15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

TI SI NAJBOLJI! Sinoć sam primila dvojicu, ali ti si vrhunski popunio moje rupice!

Golden Rose ad

Sparnog avgustovskog jutra probudila me buka na ulici. Škripa kočnica i žamor ljudi koji idu na posao, totalno su mi oterali san sa očiju, pa i ja ustah i onako nag stadoh ispred širom otvorenog prozora.

Moju pažnju privukla je komšinica iz susednog dvorišta koja je sa konopca skidala osušeni veš. To i ne bi bilo tako interesantno da sve to nije činila u prozirnoj kratkoj suknjici kroz koju su se jasno nazirale njene obline.

Kad bi se sagla iz majice su joj ispadale divne sise. Ne znam šta je bilo lepše na njoj: kosa, koju je podigla rajfom, lice, grudi ili dupence kojim je njihala. Znam da je bila udata za nekog trgovačkog putnika koga danima nema kod kuće. Mnogi su je zbog te situacije obletali, a bogami i umakali. I meni je pokretala želju da je opalim.

Brzo obukoh šorts i majicu, pa pođoh u lov. Ona je baš završavala sa vešom kada sam naišao. Uz komšijsko „Dobro jutro”, ponudih se da joj pomognem da unese korpu u kuću. Znao sam da ću tako privući njene simpatije, drugi usputni jebači su je koristili samo kao gajbu za istresanje sperme. Pojebu je i odu. Prihvatila je pomoć i pažljivo osmotrila moju… muškost. Nasmejala se kad je videla ispupčenje na mojim pantalonama.

OVO MORATE PROČITATI

HEROJ SPREČIO OTMICU DETETA! "Srbin u Berlinu spasao nemačko dete od Nemca"

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Sunčano i toplo, na jugu zemlje mogući pljuskovi

EU OTVORILA GRANICE Slobodan prolaz za naše državljane

SLOBODAN ULAZ U GRČKU PREKO MAKEDONIJE Od danas otvoren granični prelaz Evzoni

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad