15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

GAZDA JE RAZBIJAO U GARDEROBI Nasapunjala ga je i naredila: Zabij ga žestoko!

Ovo što ću vam sad ispričati se desilo pre par dana u jednoj trgovačkoj firmi gde moja dobra drugarica radi. Pošto zna da ja pišem priče, ispričala mi je. Ja ovde neću spominjati imena, al’ razumećete.

Jednog popodneva, posle završetka radnog vremena, radnici su otišli kući, a moja koleginica je, kao čistačica u toj firmi, krenula da čisti objekat sa radnom kolegicom, koja je onako lepškasta žena od 30 godina, utegnute guze i povećih sisa.

Podelile su se po reonima i krenule tako. Dok je čistila svoj reon, primetila je gazdu firme kako izlazi iz svoje koncelarije i kreće prema reonu od njene kolegice. On je bio jako držeći gospodin od 73 godine, lepo je izgledao za svoje godine. Sinulo joj je kroz glavu da su njena koleginica i gazda pre neki dan nešto razgovarali na hodniku i držali se za ruke. Ostavila je usisivač upaljen i lagano krenula za njim. Kad su sišli dole, koleginica je bila u gardarobi, da je ne bi primetili, otišla je u kotlarnicu jer je iz kotlarnice bio prozor koji je gledao u gardarobu.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

TUGA! SAHRANJENA DOKTORKA VIOLETA: Sin povorku rasplakao govorom, poznati glumac recitovao stihove "Možda spava"

PONOVO SKANDAL SA MALOM MATUROM! REŠENJA KOMBINOVANOG TESTA OSVANULA NA INTERNETU!

OD SUTRA MANJE UČEŠĆE ZA STAN ali na BANKAMA je da odluče

VOZAČU BMW-a SMRTI PRETI KAZNA OD 12 GODINA ZATVORA!

HAOS SA MIGRANATIMA Pogledajte brutalan obračun u Obrenovcu (VIDEO)

Čim je ušla, primetila je nju, al’ njega nije videla. Ona je bila pognuta i usisavala pod. Odjednom su se otvorila vrata i ušao je on. Tako dok je otvarao vrata, malo ju je gurnuo ka vratima. Ona se trgla i nasmejala, a on je odma’ pomazio po guzi. Ona se okrenu, ugasi usisivač, i k’o po naredbi kleknu na kolena uzevši njegov šlic i poče da ga otkopčava. On zatvori vrata i okrenu ključ. Pošto je bio mali prostor, on se nasloni na vrata a ona izvadi njegov poludignut kurac i odma’ ga stavi u usta. On zadiže glavu i uzdahnu jako. Imao je osrednji kurac.

Ona ga je obrađivala majstorski i ubrzo mu postade ukočen, ne baš jako al’ solidno. On je podiže iz klečećeg položaja i nasloni na umivaonik, povuče joj trenerku na dole, pljunu u ruku i podmaza joj picu. Ona mu reče da ne treba jer je navlažila dok mu je pušila i on joj malo raširi guzove. Počeo je lagano da je navlači. Videlo se da uživa. On je počeo da je žestoko nateže, a ona je sve više dahtala i u jednom trenutku je počela i sama da se nabija, što je njega priguralo vratima i zakačio je svojim leđima ključ i slomio ga. Videla sam kako je ključ pao na pod. Oni nisu obraćali pažnju, nastavili su u ritmu. Ona se samo protegnu, zgrči i jako zaurla. Bio je dobar znak da je svršila. On je nastavio u istom ritmu, a ona malo dođe sebi i reče: 

- Stani!

On stade i izvadi ga. Ona se protegnu i u ruku uze tečni sapun, namaza sebi guzu. I ponovo po sapun, namaza njegov kurac i reče: 

- Stavi ga u guzu, tako ćeš pre! 

On ga nasapunja i poče da ulazi, a ona se samo malo pognu i uzdahnu. On nastavi da prodire u nju i uđe do kraja, a ona zaurla: 

- Jebi me žestoko!

OVO MORATE ZNATI

SRĐAN UZVRAĆA UDARAC: Amerikanac udario po Đokovićevom ocu i optužio ga da ima problem

SRPSKA SE*S BOMBA Pogledajte misicu šta radi sa nogama u kuhinji! (VIDEO)

Ovo su 5 najnepristojnijih znakova horoskopa!

On je poče jebati jako i sve žešće se nabijao u nju, što se i primetilo po njenoj pici. Počela je da piša! Pri svakom njegovom zabijanju do kraja, ona bi pišnula i sve više zavijala. On se odjednom zabi do kraja, uhvativši je za kukove i zajecaše oboje. Stajali su tako ukočeni 10 sekundi. On je pusti, ona pade na pod i nastavi da se grči i trese. Svršavala je. On se sagnu, pomozi je po kosi i reče: 

- Baš si prava jebulja. 

On se zakopčava, ona diže trenerku koja je sva mokra, što od njenih sokova, što od piškenja… Drugarica se povlači iz kotlarnice prema svom reonu, kad odjednom joj zvoni telefon, zove je koleginica, da li bi mogla da dođe. Pošto je slomila ključ, u garderobi uzima svoje ključeve i odlazi dole, otključava je, a on se sakrio iza vrata. Samo sam je pogledala i nasmejala se, a ona reče da nije stigla do WC-a, upiškila se. Nasmejala se i otišla.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti