4°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

FUKSA IZ BRAZILA JE PALA! Danima sam je jahao, pa sam prešao na milfaru

Već nekoliko godina radim u kasinu na jednom luksuznom kruzeru. Prošle godine je došlo nekoliko devojaka iz Brazila za moj sto. Jedna mi je zapala za oko. S vremnom smo stupili u kontakt, bila je to predivna devojka. Visoka svega nekih 1,55-1,60 metara, tamnije puti, duge crne kose. Predivni beli zubi i lepo lice. Sise ne prevelike, ali zato čvrste i pravo brazilsko dupe, koje ju je isticalo, posebno u uskoj odeći. Postali smo super prijatelji, stalno se družili.

Nakon nekih nedelju dana prešli smo na drugi nivo. Imao sam slobodan dan. Izašli smo u bar i popili previše koktela. Otišli smo zajedno u njenu sobu. Oboje smo bili pijani. Bacili smo se na krevet. Otvorili smo flašu vina. Dok smo ležali prosula se flaša. Odeća nam je bila sva od vina. Ustala se i odmah je počela da se skida. Skinula je usku haljinu sa sebe.

PROČITAJTE OBAVEZNO

SUPRUG ZA POŽELETI: Iznenađenje od Janka dobila tačno u ponoć! (FOTO)

POTRESNA ISPOVEST NADE VULIĆ: Korona mi uzela muža, umalo da nam decu ostanu siročad!

NJEN SUPRUG SE SADA BORI SA KORONOM! Ona danas TUGUJE i priseća se LEPIH trenutaka (FOTO)

Ostala je u crnom čipkastom grudnjaku i tangama. Znao sam ima super dupe, ali ipak sam ostao bez reči. Buljio sam u njenu guzicu, okrenula se i videla. Samo je počela da se smeje. Na sve se smejala. Na smešnom engleskom mi je rekla da skinem prljavu odeću sa sebe. Prvo sam odbio, ali ona se samo nasmejala. Skinuo sam samo košulju, nisam hteo da skidam farmerke, jer mi kurac bio u punoj snazi i ne bi ga bilo moguće obuzdati samo u onim širokim boksericama. Legla je pored mene i nastavili smo da pijemo vino. Pričali smo o nekim glupostima i stalno se smejali, posebno ona. Prosulo se opet vino, ovaj put sve po mojim gaćama.

Navalila je da skinem farmerke da se osuše, nisam hteo, ali je ipak uspela da me nagovori. Odmah sam stavio jastuk na prepone da se ne vidi koliko se digao. Bio je čvrst kao kamena i nije se spuštao

Nastavili smo da se šalimo i pijemo vino. Ležala je pored mene i bilo nam je super. Onda je samo odjednom uzela jastuk koji je stajao na meni i stavila ga iza leđa da joj bude udobnije. Odmah je videla da mi se digao i da ulazi u levu nogavicu. Kurac mi je dugačak 20 santimetara i dosta širok celom dužinom. Tako da je odmah videla s čime raspolažem. Samo smo počeli da se smejati, a ja sam se izvinjavao iako mi nije bilo neugodno. Ona je zatim rekla da je sve u redu, da je ona iz Brazila.

Onda je počela da govori kako je Brazil vrlo seksualna država. Počeli smo da pričamo o seksualnom obrazovanju i seksu. Uhvatili smo se vrlo privatnih tema, tako mi je rekla da je izgubila nevinost sa 14 godina (imala je 26 tad) i da se u njenoj školi svako jebao vrlo rano. Bilo mi je vrlo zanimljivo pričati o tome. Iz znatiželje i još me to strašno napalilo i želeo sam da što duže pričamo o seksu. Upitala me koliki mi je, nisam odmah odgovorio, pa mi je rekla da je navikla na sve.

Da je bila sa momcima koji su imali ispod 10 santimetra i s jednim momkom koji imao pitona od skoro 30, ali da s njim nije mogla da uživa već da mu je samo drkala. Onda sam ja, iz vedra neba i dobro pripit, rekao da mi nikada nijedna devojka nije izdrkala (što je laž bila naravno). Nije mogla da veruje, ja sam joj zatim prodao priču da to kod nas devojke nikad ne rade… Nakon nekoliko trenutaka mi je kroz šalu rekla da mi može ona ako želim i samo je počela da se smeje. Ja sam bio previše napaljen i sam kratko odogovorio:

- Može.

Smejala se i pitala jesam li ozbiljan ja sam naravno rekao da jesam i spustio sam samo bokserice. Smejala se. Ležala je pored mene i uhvatila me za kurac i počela da ga navlači. Videlo se da zna šta radi. Osećao sam da sam blizu, a i ona je to videla.

Kad sam počeo da se tresem, stisla me je u korenu i zastala nekoliko trenutaka, a zatim je počela hirovito da ga drka. Bila je prava profesionalka. Kako već par dana nisan drkao, jaja su mi bila puna

Osećao sam da ovo neće biti obično svršavanje već erupcija. Tako je i bilo. Svršavao sam u mlazovima. Zatvorio sam i oči i izbacivao spermu u naletima. Osetio sam da su prva dva mlaza otišla daleko. Svršavao sam gotovo ceo minut. Sve dok se ceo nisam ispraznio. Kad sam otvorio oči video sam da sam napravio nered. Kako je kurac bio nagnut prema njoj tamo je sva sperma i otišla. Crni čipkasti grudnjak je bio uprljan sa debelim mrljama sperme, ostatak je otišao po njenom stomaku i krevetu. Trebalo mi je malo da dođem sebi. Zahvalio sam joj se i izvinuo. Ona je rekla da nema veze pa je otišla do WC-a da se očisti. Te sam večeri prespavao kod nje.

Sledeće veče nisam radio samo da da bih opet bio s njom. Opet nakon bara smo otišlo do nje, nismo više pričali o glupostima već smo se jebali celu noć. Bila je strašna u krevetu tako mlada a tako iskusna i gipka. Svršio sam tri puta te večeri, svaki put na drugo mesto. Prvi put mi je progutala sve, potom po stomaku i za kraj je bio creampie. Najbolji seks u životu.

Ali nije bio samo seks, i ona je bila super devojka i uživao sam u druženju s njom. Sledeću noć smo opet proveli na isti način. Nisam mogao da se zasitim, jednostavno je bila predobra. Sledeću noć nisam mogao biti s njom jer sam radio, ali mi je samo ona bila na pameti. Došla je u kasino, ispijala je piće sa prijateljicom. Nije me videla. Ja sam je samo iz daljine gledao. Ona i prijateljica su sedele na šanku i kikotale se. Jedan debeli Nemac ih je stalno gledao. Nakon nekog vremena, taj debeli Nemac i njegov kolega su otišli sa Blackjack stola i krenuli do njih. Seli su s leve i desne strane. Kratko su pričali. Nešto su šaputali.

Nakon nekoliko minuta otišla je i ostavila prijateljicu sa njima dvojicom. Posle pola minute otišao je i taj debeli Nemac putem kao i ona. Radio sam na kruzeru i znao sam šta to znači. Nisam mogao da verujem, želeo sam da se uverim. Uzeo sam pauzu i otišao do njene sobe, koja je bila na kraju hodnika. Vrata nisu bila skroz zatvorena. Provirio sam i video sam ono što sam i očekivao. Ona je bila na krevetu a taj tip (koji je imao nekih 50-60 godina, veliku stomačinu i žućkastu kosu) jebao je u doggy pozi.

Jebao ju je s kondomom. Iako je imao mali kurac, ona je glasno stenjala, dok sa mnom nije ni upola tako

Matori je počeo glasno da svršava, nisam želeo da gledam, već sam samo otišao. Vratio sam se na posao, a u glavu mi je bila samo sliku kako matori guzi moju žensku.

Kad mi se smena završila otišao sam u bar na drugom kraju kruzera. Sedeo sam za šankom i pio viski. Bio sam razočaran. Par mesta od mene je sve vreme sedela neka gospođa. Počastio sam je pićem, nakon par minuta i ona je meni poslala piće, zatim sam opet ja njoj. Nisam je uopšte ni pogledao već sam to radio iz neke pristojnosti.

SVE O KORONI

Oglasila se medicinska sestra iz Novog Pazara: OVO JE PRAVA ISTINA O INFUZIJI ZA DETE ISPRED BOLNICE!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Još ŠEST osoba preminulo, 92 na respiratorima!

DR STEVANOVIĆ UPOZORIO: Sve više MLAĐIH pacijenata, tok bolesti NEPREDVIDIV!

OGLASIO SE ČEDOMIR JOVANOVIĆ IZ BOLNICE: Premoren sam, ali borim se! (FOTO)

NOVO UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA KONA: Za tri dana udar u Beogradu, moramo da poštujemo mere

Njoj je to očičledno prijalo pa je nakon drugog pića sela pokraj mene. Upoznali smo se, počeli da pričamo o glupostima prvo, zatim o problemima. Rekao sam joj da sam video da drugi lik jebe devojku do koje mi je stalo. Onda je rekla kako joj se možda jednostavno taj drugi više sviđa. A onda sam joj ja objasnio kako je to zapravo neki debeli stari tip. Onda se odednom uozbiljila i okrenula prema meni. Tek sam je tada prvi put stvarno pogledao. Bila je u ranim 40-im, duga plava kosa, velike sise sa dekolteom. Pitala je da li debeli izgleda tako i tako.

Ja sam potvrdio, onda mi je rekla kako je to zapravno njen muž. Rekla je da je stalno vara sa mlađim devojkama. Rekla je kako je jako bogat i da je sigurno platio mojoj Brazilki da bude s njim. Pitao sam je zašto je onda s njim, samo se nasmejala. Nakon kraće pauze rekla je, varam i ja njega. Te me pitala imam li praznu sobu, da ne želi trenutno da ide u njihovu. Rekao sam naravno da imam i odveo je u jednu od praznih soba. Uzeli smo flašu vina. Tek sam je u sobi video kako je zapravo predivna.

Iako je imala 40-ak godina, bila je u super formi. Čim sam zatvorio vrata od sobe počela je da se skida. Pitala me da joj otkopčam haljinu na leđima. Samo je skliznula s nje. Iznenadio sam se kada sam shvatio da uopšte nije imala gaćice ispod haljine. Još mi je uvek bila okrenuta leđima.

Počeo sam polako da je ljubim po vratu, uživala je. Okrenula se. Ispred mene su bljesnile ogromne sise u crnom grudnjaku. Dole nije bila potpuno obrijana već je imala ostavljenu crtu. Iako je gore bila plava, dole je bila crnka

Počela je da me svlači. Brzo me celog skinula, samo sam ostao u boksericama. Onda je i njih skinula. Kurac mi je bio poludignut. Taman da bude u punoj veličini, ali ne potpuno tvrd već je mirno visio u gaćama. Videlo se da je ugodno iznenađena. Odmah se bacila na posao. Uzela ga je u usta i sisala, nije mu trebalo dugo da se ukruti. Pušila ga je iskusno i igrala se s jajima. Bila je predobra.

Osećao sam da neću moću još dugo. Rekao sam joj to. I pitao je gde želi da joj svršim. Nastavila je da puši, ponovio sam joj opet. Bio sam jako blizu. Nije me ozbiljno shvatala. Uzela ga je u ruku i polako drkala dok je s drugom rukom pokušavala da otkopča grudnjak.

Rekla mi je da joj svršim po sisama. Taman kad je uspela da otkopča ja sam ispalio spermu. Svršio sam tako silovito, da joj prvi mlaz otišao po faci. A nakon toga sam sve izbacio po sisama, iako je otkopčala grudnjak, nije ga skinula. Izbacio sam nenormalno mnogo sperme. Grudnjak je bio ceo natopljen spermom. Naljutila se na mene što sam joj uništio grudnjak. Skinula ga je i bacila sa sebe. Imala je savršene sise, iako je imala 40+ to su bile najbolje sise u mom životu. Nešto je sperme otišlo i po sisama, koja se sada cedila niz njeno telo.

Govorila je kako nisam normalan zašto sam onoliko svršio, da je ono skup grudnjak… I dalje sam bio tvrd ko kamen. Želeo sam da je izjebem, kao što je nikad niko nije. Legla je krevet raširila noge i počeo sam polako da je jebem, brzo sam pojačao tempo i drala se tako da je celi kruzer čuo.

Počela je da se trese i svršavala je jako. I ja sam bio blizu. Kroz drhtanje je rekla da ne svršavam u nju

Nije me bilo brige što neće da svršim u nju. Kad sam osetio da svršavam nabio sam ga do kraja i punio je vrućom spermom. Nije joj bilo mrsko. Iz nje se cedila sperma. Bila je napunjena do vrha. Ali ja sam i dalje bio tvrd. Nije mogla da veruje da želim još. Pitala me šta želim sad, rekao sam da želim da je jebem u sise. Ležala je a ja sam stao preko nje i stavio kurac među te ogromne sisurine. Bio je predivan osećaj. Pogled je bio jednostavno predivan, da bih izdržao više od nekoliko minuta. Uzeo sam ga u ruku i počeo da drkam, ona je rekla:

- Svrši mi po faci, zaslužio si to.

Primakao sam ga i istresao sve. Opet sam eksplozivno svršio, tako da su prvi mlazovi natopili njenu kosu, a ostatak je završio u ustima. Posisala je što je ostalo i progutala sve. Taman je ju muž zvao. Rekla mi je moram ići. Samo je navukla haljinu i štikle i otišla. Nije se uopšte počisitila. Sperma se cedila niz butine, a cela kosa je bila slepljena od sperme.

- Videćemo se mi još - samo je rekla i zatvorila vrata.

Brus mi je ostao kao uspomena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad