29°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

LUDA ZABAVA NA JAHTI Dvojica matoraca su me vrtela u krug, menjali rupice dok ih nisu ispunili!

Sedela sam sa svojim drugaricama u letnjoj bašti, kada nam je prišao neki lek i rekao kako ima da nam ponudi jedan poslovni predlog.

– Da čujemo – rekla sam ja.

– Vidim da ste atraktivne, mlade cure. Ja radim kao menadžer za jednog veoma bogatog i uspešnog čoveka. On ima svoju privatnu jahtu i treba da organizuje neku privatnu jahtu za svoje poslovne partnere. Naravno kao što i same znate, svi ti lovatori vole društvo atraktivnih i zgodnih cura, kao što ste vi. E vidite, ja sam zadužen da im to obezbedim, a moje pitanje je da li ste spremne da budete na jahti za izvesnu sumu novca.

– Hmmm, a kolikla je suma u pitanju? – ponovo sam se ja oglasila.

– Svakoj po 5.000.

– Ma da sigurno ćemo ići za po 5.000 dinara, sa tamo nekim matorcima.

– Ne, niste me razumele, po 5.000 evra.

OVO MORATE PROČITATI

DR STEVANOVIĆ U "ĆIRILICI" OTKRIO TAJNE KORONE: Ovo je najvažniji simptom kod asimptomatskih slučajeva!

PREMIJERKA ANA BRNABIĆ U "ĆIRILICI" O RADU VLADE I IZBORIMA: Ovo više nije ista zemlja!

RITUALNO SAMOUBISTVO Psihijatri: Violeta je dva puta zarila nož u srce i time je poslala jasnu poruku

SNAŽNO NEVREME U TRSTENIKU Bujice nosile automobile, voda prodrla u kuće (VIDEO)

DANAS SE OČEKUJE GARANCIJA GRČKE DA ĆE SRBIMA BITI DOZVOLJEN ULAZAK

Ja i drugarice smo izbuljile oči kada smo čule, ni na kraj pameti nam nije bilo da će neko ponuditi tamo nekim klinkama 5.000 evra da budu na jahti jednu noć. Naravno mi smo odmah prihvatile i ubrzo smo se našle na ogromnoj luksuznoj jahti.

Bile smo u kupaćim kostimima i sunčale se ceo dan. Kada su pridveče došli biznismeni, seli su pored bazena koji je bio na jahti i počeli da pregovaraju. Nas tri devojke smo otišle u bazen, počele smo zavodljivo da igramo. Biznismeni su šmrkali kokain, pa su konobari doneli i nama na sjajnom poslužavniku. Ušmrkale smo po jednom u obe nozdrve i kokaniđa nas je baš opustila. Ja sam skinula svoj grudnjak i sada su moje gole sise mlatarale gore-dole dok sam igrala u bazenu.

Onda su biznismeni završili razgovore i došli su i oni u bazen kod nas, bilo ih je šestoro, a nas tri cure. Oni su svi bili stariji, od po 50 godina, dok smo mi imale po 18-19 godina…

Doneli su nekoliko boca skupocenog šampanjca i raskomotili se u bazenu, upalili su debele tompuse, pijuckali šampanjac i uživali dok su nas gledali kako đuskamo. Pokraj bazena u tacni je bilo još kokaniđe, pa smo nas tri klinke prilazile u ušmrkavale nove doze belog praha. 

Ja sam onda prišla jednom od njih i krenula da djuskam uz njega. Imao je maljave grudi i malo veći stomak. Obuhvatio me je oko struka i primakao uza sebe, sada su moje mlade sise bile na njegovim maljavim grudima, a ja sam mešala i tresla guzom pripijena uz njega. Osetila sam da mu se kurac jako ukrutio, pa sam se napalila, ne prestajući da đuskam, spustila sam ruku u njegov šorts i počela da mu drkam. 

Moje drugarice su takože sledile moj postupak, pa su i one počele da ugađaju ostalim muškarcima iz bazena. Onda se nama pridružio još jedan bogataš i počeo je da mi sisa bradavicu, ja sam zavukla ruku i u njegov šorts i počela sam da drkam i njegovu debelu kitu. Kada sam im dobro nadrkala kurčeve, spustila sam im šortseve na dole i klekla u bazen. Počela sam da im dudlam debele kurčeve, uvlačila sam čas jedan, čas drugi glavić, a matorci su uživali dok sam im glabala kiturine.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

SVET NA IVICI NOVOG RATA! Dignuta u vazduh kancelarija za vezu!

ZARAĐUJU NA GRBAČI NARODA Estrada digla cene posle korone

RECEPTI NAŠIH BAKA: ZLATIBORSKI UŠTIPCI, uz stari sir ili dobro društvo!

REČI KOJE SU POGODILE BALKAN U SRCE: ĐOKOVIĆU, OPROSTI!

Lizala sam im glaviće pa jezikom prelazila preko cele kite, sve do njihovih jaja i onda sam im usisavala dlakava muda u moja usta i muljala ih vrelom jezičinom. Onda sam ustala, naguzila sam se pre ma jednom od njih, a drugom sam i dalje nastavila da pušim kurac. Počeli su da me gruvaju jako. Jedan mi je punio usta kurcem, a drugi pičku. Bila sam napunjena kokainom i vrelim kurčevima i jako mi je  prijalo. Matorci su onda menjali mesta i tako su me razvaljivali svojim tvrdim kurčinama. Njihova jaja su landarala, dok su im kurčine uletale u moja usta i pičku.

Kada sam osetila da će matorci da svrše, brzo sam ponovo klekla u bazen i počela sam da im nadrkavam kurčeve. Otvorila sam širom svoja izjebana, kurvinjska usta i čekala porciju vrele guste sperme iz matorih kurčina. Drkala sam im sve brže i oni su počeli da prazne muda po mom jeziku, licu i u moja usta.

Nisam prestajala da im drkam, sve dok nisam istresla i zadnju kap sperme iz njihovih kurčina… Na kraju su matorci bili veoma zadovoljni, a nas tri klinke smo dobile i bonus, svaka po dodatnih 3000 eura i dobre preporuke…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti