14°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MA NIJE DLAKAVA SILIKONKA ZNALA DA STANE Punili smo je nas trojica, celo popodne, ali je tražila još!

Gledam Maricu kako u mojoj košulji izlazi iz kupatila i prilazi mi mazno. Zategnute noge sevaju, butine gole, obla guza natrćena, sise bodu u nebo… Uh jebote, jeste dobra! Ali… Pomislio sam da će se obući i posle urnebesne jebačine i otići kući, ali sam se prevario. Ona hoće još! Tek su mi sad bile jasne njene reči kad smo krenuli iz kafića ka mom stanu: "Ne znaš u šta se upuštaš mali!"

Radimo oboje u jednoj informatičkoj firmi, ja godinu dana ona dosta duže. Ja sam programer, a Marica, tako smo je svi zvali, valjda se i tako zove, radi sve, od sekretarice, kafe kuvarice, kurira, ma sve što treba. Malo priprosta, ali se trudila da podigne nivo, doterana i super raspoložena. Noge i guza su joj bogovski dobri, a kada je ugradila silikone, mislim da nije bilo srećnije osobe na svetu od nje.

Svi muškarci u firmi su joj se nabacivali i zezali na temu seksa, mada nisam čuo da je je neko kresnuo. Iako udata prihvatala je zezanje i flertovala sa svima. Ubrzo sam se i ja pridružio opštem terndu i zezao se sa dosta starijom koleginicom, što je Marica prihvatala ali uvek naglašavala rečima, ko sa decom spava upišan se budi.

Ostao sam duže na poslu, svi su otišli a ja sam morao da pripremim prezentaciju za sutra. Oko šest sam izašao na ulicu i u obližnjem kafiću kroz prozor ugledao Maricu. Sedela je sama za stolom i pijuckala neko kratko piće. Ušao sam i seo pored nje, ljubazno mi se nasmešila, mada sam video da nešto nije u redu. Naručio sam i ja ono što je ona pila, vinjak, i pustio je da mi se malo izjada. Kao i kod svih, problemi u braku, novac, alkohol, neslaganje, a nema izlaza.

Popili smo po dva tri pića u sledećih sat vremena, malo se odobrovoljila i opustila. Opet smo se zajebavali i malo pipkali i ja sam tu video šansu da je kresnem. Skupio sam hrabrost i pitao je da krene sa mnom. Nasmejala se i rekla da nema problema, a kada je videla da sam ozbiljan, pogledala me je pravo u oči.

- Ti bi da me kresneš Nešice, a… -rekla je.- Misliš malo je popila, pa…

- Ma neee… - rekoh šeretski.- Kresnuo bi te i da nisi popila, Marice!

- Ne znaš u šta se upoštaš mali!

Sa vrata je strgla sve sa mene i dok sam stajao popušila mi je u hodniku. Ispraznio sam joj se u grlo. Nije dala da mi se spusti, skočila je na mene i divljački me izjebala. Zajedno sam svršili, bili smo u trasnu bar minit. Marica nije stajala, digla mi je kurac i naguzila se, jebao sam je bar pola sata, u pučku, pa u dupe, pa opet u pičku.

Svršila je bar dva puta dok mene nije ko od šale dovela do novog svrša. I tada, posle dva sata jebačine je otišla da se kupa

- Ja sam spremna… tebe čekam…

Dok lagano moja šaka klizi po njenoj pički, palcem joj mazim šupak baš lepo klizi. Sagnem se da pogledam taj prizor i vidim da je kučka već podmazala šupak.

- Eeee… spremila Mara obe rupe, šta ti misliš!?

- Sad ću kučko da te izjebem onako na prazno, uh mamu ti jebem!

U isto vreme stavljam joj jedan prst u pičku jedan u šupak, začuo se samo uzdah zadovoljstva. Lagano klize moji prsti u njenim rupama, matora sve brže meša guzovima dok se laktovima naslonila na naslon fotelje.

- Evo ti još kučko… - i stavljam joj još dva prsta u picu, dok joj palac do dlana guram u šupak.

Jebem je sve brže i brže, i sve je glasnija kuja. Malim prstom joj drkam klić a drugom rukom joj mesim sise gnječeći ih sve jače. Ruka mi je sva mokra od njenih sokova. Zaista prelep osećaj topline njenih rupa i vlage koja navire iz pičke. Pička joj je prossto zadivljujuće uska i elastična, a šupak kao u nevine devojke, a čini mi se da čudo može da uđe bez većeg otpora.

- Nema kurca sad, daću ti da ga popušiš da svršim u tvoje belo grlo ako budeš dobra. Dođi da mi pušiš dok ja brbljam po tvojim rupama.

Seo sam na kauč, a ona se četvoronoške namestila pored mene, njene sise dodiruju moje butine dok moja ruka brlja po njenim mokrim rupama. Prelep osećaj topline njenih usta na mom kurcu, liže ga, sisa matora koju baš dobro

- Alo Pero gde si, šta radiš? - okrenuo sam mobilnim ortaka.

- Ništa brate, kuliram kući… Tu mi je Aca, dosađujemo se nešto… Baš smo te sad pominjali!

- Super brate! Slušaj ovako… - kažem ti ja ozareno.- Trebate mi… i to hitno!

- Šta je bilo brate… problem?

- Jeste! - kažem mu kroz smeh.- Imam ovde čoveče jebaljku… evo jebem je celo popodne i ne mogu joj ništa! Evo sad mi puši kurac… Ne serem brate dovra je, a jebe se ko luda! Prima ga u sve rupe… čoveče evo lagno sam stavio 4 prsta u pičketinu!

- Dolazite da ovo ubijemo od kurca!

- Evo nas brate.. dolazimo odmah! - reče moj ortak i prekine vezu.

- E pa Marice spremi se… bićeš jebena do iznemoglosti, stižu mi dva ortaka… rasturićemo te!

- Daj i to da vidim… - Marica me izazivački pogledala, a onda nastavi da mi puši kurčinu nabijajući se pičkom na moju šaku.

Inače to su mi bili ortaci iz kraja i škole. Imali smo i pre sličnih avantura ali nikada nismo bili sva trojica zajedno u akciji, uvek je neko nedostajao. Ubrzo na vratima su stajali Pero i Aco.

Marica je bila u mom bade mantilu, pošto mi je izduvala kurac i svršila na mojoj šaci, malo se smirila i nestrpljivo čekala pojačanje

Sedela je skrštenih nogu gledajući ih znatiželjno. Bili su to naočiti momci, lepo građeni. Seli su naspram nje, još uvek malo uzbuđeni.

- E pa momci, šta čekate? Jeste li došli da jebete? - Marica je ustala.- Da vidim kite!

Nije im trebalo dva puta reći odmah su se raskomotili, matora je posmatrala njihove već ukrućene kurčeve, Perov, onako srednje dužine a malo deblji sa velikim glavićem kao moj, možda 17, 18 santimetra, ali je Acov odudarao, njegov je bar dvadesetak centimetara, ako ne i jače, dugačak i debeo. Marica je bacila sa sebe bade mantil, u tenu je ostala potpuno gola, bljesnule su njene lepe sise sa erektiranim bradavicama, dlakava pička sa izbrijanim usminama, jako noge i veliko dupe.

- Dobri ste momvi, dobri… - obliznula je svoje kurvinske usne.- Vidi ovog… mašala, mašala…

Klekla je ispred Aca i ubacila njegovu kurčinu u usta, a Perov kurac uze u ruku. Dok je Aci pušila Peri je drkala. Obojica su joj rukama hvatali sise, stvarno su ih gnjavili dobro, četiri ruke na Maricinim silikonima, sav sam se naježio, kurac je krenuo da se javlja. Ona se brzo razuzdala pušila je sad obojici neizmenično, vidno je gubila kontrolu.

Nisam mogao više da stojim sa strane i gledam. Skinuo sam šorc i prišao. Odmah je uzela moj već dignuti kurac i stavila ga u usta. Sada nam je svoj trojici pušila i drkala klečući između nas. Krenule su perverzije, gurali smo joj kurčeve svuda, u oči u uši, kosu, šamarali je njima, a onda je tako zdušno pušila i drkala da je to za priču. Mislim da smo joj rasturili rukama sise, dupe i pičku, sva je bila crvena. Krkljala je, gušila se sa nečijim kurcem duboko u grlu, tresla se, dahtala, pljuvačka joj se slivala iz usta, ali nije popuštala.

- Joj kako je mokra! Naguzi se, moram da ti ga stavim!

Odmah je legla na leđa raširivši noge, sevnula je njena pička već vidno zabalavljena. Pero se munjevito sjurio u tu pećinu čiji ga je mrak progutao na eks, ko da je igla a ne kurčekanja.

Počeo je silovito da je jebe, odmah se čulo mljackanje njene pičke, dobro sam znao kako švaće ta alavuša. Aco i ja samo se igrali sa njenim silikonima i stvaljali joj kurčeve u usta

Pero je silovito prodirao u pičku, podigao je Maricine noge na svoja ramena i nabijao ga do balčaka. Povremeno bi izvadio kurac iz pičke i ponovo se sjurivao duboko u nju. Marica je puštala prigušene uzdahe pošto su joj usta sve vreme bila puna kurca, što Acinog što mog. Ti njeni uzdasi i mumlanje još više su palili uzavrelu atmosferu. Rukama se igrala sa jajima i žastoko mešala.

Paro i Aco su se kreveljili i bacali zadovoljne poglede ka meni. Nali licu im se čitala strast i žudnja. Tek sada sam video kakva je to mašina. Pero je sve brže i jače jebavao, hulktao je a Marica je sve glasnije mumlala. Aco i ja smo joj mesili sise, štipali joj bradavice, uvrtali ih i šamarali kurčevima. Kurac mi je bio neviđeno tvrd, odrveneo od neprestanog svršavanja, ali opet sam dobio želju da je jebem.

Stajao sam žestoko napaljen i sa užitkom gledao prelepi prizor, nije bio kao u porno filmu ali je bio dosta prirodniji i baš me palio. Pero kriknu, bolna grimasa mu pređe licem, i žestoko ubrza nekoliko puta pre nego što zakova svoj kurac duboko u pičku puneći je svojom spermom. Sav je drhtao od strasti.

Aco se već spremio da preuzme štafetu, već je bio iza Pere i čekao. Samo su promenili mesta, Pero je izvadio svoj kurac koji je bio sav sluzav i umazan spermom i grunuo ga u maricina razglavljena usta, a Aco se nameštao da joj napuni pičku svojom kurčinom.

- Ne tako… čekaj, ajde sedi… - reče Marica nameštajući Aca da sedne

- Oću da me jebete u sve tri rupe pastuvi! Ti da Nešice stavi u dupe. Da vidite šta radi Marica!

Stara veštica je bez oklevanja prekoračila Aca i usisala alavušom njegovu kurčinu kao da je dečji kurčić. Nasela je dva tri puta brzinski i onda se spustila i natrćila svoje veliko oblo dupe. Već sam bio na svom mestu, iza Marice, njenu pičku je rastegao Acov kurac. Uhvatio sam je za bok i uzeo kurac u ruku i prislonio ga na zjapeću čmarulju.

Kurac je sa lakoćom kliznuo u mokru rupu, čuo sam njen duboki uzdah, a onda video kako je bez oklevanja stavila Perov kurac u usta skoro celog

Pokrenula se polako, čvrsto sam joj se privio uz polutke da mi ne izbaci kurac iz creva. Podizala se i spuštala sve brže uz vrlo bučno mljackanje Acinog kurca i pičke, sve je kipelo od njenih sokova i sperme. I ja sam se pokrenuo, hvatali smo ritam. Marica je bila sve žešća i brža, i Aca je uhvatio za kukove i navlačio je, osećao sam kako nam se taru kurčine u Marici razdvojene tankom opnicom. Počinjao je sve više da je oblivaznoj, po licu jr bila sva balava i umazana. Usta su joj sve vreme bila puna Perovog kurca u punoj veličini, tako da se moglo čuti njeno prigušeno mumlanje koje je postajalo sve glasnije. Stara kučka još nije svršila.

- Nabij joj ga Peki, rasturi joj žvaljava usta! - navijao sam i nabijao joj kurac u čmar iz sve snage.

Matora je počela da se žestoko vrpolji da meša, urnebesno skroz nabijena na Acin kurac, davila ga je, unutrašnjim mišićima pičketina, dobro sam to već bio osetio. Znao sam da će da krene da svršava, a to je tek urnebeses. Gušila se Perinim kurcem ali nije ispustila, curele su joj bale iz usta na sve strane.

- Joj majko dobre li pičketine… - groktao je Aca i ubrzavao jeb.

Zvuk koji je tada nastao je i danas neopisiv, sav sam se naježio slušajući ga i gledajući kako puni pičketinu kurcem. Zakucavao joj se Aca odozdo baš žestoko i jako, skoro sam ispao iz Maricinog dupeta.

- Aaaaa… uuuhhhhhhmmmmm… jeee… boooteee… svršššaaa… iii… - uz krike Aca je jako nabio kurac duboko u pičku i počeo da je puni spermom ne dajući joj da se pomeri.

- I jaaa… jaaa… ja ćuuu… jooojjjj… jebiteee… meee… jošššš… ooohhh… - Marica je vrištala.

Držala je Perov kurac u ruci i mahala glavom, kosa joj je šibala po nama. Tresla se ko razjebani taksi. Osetio sam kako joj se stežu mišići karlice i kako joj Aco sipa spermu. Urnebesno! Samo par trenutaka smo svi stajali, a onda se Marica prevrnula na stranu skidajući se sa Acovog probojca.

Sperma je pokuljala iz njene alavuše. Lezao sam iza nje i dalje sa kurcem u dupetu nezaježljive jebaljke

- Ajde ti glavnoja…-potegla je Pera za kurac.- Odmah nastavi… jebi me žestoko! Do iznemoglosti!

Pero joj je klekao između nogu, podigao sam joj visoko desnu i omogućio mu da lakše utera u pičku nabrekli kurac. Aco je sav malaksao svoj ogromni kurac dao kuji da oliže, bio je sav mokar i beo, sa jaja su mu kapali sokovi. Marica je lizala i počela baš glasno da uzdiše, uletela je u onu orgazmičku groznicu, kada žena više ne zna da li joj se produžavao orgazam ili joj dolazi novi.

- Kako joj je vrela pička… - reče izmoždeni Aco dok mu je Marica dubokim usisima vraćala u život.- Prava drobilica!

- Saaa… mooo… polakooo… - mrmljala je Mara.- Tek smooo… počeliii…

Pero je u istom ritmu nastavio da jebe nabijajući svoju kurčinu uvek do kraja. Marica je dahtala, sva je bila mokra od znoja, lilo je sa nje, lice, sisetine, sve je bilo mokro od znoja, čak joj se na pupku sakupio znoj u malo jezerce. Aca je bio nešto beži nego što sam očekivao pa je ubrzo počeo da svršava. Bio je iznenađen koliko je punio. Kada je izvadio svoju kurčine kuljnulo je mlaz sperme iz pičke. Podigao sam glavu i ugledao njenu već žestoko razvaljenu pičketinu koju je punio Pero, svu umazanu, sa jarko crvenim usminama iz koje je curela sperma. Pao mi je mrak na oči.

Šakom je uhvatila za pičku u trenu mi njeni sokovi i sperma preliše celu šaku, trljao sam joj pičku celom šakom i gurao prste pored kurca unutra

U trenutku spustih ruku do šupka, pritiskoh njen šupak sa dva srednja prsta koji laganu skliznuvše u njen čmar pored mog kurca. Začuh strahovit krik matore, svršavali smo šajedno. Izvadih kurac iz šupka i gurnuh četiri prsta unutra, sve sem palca. Jebao sam je šakom ludački, mislio sam da ću je pokidati. Igrao sam se sa njenim šupkom šireći ga prstima, stavio sam moj palac u već razvaljenu pičketinu punu sperme i počeo je tako jebati razvlačeći joj i šupak i pičku u isto vreme sve jače i brže dok je matora ispuštala neviđene krike i uzdahe zadovoljstva dok se njeno telo obliveno znojom uvijalo kao zmijsko.

- Da vidite ovo momci… - drečao sam dok se Marica tresla u novom orgazmu

- Vaauuu… ludilo… strava… čoveče ludilo!

Aco se podvukao ispod nje, pomerio me i gurnuo joj kurac u razvaljenu čmarulju. Pero je stavio njene noge na svoja ramena i svom silinom se nabijao u njenu pičku sad već ogromnu, mokru i vrelu. Kakav lud osećaj! Jebao je kao lud i nabacivao na Acinu kurčinu. Potpuno su izgubili razum, matora je samo ispuštala krike.

Skočio sam na krevet i zapušio joj kurcem usta. Više nisam imao nikakvog obzira, udarao sam glavićem u krajnike dok nisam ušao u grlu. Mislio sam da će joj oči iskočiti. Krkljala je, gušila se i svršavala.

Nikada to do sada nisam doživeo ovako nešto, to me je kao i sve dodatno palilo. Ni sam ne znam koliko je sve to trajalo. Svršavali smo svi menjali se na razjebanim rupama. Nekad bi se neko odmarao, ali Marica sam je tražila još.

Na kraju je i ona bila klonulo. U svom tom zanosu, kada je krenula kući, samo je rekla da ćemo sve to ponoviti. Naravno, ali nikad više sam sa njom!

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti