0°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

DRESER IZGUBLJENE DOMAĆICE Iscepao sam njenu usku rupicu, ali to je bila tek prva lekcija

Samo ćuti i radi samnom šta god poželiš! – odlučno mi je rekla Svetlana dok sam se pitao, posmatrajući je sa širokog hotelskog kreveta, koliko je zaista spremna jer je stidljivo oborenog pogleda i drhtavim prstima otkopčavala prvo dugme svoje letnje, lagane haljine.

Ispred mene je stajalo telo puno seksa koje je vrištalo da se uzme i raspali stotinama vatri i lice svetice čiji su poznati blag i nežan pogled sada skrivale duge crne trepavice čineći je još ranjivijom sa svakim novim rastvaranjem tkanine… Želeo sam da zadovoljim svoja čula naslućivanja i vida diveći se ženi mog druga prvi put bez kočnica i ustezanja i mada to nisam hteo da ulepšam začinjavajućim nadrkavanjem kurca, on se bolno bunio sputan boksericama nateravši me da ih smaknem kako bi stao mirno da pozdravi lepotu koja je skidajući se činila suprotno od izlazećeg sunca što razgoni noćnu tminu - postajala je luna koja se rađa iz tame spremna da osvetli sazvežđa svojih najrazbludnijih želja! Haljina je skliznula sa prelepog tela žene koja je rađala i na kome bi joj pozavidele mnoge devojke i njihovi momci kojima je predstavljalo inspiraciju mokrih snova - samo ne mom drugu iz kraja Goranu.

- Kosa… želim da je skupiš u rep! – rekao sam joj što je bez reči učinila od čega su joj kruškaste, čvrste sise krenule naviše sledeći pokrete Svetlaninih ruku i više nisam mogao da izdržim a da ne pomilujem kurac koji se klatio u susret plafonu šapućući mu u sebi „Strpi se tvoja je, zaronićeš u sve njene rupice, pod glatki mirišljavi pazuh, među fina stopala, sise, butine, pod lepo koleno… jebaćeš je i u kosu… samo mi pusti oči da još tren uživaju u njenoj lepoti!” - smirivao sam svog nervoznog i nestrpljivog prijatelja lagano mu svlačeći kožicu sa glavića i razmazujući palcem po njemu sluz koju je ispuštao da ga pripremim za „borbena dejstva” kao što čine specijalci sa maskirnom šminkom pred klanicu usnulih stražara. Samo što se ja spremao da njim slatko koljem ovu prelepu košutu – ne u ime smrti, već buđenja punog života!!!

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Sa radija, kraj kreveta, se vrtela pesma Bijelog dugmeta „A koliko si ih imala do sad” i dok sam pred sobom posmatrao onu koja stidljivo čeka da je pozovem kraj sebe umesto da se postide svi koji su joj cepali i kidali velove samopouzdanja i za ženu nasušne narcisoidnosti, pomislio sam sa nekom saučestvujućom gorčinom „Verovatno nikoga pre Gorana… bio joj je prvi koji je imao i koji joj je ukrao snove, želje i sve neugriznute strasti i koji je zakopao njenu lepotu, koju sam jedini iz okruženja prepoznao, i od nje same… Prvi i poslednji! Poslednji vlasnik i posednik! Posle mene, ona će imati svakoga kog poželi, ali neće svako nju, pa ni Goran!”

- Stani, stani neću da znam šta ti znači ime neko neka stara pesma neki dan…

- Svetlana, dođi… - blago sam je uhvatio za vrhove prstiju i poveo ka sebi i dok sam joj spuštao glavu na desno rame, telo joj se streslo.

- Ko zna šta ćeš posle ovoga o meni misliti, ali svejedno, znaj samo da to ni sa kim pre nisam učinila i da ne bih ni sada a da prethodno ne bude prvo sa tobom…

- Šššš… - spustio sam usne na njene…

„Stani, stani i ne kvari sve

zagrli me ili radi bilo šta

al’ ćuti molim te…”

Nisam žurio, puštajući da se tela prepoznaju i usklade i procenjujući sa koliko duše odgovara svojim usnama… Puštao sam tu gomilu ugašenog pepela pod nežnom, glatkom i mirišljavom kožom da se razveje pod sve olujnijim poljupcima i da se zatrpane žiške rastinjaju novim plamom koji ću podržati munjama i lavinama…

Podigao sam joj rub tankih, prozirnih, crnih gaćica pod koji sam zavukao pulsirajući, vreli kurac koji je dočekala uredna travica željna da je nakvasi bistrim balama sa sebe

- Nije sasvim obrijana – uzdahnula je Svetlana milujući ga sklopljenih očiju i pritiskajući ga uz sebe kroz tkaninu.- Nadam se da ti ne smeta?

- Lepa je i ovako sa frizuricom zbog koje vredi i pljucnuti po koju dlakicu! - naterao sam je da se veselo nasmeje i postane opuštenija.

- Ovo nam neće trebati! - povukao sam joj lagano gaćice niz butine i ona mi je pomogla zavodljivo iskoračujući.

Zagnjurio sam lice među njene prepone a ona zabila nokte u prekrivač pod nama… Telo je počelo da joj se grči poznatim zanosnim pokretima ženke pred parenje i kada sam vrhom jezika zašamarao po klitorisu zabila mi je obe rastvorene šake u kosu… Nisam joj dozvolio da preuzme nikakav ritam i pokret mimo moje kontrole i hitro sam joj ščepao šake tresnuvši njima o dušek i držeći ih zakovane sve dok nisam izmamio vrisak na koji više ni na koji način nije mogla da utiče… A kada sam podigao oboje na kolena, nisam joj dao ni da povrati dah i podigao sam joj bradu  ka svom licu

- Ceco… radićeš samo ono što ti ja kažem i koliko ti ja dozvolim?

Klimnula je potvrdno glavom i savladao sam se da ne spustim usne na te blage oči u kojima sam sada video užarene iskrice.

- Sada ćeš da mi posisaš kurac! Ali hoću da to radiš kao ona ženska u porniću koji je sinoć puštao Goran kod vas dok smo sa ortacima igrali jamb a ti nam posluživala kafu…

- Hoću sada, pre nego što počneš, da mi nešto iskreno priznaš, ali pazi… osetiću laž!!!

- Šta da ti kažem? - ne čekajući pitanje obuhvatila mi je kurac finim prstima čiji me je lak na noktima dodatno raspaljivao…

- Sinoć… dok si spuštala kafu pred mene… kada sam ti zavukao ruku pod suknju, tako da ostali ne vide, i milovao unutrašnji deo butine iznad ruba samodržeće čarape odreagovala si prilično mirno… o čemu si tada mislila?!?

- Mislila sam samo na ono što si mi rekao, između poljubaca, ušavši zamnom u kuhinju po čašu vode… na to kako da sakrijem napete bradavice pod bluzicom koje si nadražio meseći ih i štipkajući kada si me pribio uz sudoperu… mislila sam kako ću sigurno doći ovde gde smo sada i ovo je bilo vlažno i želelo te kao sada - rekla je.

povukla mi je šaku slobodnom rukom do pice okupane još obilnijim sokovima izazvanim verovatno saznanjem kako čvrstu i vrelu stvar obuzdava šakom dok se pod njom propinje i trza u želji da joj se nađe među usnama…

- Među ženskim delom komšiluka te bije glas velikog ženskaroša iako to nikada nisi javno pokazao, niti se hvalisao kao ostali Goranovi prijatelji kada se okupe… Mogu li? - sada me je već samouverenije pogledala kurvica koja se budila u zanemarivanoj ženi i koja je bila sve svesnija kakvim čarima preuzima moć koju sam joj kontrolisao muškom sirovom snagom i autoritetom koji ide uz to…

- O, svakako malena, uzmi ga i posmatraj me u oči! - prošaptao sam isturivši karlicu ka njenom licu i Svetlana je oponašajući scenu koju sam joj pomenuo prodrkala nabrekli kurac sa par žustrih pokreta a zatim pljunula obilno po glaviću i nastavila sa sve žešćim nadrkavanjem oblizujući i grickajući čulne usne dok se nežnost koja krasi njen pogled gasila i razbuktavala pogled prelepe grabljivice koja je, pazeći da me ne povredi, zakopala nokte obe šake u stablo kurca grickajući okamenjeni glavić.

- Mmm… bolje od „Labelo” gela… - razmazivala je bistri, sluzavi predejakulat po usnama i sve ispupčenijim bradavicama i smeškala se sve opuštenije i prihvatao sam to i sam želeći da se raskravi i sasvim opusti i… prepusti!

Predigra pre seks, drolja, kurva Počela je oprezno da usisava glavić među usne ne prestajući da draška rupicu na vrhu jezikom a levu ruku je zakopala među svoje prepone, ne skidajući svoje zenice sa mojih i ispitivački prateći moje reakcije… U jednom momentu je drugom rukom podigla svoje gaćice sa kreveta i obavila ih oko kurca prodrkavajući ga kroz njih dok je sve jače, gotovo do granice bola, sisala glavić a zatim je pustila kurac da se klati sa onako nataknutom „zastavom” pa mi kroz  tkaninu vrhovima prstiju odmerila muda.

- Mmm… prepuna su! Mislila sam da si ih posle onog sinoć bar malo ispraznio jer nisam pripremila nikakvu zaštitu… Možda bi bilo najpametnije da ti ga izdrkam u ove gaćice koje ćeš svakako zadržati kao trofej, da ih pokazuješ društvu hvaleći se kako si jebao Goranovu finu i čednu ženicu… - provocirala me je i sa radošću u sebi sam prihvatio njenu igru…

Zgrabio sam je za zglobove obe ruke i pritisnuo ih visoko iznad njene glave o jastuk nateravši je da legne, a dojke su joj se od toga zanosno isturile u vis, nudeći mi se onako napetih bradavica uokvirenih lepim mrkim kružićima… Neosunčana belina koja je svedočila o kroju prslučeta kupaćeg kostima me je naterala da se na tren upitam koliko li je muških šorceva učinilo tesnim naslućivanje o bradaviocama koje prekrivaju oskudni komadići tkanine… Da je moja žena, likovao bih pri pomisli koliko muškaraca prisiljava na neplanirana drkanja… „Hmmm… a zašto ne?..” - pomislio sam i brzo oterao zamisao da me ne ometa…ili bolje reći privremeno odložio iz svesti u ladicu planiranih zamisli… Nastavio sam sa začinima predigre pretećim režanjem.

- Kao prvo, trofeji služe kompleksašima kao sećanja na retke ulove, a ti ne spadaš i ne zaslužuješ da budeš samo „odstreljeni komad”… kao drugo, od Goranove čedne i fine ženice nameravam da razbudim k u r v u - naglašavao sam svaki glas te reči.- Bajkovitiju od svih kakve muškarci obično sanjaju, skromnu u zahtevima i neskromnu u spremnosti da primi sve što joj priredim… Svetlana… poslednji put - jesi li dovoljno smela da te vodim nepoznatim?..

Umesto potvrde, obgrlila me je nogama i zakopala mi pete u donji deo leđa navodeći me da je uzmem… Učinio sam! Brzo, nemilosrdno, pregladnelo - kurac je širio i udarao po njenoj unutrašnjosti kao klip brodskog motora u punoj brzini plovidbe… Pokušavala je nagonski da se izmakne, ali nije imala kud – želje su joj nadilazile strahove… Probudila se vučica nakeženih  čeljusti koje udaraju o druge u divljem činu parenja, u praiskonskom aktu erosa i tanatosa…

Ali ja sam hteo SVE!!! I ženku i kurvu koju u sebi skriva poput biserne školjke i zato sam joj jebao i telo i mozak…

- Od danas si Goranova žena i moja kurva… robinja mojih strasti i kurca kojim ti dajem žezlo kraljice!.. Dozvoljavam ti da zadržiš samo obaveze majke prema svom detetu, sve ostalo je moje i samo moje dok tako hoću, njemu i nebu ne ostaje ništa.. Ponovi Svetlana!!! - zakivao sam se sada sporo mučeći je sa glavićem zadržavanim na ivici razvučenih i rastegnutih usmina oko njega.

- Tvoja saaam… daj, daj mi… joooš… još… jače, grublje ooohhh…

- Šta si moja? - polako sam upitao uvlačeći lagano kurac do pola da bih ga još brže izvukao u početni položaj dok je očajnički pokušavala da ga usisa do jaja vaginalnim mišićima i guranjem petama mog tela u susret svom.

- Tvoja… aaahhh… tvoja kurvicaaaa!!! Tvoja kurva… kurvetina koja te sada moli za tu vrelu i tvrdu kurčinu… da joj razvališ i napuniš sirotu pičkicu… da pričam Goranu kako jebe pravo muško ooohhh… - uzdahnula je i sama iznenađena i uzbuđena neočekivano rođenom fantazijom…

Uhvatio sam je šakom oko belog tananog vrata koji sam blago stegao pritiskajući ga o satenski jastuk podstičući dobro odmerenim i uvežbanim stiskom da počne da gubi svest do određene mere, bezopasne po život a stimulativne za put do ekstaze… Sada sam se u njenu utrobu zarivao svom dužinom sporo ali i dalje odsečno i odlučno…

- Svetlana… hoću da me gledaš i dalje u oči i hoću da svršiš kada i ja… Sada!!!

- Aaaahhhhhhhh… - zaparala mi je noktima po leđima dok se grčila podamnom i oko mene u sebi… uzvratio sam joj ugrizom za vrat ispod ušne školjke od čega joj je ostala „šljivica” sručivši joj dva obilna mlaza među jajnike, a zatim sam hitro izvukao kurac da „overim” sise i lice… Stisla ih je kao po dogovoru oko trzajućeg šmrka i nastavila da ga izmuzava dok joj je špricao po vratu i licu i kada sam već iscrpljen i klonuo,  krenuo da se prostrem po krevetu zgrabila je kurac sa obe šake ne ispuštajući ga dok nije posisala i progutala i poslednju kap…

- Mmmm… kako mi prija ukus tvojih i mojih izmešanih sokića - zadovoljno je oblizivala ostatke sperme sa svojih gaćica kojima sam joj obrisao grudi.- Znaš li da ovo Goranu nikada nisam pružila?

- Nisi progutala njegovu spermu do kraja? - upitao sam krešući upaljač i pomislio kako ima prilično istine u tome da je cigareta najprijatnija posle dobrog obroka i seksa…

- Ne samo to, nisam mu nikada popušila… uvek sam tražila izgovor i opravdanje nabijajući mu na nos njegova drkanja uz porniće i govorila mu neka mu popuše te kurve na koje radije drka umesto da se potrudi oko mene. A sav trud mu se svodio da me posle svakodnevnih beer festova sa kolegama ili komšijama presavije preko sudopere ili kade ili u najboljem slučaju zaskoči na krevetu sa čarapama i majicom tregerušom na sebi i svrši za dva minuta… O tome šta muškarci zaista znaju da  raspale u ženi sam do danas samo čitala u erotskim knjigama, gledala u filmovima ili slušala od Bojane i Zorice u kafiću…

„Bojane i Zorice” iskrivio sam usne u osmeh zamišljajući šta joj sve te dve, pored ostalih i moje, kurcolomke poveravaju i nagađajući pominju li me direktno, ali mi je Svetlana nastavkom priče raspršila te bludne misli i uspomene.

- Kada sam došla iz svog malog mesta u Beograd na studije, najiskrenije sam priželjkivala da nađem momka koji će mi svojom strašću nadoknaditi svo ono štrebanje u gimnaziji radi diplome „vukovca” i upisa na medicinski… Ispunila sam očekivanja roditelja, ali sam očekivala da i moje telo ispuni muška požuda u isto tako ogromnim količinama kojima su to činili moji prsti u besanim noćima moje devojačke sobe dok bih iz bratove slušala sa zavišću jecaje njegove devojke ispunjene muškim mesom koje ne mogu zameniti nikakve igračke i prsti – taj osećaj kada si ispunjena, pokorena, uzeta!!! A onda se kod porodičnih prijatelja, kod kojih sam neko vreme boravila tražeći smeštaj pojavio on – jedinac u markiranoj garderobi, uvek sa frizurom iz salona i autom… Ništa me od toga nije impresioniralo pošto su i moji imućni a za mog dedu po ocu se govorilo da je njegovo bilo pola Vrnjačke Banje sa okolinom, više sam prihvatila zajedničke izlaske zbog njegovog dobrog poznavanja grada i noćnog života a i nekih zanimljivih drugara iz kraja – naglasila je to „nekih” koketno  se osmehujući i nastavila_

- Ali ti neki su bili zauzeti sa nekim drugim devojkama, a ja sam gorela od želja za muškim tvrdim mišićima i kurčevima koji ne štede ni sebe ni devojke… I tako… desilo se na onoj žurki kada si i ti pomalo pripit sedeo sa domaćicom a ja plesala sa Goranom… I puklo mi je kada ti je kurvica uhvatila šaku i povela pod svoju suknju šireći noge i govoreći „Vidi šta sam večeras obukla za tebe!” a ti joj napaljivo prelazio preko haltera do gaćica i potom je odneo u drugu sobu. Pitala sam se kako bi Goran reagovao da upotrebim njen nastup i odreagovao je i te kako u drugoj sobi. Jebote, deflorisao me i još me napumpao iz prve! A posle toga noćima i godinama nije u stanju da napravi još jedno… Ostatak priče manje-više znaš, po tuđem dupetu ne boli – napustila sam studije i žrtvovala karijeru radi porodice. Baš smo srećni sa njegovim neprestanim dolivanjima, zečijim seksom u atletskoj majici preko pivskog stomaka i obaveznim „Jesi li svršila?”, sa njegovim finim manirima kada mu u gostima kravata služi umesto portikle i uz sve te nepodnošljivo iznenađujuće „čarolije” od kakvih žena dobija volju da se zbabi i čeka pored seksualne i biološku smrt…

Ćutao sam zamišljeno slušajući još jednu balkansku muško – žensku ljubavnu sapunicu i posmatrajući ovu ženu sa čijeg je lica u momentu nestajala sva ona lepota i seksipil dok bi pričala o svom bračnom životu… Čudnovata transformacija- kod Dorijana Greja lice na slici bi starilo ružno se izobličujući sa novim porocima, a kod moje nove ljubavnice sa podsećanjima na progonstva u svetove vrline i nevinosti…

- Ne dam da se to ugasi! Da potone u seksualnu katatoniju… - zgrabio sam je opet za grudi koje su žudele za bludom i strašću za koje su stvorene…

- Ove sise, ove butine, ovaj struk, ove usne nisu stvorene da se njima naslađuju krmci… Ovo je stvoreno da bude ljubljeno, jebano i zadovoljeno na bezbroj načina - šaputao sam zadihano dok se stenjući naticala na kurac za koji kao da su joj je telo i pičkica izliveni nekom božjom promišlju…- Svetlana, bez uvrede, ali nikada te nisam mogao zamisliti sa stetoskopom… pre u nekom visokobudžetnom erotskom ili porno – filmu… U tebi sam naslućivao ženu koja skriva kurvu u najsuptilnijem smislu i sve do sinoć sam se ustezao ne zbog Gorana, već iz poštovanja prema mojoj zabludi da ga voliš i da ti znači…

- Drago mi je što si prestao da me na taj način poštuješ - još zadihana posle novog zajedničkog orgazma je veselo procvrkutala Svetlana, igrajući se sa dlačicama na mojim grudima… Uzvratio sam joj zamakanjem prsta u pičku iz koje je curelo i davanjem da ga oliže… Sa uživanjem je sklopila usne oko njega oblizujući koktel naše požude…

Otpratio sam je pogledom divljenja do kupatila i tuša pod koji se zaputila onako bajkovito mirišljava od znoja i seksa, prisećajući se Goranovog drskog i prepotentnog razgovora samnom u muškom društvu za kafanskim stolom pre par dana…

- Ćao momci, ćao Marko, nema te nešto na jambu kod mene… Ili ti je zmija ušla u džep pa ti se ne plaća tura za izgubljenu partiju ili trpaš neku imućnu udovicu kurcem i čajem od lijandera jer ima stan u centru…

- Ma ni jedno od toga - prihvatio sam šalu kojoj se jedini on nasmejao - nema šanse uz mlađe i slađe klince nafurane proteinima i nakvarcanim po solarijumima, a ono resto pokupiste vi olinjali fakeri… Ali lako je tebi, vidim nosiš iz video kluba nove porno DVD filmove, teško Ceci kad se zagrejete uz te filmiće… - namignuo sam mu prijateljski i pitao šta će popiti.

- Heh! Ceca!!! - sa prezirom je izgovorio Svetlanin nadimak sedajući za sto.- Pa ta kučka se od prvog dana sa nekim jebe potajno… Ili je to u pitanju ili sam oženio najlepšu i najfrigidniju ženu! Da je sreće bar da je neko jebe, možda bi iz nje razbudio i treči ideal žene kurvu, domaćica je postala uz svoju majku, a dama uz mene. A ovi filmovi su više u nadi da će neki razbuditi strast u njoj…

svake nedelje pokušavam sa drugim žanrom ne bih li joj našao neku slabu tačku na koju se pali i uvek se završi kao da jebem krpu od sargije a ne ženu koja je naprosto stvorena za kurac!

Već sam gledao u ručni sat smišljajući izgovor da se izvučem iz ovih vrsta previše ličnih priča za moj ukus, ali me je Goran zgrabio za podlakticu desne ruke i rekao da je već poručio svoju turu, a konobar koji nam je ujedno bio i prijatelj ga je radoznalo upitao:

- I? Postoji li uopšte neki film koji je zainteresovao tvoju  prelepu damu?

- Neko sranje pod čudnim naslovom „Q – Desire” i gde se jebu na kašičicu uz gomilu nerazumljivih žvaka i gluposti… - odmahnuo je Goran rukom sa izrazom gađenja…

Zaista nisam želeo da pokvarim sebi lepo veče i euforiju pred skorašnji odlazak na godišnji odmor raspravljajući se oko jednog od najkvalitetnijih filmova iz meinstrim produkcije - naprotiv, osetio sam divljenje prema Svetlaninom ukusu i intelektu i pokušao sam da skrenem temu nezlonamernim komentarom.

- A možda je problem u tebi? Možda je nečim kočiš i sprečavaš da se ponaša opuštenije i u skladu sa tvojim očekivanjuma? - prisetio sam se scene iz jedne zajedničke šetnje i izloga sa ženskim rubljem kada je Svetlana za jedne samodržeće čarape rekla „Ovakve sam videla na tvojoj devojci Marko, divne su zar ne?” a Goran kao maločas sa istim prezrivim izrazom lica odbrusio kako su to čarape za kurve. Nisam bio načisto da li je time pokušao da omalovaži sve moje žene sa kojima sam bio u vezama ili da svojoj istera iz glave opasne i „bogohulne” ideje svoje supruge, sve do kraja zajedničke šetnje u kojoj su ćutali kao dva stranca i svako od njih gledao na drugu stranu, a ja baveći se razmišljanjem o granicama licemerja i dvojnog morala iz koga me je na tren povratio prizor u kome je Goran zagledao unutrašnjost nekog parkiranog sportskog dvoseda uz trotoar i cinično, više za sebe a opet dovoljno glasno promrmljao

- Eto, po tome ste slični… Kladim se da Marko ni o ovom lepotanu ništa ne zna, ali zato zna naziv za svaku žensku krpicu, parfem, komadić šminke…

Svetlana mi je spustila kažiprst na usne kao da mi želi reči „Ma pust ga, nek se izlupeta” i blago me stisnula za mišicu iznad lakta… Bio je to stisak međusobnog razumevanja i saučesničkog odobravanja…

- Problem u meni? Zaista? - izgubio je Goran takt i prisutni u bašti restorana su se radoznalo okretali ka nama.- A ti bi je kao naučio da bude kurva u krevetu da možeš? Pa neka bude, evo dozvoljavam ti ovde, pred svima, samo ako možeš i ako umeš i još te častim večerom i tebe i sve prisutne. Ja bih bio najsrećniji muž na svetu i prestao bih da posećujem toples barove i slična mesta. Pogledajte samo kakvog instruktora i zavodnika šaljem i poklanjam rođenoj ženi!!! Toliko umešnog da živi životom pustinjaka..

Pokušao je da bude sarkastičan i prezrivo se nacerio u mom pravcu.

- Neprihvatljivo, ne radim ništa radi dokazivanja! – odgovorio sam i krenuo kući ostavivši novac za svoju prethodnu i još jednu turu onima koji ostaju. Na putu do stana su ponovo krenule sveže slike nakon te šetnje utroje…

Sutradan je svratila kod mene na kafu dok je on bio u subotnjem ribolovu po kanalima Galovice i šaljivo je komentarisala kako će se vratiti sa smradom tamošnjeg mulja i žabokrečine… Ponudila se da sama skuva kafu i dok sam joj objašnjavao šta gde stoji nije mi promaklo da ovog puta nije navratila uobičajeno ležerno odevena u pamučnu trenerku ili farmerke i sandale…

Predamnom je oko šporeta vrckala najjebozovnija verzija Svetlane na koju sam bio toliko navikao da sam je podsvesno prihvatao kao jednog iz muškog kruga prijatelja… Protrljao sam još uvek sanjive oči. Stajala je i dalje u uskoj crnoj kožnoj suknji vrišteće smelog šlica koji je gotovo otkrivao rub samodržećih mrežastih čarapa boje mesa i u Lobutenovim cipelama sa visokim potpeticama i prepoznatljivo seksi crvenom bojom đonova. Duga smeđa kosa joj je padala niz leđa do visine uskog struka koji sam poželeo da obgrlim šakama i pomilujem blago ispupčeni stomak...

već sam počeo da sanjarim kako kao kolska ruda krutim kurcem zalazim pod taj šlic i povlačim joj suknju uz butine zaoravajući joj među bajnim, čvrstim guzovima kada se okrenula prema meni zamišljeno dodirujući kažiprstom donju usnu

- Marko… sigurno se pitaš zašto sam došla ovako obučena? Delujem li zaista jeftino i kurvasto?

- Najiskrenije, deluješ mi kao žena svesna svojih čari i načina kako da ih istakne - zurio sam u dekolte svilene bluzice i lančić koji je virio iz njega i kojim su se Cecini prsti nervozno poigravali. „Bože kakve prelepe, smirujuće oči kao u Sandre Bulok… ma koja Sandra?!?..”

- Da li je istina da snimaš erotske fotografije i da li bih mogla da ih pogledam ako nisu previše lične prirode?

- Naravno, zašto ne, i tako je većina bila izlagana uz pristanak i dozvolu modela - odgovorio sam iskreno ali i zbunjeno neočekivanim pitanjem.

- Evo, sve je tu! - spustio sam album koji je sa nestrpljenjem stala da pregleda i bila je ushićena onim što je videla.

- Prelepe su sve do jedne! Da li bi i mene slikao? Volela bih to jako… dok još imam šta od sebe da pokažem, da se prisećam kada budem baka jednog dana…

- Bilo bi mi zadovoljstvo, ali Goran…

- Šta bi rekao Goran? Isto kao i uvek i od sinoć sam rešila da to ubuduće ignorišem… Samo spremi aparat i govori mi šta da radim i kako da poziram!

- Ma lako je, samo se opusti! I zapamti – sve što ti kaže moj glas, govori ti aparat, flertuješ, maziš se i zavodiš objektiv… napravićemo seriju od toga u čemu si sada pa koliko poželiš da otkriješ… OK?

- Mmm daaa, dopada mi se ta ideja – počela je zavodljivo da prekršta noge i kurac mi se ukrutio od trljanja čarape o čarapu

- Hajde, mala isturi grudi… otkopčaj dva dugmeta… pokaži mi korpice… pitaj sebe i mene da li mi se sviđa to što vidim… natrći se sada oslonjena o trpezarijski sto… izuj cipelu i trljaj to lepo stopalo kao da te boli od umora… taaa – ko…  zategni drugom butinom šlic da suknja krene naviše…

Uvijala se i mazno pozirala kao mačka… objektiv je voleo, dopadala mu se i uzbuđivala baš kao i mene… u brusu i gaćicama, sa smaknutim brusom sa sisa koje prkose zemljinoj teži dok ih mazi finim prstima… samo u čarapama bez gaćica okrenuta bočno da zavodi slutnjama… dok stoji nad objektivom predugih nogu u najlonkama i gleda pogledom težim od malja…

Poželela je još provokativnije i zatražio sam da se dira preko gaćica dok vrhom jezika licka bradavicu koja bubri…

- Tako dušo! Daj mi jebozovan pogled! Pozivaj me da je i ja probam… ne, nije to ono… Hajde opet… zamisli momka koji te proždire pogledom i vadi preteće dignuti kurac dok se koleba sme li da ti priđe…

- Mhmmm… Maki?

- Da?

- Da li bi ga ti sada izvadio? I tako ti se nabudžio otkad sam ušla… Volela bih da ga drkaš dok ti poziram… Da me nateraš da budem što kurvastija, hoću ovim slikama da kaznim Gorana za sve čega me je lišio!!!… Ne brini, ponašaćemo se oboje profesionalno i znaj da ćeš me možda i isprskati drkajući kurac, ali picu nećeš dobiti – pokazala mi je na tanki končić tampona koji je virio iz pice…

- A kada to prođe? - bio sam direktan svlačeći pantalone sa sebe. Obuhvatio sam kurac levom šakom i prišao ponovo stativu sa aparatom.

- Videćemo gde će nas slike i ovo sada odvesti - odgovorila je zureći kao hipnotisana u moje očvrslo koplje po kom sam klizio šakom ritmično i za njene oči i liznula srednji prst pre nego što je njime stala da miluje klitoris

- Mmm lep ti je kurac Maki, otprilike iste veličine kao Goranov ali sa lepšim glavićem i glatkiji tako obrijan zajedno sa jajima… Tako bih želela da ga osetim ali…

Spontano mi je zamuljala jaja vrhom salonke a onda pažljivo sa obe obuhvatila kurac u koji je od tog prizora jurnula nova krv i na tren mi se pomutilo u glavi

Kolena mi klecnula kada mu je par puta provozala kožicu gledajući me u oči, a kažiprstom kružila po rastvorenim usnama… Izula je salonke stopalom o stopalo i pale su na pod kraj mojih nogu dok je aparat škljocao i tada… Začuo se alarm mobilnog telefona podešen da me probudi za mali fudbal na Adi Ciganliji… Posekao sam se dok sam se brijao i besno sam pesnicom tresnuo o ogledalo…

- Jebaću je! Jebaću… jebaću jeee… – mantrao sam drkajući nad lavaboom u kome se izmešala krv iz šake sa spermom…

Neko je negde zapisao „Pazi dobro šta želiš, može ti se i ostvariti!” A ostvarenje je došlo sa Goranom i detetom na Adu i odmah brižljivo prišlo da pogleda šta mi je sa uvijenom šakom

- Ma daj… dozvoli da pogledam, ja sam ipak donekle slušala predavanja na medicinskom - nežno me je gledala u oči i još nežnije mi držala šaku sa koje je odmotala zavoj…

I iz mene je neobjašnjivo, poput tog njenog iznenadnog dolaska i po prvi put na naše muško druženje, provalila potreba da joj prepričam noćašnji san očekujući ako ne šamar, bar pogled prekora ali samo se veselo zakikotala osvrćući se posmatraju li nas Goran i njihov sinčić…

Bili su kao i ostatak društva okrenuti leđima posmatrajući dva labuda kraj obale i ja sam opet iznenadio oboje poljupcem usanaa sa kojih se još osećao ukus neke nedavno pojedene fine bombone… Nije se odmakla… samo je i ona pogledala u pravcu grupe i dalje zabavljene pticama u vodi i propela se na vrhove prstiju za novi poljubac…

- Večeras… dođi malo ranije pre ostalih na partiju jamba… dok su Goran i mali u marketu…

Tako sam i učinio i počeli smo da se ljubimo još na hodniku a onda sam je prosto bacio uza zid i povukao joj suknju naviše zavlačeći joj šaku u već vlažne gaćice dok mi je stiskala kurac kroz pantalone… Telo joj se zatreslo kao na visokom naponu i kroz poljupce me je ujedala za usne gotovo do krvi sve dok se nije začulo zvono interfona tu kraj naših lica… Javila se pokušavajući da smiri boju glasa, Goran je odgovorio da je zaboravio ključeve i ja sam umesto Svetlane pritisnuo dugme za otključavanje prstom koji je virio iz zavijene šake, a zdravom nastavio da je nadražujem… Začuo se zvuk otvaranja ulaznih vrata…

- Imaš fore nekih 30 sekundi do tri minuta u zavisnosti hoće li čekati lift do šestog sprata ili će odmah ući u njega… da prestanem?

Samo je odmahnula glavom odrečno, gledajući me zamagljenim pogledom.

- Tako sam i mislio kurvice! - smeškao sam se.- Čujem sajlu lifta kako se pokreće, još dvadesetak sekundi… da stanem?

- Neee… ohhh, neee… nastavi! - prostenjala je i svršili smo.

stegla mi je grčevito ukrućeni kurac kroz pantalone a potom se stresla u snažnoj ekstazi stežući butine oko moje šake kojom sam dobro pokupio njene sokove i olizao ih zajedno sa njom dok se borila za dah…

- Izlaze iz lifta, trk u kupatilo i dovedi se u red, ja ću im otvoriti!

Goran nije bio iznenađen jer je već očekivao da ću doći kao što sam mu ujutru potvrdio. Samo se osvrnuo oko sebe tražeći pogledom domaćicu koja je u tom trenu izašla iz kupatila nasmešena, kao da ništa nije bilo… Kurva je poljubila istim usnama kojima je koji čas ranije mene sada i svog supruga koji je zaudarao na pivo u obraz, a malog pomilovala šakom kojom je pre samo minut – dva stiskala i mesila moj kurac…

Nešto kasnije, dok su ostali bili zabavljeni prepirkom oko upisanih poena i da li je najavljeno ili ne, napisao sam na ceduljici istrgnutoj iz blokčića za jamb, vreme i naziv hotela u kome ću je čekati i pod izgovorom da idem po čašu vode ugurao je u Svetlaninu korpicu brushaltera.

- Maki? Maki probudi se zadremao si, smeškala se Ceca vrativši se sa tuširanja – moram da idem, čekaju me kući, hoćeš li zaista to učiniti?.

- Mmm… š.. šta da učinim? – sanjivo sam upitao.

- Da me pretvoriš u pravu, vrhunsku kurvu? Tvoju kurvu i dobrovoljnu robinju? Osećam da si ti to u stanju?

- A ja sam odavno osećao da za to imaš potencijala… – povukao sam je za krajeve frotirskog ogrtača i privukao sebi za još jedno jebanje na brzaka. Nije pružala otpor ali je sve vreme dok sam je jebao otpozadi gledala u pravcu zidnog sata… Još jednom sam joj nafilovao čistu i upravo opranu mačkicu i zadovoljno je šljisnuo po dupetu. Trgla se i iznenađeno, ali bez negodovanja, me pogledala trljajući šakom pocrvenelo mesto.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad