11°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

FUKSO MALA, ZASLUŽILA SI GA

Od pre godinu dana u kući živim sa mamom, njenim drugim mužem i njegovim sinom Aleksom. Aleksa je visok, tamnoput dečko, sa crnim očima. Od kad sam ga prvi put videla pomislila sam da je totalno moj tip, ali se svakako završilo samo na tome. 

Za tih godinu dana nas dvoje smo se veoma zbližili. Pričali smo o svemu, često se dešavalo da zaspimo u istom krevetu, da me on češka i mazi ali to nisam nikad gledala na seksualni način. Ipak jedan dan sedeli smo kod njega u sobi, on mi je pričao kako se viđa sa jednom devojkom i kako su prošli put spavali. Ali da ima jedan problem. Objasnio mi je kako ga nijedna devojka do sad nije oralno zadovoljavala i kako ne zna kako bi se ponašao tad i da iz nekog razloga uvek to izbegavao.

Pokušavala sam da ispitam u čemu je problem, priča se malo odužila pa smo krenuli da pričamo i šta sam ja radila sve sa momcima koliko sam njih zadovoljavala i kako sam im pušila. Aleksa je polako počeo da me mazi po nozi, krenuo je od kolena i polako išao ka butini. Ali kao što sam rekla do tad je to već radio, pa mi nije bilo čudno. Međutim od cele te priče neverovatno sam ovlažila i ovo je počelo dodatno da me pali. A onda sam bacila pogled na njegovo međunožje i videla da mu je kurac dosta dignut.

Nisam znala šta da mislim. U tom trenutku on je rukom išao sve blize mojoj pičkici. Mislila sam da ne smemo to da radimo, ali ipak nisam želela da prekine. A onda na moje iznenađenje rekao mi je:

- A šta misliš da mi ti pokažeš kako pušiš, pa da vidimo kako ću da reagujem?

Bila sam zbunjena. Nisam znala šta da kažem. Pa sam ga samo pitala šta to priča? On je konstatovao da nema nikakve veze, da smo on i ja veoma bliski, da mogu da mu učinim i da niko neće saznati. Iako sam bila u čudu takođe sam bila veoma napaljena i lomila sam se šta da uradim. On je verovatno to primetio i brzo ruku gurnuo u moje gaćice. Kako sam nosila haljinu to mu nije bilo ni malo teško. Krenuo je da mi drka pičkicu i rekao:

-Hajde, vidi kako si mokra, pa prijalo bi i tebi.

Samo sam mu uzvratila:

- Ustani.

Nasmejao se i odmah ustao. Kleknula sam. Otkopčala mu pantalone i skinula. Ostao je u boksericama iz kojih se ocrtavao koliko sam mogla da vidim dosta veliki kurac. Prešla sam rukom preko njega tako preko bokserica, a onda i njih skinula. Ispred mene se stvorio kurac od nekih 18-19 santimetra i lepog obima. Nasmejala sam se, a on me je pitao:

- Sviđa ti se, a?

Samo sam mu rekla:

- Sad ćeš da vidiš.

Uzela sam ga u ruku i onda jezikom krenula od korena do vrha. Čula sam ga kako uzdiše. Nastavila sam, polako sam krenula da mu sisam glavić, a onda sam ga zabila skroz do kraja. Uhvatio me je za glavu, ali i dalje puštao da ja diktiram tempo. Izvlačila sam ga iz usta i opet nabijala sve do kraja. Onda sam krenula i na jaja. Stavila sam ih u usta i krenula da sisam. Šakama me je sve jače stezao, znala sam da je blizu. Uhvatio me je za glavu tad podigao je i samo gledao u oči, to me je toliko napaliilo. Sagao se i svukao mi haljinu. Opet sam mu uzela kurac, pljunula na njega i nabila ga u usta. Sad je već krenuo i on da ga nabija i posle par sekundi me je bukvalno jebao u usta. Bila sam sva balava, ali me je to dodatno palilo.

Nabijao ga je koliko je mogao, dok sam ga gledala u očo. Bio je sve glasniji i počeo je da svršava. Pola je završilo u mojim ustima, ostalo po sisama, stomaku, celu me je okuopao svojom spermom. Progutala sam ono što mi je završilo u ustima, ono sa sisa sam uglavnom polizala. Ostatak sam ipak morala da obrišem, ipak je bilo previše. Aleksa je sedeo na krevetu i gledao me. Smeškao se i rekao:

- Teško da će bilo koja da prevaziđe ovo tvoje pušenje.

- Znači, svidelo ti se?

- Još pitaš. Pretpostavljao sam da si dobra, ali ovo je bilo sjajno.

- Čekaj, znači ti si razmišljao kako ja pušim?

Počeo je da se smeje.

- Ma daj, ne pravi se mutava. Pa odmeravam te od kad sam te video prvi put.

Uhvatio me je za sise i rekao:

- Kako misliš da njih ne primetim i ne razmišljam o njima? Gle kolike su. A ti se još bez brusa šetkaš ovuda.

Stezao ih je sve jače. A onda je krenuo da ih gricka i liže. Mislim da su mi sad već cele gaćice bile mokre. A onda me je odjednom okrenuo i gurnuo na krevet, tako da sam kolenima oslonjena i da mi je guza natrćena. Pljesnuo me je po njoj i rekao:

- Ili kako ovo da ne primetim?

Skinuo mi je gaće i lupio me još jednom. Ja sam samo uzdisala.

- Voliš da te pljeskaju po guzi, mala?

- Mnogo.

To me je zaista mnogo palilo. Počela sam da mešam guzom, a on je ili šamarao ili stiskao.

- Takooo, pokaži mi koliko si ga željna.

Ludela sam, želela sam da mi ga nabije i da ga ne vadi iz mene.

- Je l’ želiš da te jebem?

- Daaa. Hajdee.

Prvo se sagao i prešao jezikom par puta od pičkice do čmara. Toliko sam bila željna i toliko sam ga želela u sebi, a on je namerno odugovlačio. Zatim mi je kurac naslonio na čmar i krenuo je njime odatle do pičkice polako. Nisam više mogla da izdržim.

- Hajdee nabij mi gaaa. Tako ga želiim.

- Hoću da me moliš kurvice da ti ga nabijem.

- Zašto mi radiš to?

- Hajde, da te čujem. Svaka droljica moli za kurac. Ili ga ne želiš dovoljno?

I dalje me je mazio njime. Onda mi je ubacio samo glavić u pičku i odmah izvukao.

- Aaaa, moliiim teee Aleksa nabij mi ga.

- Ne čujem lepo, mora to glasnijee. I bolje. Šta hoćeš da uradim?

Počela sam da vičem:

- Nabiiij mi svoj kurac u pičkuu. Moolim te. Moliim te, Aleksa želim tvoj kurac u sebiii.

Lupio me je opet po dupetu. I nabio ga je tako jako do kraja. Vrisnula sam. Osetila sam kako me njegova jaja dodiruju.

- Bravo fuksice mala, zaslužila si ga.

Izvadio ga je i opet ga je nabio jako do kraja. Onda ga je izvukao do pola. Krenula sam da mesam guzom. I sama da se nabijam. Uhvatio me je za kosu i povukao prema sebi. Krenuo je da mi liže vrat i uvo. I onda mi šapnuo:

- Razvaliću te sad. Onako kako kurva kao ti zaslužuje.

Još jače me je povukao za kosu i počeo neverovatno jako da jebe.

- Aaah, tooo, razvali mi pičkicu. Neemoj da stajeeš.

Mislim da do tad nikad nisam bila toliko napaljena, zaista sam želela da me razvali od jebanja. Bio je sve grublji. Nabijao me je na kurac neverovatno jako, jednom rukom mi je štipao sise, a drugom držao za kosu i zapravo dosta čupao. Bolelo je to što me čupa i što me štipa za sise i što mi razvaljuje pičku svojim kurcem. Ali je ta bol neverovatno prijala.

- Tooo. Taakoo me jeebii. Razvaali mi pičkuuu jaakooo.

- Hoćeš još jače kurvice?

- Daaaa, mooliim tee.

- Braavoo, naučio sam te da me moliš za kuraaaac.

Sad mi je stavio obe šake na dupe, natrtila sam se još više. Mislila sam da ne može da bude grublji, ali je sad krenuo još jače i svaki put bi ga nabio do kraja. Počela sam da vrištim i svršavam. Nikad do tad tako jako nisam svršila. Izvadio ga je. Seo na krevet.

- Sedi.

Opkoračila sam ga, stavila ruke oko vrata i sela mu na kurac. Polako, ali do kraja. A onda sam krenula da se nabijam sve brže i jače. Krenuo je da mi liže sise, pa da ih gricka. I brzo sam bila opet pred svršavanje. Stavio mi je ruke na dupe. A ja sam se nabila do kraja i počela da mešam i da mu stiskam kurac svojom pičkom.

- Izluđuješ me. Prava si jebulja. Taakoo dobro se jeebeeš.

Samo sam se nasmejala i nastavila. Krenula sam da mu skačem po kurcu i da opet svršavam.

- Taakoo volim tvoj kuraac u seebii. Aaaahhhh.

- Ustani!

Ustala sam, on me je povukao na dole, uhvatio za glavu i nabio mi svoj kurac u usta. Krenula sam da ga pušim, a on je krenuo da svršava. Punio mi je usta i vikao:

- Ovog puta ćeš sve da progutaš, kurvoooooo.

I jesam. Progutala sam sve što mi je bilo u ustima i olizala mu kurac do poslednje kapi. Ustao je. I rekao:

- Vidim ja da ćeš me ti svaki dan moliti za kurac.

Nasmejao se i otisao pod tuš. Ja sam ostala na podu, izbalavljena, izjebana i srećna što će me jebati svaki dan.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti