20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

IMA LEKA APOTEKA! Naskočio je na nju i OBRADIO JE!

Došao sam uveče kasno u apoteku, nadajući se da ćeš ti raditi. Ušao sam i video sam da si sama. Bilo je još pet minuta do kraja radnog vremena. Stajala si sama i čekala da kreneš kući posle napornog radnog dana. Imala si beli mantil na sebi, belu suknju, taman do kolena i na nogama klompe. Bila si bosa, to se videlo, a to mi se naročito svidelo.

Zatražio sam nekakve šumeće tablete, a nisam skidao pogled sa tvojih bujnih grudi. Poželeo sam odmah da ti izljubim te bujne grudi. Već me je udarila vrućina u glavu od same pomisli da smo sami u prostoriji. Sto sam puta o tome maštao. Popela si se na merdevine da dohvatiš tablete, a ja sam gledao pod tvoju suknju nadajući se da ću mnogo što šta videti. Iznenada si se okliznula i pala sa merdevina. Instinktivno sam ti pritrčao i spustio te u stolicu. Jedna klompa ti je spala sa noge, a druga je bila na desnoj nozi.

Bolela te noga, kao da si iskrenula zglob. Uzeo sam drugu stolicu i seo preko puta tebe. Uzeo sam tvoje stopalo i počeo da ti uvrćem zglob. Pitao sam da li ti prija odgovorila si da je dobro. Tvoje malo stopalo je bilo u mojim rukama. Imala si vrlo lepa mala stopala, a prstići su bili nalakirani sveže, crvenim lakom. Namerno sam ti dizao nogu u vazduh, a krajičkom oka sam gledao ka tvojim butinama. Digao sam tvoje stopalo u vazduh i onda video unutrašnjost tvojih butina.

Nosila sa bele gaćice sa rupicama kroz koje su izvirivale dlačice. Kako sam bio uzbuđen. Srce je lupalo. Poželeo sam da samo uđem glavom do tvoje pičkice i zubima pokidam te gaćice kroz koje su virile seksipilne dlačice. Jedva sam se suzdržavao. Kurac samo što mi nije eksplodirao. Masirao sam ti povređeno stopalo, a onda sam predložio da ti izmasiram oba stopala jer si sigurno umorna. Pristala si. Izula si i drugu klompu ispod koje je provirilo još jedno malo lepo stopalo. Masirao sam ti oba stopala, a gledao u tvoje gaćice. Zažmurila si i opustila se. Vidio sam da ti prija. Ti si žmurela, a ja sam tek sada mogao smireno da gledam u tvoje gaćice i pičkicu. Dok sam ti masirao stopala jednu nogu sam namerno spustio na moj kurac, da osetiš šta si mi učinila. Za čudo ti nisi nogu sklonila. Nastavila si da žmuriš i čak si pomerala stopalo tako da mi je bilo vrlo ugodno. Tad sam znao da si i ti raspoložena za seks. Kurac je hteo da eksplodira. Nisam izdržao ustao sam i počeo da se zavlačim pod tvoju suknju. Otvorila si oči i samo prošaputala, a znači tako ćemo. Ja nisam ništa govorio. Bio sam crven u licu i samo sam htio da dođem do tvoje pičkice. Počeo sam da je ljubim i sisam sve preko gaća upijajući njene sokove. Kako divno miriše. Onda sam ti skinuo suknju i ostala si samo u gaćicama. I ti si bila crvena u licu i znojava. Videlo se da ti se baš prijebalo, a naročito sam to osetio po tvojoj mačkici. Okrenuo sam te, uvukao ti gaće u guzicu i poceo ludački da ti ljubim guzove. Mnogo dobre guzove imaš.

Onda sam te okrenuo i skinuo ti mantil i majicu, a onda su se pojavile tvoje bujne grudi koje su ispadale iz grudnjaka. Ludacki sam ti strgnuo grudnjak i počeo da ti ljubim dojke, sisao sam ti bradavice. Poželeo sam tako da radim satima. No ti si bila mnogo uzbuđena. Samo si prošaputala daj mi ga. Onda si iznenađujuće preuzela inicijativu. Skinula si mi sorc i gaće brzinski. Iskočio je moj nabrekli crveni kurac. Glavić je hteo da eksplodira. Čučnula si i počela da ga drkaš, a onda si ga stavila usta. Mislio sam da je to moj vrhunac da ću svršiti. Fino si ga obrađivala jezikom milijući glavić. Naglo sam te podigao stavio na obliznji sto i stavio kurac u tvoju vlažnu spremnu pičkicu.

Stenjao sam i uzvikivao. Ti si ispuštala zvuke nabijajući se. Videlo se koliko si ga želela. Uvek sam voleo da ga stavljam otpozadi. Okrenuo sam te i stavio ti ga otpozadi. Mnogo ti je prijalo. Stenjala si od zadovoljstva. Stiskao sam ti guzove jako i to ti je prijalo. Trudio sam se da ne svršim brzo, ali mnogo sam bio uzbuđen. Suzdržavao sam se. Ti si mnogo uživala. Sama si nabijala svoje guzove na moj kurac. Jos jednom sam te okrenuo i počeo te uzimati opet. Gnjecio sam ti dojke i uživao sam.

Bila si sva mokra a to me mnogo palilo. Noge se mi stavila na ramena a ja sam brzo i jako prodirao u tebe. Pomislio sam da je to naš vrhunac. Još jače i brže sam ulazio u tebe. Dojke su se ti se tresle, a ja sam bio pijan od uzbudjenja. Ugledao sam tvoja mala stopala kako slobodno tarlahaju oko moje glave. Uzeo sam tvoje levo stopalo i prislonio ga sebi na lice. Onda si ti prabacila i desno. Tvoji mali tabani su bili na mom licu. Kako me opijao miris tvojih stopala, jer si celi dan bila u klompama. Mirisao sam i upijao taj predivni miris dok sam te jebao. Stenjala si od zadovoljstva. Isprekidanim glasom si ga tražila i govorila "daj mi ga Srđo".

Nisam više izdržao izvadio sam kurac i uzeo tvoja mala stopala i stavio kurac među njih. Oduvek su me privlačila tvoja mala stopala i imao sam želju da stavim kurac između njih. Sada sam shvatio da je trenutak i učinio to. Bila si pomalo u čudu, ali ti je prijalo. Savio sam ti tabane i jebao te među njih. Nekoliko puta sam to učinio a onda je izbio mlaz iz mog nabreklog kurca. Svršio sam ti po stopalima. Smejala si se. Prijalo ti je to. Kako me to opilo. Oboje smo bili znojavi i zadovoljni. Tek kada je sve bilo završeno shvatili smo da je apoteka stalno bila otključana. Radno vreme je odavno bilo završeno. Vidio sam da bi ti mogla još.

Obukla si se i pozvala me kod sebe u stan, izgovarajući se da odlično masiram i da bi ti prijala još jedna masaža stopala koje je malo nateklo od pada. Naravno pristao sam. Krenuli smo.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti