19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

LETNJA AVANTURA! Drugarice će PAMTITI kako sam ih TORPEDOVAO na Jadranu!

Posle dve nedelje u sparnom gradu otišli smo na more. Sara, Lara i ja. Ja sa pauzom od fakulteta, a njih dve nakon što su se upisale na Medicinski fakultet. 

Otišli smo kod mog dede i babe. Obradovali su a kad su prepoznali Saru i Laru nisu mogli da prestanu da im se dive kako su zgodne, kako su na mamu i slične stvari. Uglavnom, što se nas tiče, leto je moglo da počne, a počelo je odmah burno.

Nakon što smo se raspremili, ja u svojoj sobi, a njih dve malo niže niz hodnik, baka je javila odozdola da ona i deda idu do grada i da se vraćaju za sat vremena, pa da ih pričekamo sa ručkom. Lara i Sara kao da su to samo čekale, stvorile su se u mojoj sobi samo u oskudnim bikinijima, a već su u sledećem trenutku bile u monokiniju slobodnih i čvrstih grudi sa napetim bradavicama. Bacile su se na mene i brzo me oslobodile bermuda za kupanje u koje sam se presvukao. Dok me je Lara ljubila, Sara je počela da puši kurac i guta ga do kraja meseći mi jaja. Ja sam uspeo da zavučem Lari ruku između nogu i uguram prst u njenu stalno vrelu pičkicu, pa sam joj odmah gurnuo dva prsta unutra. Samo je duboko uzdahnula i ugrizla me za donju usnicu, te šapnula:

- Iscedićemo te, samo da znaš!

- Nemam ništa protiv - tiho sam joj odgovorio, a ona mi je odmah ugurala jezik u usta i počeli smo da se žvalavimo kao blesavi dok je Sara radila čudesa sa mojim kurcem u svojim ustima, pa se videlo da je na mamu.

Uskoro mi je kurac bio tvrd kao kamen, pa se Sara oslobodila donjeg dela kupaćeg i zajahala me. Odmah je počela da se nabija na moj kurac, a Lara se isto oslobodila svojih gaćica, pa mi sela na lice okrenuta prema Sari. Dok sam ja lizao Larinu pičkicu, njih dve su se ljubile, a Sara je lagano vrtila kukovima i stiskala moj kurac sa picinim mišićima. Bile su tako efikasne da sam osetio da ću još kratko moći da zadržim vulkan sperme u jajima, a kad sam to napomenuo samo su se nasmale, a Sara je kroz stenjanje rekla:

- Samo ti daj! Mmmmm... Mi smo na pilulama.

Kao da sam čekao samo to i eksplodirao sam puneći Sarinu pičkicu svojom vrelom spermom. Sara je ciknula jer je prvi put osetila tako nešto u sebi, a u sledećem trenutku je i ona počela da svršava na mom kurcu.

Čim se smirila, Lara ju je odmakla i bacila se na moj kurac ližući ga i gutajući ga do jaja. Pokupila je i moje i Sarine sokove sa njega. Ubrzo je opet bio tvrd pa se Lara odmah nabila na njega i počela divlje da jaše, dok smo je Sara i ja sa smeškom gledali. Sari sam mazio sise i ljubio je dok je Lara divljala po mom kurcu, a ubrzo se i ona stresla, te svršila uz jako grčenje.

Izvalila se na mene i Saru. Ležali smo tako neko vreme, a onda sam pogledao na sat, pa ih brže bolje oterao u njihovu sobu da se srede, jer će se baka i deda vratiti iz grada.

Za vreme ručka sam osetio njihove bose noge po mojima i kako su mepalile njima ozbiljnih lica dok su živo razgovarale sa bakom, a ja se jedva koncentrisao na razgovor sa dedom. Pogledao sam ih mrko, ali su se one samo nevino smeškale. Nakon ručka smo malo prilegli, pa napokon otišli na plažu.

Izabrao sam onu sa velikim barom na plaži i blizinom sanitarija, jer nikad se ne zna. Zar ne? Devojkama se baš nije svideo izbor plaže, jer su one bile za to da izaberemo neku usamljenu plažu, ali ja sam se samo nasmejao i rekao im da je to kazna za provokacije za vreme ručka.

Smestili smo se na plaži, s time da su stavile moj peškir između njihovih, a onda sam se uputio do kafića, a njih dve u more. Ne moram ni reći da su odmah privukle poglede lokalnih mladića i par stranaca, kao i domaćih muških turista. Malo mi je to imponovalo, pa sam se zavalio u kafiću, pozdravio se sa par znanaca i posmatrao situaciju.

A situacija je bila više nego vruća kad su izašle iz mora sa pripijenim i skoro pa provirnim kupaćim kostimima. Lepo su se ocrtavale njihove bradavice i obrijane pičkice, pa je i meni ponovo poraslo samopouzdanje u gaćama. Uzeo sam piće za njih i uputio se do perškira, pa im dao svakoj njeno za što sam dobio velike poljupce, u usta, da ne bi bilo zabune. Malo sam im pomogao da se obrišu, za što sam primetio ispod sunčanih naočara par zavidnih pogleda. Malo smo se zafrkavali na peškirima, a onda mi je Lara, kao slučajno, stavila ruku na kupaće i stisla mi kurac.

- Sad nas namaži, a onda ideš sa nama u vodu, OK? - prošaptala je Sara.

- Aha, samo ne stiskaj previše. Budi nežnija - rekao sam joj uz smešak.

Legle su na stomake, pa sam ih namazao jednu po jednu, a onda se još malo izležavali na plaži, pa smo otišli u vodu. Ja sam odmah uleteo u vodu i malo otplivao dalje od obale, pa sam ih pričekao kod oznake za zabranu glisiranja uz obalu. Ubrzo su stigle do mene i rekle mi da sam jako zloban i da će morati jako da me kazne.

Nisam pitao kako jer je Lara zavukla svoju ruku u moje kupaće i odmah počela da ga drka dok se Sara stisla uz mene i počela da me ljubiti i grebe lagano po stomaku. Nije trebalo dugo i svršio sam, a Lara je pokupila spermu sa mog kurca i polizala deo, a drugi pružila Sari, pa je i ona polizala ostatak. Obe su me poljubile i krenule da plivaju nazad. Ja sam još malo ostao i razmišljao šta će sve biti do kraja leta koje je počelo tako jebozovno.

Po povratku sa plaže otišli smo u svoje sobe i kad sam ušao u tuš kabinu, tamo je već bila Lara, pa sam joj se samo pridružio i s leđa joj masirao sise, a kurcem se trljao o njenu guzu. Naslonila se na zid tuš kabine, a ja sam joj gurnuo kurac između nogu, a ona ga je prstima namestila na ulaz u picu, pa kad sam ga gurnuo samo je kliznuo u nju uz njen lagani uzdah.

Brzo sam je jebao i nakon pet minuta sam svršio u njenu pičkicu zabijavši joj ga do jaja u rupicu. Ona je samo tiho stenjala dok je svršavala istovremeno kad i ja. Ostali smo malo zagrljeni ispod tuša, pa sam ju poljubio, izvukao kurac iz nje i otišao u sobu.

Uveče smo izašli, a njih dve su bile u laganim letnim haljinicama, bez brusa i u tangicama, a u kafiću su sele svaka sa moje jedne strane. Sara mi je šapnula da bi mogao malo da joj mazim picu dok sedimo, pa se nagnula napred i podigla guzicu. Zavukao sam ruku ispod i ubrzo sam ugurao prst kraj gaćica, tj neke tanke trakice, u njenu picu i lagano ga pomerao u njoj dok su njeni sokovi samo curili.

Po njenom ponašanju se nije videlo da joj nešto radim, osim što su joj bradavice napinjale haljinu. Nakon desetak minuta je svršila i osetio sam poplavu na svojoj ruci, a Lara mi je pružila maramicu namignuvši, pa sam je stavio ispod Larine guze. Nakon što sam obrisao ispod Larine guze rekle su kako bi negde dalje, da im je dosadno u kafiću.

Otišli smo da se šetamo i uskoro smo bili van mesta i došli do jednog mračnijeg dela, pa su me odvukle u mračni deo i odmah se naslonile na zidić zadigavši haljinice i odmaknuvši tangice u stranu, pa sam stao iza njih izvukavši kurac iz bermuda, a gaćice nisam nosio.

Malo sam ga prodrkao i onda ga prvo stavio Lari, pa je jebao minutu, a zatim ga ubacio Sari, dok sam Lari stavio dva prsta u picu i jebao je tako. Nakon minut ili dva opet promena rupice, pa sam sad Laru jebao kurcem, a Saru sa prstima. Videli smo neke kako šetaju niže niz stazu, ali se nismo zamarali sa time. Devojke su lagano stenjale dok sam ih jebao, a nakon skoro petnaestak minuta menjanja rupica napokon sam svršio i to po njihovim guzama, a onda su one jedna drugoj oblizale guzu i zadovoljene obe navalile na moj kurac, pa je za minutu bio ponovo čist.

Sredili smo se i izgubili u noći odlučivši da bi mogli kući pošto nam je bio naporan dan. A takvo će nam biti i leto...

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti