21°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: erotske priče

ŽELJA ZA NEOBREZANIM: Vrištala sam na sav glas, nabijao ga je i vadio tako brzo!

Zovem se Mirnesa, imam 39 godina, udata sam i imam dvoje dece. Sa mužem u braku prolazim solidno, udala sam se relativno mlada, muž je stariji od mene 8 godina. Več nekoliko godina što zbog posla kojim se bavi, sto i zbog verovatno zasićenosti, moj muž je veoma slabo aktivan u sexu, sex nam se svodi 2 do 3 puta u mesecu i to sto je, veoma je nekvalitetno. Pošto su mi deca prilično odrasla i u školi su, ja sam odlučila da se zaposlim, našla sam posao u jednom butiku, radeći u butiku sam se sretala sa raznim osobama sa nekima se i upoznavala.

Jednog dana mi je na instagram stigao zahtev od jednog momka za prijateljstvo, zvao se Milan, nisam ga odmah dodala bilo mi je čudno, osim toga bio je druge vere, (da se ogradim , na sve ljude gledam isto ne pravim razliku jer svaki čovek je čovek) nedugo zatim stigla je i poruka, lepe reči i pohvale na moj izgled te da me želi za prijatelja. Prihvatila sam zahtev, menjali poruke i upoznavali se, postajali smo sve bliskiji, postajali smo i opušteniji, nekako mi se sviđao, bio je zanimljiv, pisali smo o sexu, nekako mi je izletelo da mu ispričam da mi sex sa mužem nije kakav želim, na šta je on odreagovao kao zapeta puška i ponudio sebe, ja sam se kao ljutila a istovremeno mi je prijalo, to se nastavilo sve do toga da mi je poslao fotke njegovog kurca i pričao kako bi me jebao, i ja sam njemu slala moje slike…. kazala sam mu gde radim, jednom je došao fol da kupi farmerice, ušao je u butik, gledao je farmerice jer sam mu ja rekla da tako uradi da nas ne bi primetili prolaznici i radnici okolnih radnji.

Dok je fol razgledao, govorio mi je kako imam guzu i sise po njegovoj meri i kako nemore da čeka da me izjebe, uzeo je jedne farmerice i otišao iza zavese da ih isproba, nakon nekoliko trenutaka pozvao je da mu pomognem, prišla sam lagano pomerila zavesu i imala šta da vidim, boxserice i pantalone su mu bile do kolena a kurac je bio tako dignut i uperen pravo u mene, bio je tako velik i debeo da je izgledao džinovski, jesi li ti normalan zavikala sam, nisam odgovorio je, nisam sve dok ne izjebem tu tvoju divnu guzu. Pogledala sam okolo niko nije bio u blizini, dohvati ga, prioniri ga vidiš koliko te želi…. nisam mogla odoleti uhvatila sam ga rukom, pomerila mu kožicu sa glavića i poljubila ga, zatim ga par puta liznula i par puta stavila u usta i moram priznati da mi je jedva stao u usta koliko je bio debeo. Odlazi sada brzo rekla sam mu, obukao se i otišao. Naravno sve vreme smo pisali poruke, tražio je da me što pre jebe, ja nisam znala da kažem da neću ili ne mogu toliko sam želela taj kurac, posebno me napalio kada sam videla da je neobrezan, prvi put vidim takav kurac, misli su mi sve vreme bile na njega…. dogovorili smo za sutra, bila je prilika, muž mi je zbog posla bio odsutan i vraćao se navečer, zato sam želela da iskoristim priliku, butik ču ostaviti koleginici koja radi do mene, smislit ču da moram u školu radi dece, a on će me čekati sa autom dalje malo da me ne primete.

Tako je i bilo, ušla sam u njegov auto, otišli kod njega kući, bio je sam živeo je u jednom naselju nedaleko od grada, 5-10 minuta a meni se činilo satima vozimo…. sa vrata me je uhvatio za guzu, kako imaš divnu guzu, kako ču da ti je izjebem, želiš li to lepotice moja? Da želim, želim tvoj kurac rekla sam, tako me napalio od jučer da nisam ni spavala več mislila na njega. Bila sam u haljini a gaćice sam imala u tašni, namerno ih nisam obukla, uhvatio me od pozadi, zadigao haljinu i kada je primetio da nemam gaćice prosto je poludeo, jooooj kako ću da te jebem kurvetino moja, okrenuo me prema sebi i gurnuo da kleknem, hajde kurvice oslobodi ga, brzo sam mu skinula pantalone i boxerice, predamnom je iskočio neverovatno lep, velik i debeo kurac, glavić mu je zategla tanka kožica, bila mu je do pola glavića…. nisam mogla da se nagledam, prvi put u ruci držim takav kurac a i uopšte neči drugi, mnogo je bio i veći i deblji nego mojem mužu, po mojoj proceni oko 21-22cm.

Hajde jebačice, puši taj neobrezani kurac, jel želiš to, mmmm da želim, sviđa li ti se, daaaa mnogo mi se sviđa, tako je kurvice takvu te volim, dugo sam mu ga ljubila, pušila, lizala, igrala se njime…. podigao me je, skinuo mi sve sa mene, upitao me, želiš li jebačice da te jebem, da ti nabijam moj neobrezani kurac, da osetiš malo kako jebe neobrezani kurac, želiš li kurvoo, daaaaaa želim, želim tvoj kurac… povalio me na leđa i počeo lagano da mi ga uvlači, uvlačio ga tako dobro po malo i malo da sam ga osećala kako mi dodiruje sve u pičkici…. ubrzavao je ritam, brže i brže i sve vreme govorio, reči kurvice, kako ti je, ja sam bila van sebe…. tako me jebao nekih 5-6 minuta i podigao se od mene, povukao me da se ispravim, puši ga kučko, puši tvoj kurac, jel voliš da pušis ovaj neobrezani? Nisam mogla ništa da kažem usta su mi bila puna, okrenuo me na kolena, hajde kurvice naguzi se da te jebem od pozadi, tako mi ga nabio žestoko da sam osetila da me udara do kraja vriskala sam na glas, on me tako brzo jebao, nabijao ga i vadio neverovatno brzo, ja sam umirala, vriskala sam, plakala sam od zadovoljstva, morala sam da svršim, stenjala sam dok sam svršavala, nije prestajao samo je usporio, tako je to lepo radio da sam ubrzo ponovo osetila želju, dala sam mu znak da me jebe, aaaa kurvooo hočeš još, daaaa hoću, jebeli te muž kurvo ovako neee rekla sam, e ne brini ja ću da mu jebem ženu kada on ne može ovakvu guzu , jaću te jebati kurvo, nabijao ga nije prestajao, uzeo je neko ulje i mazao mi guzu, dok je prodiro u mene prstom mi je čmar razrađivao, sada ću ti guzu jebat, nemoj me rekla sam, jebe li te muž u nj da ali njemu je mnogo manji, ne brini rekao je, počeo je da ga lagano nabija, bolelo me je ali je on bio neverovatan, tako je lagano nabio glavić, a onda i ceo kurac, ubrzavao je ritam a prstima mi pičku nadrkivao, osećala sam neverovatan užitak, vrištala sam iz glasa on je bio sve brži, i brži , jebi meee kako si tako dobaarrrr, aajjjj kako me jebeš Milaneee, sviđa li ti se kurvice, koji bolje jebe neobrezani ili obrezani tvog muža? U sebi sam pomislila za sve ove godine ja nisam imala ovakav sex. Osećala sam da ču da ponovo svršim, a i on se pripremao, nabijao ga sve jače i urlao a ja sam ponovo svršila uz strašno vrištanje…. izvadio ga i okrenuo me, daj usta kurvo, neee nemoj rekla sam, međutim uhvatio me za kosu i počeo da mi nenormalno šprica po licu, sve je sperma slivala se niz grudi i stomak. Tako sam i dalje sa Milanom dopunjava sve propušteno sa mužem u prošlosti…

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti