15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

VRATIO SAM JOJ PROZIVKE IZ ŠKOLE Profesorku sam odvalio kao poslednju kuju, posle je dolazila po još!

Golden Rose ad

Zovem se Mario imam 36 godina, razveden sam, i imam sina od 6 godina. Iako smo se moja bivša žena i ja razveli ostali smo i više nego u dobrim odnosima, ne samo zbog deteta već upšte jednostavno više nismo mogli zajedno. Dok se nije preudala nekoliko puta imali smo tako dobar seks, ali ona nije tema ove priče već moja bivša profesorka i razredni starešina Zorica.

Završio sam saobraćajnu, a kasnije i Saobraćajni fakultet tako da sam stekao zvanje saobraćajnog inžinjera, a radio sam kao instruktor vožnje u auto školi. Dobro izgledam i u odličnoj sam formi zbog bavljenja sportom tačnije fudbalom, iako nisam imao neku zapaženu karijeru profesionalnog igrača uspeo sam nešto i da zaradim. U fudbalu sam i danas kao licencirani sudija, a fudbal igram rekreativno za seniore lokalnog kluba.

Profesorku Zoricu, kao i većinu mojih kolega i koleginica iz srednje, nisam video dobrih 15 i više godina tako da neke možda i ne bi prepoznao da ih sretnem na ulici. A profesorka Zorica ostala mi je u sećanju više lošijem nego dobrom iako sam tada često drkao na nju kao i većina školskih kolega. Bila je jedna od četiri profesorke koje su radile u toj školi.

Profesorka Zorica je bila najmlađa i naravno najbolja pička na koju smo svi drkali, pa i neke njene kolege

Profesorka Zrinka je tada imala 30 godina i bila je totalno seksi i jebozovna. Plavuša, uvek doterana, nosila je suknjice do malo iznad kolena pokazujući svoje zategnute noge, savršenu guzu koja je uvek bila dominantna i uvek izgledala baš da ti pamet stane. Dobra guza bez obzira da li je nosila haljinicu ili pantalone. Naravno, čvrstih i velikih sisa na koje smo svi mi otkidali. Iako je izgledala tako jebozovno i seksi, kao osoba je bila prava kučka koja baš nije previše volela muškarce, a posebno je mene imala na piku tako da ni do današnjeg dana nisam znao zašto iako sam bio solidan učenik i koliko god da sam se trudio na njenom času nisam mogao imati više od dvojke. 

Došla je i ta subota kada je bila organizovana godišnjica mature fino sam se sredio dole u slučaju ako budem nataknuo na kurac neku koleginicu koja je nezadovoljna u braku ili željna kurca pa da joj udovoljim, a i imao sam čime da se pohvalim, ne toliko dužinom koliko njegovom debljinom. Na proslavu sam došao među zadnjima i pozdravio Jelenu koju sam jedva prepoznao, a koja je bila naša predsednica razreda, a ujedno je i organizatorka proslave mature.

U sali su više manje bili svi. Neke sam prepoznao odmah, a za neke mi je trebalo vremena jer vreme od 20 godina jako promeni čoveka. Nakon nekog vremena počeo sam da se dosađujem što zbog proslave koja nije bila nešto, što zbog ljudi koji su me smarali svojim problemima, poslom, kreditima, familijom i ostalim pizdarijama.

Taman kada sam mislio da se sklonima sa te proslave ugledao sam profesorku Zoricu.

Iako je bila sada već žena u 50 godinama koje su se ipak malo videle na njoj nije izgubila onaj jebozovni izgled i seksipil. Doterana, još uvek utegnuta sa istim onim dupetom i sisama

Bila je u društvu profesora koji su mi bili predavali. Krenuo sam prema njima.

- Dobro veče profesorka i profesori - pružajući ruku prvo njoj, a potom i njima.

- Dobro veče Milane - odgovore skoro u isti glas.

A onda je ona počela da govori ostalim profesorima kako sam ja njoj bio najbolji učenik, hvaleći me na sva zvona, ja sam se samo kiselo smejao misleći u sebi - jebem li joj sve po spisku kako kuja samo laže, i samo sam čekao da ostanemo sami da joj sve stresem u lice. Kada smo ostali sami pitao sam je zašto je lagala profesorima da sam njen miljenik dok me je celo školovanje maltretirala i jebala u glavu, a nisam mogao da ima više od dvojke iz njenog predmeta. Ona mi je samo onako, sa podsmehom, odgovorila kako nikada nije volela one koji su bili popularni u školi, a ja sam bio jedan od njih.

Tu je bila u pravu jer većina je volela da bude u mom društvu jer sam tada trenirao i igrao fudbal u klubu koji je igrao i još uvek igra u prvoj ligi, te sam uvek mogao da dođem do besplatnih karata, te mi je onako bahato i sa visine rekla kako joj i dalje nisam drag, pa se okrenula i počela da priča i da se pozdravlja sa ostalim bivšim učenicima. Malo već pod uticajem pića te njene reči sve su me više iritirale i nervirale. Pratio sam je pogledom i gledao njeno proseravanje, čekajući priliku da je ulovim nasamo i da joj doslovno jebem mater i da je izvređam.

SVE O KORONI

Oglasila se medicinska sestra iz Novog Pazara: OVO JE PRAVA ISTINA O INFUZIJI ZA DETE ISPRED BOLNICE!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Još ŠEST osoba preminulo, 92 na respiratorima!

DR STEVANOVIĆ UPOZORIO: Sve više MLAĐIH pacijenata, tok bolesti NEPREDVIDIV!

OGLASIO SE ČEDOMIR JOVANOVIĆ IZ BOLNICE: Premoren sam, ali borim se! (FOTO)

NOVO UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA KONA: Za tri dana udar u Beogradu, moramo da poštujemo mere

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad