu među moje butine, trljale smo naše pičkice jednu o drugu dok smo se nežno ljubile.

Njen klitoris je bio fantastičan, pa sam sam isplazila jezik a ona bi mi ga sisala kao bombonu

Nisam ni slutila da bi sa devojkom moglo ovako da mi bude, ma nikad mi nije ni palo na pamet da imam seks sa devojkom. Uvijale smo se po krevetu i lizale po celom telu u raznim pozama. Mazile smo grudi jedna drugoj i lizale bradavice, guzu, sve, sve... Ležala sam na leđima a ona mi je lizala guzu i gurala mi prst u ribicu.

Rekla sam:

- Šteta što nemaš kurac.

Nasmejala se i rekla da ima, izvukla je iz fioke crni veštački gumeni penis. Bio je ogroman. Mahala je sa njim i pitala me gde ga želim. Rekla sam u ribicu. Gurnula ga je sebi u usta dva, tri puta, kao da puši a onda meni u usta, pa na kraju u moju ribicu. Liizala me je i gurala mi ga dok sam uzdisala od zadovoljstva.

Svršila sam tiho a želela sam da vrištim od uzbuđenja, osećaj je bio fenomenalan. Stavila mi je onaj kurac u ruku i legla na leđa. Sada sam ja nju zadovoljavala veštačkim đokom dok sam joj lizala klitoris. Uvijala se pohotno i dahtala a ja sam proveravala dali je njen brat još tu, bio je, svo vreme je gledao. Legla sam preko nje u pozu 69, ona me je obrađivala jezikom dok sam ja nju velikim crnim. Njen klitoris se povukao, nije ga bilo. Ubrzala sam ritam ubacivanja velikog crnog kurca u nju i prstima trljala mesto gde je virio klitoris do malo pre.

Svršila je uz veliki osmeh na licu a suzdržavala se da ne vrisne. Posle svega smo se izljubile i zagrljene spustile glavu na jastuk. Ona je zaspala a ja sam razmišljala kako da ću da odradim njenog brata. Maja je brzo zaspala u mom zagrljaju a vrlo brzo i ja.  Spavala sam kao beba. Ujutru su me probudili zraci sunca na licu. Okrenula sam se da proverim dali još uvek spava, spavala je čvrstim snom. Ustala sam i navukla draperije da se Maja ne probudi.

Izvukla sam Majin šorc i majicu iz ormana i obukla se. Krenula sam u kupatilo, ali sam onako mamurna promašila i uletela u sobu Majinog brata. Ležao je go i spavao je još uvek. Gledala sam nemo u najveći penis koji sam ikad videla. Ležao je savijen na njegovoj butini.

Morala sam da ga imam. Rešila sam da to bude sada, prišla sam i klekla uz krevet. Uzela sam ga rukama i ispravila, tek tada sam shvatila da je još veći i pitala se koliki je kada ima erekciju. Saznala sam brzo, stavila sam ga u usta i pušila ga sa velikim oduševljenjem, znala sam da se neće buniti kada se probudi. Osetila sam kako mu kurac raste u mojim ustima. Vrlo brzo je dostigao punu veličinu, izvadila sam ga iz usta da pogledam koliki je i nisam mogla da verujem. Bio je ogroman a debeo kao zglob moje ruke.

Nisam ni primetila da se probudio i smešio dok sam mu pušila. Rekao je:

- Dobro jutro lepotice.

I pomazio me po kosi. Uzvratila sam mu dobro jutro sa osmehom i nastavila da mu pušim dok sam ga gledala u oči. Pozvao me u krevet, legla sam a on je krenuo glavom dole.  Zaustavila sam ga i rekla:

- Dosta mi je bilo lizanja, hoću da me jebeš.

Rekao je ok lutko i raširio mi noge, legao je preko mene i stavio mi ga, jauknula sam nisam mogla da se suzdržim.

Ulazio je u mene sporo i pažljivo jer je osetio koliko sam tesna. Ja nisam mogla da se obuzdam, dahtala sam duboko i stezala njegova ramena

Obuhvatila sam ga nogama oko struka i stezala jako. Ljubio me je po vratu a njegov topao dah je učinio da se sva naježim. Dok je ulazio u mene već malo brže osetila sam kao da ću već da svršim i rekla mu da ubrza. Poslušao me je i ubacivao ga je neverovatnom brzinom kao da je mašina. Svršavala sam kao nikada pre, nisam mogla da se suzdržim i viknula sam od zadovoljstva.

 Uplašila sam se da nas neko nije čuo, i htela sam da ustanem. Rekao je da se ne plašim i da su roditelji na poslu. Rekla sam da nas je možda čula Maja. Nasmejao se i rekao:

- Ma kakva Maja ona spava kao top - i dodao:

- Ja nisam svršio, hoću i ja da svršim.

Naguzila sam se a on je klekao iza mene i počeo glavićem da mi mazi guzu, udarao je onim velikim čudovištem po mojim guzovima kao da ih šamara, a onda ga gurnuo jako. Ponovo sam jauknula. Držao me za bokove i navlačio me baš silno a ja sam uživala, ja sam se toliko prepustila užitku, da sam dahtala i stenjala bez straha da će Maja da nas čuje, pa šta i da čuje.

Uspravila sam leđa a on me ščepao za grudi, stezao ih je nežno a ja sam jecala kao dete. U jednom trenutku su se otvorila vrata i Maja je stajala i gledala nas zabezeknuto. U jednom trenutku se naglo trgla i zatvorila vrata od sobe. Mi smo se samo nasmejali i nastavili. Legao je na leđa i rekao:

- Penji se.

Uzjahala sam ga, bio je u meni duboko, dahtala sam i stenjala slobodnije i glasnije. Sedela sam na njemu i mešala, nabadala sam se i stiskala njegov tvrd stomak. Nagla sam se napred da dohvatim njegove dlakave grudi, mazila sam ih i stezala, bile su čvrste kao kamen. Svršila sam ponovo, ovaj put je bilo još bolje.

Sve se cedilo niz njegov ogromni kurac, dok sam ja vikala. Bio je i on blizu svršavanja. Uzela sam kurac u usta, lizala sam svoje sokove sa njega i pušila ga kao da mi je život u pitanju. Osetila sam da če da svrši i izvadila sam ga iz usta. Drkala sam ga jako brzo dok sam ga drugom rukom držala za jaja. Viknuo je glasno “aaaaahh”, dok je svršavao kao fontana. Sperma je letela u vis i padala po nama, a ja sam se smejala zadovoljno.

Bilo je fantastično. Kresnula sam drugaricu i njenog brata.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti