28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

DOBRA, UDATA I TRAŽI DA SE GAZI Napravio sam od nje mašinu, kraljicu u krevetu

Kec na desetku - floskula koja ima itekako smisla u ovom slučaju. Taman sam privodio kraju svoj "post od pičke" i spremao se da počnem da tražim neku pičku za povremeni seks - ljubavnicu kada mi se slučajno složilo - kec na desetku.

Slučajno sam upoznao naizgled finu, povučenu, jebozovnu pičku, koja se fino sređivala. U njoj se video neki prikriveni duh koja treba dobrim kurcem otkriti. Tako će se kasnije ispostaviti. Nakon par susreta i neobaveznih konverzacija od par prostih rečenica, nekako smo uspeli da razmeniti brojeve. Krenulo je kuckanje, izvlačenje informacija i op! Udata, muž ne jebe, 1 ili 2 puta godišnje - po sistemu stavi-izvadi par puta. A dobra pička kao i sportski auto - traži da se gazi. Prešao sam u direktni napad i pitao:

- Kad ćemo se pojebati.

Odgovor stiže ekspresno:

- U subotu.

Tako je i bilo, subota, 10 sati, našli se, otišli u stan. Odmah sa vrata prešli na posao. Uhvatim za guzu, ona za kurac. Kurac već spreman. Otkopčam haljinu koja u jednom potezu spade. Izvadim sise iz grudnjaka i kurtoazno priupitah:

- Mogu li da ih podoji?

Samo se nasmeja i reče:

- Ajde.

Šta god da je rekla, ja bih svoje namere sproveo u delo. Bacih je na krevet, svukoh gace, a ona stidljivo skupi noge. Raširih rukom noge, preda mnom se ukaza pička željna dobre jebačine. Složih joj liz od pičke prema šupku i nazad na što kurvica poče da stenje.

- Nisam se jebala 6 meseci - reče.

Dadoh joj kondom da navuče i prekine svoju apsitenciju pa ću se posle vratiti na lizanja, sisanja... Nabih kurac u nju i počeh da je jebem, poprilično ukočena jebulja. Kontam trebaće vremena da je razradim. Iznabadah je, i kad sam osetio da sam pred kraj rekoh:

- Želim da ti svršim u usta, kako bi navikla da je to standard.

Bez pogovora kleknu pred mene, poče da ga puši i oblizuje. Sperma poče da kulja iz jaja, kurvica je primi u usta i ispljunu po sisama i svojoj bradi.

Ni slutio nisam da je ovo uvod u dalje žestoke jebačine koje će ovu ukočenu kurvicu pretvoriti u kraljicu dobre jebačine, pušenja i lizanja mog šupka

Nakon što se obrisala, reče:

- Imaš dobar kurac, inače ne volim da pušim, ali čini mi se da ću tebi da pušim bez problema.

Legli smo, mazili se i pričali, gde sam joj naglasio da je za mene oralni seks temelj dobrog seksa, i da na ništa manje od toga ne pristajem. Razišli smo se svako svojoj kući i čekali sledeći susret. Prilikom sledećeg susreta, zamolio sam je da se obuče provokativno i spremi da je ubijem od kurca, na što je samo odgovarala sa.

- Mmmmmm, jedva čekam, mmmm, aaaaa...

Došao je i sledeći susret. Prilikom predigre počela je žestoko da mi puši kurac dok sam joj lizao pičku i nabijao prste u pičku i u šupak istovremeno, dok je ova kurvica cvilila od zadovoljstva. Prilikom pušenja, poče nežno da mi liže jaja zatim se vešto spusti do moga šupka i poče da mi liže šupak uz drkanje kurca. Preplaviše me talasi zadovoljstva, kurvica poče da svršava na mom jeziku. Zavukoh joj četiri prsta u pičku dok se grčila, poče da vrišti i stenje, žestoko nabi kurac u usta i ispuši ga do kraja, oseti da ću svrštiti nabi ga u grlo i poče da cedi moje sokove. Izvuče kurac i reče:

- Jako ti je ukusna sperma.

Polako sam se vraćao iz transa u koji sam bio pao nakon lizanja šupka i žestokog pusenja.

- Jesi li ovo radila pre?

- Nisam, gledala sam porniće od subote i istraživala kako da te izludim, jer vidim da si seksualni manijak.

Svidela mi se njena izjava i sve ovo je garantovalo dalje dobre provode i jebačine. Taj dan smo se jebali čitav dan kao zečevi, svršila je barem 10 puta i na kraju bukvalno zaspala na kurcu od umora. Spremila se i otišla kući. Od kuće šalje poruku: "idem da legnem, ubio si me kurcem, raspadam se.”

Naša druženja trajala su čitavih godinu dana. Bilo je žestokih razvaljivanja pičke, kasnije i šupka kada sam je uveo u svet analnih čari. Jednostavno smo se zasitili jedno drugoga i krenuli svako svojim putem. Ostaće mi referenca da sam jednu neiskusnu jebačicu (pre mene je probala tri kurca) pretvorio u ozbiljnu seks mašinu i napravio čudo od nje. Sledeći jebač će uživati u iskustvima koje je stekla sa mnom.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti