14°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

VRATIO SAM JOJ PROZIVKE IZ ŠKOLE Profesorku sam odvalio kao poslednju kuju, posle je dolazila po još!

Zovem se Mario imam 36 godina, razveden sam, i imam sina od 6 godina. Iako smo se moja bivša žena i ja razveli ostali smo i više nego u dobrim odnosima, ne samo zbog deteta već upšte jednostavno više nismo mogli zajedno. Dok se nije preudala nekoliko puta imali smo tako dobar seks, ali ona nije tema ove priče već moja bivša profesorka i razredni starešina Zorica.

Završio sam saobraćajnu, a kasnije i Saobraćajni fakultet tako da sam stekao zvanje saobraćajnog inžinjera, a radio sam kao instruktor vožnje u auto školi. Dobro izgledam i u odličnoj sam formi zbog bavljenja sportom tačnije fudbalom, iako nisam imao neku zapaženu karijeru profesionalnog igrača uspeo sam nešto i da zaradim. U fudbalu sam i danas kao licencirani sudija, a fudbal igram rekreativno za seniore lokalnog kluba.

Profesorku Zoricu, kao i većinu mojih kolega i koleginica iz srednje, nisam video dobrih 15 i više godina tako da neke možda i ne bi prepoznao da ih sretnem na ulici. A profesorka Zorica ostala mi je u sećanju više lošijem nego dobrom iako sam tada često drkao na nju kao i većina školskih kolega. Bila je jedna od četiri profesorke koje su radile u toj školi.

Profesorka Zorica je bila najmlađa i naravno najbolja pička na koju smo svi drkali, pa i neke njene kolege

Profesorka Zrinka je tada imala 30 godina i bila je totalno seksi i jebozovna. Plavuša, uvek doterana, nosila je suknjice do malo iznad kolena pokazujući svoje zategnute noge, savršenu guzu koja je uvek bila dominantna i uvek izgledala baš da ti pamet stane. Dobra guza bez obzira da li je nosila haljinicu ili pantalone. Naravno, čvrstih i velikih sisa na koje smo svi mi otkidali. Iako je izgledala tako jebozovno i seksi, kao osoba je bila prava kučka koja baš nije previše volela muškarce, a posebno je mene imala na piku tako da ni do današnjeg dana nisam znao zašto iako sam bio solidan učenik i koliko god da sam se trudio na njenom času nisam mogao imati više od dvojke. 

Došla je i ta subota kada je bila organizovana godišnjica mature fino sam se sredio dole u slučaju ako budem nataknuo na kurac neku koleginicu koja je nezadovoljna u braku ili željna kurca pa da joj udovoljim, a i imao sam čime da se pohvalim, ne toliko dužinom koliko njegovom debljinom. Na proslavu sam došao među zadnjima i pozdravio Jelenu koju sam jedva prepoznao, a koja je bila naša predsednica razreda, a ujedno je i organizatorka proslave mature.

U sali su više manje bili svi. Neke sam prepoznao odmah, a za neke mi je trebalo vremena jer vreme od 20 godina jako promeni čoveka. Nakon nekog vremena počeo sam da se dosađujem što zbog proslave koja nije bila nešto, što zbog ljudi koji su me smarali svojim problemima, poslom, kreditima, familijom i ostalim pizdarijama.

Taman kada sam mislio da se sklonima sa te proslave ugledao sam profesorku Zoricu.

Iako je bila sada već žena u 50 godinama koje su se ipak malo videle na njoj nije izgubila onaj jebozovni izgled i seksipil. Doterana, još uvek utegnuta sa istim onim dupetom i sisama

Bila je u društvu profesora koji su mi bili predavali. Krenuo sam prema njima.

- Dobro veče profesorka i profesori - pružajući ruku prvo njoj, a potom i njima.

- Dobro veče Milane - odgovore skoro u isti glas.

A onda je ona počela da govori ostalim profesorima kako sam ja njoj bio najbolji učenik, hvaleći me na sva zvona, ja sam se samo kiselo smejao misleći u sebi - jebem li joj sve po spisku kako kuja samo laže, i samo sam čekao da ostanemo sami da joj sve stresem u lice. Kada smo ostali sami pitao sam je zašto je lagala profesorima da sam njen miljenik dok me je celo školovanje maltretirala i jebala u glavu, a nisam mogao da ima više od dvojke iz njenog predmeta. Ona mi je samo onako, sa podsmehom, odgovorila kako nikada nije volela one koji su bili popularni u školi, a ja sam bio jedan od njih.

Tu je bila u pravu jer većina je volela da bude u mom društvu jer sam tada trenirao i igrao fudbal u klubu koji je igrao i još uvek igra u prvoj ligi, te sam uvek mogao da dođem do besplatnih karata, te mi je onako bahato i sa visine rekla kako joj i dalje nisam drag, pa se okrenula i počela da priča i da se pozdravlja sa ostalim bivšim učenicima. Malo već pod uticajem pića te njene reči sve su me više iritirale i nervirale. Pratio sam je pogledom i gledao njeno proseravanje, čekajući priliku da je ulovim nasamo i da joj doslovno jebem mater i da je izvređam.

SVE O KORONI

Oglasila se medicinska sestra iz Novog Pazara: OVO JE PRAVA ISTINA O INFUZIJI ZA DETE ISPRED BOLNICE!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Još ŠEST osoba preminulo, 92 na respiratorima!

DR STEVANOVIĆ UPOZORIO: Sve više MLAĐIH pacijenata, tok bolesti NEPREDVIDIV!

OGLASIO SE ČEDOMIR JOVANOVIĆ IZ BOLNICE: Premoren sam, ali borim se! (FOTO)

NOVO UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA KONA: Za tri dana udar u Beogradu, moramo da poštujemo mere

Kada sam primetio kako profesorka Zorica izlazi iz sale, momentalno sam krenuo za njom. Stigao sam je pre nego je ušla u ženski WC. Uhvatio sam je za ruku i naglo je povukao, okrenuvši je prema sebi. Uneo sam joj se u lice i počeo da je vređam.

- Ti si jedna zla kuja od žene, kurva jedna iskompleksirana i nedojebana kojoj treba kurac i neko ko će te izjebati kao zadnju kurvu.

Istresao sam sve te reči u jednom dahu, a ona se opet onako bahato nasmejala i rekla:

- Hahaha... Što, kao ti si taj koji će da me izjebe kao zadnju kurvu? Hahahaha.

- Da, ja ću da te izjebem droljo - govorio sam joj dok sam je uhvatio za vrat i ugurao u ženski WC.

- Pusti me manijače jedan, pusti me, vrištaću! - govorila je dok je pokušavala da se iščupa iz mog stiska.

Baš kada je htela da vrisne, začepio sam joj usta svojim dlanom pritišćući njenu glavu na pločice, a drugom sam ruku zavukao među njene noge pocepao najlonke.

Pomerio sam joj gaćice u stranu i grubo joj gurnuo dva prsta u njenu pičku koja je na moje čudo već bila vlažna. Očigledno je bila željna da je neko tako grubo uzme i maltene siluje

- U što si vlažna kujo - govorio sam joj dok sam grubo nabijao svoje prste u njenu pičku.

Njeno prvobitno opiranje je popuštalo i prelazilo u stenjanje, kao i u obilato svršavanje po mojim prstima i ruci.

- Sad ćeš da ga pušiš kurvo - rekao sam joj te je grubo spustio u čučeći položaj.

Izvukao sam kurac iz pantalona koji je već dobrano bio krut, išaran venama koje su pumpale krv. Jednom rukom uhvatio sam koren kurca, a drugom sam je zgrabio za kosu i naredio da otvori ta svoja kurvinska usta.

Otvorila je usta po mom naređenju i ja sam joj ga naglo zabio u usta do samih jaja. Profesorka se zagrcnula, a ja sam je uhvatio za njenu glavu sa obe ruke i počeo da je nasađujem na kurac, gurajući ga u njeno grlo do samih jaja. Vadio sam ga i gurao celom dužinom, a ona se grcala, balavila po njemu, povremeno sam ga vadio kako bi je kurcem šamarao po njenom licu i ustima pa ga ponovno silovito trpao u njena usta držeći ga nekoliko trenutaka duboko u njenom grlu dok nije počela da se guši. Dok sam je tako jebao u usta vređao sam je i govorio svakakve uvrede, gadosti i prostote na njen račun što je nju sve više i jače palilo. Zatim sam je podigao naguzivši je nad lavaboe spojene mermernom pločom. Podigao sam njenu suknju preko dupeta, do kraja pokidao njene najlonke zajedno sa gaćicama rekavši:

- Sad ću da te izjebem kujo.

- Da, da, izjebi me. Daj mi taj kurac - rekla je pohotno.

Raširio sam malo njene noge i naglo ušao u njenu pičku. Odmah sam počeo naglo da se zakucavam u nju.

Jednom rukom vukao sam je za kosu natežući njen vrat, a drugom rukom udarao sam je po guzovima kao džokej koji kandžom šiba svoju kobilu, žestoko zabijajući kurac u njenu pičku. Nastavio sam da joj govorim prostote preteći joj kako ću je razvaliti od kurca

- Da, da, jebi me jebi. Kuju kazni za svo moje maltretiranje! Ahhhahhhh - vikala je.

- Sada ću da te kaznim - odmah sam joj odgovorio i naglo izvukao kurac iz njene pičke pa ga isto tako naglo bez ikakve najave i priprem zabio u njen čmar.

Počeo sam da bušim njen čmar svom snagom i besom kojeg sam imao u sebi, a ona je cvilila, stenjala, dahtala, vrištala...

- Tako samo me jebi, razvali me.

Ja sam je pumpao kao lud i boleo me kurac da li će neko da nas čuje i da li će ući i videti nas. Počeo sam naizmenično da je jebem malo u čmar malo u pičku. Nakon dvadesetak minuta guženja podigao sam je na mermernu ploču, raširio noge i nastavio da je jebem u obe rupe. Pocepao sam njenu košulju i brus, pa sam počeo da je šamaram, uvijam i mesim sise.

PROČITAJTE OBAVEZNO

SUPRUG ZA POŽELETI: Iznenađenje od Janka dobila tačno u ponoć! (FOTO)

POTRESNA ISPOVEST NADE VULIĆ: Korona mi uzela muža, umalo da nam decu ostanu siročad!

NJEN SUPRUG SE SADA BORI SA KORONOM! Ona danas TUGUJE i priseća se LEPIH trenutaka (FOTO)

- Ah, aha, ahaha... To, to! Šamaraj me - govorila je i ja sam počeo da je pljuskam po licu i dalje je žestoko jebajući malo u pičku malo u čmar.

- Jače, jače - govorila je.

A ja sam počeo da je šamaram sve jače i jače, svaki moj šamar i ubod kurcem ona je popratila svršavanjem koji su se ređali. I ja sam osetio da sam pri kraju, a ona kao da je to osetila i uhvatila je moje šake stavljajući ih na svoj vrat, a ja sam zadnjim atomima snage rasturao njene rupe i gušio je za vrat, kriknuo sam kao životinja i počeo da svršavam duboko u njenu pičku. Ispucavši i zadnji mlaz izvukao sam kurac, a ona se spustila i oblizala ostatke sperme.

Dok me tako lizala osetio sam kako mi dolazi da pišam tako da je za kraj dobila i golden shower po svome licu i telu. Kada sam završio, obukao sam pantalone, ostavljajući je onako izjebanu, pocepanu i mokru od uriniranja pa sam izašao iz WC-a i otišao praznih jaja svojoj kući. Nakon nekoliko dana dobio sam poziv, vidim nepoznat broj. Javim se kad ono profesorka Zorica, koja je htela da je kaznim još koji put. Naravno da je od sada kažnajavam kada god ja to poželim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti