28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

DAMA U HALTERIMA I ČIPKI Njihala je kukovima, prišla, uzela ga i igra je počela

Pre par godina imao sam neki profil na Fb, koji mi je služio za upoznavanje. Preko njega sam upoznao dosta devojaka, žena, parova. Galantnost i dsikrecija su mi omiljene vrline i osobine!!!

Jednom sam tako stupio u kontakt sa jednim parom. Bio je to par: žena od nekih 40 godina i dosta mlađi muž. Žena je bila jako zgodna, visoka plavuša sa silikonima, prelepim seksi zelenim očima. Na profilu nisu imali nekih seksi slika, koje bi ukazivale na to da oni vole igrice u troje, četvoro… Bio je to više, da kažem, običan profil.

Ubrzo smo uspostavili komunikaciju. Dopisivao sam se i sa ženom i sa muškarcem. Oni su naravno videli moj profil i videli šta ja tražim, a to je isključivo hetero odnos, lepe zgodne devojke, kojima ću ja za malo druženja, ostaviti neki poklon. Posle par dana dogovorili smo viđanje kod njih. Dogovor je bio da nema seksa sa mnom, samo gledanje. Sa damom sam se dogovorio da joj kupim čipkasti crni brus i tange i mrežasti komplet za celo telo. Pored toga, sa sobom sam ponio flašu crnog vina i korpu cveća. Po dolasku smo se upoznali, malo popričali, otvorili crno vino…

IZBORI 2020

UŽIVO! NAJUBEDLJIVIJA POBEDA IKADA: SNS OSVOJIO 75 ODSTO MANDATA i dva miliona glasova

SLAVLJE I U NIŠU: SNS saopštila da je odnela ubedljivu pobedu

SVI BRUJE O APSOLUTNOJ DOMINACIJI: Mediji u regionu o ubedljivoj pobedi SNS

Oni su pripremili sveće svuda po prostoriji gde smo bili. Dama je zamračila prozore (bio je dan, tada jedino mogu sebi da dozvolim izlaske)… Upalili su sveće i pustili tihu muziku. Posle par trenutaka pojavila se ekstra zgodna dama obučena u veš koji sam joj kupio i počela je izazovno da igra oko nas. Muž joj je bio dosta rezervisan i činilo mi se da mu je neprijatno. Ona se uvijala oko mene, čas mi je u krilu, čas iznad glave i mazi me po grudima. Meni se već uveliko digao i hoće da iskoči iz panatalona. Šapnula mi je na uvo:

– Slobodno ga izvadi – i dodirnula me je jezikom.

Nastavila je sa plesom. Plesala je oko muža, a on je baš bio nervozan. Vratila se onda opet kod mene, dok sam ja mazio svog drugara, poljubila me je sočno, francuski. Već je bila samo u tangama. Uhvatio sam je za grudi i jezikom prešao preko njenih tvrdih bradavica. Jedan od najljepših poljubaca i rekla mi je:

– Gledaj u uživaj.

Otišla je do svog muža, uvijala se kao zmija. Klekla je između njegovih nogu, izvadila mu poludignutu spravu i počela da puši

Vidi se da zna jako dobro da puši. Par puta me je pogledala u oči i hteo sam da eksplodiram. Mnogo sam se uzbudio. Međutim, njenom suprugu nikako da se digne, a moj kao jarbol od nekih 18 santimetara. On nju okrenu na leđa da joj liže macu. Ona je stenjala uvijala se sve glasnije i glasnije. Ubrzo njen muž uze je u naručje i krene sa seksom, ali ništa, pao mu skroz… Dama, vidno uzbuđena, trljala je svoj klitoris i stenjala i vikala:

– ’Ajde, ‘ajde…

Ja sam mislio da ću eksplodirati, malo mi je trebalo da skočim na nju i izjebem je kao životinju. Njen čovek se samo ustao i izašao iz sobe. Ostali smo nas dvoje sami. Ja rekoh – eto mi prilike, ali ona kaže:

– Nismo se tako dogovorili i neću zbog njega – reče.– Dodaj mi flašu.

Ja joj doturih flašu i ona poče da je nabija u svoju mačkicu. Mmm, baš se uzbudila, stenjala je sve jače i jače, svršila je gotovo vriskajući. Ja sam za to vrijeme gladio moju spravu, i hteo sam da eksplodiram. Pritisak mi je bio na 200. Kada je svršila, pridigla se i došla do mene. Poljubila me je i pitala:

– Hoćeš da ti pomognem?

– Naravno – odgovorih.

Utom uđe joj muž i ona mu reče:

– Moram da mu pomognem!

– Može, ali samo rukom…

E jbg, ali bolje išta nego ništa. Dok mi je masirala spravu, priljubila se skroz uz mene i masirala me sisama i picom. Svršio sam žestoko, zalivajući je svuda. Kada smo završili šapnula mi je:

- Sledeći put samo nas dvoje na nekom drugom mestu.

Posle par dana javila mi se. Dogovorili smo se da ćemo se naći u jednom hotelu u centru Beograda, koji je inače bio moja baza za ovakve izlete. Ja sam je sačekao u hotelu, naravno opet sa crnim vinom i u apartmanu namenjenom baš za ove stvari, luksuzno opremljenom i sa đakuzijem. Došla je u kaputu ispod kojeg su se videle duboke crne čizme sa visokom štiklom i crne mrežaste čarape. Kada je skinula mantil ispod njega je imala kratku crnu haljinu, koja je jedva prekrivala guzu. Ispod haljine nazirali su se halteri.

Sam pogled na nju mi je delovao vau i seksi, tako da je već počeo da mi se diže. Ona je to primetila i kada smo se pozdravili, malo je rukom prešla preko njega i nasmešila se

Ja sam naravno bio obučen u odelo, kao i uvek. Svirala je lagana muzika sa mog lap-topa. Seli smo na fotelje, poslužio sam joj vino i krenuli smo sa pričom. Meni je pamet već bila pomućena, od prvog časa kada sam je ugledao onako visoku, utegnutu, na visokim štiklama. Kako je prekrstila noge dok je sedela, dobro sam odmerio njene sočne butine sa halterima. Ne sećam se o čemu smo pričali, ali smo popili celu flašu vina, kada se ona spustila meni među noge i počela da mi mazi kurac preko pantalona, da ga ljubi… Bio sam na ivici, mazio sam je po kosi dok me je ona gledala u oči.

Nisam više mogao da izdržim. Lagano sam je odgurnuo od sebe i zamolio je da prestane i da se malo prošeta po sobi, da uživam u pogledu. Ona je ustala i krenula lagano po sobi da njiše kukovima. Dok je šetala podigla je rukama svoju kosu i tada je došla do izražaja njena divna figura. Sa lap-topa dopirala je svirka gitare Santana… Igrala je, njihala se u ritmu te, tako seksi muzike.

SVE O KORONI

DOKTOR KON ZABRINUO JAVNOST: Korona se širi po Beogradu, uskoro NOVE MERE I ZABRANE!

NOVAKOV TRENER IMA KORONU! Virus ušao u tim svetskog brojka 1

ŠOK NA MARAKANI Petorica fudbalera zaražena koronom

LETOVANJE U DOBA KORONE: Konobari u tavernama nose vizire i rukavice!

Dok se njihala, okrenula mi je leđa, savila se i izbacila guzu. Njena kratka suknja je jednostavno pobegla sa njene guze otkrivši mi prelep prizor čipkastih tangi i čarapa sa halterima. Ostala je par trenutaka u toj pozi, a onda se okrenula ka meni. Sela mi je u krilo i vrtela guzom, otkopčavajući mi košulju. Zamolila me da joj otkopčam haljinu na leđima. Ponovo je ustala. Ja sam iskorstio trenutak i za sekundu bio go sa ukrućenim kurcem. Lagano je skidala haljinu. Ostala je samo u donjem vešu i čizmama. Prišla mi je iza leđa, prislonila svoje grudi na moju glavu i mazila me po grudima. Uhvatila je moj nabrekli kurac i počela da ga mazi. Usne su nam se spojile u divan strastveni poljubac.

Došao sam do ludila. Uhvatio sam je i bacio na krevet i spustio se do njene sočne pice. Pomerio sam tange u stranu i krenuo da je ližem. Prvo sam joj sisao klitoris, a onda sam počeo jezikom da je tucam, koliko god sam mogao (a to su mi rekli da radim savršeno jer imam sočne usne i debeo i dugačak jezik).

Ona je ispod mene stenjala i uvijala se, gurajući mi glavu na svoju picu. Polako som joj jezikom prelazio sa pice na njenu divnu i depiliranu guzu.

Sada sam je jezikom gotovo tucao u dupe. Sve jače je uzdisala. Kada se guza navlažila, uvukao sam joj jedan prst u nju, a nastavio da ližem picu

– To to, dođi da me jebeš, ne mogu više – vikala je.

Nisam odmah prestao, nastavio sam je da je ližem. Ona je već ispuštala glasnije krike. Sada je već gurala moju glavu i govirila:

– Jebi me, jebi me…

Podigao sam se, prešao jezikom preko nje. Ona me je uhvatila za kurac i prosto se navukla na njega. Bila je tako topla i vlažna. Odmah sam navalio svim silama na nju jer sam i ja bio izbezumljen od uzbuđenja. Jako sam je tucao. Vriskala je:

– To, to je jabanje, tako me jebi.

PROČITAJTE I OVO

ZBOG NJEGOVE SMRTI STAJE SVE: Svi BELI MANTILI u Srbiji prestaće sa radom u 10 časova

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV REPREZENTATIVCA SRBIJE: Kuzmiću preti do osam godina zatvora

JOŠ JEDAN SLUČAJ PORODIČNOG NASILJA: Žena prevezena na reanimaciju

Ja sa svojih 110 kilograma sam je razvaljivao. Okrenuo sam je da je tucam odpozadi. Tek u ovoj pozi sam mogao iz sve snage da je tucam. Stavio sam joj palac u guzu i tucao je što sam jače i brže mogao. Vriskala je svršavajući. Izvadio sam kurac iz nje, skinuo. Kada je došla sebi, uzela je moj kurac i olizala ostatke sperme koji su ostali na njemu. Dok smo tako ležali, predložio sam joj da odemo do đakuzija da se malo okrepimo. Ušli smo u penušavi đakuzi. Tu smo opet počeli sa maženjem i ljubljenjem.

Neko je pokucao na vrata od sobe. Zaboravili smo da smo naručili drugu flašu crnog vina. Zamolio sam je da ona ustane i otvori vrata. Nije čekala ni sekunde. Onako iz đakuzija, mokra, sa penom na sisama, ovorila je vrata mladom konobaru. Ovaj jadnik samo što nije pao u nesvest, a ja sam se krišom smejao iz kupatila. Poljubila je konobara za napojnicu. Donela nam je čaše vina u đakuzi, ali se odmakla i stala na vrata držeći čašu vina u ruci i pitala me:

– Da li ti je neko nekad lizao guzu i voliš li to?

Iznenadilo me je pitanje i rekao sam:

– Naravno da volim.

– Dođi ovamo – rekla je.– I naguzi se na krevet.

Mogu vam reći da mi je bilo malo neprijatno. Ovo mi je malo bilo neobično, ali ‘ajde. Ona mi je prišla odpozadi i počela da me ljubi po guzi, da prelazi jezikom po butinama, pa do gore…

Dok nije došla do moje rupice i počela jezikom da kruži oko nje i po njoj. Brrr… kakav osećaj… i pre su mi lizali guzu, ali nikad ovako (naravno uvek sam uredno obrijan dolje). Lizala je sve jače i jače sve više je gurala jezik u mene. Ja sam izludeo, bio sam pre svršavanjem. Kurac da eksplodira! Okrenuo sam je i pitao je:

– A da li ti voliš da te neko jebe u guzu?

– A ko to ne voli? – odgovorila je.

Okrenuo sam sada ja nju četvoronške. Olizao joj guzu, mada je još bila vlažna od đakuzija. Prislonio sam joj se na ulaz od guze i ušao lagano. Lagano, lagano, pa sve brže. Opet je počela da stenje. Ubrzo i da vrišti. Dok sam je jebao u guzu trljala je klitoris:

– To to, to je seks!!! Razvali mi dupe! To, to, karaj me u bulju!!!

Ja sam besomučno navaljivao u nju i zajedno smo svršili, ja puneći joj guzu mojom toplom spermom. Opet je olizala spermu, sve što je ostalo. Legli smo u krevet, zapalili cigaru. Tog dana smo još dva puta imali seks. Bilo je svega i svačega. Rastali smo se posle. Rekao sam joj da ćemo se obavezno opet videti, ali više je nikada nisam zvao. Plašio sam se da bih se mogao zaljubiti, a to onda nije dobro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti