4°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MOJA ŽENA NA PREKOVREMENOM RADU Guta, liže, vrišti, razbija... a meni - NIŠTA!

Neka ide u pičku materinu - rekao sam ženi. 

Dosta mi je tog posla. Stalno nešto treba da uradim na brzinu. Radim po ceo dan. Kao da će biti smak sveta ako nešto pričeka na sutra. Ma da. A plata? Baš dobro zaradiš tim prekovremenim radom. Da, al nikad nisam kod kuće. Dojadilo mi i mislim da ću promeniti posao. Nek ide sve…

- Ma daj to ti je samo danas. Sutra će biti opet sve po starom. 

- Nećemo biti gotovi pre ponoći a možda i kasnije - rekao sam. 

PROČITAJTE OBAVEZNO

SUPRUG ZA POŽELETI: Iznenađenje od Janka dobila tačno u ponoć! (FOTO)

POTRESNA ISPOVEST NADE VULIĆ: Korona mi uzela muža, umalo da nam decu ostanu siročad!

NJEN SUPRUG SE SADA BORI SA KORONOM! Ona danas TUGUJE i priseća se LEPIH trenutaka (FOTO)

Otišao sam i zaboravio sam da joj kažem da trebam i auto da vozim na servis. Tako da sam do posla otišao onda taksijem i hvala Bogu sve su uradili puno brže nego što sam mislio. Do ručka smo uradili puno toga i onda sve sredili do 19 sati. Mrtav umoran hteo sam da se odvezem kući i tek na parkingu sam se setio da nemam auto.

U kurac nek ide sve. Sad nek idem i pešice kući. Dobro da nije ne znam kako daleko. Petnaest - dvadeset minuta i kod kuće sam. Zamišljao sam šta radi sada moja žena, moja slatka Ana i kako će da se iznenadi kad me ugleda tako rano. Barem ćemo se pojebati noćas. Već nisam jebao mesec dana zbog tog prekovremenog rada.

Razmišljao sam da se ušunjam u kuću i skinem se sasvim i go uletim kod nje i izjebem je kao kurvu, kao da je silujem. Ponekad, dok nisam toliko radio, činili smo svakakve egzibicije da nam bude seks zanimljiviji

Od tog razmišljanja već mi se davno digao. Ruke sam nabio u pantalone i igrao se ukrućenim kurcem, polako ga navlačio i stiskao. Baš sam skrenuo sa glavnog puta u naš sokak kad ugledam auto, stoji na prilazu a pored njega trojica razgovaraju. Nisu me primetili. Prišao sam malo bliže i prepoznao glas mog prijatelja Mileta. Baš sam hteo da mu viknem šta će on ovde i, naravno, da ga pozdravim jer sam bio veseo da je došao u posetu al sam u trenu zastao čuvši Anino ime i nešto kao "dobra kurva". Uh. Da čujem šta to priča jebo ga ja. Sklonio sam se iza grmlja i još malo prišao da sam bio sasvim iza njih.

- Ma nema problema, videćete kakva je dobra pička. Voli kurac više nego išta - pričao je Milan onoj dvojici.- Kad vidi naše batine neće se protiviti da je jebemo do kasno u noć. Onaj njen drkadžija radi po cele dane a njoj treba svaki dan. Ja je jebem već otkad se udala. A i pre nije mogla bez moje kurčine. 

- Ma daj - rekao je jedan, kao ne veruje.

-  Videćeš kako je dobra. Nikad joj dosta. Voli ga celog u pički, do jaja, i u čmar isto. A da ne pričam u ustima. Da znaš da mi celog proguta. Radila je na njemu bar mesec dana dok joj nije uspels celu moju kurčinu da proguta. A njen, radeći ceo dan, nije imao pojma da joj svaki dan punim pičku. Takva nam treba. 

Smejali su se i pošli ka ulazu. Da ih presretnem, a Milana pošaljem u pičku materinu, prvo sam pomislio a tek onda sam primetio kako sam napaljen i kako ga drkam i stiskam preko pantalona. Mamu im njihovu. Baš da vidim šta je istina. Otišao sam brzo oko kuće i preko garaže ušao. Čuo sam Anu kako viče.

- O božeeeeeeeeeeeee!

SVE O KORONI

Oglasila se medicinska sestra iz Novog Pazara: OVO JE PRAVA ISTINA O INFUZIJI ZA DETE ISPRED BOLNICE!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Još ŠEST osoba preminulo, 92 na respiratorima!

DR STEVANOVIĆ UPOZORIO: Sve više MLAĐIH pacijenata, tok bolesti NEPREDVIDIV!

OGLASIO SE ČEDOMIR JOVANOVIĆ IZ BOLNICE: Premoren sam, ali borim se! (FOTO)

NOVO UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA KONA: Za tri dana udar u Beogradu, moramo da poštujemo mere

Pogledao sam kroz poluotvorena vrata i video kako su svi već izvadili tvrde batine i nudili ih mojoj ženi držeći ih i mašući sa njima. 

- Pogledaj šta sam ti doveo - cerio se Milan.

- Bože što su lepi i veliki - pričala je Ana i već na kolenima mazila čas jednom, čas drugom kurac i smejala se od sreće. 

- Momci, skidajte se - rekao je Milani.

Odeća je počela da leti svuda po kući. Sa Ane su, doslovno, počupali odeću jer je nije ni imala vremena da je skine. Onda su stali oko nje i dirali je i mazili. Milan joj je gurnuo šaku među noge i mazio njenu obrijanu pičkicu a ona dvojicu su, svako sa jedne strane, mesili njene sise i grickali ih.

Moja Ana stenjala je ko kuja u teranju hvatajući ih za batine kako god je uspevala i oblizivala usne, al joj odmah Milan gurne jezik u usta i zažvali se sa njom drkajući joj sve jače pičku

- Šta najviše voliš moja kurvo? Daj reci mi - pričao je Milan i smejao se onoj dvojici. 

- Tvoj kurac - rekla je Ana i sagnula se dole poljubivši glavić debelog kurca. 

- Samo moj - rekao je. 

- Ma ne - smejala se i okrenula glavu.

Ljubila je i liza čas jedno, čas drugog od one dvojice, da bi se posle vratila do Miletovog kurca i progutala ga celog do jaja. Ni ja nisam mogao da verujem. Moj bi ponekad uzela u usta i samo sisala glavić pravdajući se kao da ne može više. A Miletu je progutala ceo a ima batinu sigurno preko 21 santimetar bar, a i to mi je rekao dok smo jednom pričali koliki je čiji. Samo se nasmejao kad sam mu rekao da je moj 17 santimetara i rekao da mi je dobar za drkanje. Isto je učinila i ostalima. Progutala im je batine i sisala i lizala ih cele od glavića do korena.

- Mile bio si u pravu. Ovakva nam žena treba. Jebaćemo do jutra. Samo da smislimo kako da se rešimo tvog muža - rekao je onaj manji i svi su prasnuli u smeh. 

Milan je odjednom seo na ivicu kauča i rekao onoj dvojici da je donesu do njega.

- Nabijte mi je na kurac, ajde brže - drao se i klatio sa kurcam u ruci tamo-vamo sve dok je nisu doveli do njega i okrenutu leđima prema njemu jednostavno spustili na njegovu batinu.

- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - čuo se vrisak i onda odmah stenjanje i cvilenje. 

Počela je sama da se baca po Milanovom kurcu ali su je momci brzo uhvatili i držali je nabijenu. Da su je pustili pala bi sa njegove batine toliko je jako trzala svršavajući. Ni sam ne znam kad sam izvadio kurac i počeo da ga drkam. Palilo me Anino svršavanje. Nikad nije samnom tako svršila osim kad bi joj nabio onaj veliki dildo. 

- Uvek tako samnom svršava - hvalio se Milan.

I sad joj ga kratkim trzajima nabijao do balčaka. 

- Daj začepi joj usta, probudiće celi sokak - cerio se Mlan i onaj veći je, u jednom skoku na kauč, nabio odmah kurčinu u Anina usta. 

Kao da je samo to čekala. Počela je da mu ga sisa i gricka i skoro se udavila nabijajući se na njega. Onaj manji je uhvatio njenu nogu i podigao je i malo čučnuo da bi onda nabio glavu među Anine noge i počeo da joj liže pičku dok je Milan jebao odozdo kao da je želi pocepa. Sad sam osetio kako mi prolaze žmarci preko celog tela i počeo sam da svršavam po vratima. Prskao sam seme više od metar daleko. Svršio sam ko nikad.

Obično bi seme šiknulo samo dvadeset do trideset santimetra a sad sam bio ludo napaljen. Milan je uhvatio Anu sa svake strane za guz i podigao je sasvim, da mu je kurac izleteo i lupio ga po stomaku

- Daj namesti mi ga - rekao joj je i ona mu ga je prodrkala malo i namestila na svoj čmar.

Polako je onda spustio na svoj tvrdi kurac sve dok se nije nabila do kraja, cvileći kako joj je lepo sa njima. Onda se mali podigao uzeo njene noge i digao ih u vazduh i smestio se među njihove noge nabijajući joj kurac u pičku.

- Božee što mi je lepo - stenjala je Ana kad je izvadila kurčinu i mazila se njime po licu. 

Sad su bila sva trojica u njoj. Najednom su počeli svi da se kreću kao neki tim. Čulo se samo stenjanje i cmokanje i ponekad njihovo smejanje i pohvale kako je dobra kurva zapravo najbolja što su imali. Jebali su je tako neko vreme, da bi se onda mali i promenio sa onim drigim. Mislio sam da nikada neće biti kraja kad je Ana počela uzastopno da svršava. Odmah za njom, kao da su je čekali, svršio je Milan uz povike. 

- Evooooooooooo punim joj dupe svojom spermom. Samo tako momvi. Sve unutra - pričao je.

Kad se smirio, svršio je mali i nabio se duboko u njenu pičkicu govoreći da će da je oplodi ko kobilu, da bi odmah zatim svršio onaj treći u njena usta. Ana je sve gutala ko luda. Vadila je batinu iz usta i polizala mu je celu, da bi onda isto uradila i drugima. 

- Ajmo malo odmora momci - rekao je Milan.- Ano, Anice donesi nam svakom po pivce. Dobićeš onda još malo našeg semena.

I svi su prasnuli u smeh. Pili su i smejali se a Ana je otišla da im nareže nešto za mezu i dobacila kao da će biti jači.

- Rekao sam vam - hvalio se Milan.- Nikad joj dosta kurca. Terala me da je pojebim i u svatovima. Jebao sam je pre mladoženje. Dok je on nešto petjao sa roditeljima dole ušao sam u kupatilo i jednostavno je navukao na kurac. Od tada je jebem stalno ili sam ili sa drugovim. Čak sam joj crnca doveo nekoliko puta. Ma videćete. Ako njen još radi neko vreme prekovremeno najebaćemo se. 

- To bi bilo super - rekao je onaj mali i podrkao već podignuti kurac od Milanove priče.

Bože jebe je otkad smo se uzeli, pomislio sam i tek sada shvatio zašto nas Mlan tako često posećuje a da ne izgleda ništa sumljivo. Dolazio bi sa dvojicom ili više prijatelja. Baš sam blesav. Kako nisam shvatio

Video sam da je Ana donela pršutu. Na brzaka su pojeli.

- Odoh da sklonim auto - rekao je Milan, a ona dvojica odoše za njim usput kupeći odeću i pričajući kako će je jebati kad ja zaspim.

Brzo sam se pokupio i za nekoliko minuta, dok su se oni već sakrili ušao u kuću. Dočekala me je kao i uvek radosna i vesela da sam se brzo vratio. Dobio sam poljubac ko uvek i u isti mah dok sam je ljubio pokušao da osetim ukus semena od onog prokletnika. Kurac mi se u pantalonama digao do bola. Pojeo sam nešto malo pršute na brzake i istuširao se.

- Baš sam umoran, ajmo na spavanje - rekao sam ženi.

Zagrljeni, pošli smo u sobu i pravio sam se da sam odmah utonuo u dobok san. Čak me je malo drmala i zvala da bi bila sigurna ali nisam se budio. Odmah kad je zatvorila vrata bacio sam sa sebe jorgan i uhvativši se sada već za tvrdi kurac počeo da drkam ko blesav.

- Jel spava? - čulo se iz dnevnog boravka, da bi onda neko uhvatio za kvaku a ja sam se u trenutku pokrio i pravio da se okrećem baš kad je neko otvorio vrata. 

- Spava ko beba - čuo sam glas onog malog.- Ajmo. Mi ćemo raditi umesto njega prekovremeno.

Ja sam samo malo poškiljio i i vidio da se već skinuo i došao u moju sobu sasvim go da vidi da li spavam. Zaboravio je da zatvori vrata ili ih ostavio namerno pritvorene. Opet sam izbacio sa sebe jorgan i drkao ko da sam poludeo i slušao šta rade.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad