20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

LUDA TROJKA KOJA ME JE IZLUĐIVALA Miki, Tamara i ja - mašine za uživanje!

Imam 22 godine. Zovem se Sneža, crna kosa, smeđe oči, drugi kažu da sam zgodna mada ja mislim da mi trebaju veće grudi (ali većina muškaraca nije zamerala pošto sam zgodna). Prošlo leto sam mislila da neću nigde na more pošto sam ostala bez posla i jednostavno nisam imala para. Dečka nisam imala tada, tako da svaka kombinacija je otpadala. Sve do tog ponedeljka.

Živim u kući sa rodideljima i tog dana probudila me vika dece i glasovi iz dnevnog boravka. Polako sam ustala otišla u kupatilo, istuširala se, obukla i ušla u dnevnu sobu. Tada sam shvatila da su komšije iz Nemačke, kuća do nas, koju je moja majka provetravala i obilazila dok oni nisu tu, došli pa piju kafu i razgovaraju.

Lepo sam se pozdravila sa njima i onako bledo pošto sam tek ustala uhvatila se za moju šolju kafe. Oni su bili jako lep i zgodan par on 33 godine (Miroslav), crn, krupan i razvijen, a ona 30 (Tamara) plavuša bujnih grudi uvek sa majičicama koje više otkrivaju nego skrivaju. Ja sam se upiljila u njen dekolte ne da sam gajila neka osećanja prema ženama ali sam želela grudi kao ona velike i bujne. Onda me je razbudio njegov glas.

- Snežana, gde ideš na more?

- Nigde. Što? - promrmljala sam.

- Pa eto, ja i Tamara idemo u Grčku. Dobili smo ključeve kuće od naših prijatelja ali nema ko da nam čuva malenog. Pa ako si zainteresovana i imaš pasoš možeš sa nama.

Počela sam da odbijam ali je moja majka odmah skočila.

- Eto celo vreme kukaš sada imaš priliku. Što ne bi išla.

Počela sam da se vadim da nemam kupaće i ko zna koliko ću da čekam vizu... Miroslav je odmah rekao da je to njegova briga ako mi je važeći pasoš što je naravno bio, a Tamara je dodala da ona sebi ide da kupuje kupaće pa mogu sa njom da će ona da me časti sa 2 što je sasvim dovoljno. Nisam imala kuda sve se tako brzo odigralo.

Sutradan smo otišle u kupovinu. Ona je sebi kupila 3 kupaća 2 su bila tanga i meni 2 jedan je bio tanga na njen nagovor što sam nevoljno pristala mada je ona celo vreme pričala:

- Zgodna si mlada, nemoj da budeš staromodna.

Došao je i taj dan kada smo krenuli na more. Putovali smo kolima što sam uglavnom prespavala sem kada smo stajali da Miroslav protegne noge. Kada smo stigli bilo je veče ali što se moglo videti kuća je bila predivna čak sam dobila i svoju sobu što mi je bilo bitno. Odmah smo svi otišli na spavanje jer smo bili umorni. Ujutro me probudila Tamara. Kada sam progledala sedela je na dnu mog kreveta sa 2 šoljice kafe i rečima:

- Same smo, ajde ustaj.

Imala je samo čipkane gaćice na sebi, a gore gole velike grudi. Ja sam isto spavala samo u tangicama pitala sam gde je Miroslav i Milan ona reče već su na plaži.

- Ustaj slobodno ne moraš da se oblačiš.

Sedele smo na terasi tako u gaćama. Nisam mogla da odvojim pogled sa njenih grudi, delovale su tako lepo, nimalo opušteno iako je imala dete

Tamara je to primetila i direktno me pitala šta nije u redu sa njenim grudima na šta sam ja pocrvenela i rekla da je sve OK ali su joj predivne i kako ja želim da imam iste takve. Samo se nasmejala i rekla kako ja imam isto lepe grudi kako nije sve u veličini. Tamara mi reče:

- Ajmo i mi na plažu. Ajmo po kupaće, obuci tanga i ja ću.

Dvoumila sam se ali ipak sam pristala pošto nema šanse da me neko ovde pozna što da ne. Otišle smo na plažu. Tamo su bili Miroslav i sin Milan, ja sam odmah uzela malenog i otisla u vodu, a njih dvoje su došli za nama. Ceo dan su se nešto domunđavali njih dvoje dok sam ja pazila na malenog. Nisam mnogo obraćala pažnju na to, ipak, su muž i žena. Posle lepo provedenog dana naveče smo imale malo posla oko večere ali Tamara i ja smo zajedno sve pripremile. Posle večere ja sam uspavala malenog i sišla u dnevnu sobu. Miroslav je bio samo u boksericama a Tamara u šorc gaćicama, opet u toplesu, pošto je stvarno bilo jako vruće. Kada sam ih videla rekoh im:

- Idem ja u svoju sobu, mali spava.

Na šta su oboje odgovorili:

- Daj šta ti je, pa nećeš valjda da spavaš sada. Vidiš kako je vruće i što se neraskomotiš malo kao i mi.

Tamara je videla da mi je neugodno pa mi je prišla i skinula majicu ispod koje naravno nisam imala ništa. Stajala sam kao u transu pošto, ipak, joj je muž bio tu. Miroslav je samo gledao u mene a ja u njega obično ako sam bila gola tj. napola gola pred muškarcem to mi je bio dečko ili šta god. Tamara reče Miroslavu:

- Jesam ti rekla da ima lepe grudi.

Ja opet u šoku na šta on reče:

- Da ima lepe i okrugle.

- Pa srećo, muškarci su takvi šta god da vide a nije njihovo oni bi da pojebu. I usput da ti kazem meni je to OK i ja mu to dozvoljavam. Čak par puta smo i zajedno bili sa nekim devojkama.

- Molim - uzviknula sam!

Tamara me pogleda i reče:

- Što si tako primitivna to je samo seks.

Milion stvari mi je prošlo kroz glavu. Miroslav je bio jako zgodan a i ona nisam mogla da se saberem odjednom sam osetila ruke iza mene koje se spuštaju sa mojih ramena prema mojim grudima. To je bio Miroslav.

Samo sam sedela, Tamara se spustila ljubeće moje noge od kolena prema butinama. Samo sam ih razmakla, nisam više opšte razmišljala

Miroslav me je ljubio i mesio grudi a Tamara me je ludački lizala po mojoj pičkici i do tada su me muškarci lizali ali ovo nije bilo ni blizu nijednom muškarcu. Vrištala sam koliko je dobro to znala da radi. Miroslav je stajao kraj mene svukla sam mu bokserice i samo uvukla njegovu batinu u moja usta. Nije bio nešto predugačak 15-16 santimetra ali je bio debeo. Prvi put sam sisala kurac bez kondoma ali nisam ni razmišljala o tome.

On me je držao za kosu i nabijao na kurac, a Tamara nije prestajala da me liže. Bila sam mokra, cedila sam se po butinama, što njoj nije smetalo. Ulazila je jezikom sve dublje i dublje. Miroslav me je i dalje držao za kosu i nabijao na njegov kurac i odjednom je zkrčio guzove i počeo da svršava pravo u moja usta. Pomislila sam u sekundi "boze sperma". Ali, nisam se trgla nazad, prvi put u mojim ustima samo je klizila niz moje grlo kao da sma to uradila milion puta do sada.

Svršavala sam, ali Tamara nije prestajala da me liže. Izvijala sam se kao prava mala kurvica, Miroslavov polu mlitav kurac je bio u mojim ustima i dalje me je držao za kosu i nije ga vadio. Počeo je opet da raste kao da ima 20 godina samo je rekao Tamari:

- A sada ja - i pustio mi kosu i izvadio ga napolje.

Tamara se odmakla od nas. On me je uzeo u naručje i poneo prema spavaćoj sa velikim francuskim krevetom. Ona je išla za nama, spustio me je na krevet. Legla sam na leđa sa raširenim nogama.

On je legao preko mene i u sekundi bio do kraja u mojoj pičkici naravno nije mi smetalo bila sam toliko mokra od Tamarinog lizanja da sam jedva čekala kurac u meni

Počeo je da me nabija žestoko ali ne prebrzo sa tempom koji me izluđivao. Polako ga je vadio do samog glavića i onda žestoko nabijao do kraja. Tamara je sedela kraj nas na krevetu, jednom rukom mazila njegova jaja, drugom moje grudi. Uhvatila sam je za kosu i privukla meni. Želela sam da je poljubim.

Ljubila sam se sa njom bolje nego sa i jednim muškarcem do tada. Ne mogu to da opišem ili možda što sam imala Miroslavov kurac u meni možda mi se učinilo nestvarno dobrim. Odjednom Miroslav ga je izvadio Tamara je legla na leđa. On me uhvatio za kukove i okrenuo četvoronoške i nabio ga u mene odozada. Glava mi je došla tačno na Tamarino obrijano međunožje. Imala sam utisak da su to uradili u sekundi kao da to rade svaki dan seks u troje. Nikada nisam lizala pičku ali naravno nisam razmišljala ni sekundu. Uglavila sam moj jezik u Tamarinu pičku. Bila je mokra možda više nego ja. Počela je da vrišti:

- Razvali je Miroslave! Razvali joj tu pičkicu!

Uopšte mi nije smetalo, mislila sam u sebi, da razvali je. Miroslav je u međuvremenu, nabijajući kurac u moju pičku igrao sa sa mojom guzom. Gurao mi prst, mazio me okolo, naprosto sam uživala, topila sam se. Tamara se izvijala pod mojim jezikom. Odjednom, Miroslav se trgnuo nazad, mislila sam da opet svršava ali iznenadan bol me osvestio tako mi ga je nabio u guzu da sam vrisnula i zatresla se tu debelu kurčinu. Nisam mogla više, počela sam da se tresem i svršavam. Trajalo je ne znam, jednostavno, nikada se nisam osećala tako. Napunio me spermom.

Izvadio ga je iz moje guze i legao na leđa. Napunio me spermom. Ponovo ja i Tamara smo ostali u istom položaju. Ja sam joj i dalje bila jezikom u pizdi

- Sada ja Miki. Da li može da se digne opet? - reče ona.

- Naravno!

Tamara je ustala i sela na njegov mlitav kurac. Ali to nije bio problem da ga ubaci u svoju mokru pizdu. Opkoračila ga je i uvukla u sebe.

- Znaš da volim da raste u meni - rekla mu je.

Miroslav me je navukao pičkom na njegovo lice dok mu je Tamara sedela na kurcu. Ja i ona smo bile okrenute jedna prema drugoj. On mi je lizao čas pičku, čas guzu, dok smo se nas dve vatala po sisama i ljubile...

Opet smo svrsili sve troje koliko vremena je proslo neznam znam samo da smo se ujutro svi probudili goli na tom krevetu ustale otisli da se istusiramo i na plazu napolju je sve bilo normalno samo sam ja razmisljala da li ce veceras opet da se dogodi takav sex …

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti