15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PRIJATELJSKO SVIGERSKO VEČE Mojoj Mariji ispunio sam san: TRI KOMADA ODJEDNOM

Golden Rose ad

Reči moje devojke su odzvonile hodnikom, bila je subota ve;e i posle dosta vremena imali smo posetu prijatelja koje smo pozvali na ve;eru.

Naš život je uvek bio poprilično društven, ali posle jednog određenog vremenskog perioda smo se malo primirili i sve se promenilo. Malo po malo smo izgustirali i svingerske zabave i upoznavanja i ovo je za nas bilo pravo osveženje. Moja Marija je sa njenih 30 godina odlično sačuvala svu atraktivnost koju je imala kao klinka. I dalje lepe grudi, predivno dupe, nigde nije imala celulita ili strija, i hvala bogu drzala je do sebe, prvo zbog sebe same a onda i zbog mene davala sve od sebe da izgleda tako.

Danas je bila specijalno lepa, obukla je neku krem haljinu koja je imala dubok dekolte. Već nekoliko puta sam pokušavao da se ogrebem ako ništa drugo ono bar za pušenje, ali me je ona svaki put odbijala jer zaista nismo imali vremena i kasnili sa večerom i sređivanjem. Iako sam se nekoliko puta prišunjao od nazad mazeći joj guzu, svaki put sam dobio jedno veliko NE propraćeno rečima:

- Ne glupiraj se samo što nisu stigli!

Zvuk zvona na vratima je prekinuo moja razmišljanja.

- Oni su, idi otvori - rekla mi je Marija.

OVA VAS SIGURNO INTERESUJE!

KRIZNI ŠTAB ODLUČUJE O NOVIM MERAMA: Ugostiteljski objekti, klubovi, gradski prevoz, šta bi moglo prvo POD KATANAC?

KORONA U POLIKLINICI: Za sada zaraženo 210 studenata iz Beograda

U KOVID BOLNICI U LESKOVCU 50 PACIJENATA: Među njima 8 medicinskih radnika

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad