24°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

CRNA MAMBA KRALJICA NOĆI Profesionalno ga je obradila, raširila noga i stavila ga, a onda...

Tih dana sam bio prilično napet, toliko da mi je bio neophodan dobar seks, a nisam baš imao nekakvu zgodnu priliku, devojku nemam već duže vreme, a moje drugarice nisu toliko slobodoumne da bih mogao nešto sa njima po tom pitanju da preduzmem. Tako da jedino rešenje koje sam imao na umu bilo je da nađem nekakvu kurvu, a nisam baš u prilici da izdvojim veću sumu za takvu namenu, tako da sam se onda odlučio za autoput, pa šta mi bog da.

Upalio sam kola i krenuo u hladnu i maglovitu decembarsku noć, pretpostavljao sam da bih trebao nešto pronaći ispod nadvožnjaka na isključenju sa novosadkog na zagrebački autoput kod "Zmaja", gde sam video da ordiniraju izvesne "prijateljice noći", to mi je i bilo najbliže sa obzirom da dolazim iz pravca Bataje.

U toku vožnje napetost među nogama je rasla do granice izdržljivosti, tako da sam morao kroz farmerke da gnječim nabreklu kitu, bar malo da je smirim, eto i za kurac koristim naziv u ženskom rodu kita, baš mi je trebalo žensko pa kakvo god da bude neće biti loše

Moja očekivanja delimično su se ispunila, jer kod nadvožnjaka je stajala samo jedna "treba", crna, vrela krv ciganska, kao što se i moglo očekivati,  ali nije strašno čak naprotiv, to mi je izazvalo posebno uzbuđenje da ne kažem napaljenost, zaustavio sam se nekih dvadesetak metara od nje i upalio sva četiri žmigavca, gledao sam je u retrovizor dok je polako prilazila ("baš je lep prizor/gledat život u retrovizor" kako reče jedan meni omiljeni kant autor), rekao bih da je visoka oko 165 santimetara možda malo i više, neke detalje još nisam mogao zapaziti što zbog mraka, što zbog garderobe neadekvatne za njenu profesiju, zimska jakna u koju se umotala dosta je skrivala ali to je i razumljivo za ovo godišnje doba. Otvorila je vrata kola i promolila glavu unutra i reče:

- Ćao!

- Ćao! Šta se nudi - rekoh ja.

- Pušenje iljadupetsto, jebanje dve iljade, komplet tri.

- Jel imaš neku gajbu gde možemo da radimo, meni u kolima ne odgovara.

- Može, imam tu u blizini, ali onda je druga cena.

- Kolika je ta druga cena.

- Dodaš još iljadu dinara.

- Dobro, ali ja hoću da mi se staviš na raspolaganje, recimo pola sata, radimo onako kako ja hoću, ništa posebno, ali ja nisam samo za prosto tucanje, volim da gledam, da pipam, ližem i tako to!

- Sedamdeset evra, u tom slučaju.

- Da ne bude malo mnogo?

- Šta bi ti hteo, uzmi ili ostavi!

- Uzimam, sedaj!

OVO MORATE ZNATI

ISPOVEST DEJANA SAVIĆA: Ovako me je supruga IZLEČILA OD KORONE!

NOVI PAZAR: U protekla 24 časa preminulo pet osoba!

TEŽAK DAN U NIŠU! Preminule još ČETIRI osobe, ŠESTORO na respiratoru!

SAVETI! Pazite kako nosite masku, nepravilno nošenje može da bude KONTRAPRODUKTIVNO!

UKIDA SE AVIOSAOBRAĆAJ IZMEĐU SRBIJE I GRČKE

Sela je pored mene na mesto suvozača, i tek sada sam mogao da vidim njene nogare u helankama, bili su malo jače, ali koliko sam mogao da vidim sa svoje pozicije da su fino izvajani. Upitah je kako se zove, samo da razbijem neprijatnu tišinu:

- Helena - odgovori ona.

- Je li to umetničko ime ili te majka tako krstila?

Samo se blago nasmešila na ovu moju opasku, pa sam ostao bez odgovora koji i nije bitan, jer naravno bio mi je poznat i pre nego što sam postavio pitanje, kada se nasmešila primetio sam da njene krupne crne oči imaju inteligentan odsjaj, što se baš često, iako nisam rasista, ne vidi kod rase kojoj i ona pripada.

- A kako je tebi ime? - upita ona posle kraće pauze.

- Peđa - rekoh prvo ime koje mi je palo na pamet.

Sagao sam, ne znam zašto, verovatno je u pitanju nekakva naučena opreznost.

- Jel ima posla? - upitah je.

- Sad baš i nema, ti si prvi večeras, loše je vreme.

Ladno priča kao da prodaje jabuke na pijaci, a ne onu (tako dragocenu) stvar. Nismo se dugo vozili i brzo smo stigli ispred jedne zgrade u Zemunu, išla je ispred mene, ušli smo u lift, Elena je pritisnula poslednji broj 7 i lift je krenuo. Kada je lift stao na poslednjem spratu, izašli smo, ispred je neki čiča čekao na lift i dok je ulazio, čuo sam  iza nas da nešto gunđa, razumeo sam da spominje "majku kurvanjsku", na šta mu je ova odbrusila da se nosi u tri lepe...

Ušli smo u stan, još sa vrata sam osetio da se ne provetrava baš često, vazduh u njemu je pomalo ustajao, stan nije velik, izgleda da je jednosoban, ali izgleda veći verovatno zbog nedostatka nameštaja, naime u dnevnom boravku, koji je ujedno i spavaća soba tj. jebarnik, bio je samo nekakav francuski ležaj, starinski ormar i manji sto sa tri stolice, a na prozoru umesto zavese bio je zategnut veći peškir.

- Možeš da se skineš.

Reče mi pošto je ona već otkopčala jaknu i počela da se svlači, poslušao sam je, skinuo sam jaknu i stavio je preko jedne stolice, zatim sam izuo patike i čarape, skinuo farmerke i majicu, te sam ostao samo u gaćama, koje sam na kraju oklevajući takođe bacio na stolicu sa ostalom odećom. Stajao sam tako sa smrznutim kurcem koji se sad kad treba skupio kao nekakav crv, seo sam na krevet i bacio pogled na Elenu koja je upravo tog momenta u jednom potezu zajedno skinula helanke, čarape i gaćice. Samo je iskoračila i tako sve na gomili ostavila na podu, taj prizor je bio dovoljan da se u meni probudi moja voajerska priroda, pa da se moj crv pokrene i da počne ponosno da diže glavu.

Koliko sam mogao da vidim da joj je pička glatko izbrijana, bez ijedne dlačice, što nije bilo loše prvenstveno iz higijenskih razloga, mada ja volim i umereno dlakave koje me posebno uzbuđuju

- Izvini, ali moram da pišam, već dugo trpim.

- OK, nema veze - rekoh.

Kada je otišla, video sam po svetlu koje je padalo u mračno predsoblje da nije sasvim zatvorila vrata za sobom, pa sam ustao i na prstima se privukao do odškrinutih vrata, čuo se mlaz kako šušti i pada u vodu u WC šolji, provirio sam unutra u momentu kada je namotavala toalet papir na ruku i onda sa njime obrisala pičku. Potom je sa police uzela nekakav šampon ili kupku i zajahala bide koji je bio pored tuš kabine, pa je prala svoju macu i guzni razdeljak, kako je bila meni okrenuta leđima video sam  prste kako na kratko proviruju kroz penu između njenih nogu, potom je isprala sapunicu i dohvatila peškir sa vešalice. Tad sam se tiho povukao nazad i opet seo na krevet, ubrzo zatim Elena je ušla u sobu i bacila pogled na moj sada već uveliko ukrućeni jarbol, nasmeja se i reče:

- Ti baš voliš da gledaš, da ti uračunam i ono vreme koje si me gledao, aha?

- Kako da ne, još ćeš da mi naplatiš i ovaj svež planinski vazduh što udišem!

- Da otvorim prozor?

- Bolje nemoj, već sam se navikao, a i nije toliko toplo, nego bolje daj se na posao dok se nisam sasvim ohladio.

- Moraš prvo da mi daš lovu.

- Daj mi farmerke sa stolice.

Dodala mi je moje farmerke iz kojih sam izvadio pare, izbrojao sam šest hiljada dinara i dao joj, umesto sedamdeset evra. 

- Je li u redu - rekoh i odbacih farmerke na drugi kraj kreveta.

SAZNAJTE JOŠ

OVO BAŠ BOLI! Pogledajte kako je napadnut Bil Gejts! (VIDEO)

KORONA KROJI ZANIMANJA Ovo će biti najplaćeniji poslovi!

POČINJE SUĐENJE 21. VEKA! Malčanski berberin pred sudom!

Pogledala je novčanice da nisu možda lažnjaci, dohvatila je torbicu sa stola, koji je stajao uza zid, lovu je spremila u torbicu, a izvadila kurton. Zubima je pokidala foliju u kojoj se nalazio i zatim mi je prišla, klekla na kolena te sa palcem i kažiprstom uhvatila me za poluukrućeni kurac, a sa preostala tri prsta mi je stegla jaja pa onda sa drugom rukom i ustima vešto navukla kurton. Zatim je krenula sa ritmičnim kretnjama gore-dole sa kurcem koji je još rastao i propinjao se u njenim ustima. Drugim rečima pušila mi je kurac (mada ne znam zašto se to zove pušenjem, kada nikada nisam video da neki pušač tako radi sa cigaretom), za sve to vreme ja sam bio poluzavaljen unazad i oslonjen na laktove tako da sam imao dobar pogled na njene aktivnosti. Nije mi još mnogo trebalo da osetim vrhunac, kao da je znala to pa je prestala sa aktivnošću i sela je na ivicu kreveta pored mene, raširila noge i pozvala me:

- Ajde, dođi.

Dok sam zauzimao odgovarajući položaj tad reče:

- Stani, suva sam, da malo ovlaži - pa je počela da dira rukom pičku i da je nadražuje.

- Čekaj, ja ću ti pomoći - rekoh, i zauzeh pozu koju je ona malopre imala.

Spustio sam se na kolena i zagnjurio glavu među njene noge, koje sam prethodno podigao na ivicu kreveta i dok ih je tako držala raširene i savijene u kolenima. Uhvatio sam je rukama za članke i krenuo sam da orem usnama i da kopam jezikom po njenoj brazdi.

Osećao se miris vanile, setih se, to je sigurno od one kupke što je malopre koristila, nisam ljubitelj sladoleda sa vanilom, ali lizanje ove vanila pičetina je prava stvar

Dokopao sam se resice između njenih ružičastih usmina, malo sam je vrtio sa jezikom, a malo sisao uvlačeći je i izvlačeći svojim usnama, osetio sam i čuo da Elena sve dublje diše uz poneki uzdah koji je ispuštala. Gurnuo sam kažiprst i srednjak u njenu unutrašnjost, počeo sam prstima da je tucam i da pravim krugove i sokovi su krenuli, ne znam da li više iz mojih usta ili iz njene sočne pičke. I onda me je prekinula, nije mi jasno kako je mogla baš sada kad je meni najlepše, a pretpostavljam i njoj:

- Ajde, dovoljno je, a i za ovo treba da me častiš.

- Kako da ne, sigurno ti je još neko hteo ovo da radi.

- Skoro svi.

- Sutra malo - rekoh i podigoh se.

Ona me uhvati jednom rukom za kurac i povuče prema sebi dok se pomerala unazad na krevetu, tako da sam se sa spremnim kurcem našao između njenih nogu, stegnuvši poludignuti kurac pri dnu, gde je ivica kurtona, spretno ga je smestila u svoju mokru picu. Oslonio sam se na kolena i provukao ruke oko njenih nogu i navalio se napred tako da su mi njene noge sada bile na ramenima, a kolena su joj pod mojim naletima udarala u sise. Dok sam je tako pumpao glasno je na usta izbacivala vazduh iz pluća i ponovo uz uzdah udisala. A dole se, dok su mi jaja udarala po njenom dupetu, čulo samo šljap, šljap, šljap... Nisam dugo izdržao u tom ritmu kada mi je iz jaja krenula lavina koja kao da je počela još u malom mozgu.

Izvadio sam ga i odmakao se od nje, pa rukom samo dva puta prešao po klizavoj kiti i da nije bilo kurtona, koji je ometao potpuno zadovoljstvo i razlivanje, čini mi se da bi sperma prštala po zidu i slivala se u potocima.

- Dobar si - reče ona, ustade sa kreveta i uze dve maramice iz torbice i sa njima obrisa mokru pičku.

- To sigurno kažeš svakoj mušteriji - dočekah je ja, pošto joj je verovatno bila profesionalna obaveza da tako kaže.

- Ne, stvarno si super - dodala je.

Zatim mi je prišla, pažljivo skinula napunjeni kurton sa mlitavog kurca i zamotala ga u one maramice sa kojim se obrisala. Onda mi je dobacila paketić sa maramicama i nestala u kupatilu odakle se čulo šuštanje vode iz vodokotlića, pošto je verovatno mokre maramice i kurton bacila u WC šolju. Izvadio sam iz paketića jednu maramicu i obrisao sluzavu kitu, potom sam ustao i pošao za njom u kupatilo da bacim maramicu i ako budem mogao da operem mlitavka, u kupatilu Elena je prala ruke iznad lavaboa, stao sam na vrata i rekao:

- Mogu li da bacim ovu maramicu.

- Evo izlazim odmah - reče ona.

Propustio sam je da prođe pored mene, ušao u kupatilo, bacio maramicu u WC šolju i uvalio kurac u lavabo i nasapunao ga sa onom istom kupkom sa mirisom vanile, zatim ga isprao mlakom vodom i obrisao sa peškirom koji je visio uz lavabo.  Kad sam ušao u sobu video sam Elenu da sedi na krevetu da je obukla gaćice i da sada navlači i čarape.

- Šta radiš to!? - upitah je, kao začuđeno.

- Kako šta radim, pa završili smo.

- A ne još, imam pravo na još jedno pušenje.

- Moraćeš da platiš, pola sata je podavno isteklo.

- Nek ti bude - rekoh.

Dohvatih lovu iz džepa farmerki, te joj dadoh dve novčanice od hiljadu dinara.

- Evo ti dve hiljade, ali hoću da mi ga obradiš bez kurtona.

- Dobro, ali prvo idi u kupatilo da ga opereš.

- Ha, ha, ha, šta misliš da sam dosad radio, mada sam trebao tebi da prepustim da ga opereš, tako bi bila sigurnija.

Postavila se na krevet uzdužno četvoronoške, a ja sam opet legao, na leđa oslonjen na laktove, popreko ispred nje. Prvo mi ga je malo masirala rukom, ali nije bilo nekakve reakcije, pa je onda sa dva prsta zavrnula kožicu i uzela ga usnama istovremeno kružeći  jezikom po glaviću, posebno stimulišući rupicu na vrhu i onaj deo gde se kožica spaja sa glavićem. Nema šta, znala je posao, tako da je brzo rastao i bubrio u njenim ustima.  

Ja sam se za to vreme sa jednom rukom dohvatio njenih sisa, koje nisu bile mnogo velike, ali koje u ovom visećem položaju taman lepo napune šaku, te sam joj stiskao bradavice sa palcem i kažiprstom

Potom sam ruku polako spustio niz njena leđa do guznog razdeljka, gde sam naišao na zategnute gaćice, koje sam sklonio u stranu. Pljunuo sam u svoju ruku i onda je spustio od početka brazde nadole, dok sam sa srednjim prstom prelazio preko njenog anusa osetio sam kako se trznula, pomislih ili je tu posebno osetljiva ili je pomislila da ću mokri prst da guram unutra. Ali ja sam, umesto toga, nekoliko puta otvorenom šakom razmazao pljuvačku po napupeloj pički i onda palac gurnuo u njenu provaliju i istovremeno sa kažiprstom i srednjakom trljao joj po unutrašnjim usnama prema klitorisu.

Dok mi je dudlala sad uveliko ukrućenu palicu, samo je još malo raskrečila noge i pomerila guzu prema meni, verovatno da bi mi olakšala moj rad, koji joj je očigledno prijao. Kako mi je, od njenog navlačenja usta na moj kurac, rastao nadražujući pritisak u jajima tako sam i ja ubrzavao rad sa palcem u njenoj močvarnoj pički, iz koje je počeo da se cedi sok i da curi niz moju ruku. Osećajući nadolazeći moćni vrhunac stao sam da se propinjem i da odižem svoje dupe prema njenim ustima, koja je ona tad odvojila od kurca.

PROČITAJTE OBAVEZNO

TIJANA AJFON POSLE ZATVORA PALA U DEPRESIJU: Kome je posvetila potresne reči?

KAMERE SNIMILE STRAVIČNU NESREĆU: Autobus pun putnika se SURVAO U JEZERO (VIDEO)

PAZI SNIMA SE! Željko Samardžić i Crvena jabuka snimaju duet u Skoplju (GALERIJA)

TRAGEDIJA U NOVOSADSKOJ FABRICI: Poginule dve osobe, muškarac povređen! (FOTO)

Malo se izmaknula i rukom ubrzano dovršavala započetu radnju i onda je, uz sladostrasne svetle i tamne kolutove u mojoj glavi,  pokuljala beličasta vrela lava iz mojih jaja i prosula se po čaršavu i njenim sisama, i od nje se čuo orgazmički krik i stenjanje, za koje posle svega ne verujem da je bila gluma. Oboje smo ostali ležati na leđima, dok su se nadraženi nervi smirivali i opuštali posle kulminacije, tad bih sigurno tako zaspao da me nakon nekog vremena nije trgnulo vibriranje njenog telefona na stolu, ustala je sa kreveta i dohvatila telefon:

- Halo, da ja sam, može, za dvadeset minuta.

Verovatno je zakazala posao sa novom mušterijom, pošto mi je rekla:

- Hajde, ustaj vreme ti je da ideš.

Ništa mi drugo nije preostalo, nevoljno sam ustao i rekao:

- Evo idem, mogu da se malo sredim u kupatilu.

- Samo požuri - požuruje me ona.

Kad sam se vratio iz kupatila, video sam da je zgužvala umrljani čaršav i bacila ga na pod, pa je onda uzela čisti čaršav i razvlačila na krevet. Ja sam uzeo svoju garderobu sa stolice i obukao se, pa sam joj zatražio broj telefona. Rekoh nikad se ne zna kad će da udari iz jaja u glavu, a ovo je bilo sasvim dobro pražnjenje. Uzela je hemijsku olovku iz torbice, otkinula poklopac sa kutije cigareta i na njemu napisala: Elena 064/xxx-zzz-o , uzeo sam papirić stavio ga u zadnji džep i izašao u onu hladnu decembarsku noć, koja je bila još hladnija nego pre dok nisam ušao u ovu priču, u koju kao da me stavio sam Bukovski. Neki su mi pričali da su posle ovakvog iskustva imali osećaj griže savesti, kod mene to nije bio slučaj, a uostalom i zašto bi, posle jebanja nema kajanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti