19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

KAKO JE BILA SLATKA I MEDENA Iz poze 69 krenuo sam žestoko, njeni uzdisaju su me još više palili

Vozač sam autobusa pa zbog toga imam česte bolove u leđima, zato sam odlučio da odem na masažu. Skinuo sam se i legao na stomak, maserka je radila svoj posao fenomenalno, a ja nisam mogao da ne uzdahnem po nekad, a zvučalo je kao za vreme seksa. Brzo sam se opustio i nestao je bol u leđima a ja sam pitao:

- Da li ipak može da bude masaža celog tela, a ne samo za leđa kako sam zakazao?

Rekla je da može i da se okrenem. Legao sam na leđa a ona je krenla od ramena. Išla je redom, ramena, grudi, stomak, sve do karlice, a onda je prešla na noge.

Masirala mi je butine a ja sam merkao njeno zgodno telo koje se naziralo ispod bele uniforme. Imala je dobre sise i dupe, bila je prelepa kao lutkica

E tu je počeo da mi se diže… Primetila je i rekla sa osmehom a glumeći strogoću:

- Gospodine, ponašajte se.

Na šta sam ja šaljivo rekao:

- Pa ponašam se, ali on ima glavu i misli svojom glavom.

Nasmejala se slatko uz reči:

- Može negde da izgubi glavu.

Igrali smo se rečima, rekao sam:

- Može, može, on bi stalno negde da gura glavu.

Igrala se opasno, rekla je:

- Ja bih rekla da bi on sada negde da gurne glavu.

Moje zadnje reči su bile presudne:

- Pa ako imate neko lepo mesto gde bi mogao da gurne glavu vi mu pokažite.

A ona je strgla čaršav sa mene i skunula se. Uzela je u ruku moj već dignuti palamar, a onda je nastupila masaža mog penisa, navlačila mi je kožicu gore-dole a onda se samo sagla i progutala ga celog.

Imala je mala tesna usta u koja je moj kurac ulazio kao u slatku tesnu pičkicu. Pušila ga je slatko dok se igrala sa mojim jajima i dražila me između jaja i čmara. Ludeo sam od uzbuđenja i poželeo da joj ližem pičkicu, pa sam joj rekao, jasno i glasno:

- Daj liz.

Popela se na mene u pozu 69, a njena slatka guza, i medena pičkica su mi se smešile. Nisam znao šta ću pre da ližem, ali sam se opredelio za „picu medenicu“. Lizao sam je sa velikim uživanjem lagano i slasno.

Lizao sam joj klitoris i celu pičku uzduž i popreko, a ona mi je pušila kurac i lizala ga od jaja do glavića

Onda se okrenula i legla ne mene licem u lice, sama ga je stavila, uhvatila me za ramena i počela da se navlači. Ulazio je ceo u jako tesnu malu pičkicu a mi smo uzbuđeno dahtali u ekstazi. Trljala se cela o moje telo i lizala mi bradavice a ja sam je milovao po telu i stezao nežno. Imala je tako glatku kožu po kojoj su moji dlanovi sporo klizali.

A onda je počela da se uspravlja, moj kurac je sve vreme bio u njoj. Klečala je na kolenima i navlačila se sporo i zanosno dok je lagano mešala guzovima. Uhvatio sam njene jedre, čvrste sise i mazio ih diveći im se. Sišla je sa stola i stavila ruke na sto, naguzila se i rekla „hoću te od pozadi“. Stao sam iza nje i lagano joj ga stavio sa neviđenim užitkom. Držao sam je za dupence i masirao joj guzove, dok sam je jebao sve brže i brže. Stenjala je tako pohotno da sam se još više napalio.

Počela je sama da se nabada, i to jako silno i brzo. Stegao sam je za bokove da bih je bolje navlačio. Pičkica je bila vrela a tako tesna da je moj kurac treperio sve vreme. Stezala je sto sve vreme dok sam joj ga nabijao a onda je počela da svršava i da se uvija i trese kao luda. Rasturio sam joj pičku a onda sam rešio da joj sredim i guzu.

Izvukao sam ga i trljao sam glavićem njen čmar, meškoljila se zadovoljno a ja sam ga lagano ubacio. Od nje se čulo samo „AH“. Stavljao sam ga u početku sporo i polako, pa sam počeo da ubrzavam ritam. Prijalo joj je to, videlo sam da voli u dupe i da uživa u tome.

Jako sam joj stegao guzove kada sam počeo da joj svršavam u dupe. Svršavao sam uz glasne uzdahe dok mi se telo grčilo, a kurac mi je pulsirao, iscedio sam joj u guzu i poslednju kap sperme. Bilo je super, a mene leđa više ne bole, najbolja masaža u mom životu!

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti