14°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MESNAT I BOGAT RASCEP MEĐU NOGAMA Ludovao sam na rasnoj boginji, bila je bolja od moje žene

Jutro onako fino, sunčano. Supruga i ja pijemo kafu za stolom na travici koju sam pre par minuta kosilicom uredio. Miris pokošene trave baš onako opušta, da se čovek oseća pun neke snage i elana. A naša ćerkica od tri godine, onako radosna sva, trčkara po livadici i igra se sa loptom. Planiram dan odmora da iskoristim u potpunosti…

Oženio sam se jako mlad sa devetnaest godina, supruga je imala osamnaest. Sad zamislite kako je to kad ste mladi, još nemalo u pubertetu. Pa to je jebačine u svakom ćošku naše kuće. Supruga crnka, manekenski građena, guza, sise, ma sve tip top. Al nije reč o njoj…

Preko puta mene ima jedna vikendica, mada je to poveća kuća. Tu dolazi bračni par, otprilike blizu pedeset godina su. Imaju sina, al momak srudira u Beču neki fakultet, šta ja znam koji. Često se jave, pozdrave, čine se fine komšije, mada ne žive tu. Imaju stan u gradu, al non stop dolaze i roštiljaju.

Malo mi je ta komšinica zapela za oko. To je žena koja je bila baš seks bomba, mada je prirodna crnka, visoka i vitka, kosa dugačka, sisu su joj ogromne, al jako uspravne, dupe isto tako, čvrsto i krupno. Nije neka lepotica, al njen stav i priča su zračile nekom seksipilnošću. Čak je i moja supruga jednom rekla kako bi volela da izgleda, kao ta komšinica kad bude bila njenih godina.

Iz dana u dan sunce sve jače greje i letnji dani postajali su nesnošljivi. Tako gledam i komšinica sve više se oblači u kraću i izazovniju odeću. Te miniće iz kojih se naziru ekstra fine, čvrste noge, bez imalo celulita, te sise razuzdane…

Često mi se kurac znao dignuti gledajući je sa nekih desetak metara koliko smo bili udaljeni jedni od drugih

Tako jedne prilike, vidim da su kupili veliki bazen, na montiranje. Baš smo i mi imali jedan takav, ekstra stvar, a ne tako skupa. Gledam kako se komšija pati, ne zna da ga namontira, i vidim da ću morati da im izađem u susret. Mada je sunce prejako tog dana bilo, sigurno u hladu nekih trideset stepeni.

Izađem samo u šorcu, bez ičega gore i odem da im pomognem. Vidim da im je drago. Polako počnem sklapati, komšinica onako znojava skoro gola. Lepršavi minić, gore majica iz koje kipe te sisurine. Brzo smo to sklopili, nazdravili i pustili vodu da se napuni jer treba najmanje par sati da dođe do određenog nivoa. Pošto su se oni žurili negde da idu, ja sam preuzeo taj problem na sebe i rekao da ću sve to srediti pa čak i pokriti bazen ceradom tokom večeri zbog insekata.

Supruga me je zamolila da je odvezem kod njenih roditelja sa ćerom, pa kad završim tu obavezu oko bazena da i ja dođem posle na večeru. Tako je i bilo. Oko devet odem kod komšija da sredim stvar sa bazenom, tek istuširan, pa kontam, odradim ovo i odma u auto i kod tasta na večeru. Odjednom vidim siluetu auta, svetla ulaze u baštu. Kad ja pogleda, njihov sivi tojota raw.

Izlazi komšinica iz dzipa, rozi šorc, ja ne znam kako je uspela da stane u njega, koliko je uzak bio. Pička se sva ocrtala na njemu. Procep između nogu ko mali novčanik, sise su kipele iz majice na izvolite.

- Ja došla da vidim jel sve u redu… da nećeš zaboraviti, pa da poplavi baštu… Al svaka ti čast, ipak si održao obećanje…- u njenom glasu mi se ton totalno promenio.

Malo je podrhtavao, valjda od naleta adrenalina ili čega već. Cerada je nekako bila velika i nisam mogao sam da je razvučem na obim bazena, tako da je i ona uzela za jedan kraj i počela da mi pomaže i pokriva.

Moje oči nisu silazile sa njenih sisa, pa gotovo su bile napolju koliko su bile. Primetila je da je odmeravam. Nije glupa nimalo

Kako se sagla da podveže kanap ispod obruča bazena, istrćila je dupe pravo prema meni. Udaljen sam bio nekih metar i po, posmatram je. Joj kako si dobra i pohotna, prava rasna ženka, govorim to sam sebi. Lagano joj priđem i stanem tik iza nje. Srce mi je tuklo ko ludo koliko sam se napalio. Kako se uspravila, polako me guzom dodirnula po već nabrekloj kurčini, da se naglo trgnula i od zbunjenosti se samo okrenula i gledala u mene. U jednom napaljeno dete koje je već uhvatilo ludilo da je pojebe. Al ono žestoko! Samo me upitala:

- Objasni mi… Šta si pokušao sad, a?

Ja uplašen vidim da sam sjebao situaciju. Reko:

- Izvinite molim Vas… Samo sam onako stao da vidim jel možete rešiti taj problem… Ništa zlonamerno verujte…

- Pa zašto ti je penis toliko u erekciji ako nije ništa, gotovo ti je probio šorc!

Ja postiđen sagao sam glavu. Zemlja me guta.

- Izvinite još jednom… - promucao sam.

- Ali vi tako obučeni, ispred menme se šetkate i pomažete… Kako mi se neće dignuti?

- Na mene ovako staru da se digne… a žena ti onako mlada i lepa! Šta ti je, jesi li ti normalan?

- Nemojte tako… Vi jeste u godinama, al da ste stari, Boga mi tu se ne bi složio… Dao bih Vam najviše tridesetpet godina…

Vidim da joj je prijao taj kompliment, jer zasmejla se tako slatko i pomilovala sama sebe po kosi.

-Ja bi voleo komšika da moja supruga izgleda baš kao vi u tim godinama. Vi izgledate savršeno, verujte!

- Heheheh, baš ti hvala na tim rečima…

Još kad bi to moj muž video kao ti…

- Zašto… on je slep ako ne vidi takvu rasnu boginju!

Uh, to rasnu mi je pravo izletelo iz usta. Vrcnula se kao da je pogodi nešto.

- Ajde da mi popijemo nešto hladno…

- Može, kako da ne! - odmah rekoh.

Seli smo tako, ona onako prekirstila one nogetine. Pijemo po hladan tuborg i počinjemo temu o životu. Priča mi o mužu sinu, velikim pauzama između nje i muža. Pa kaže i po petnaest dana se ne sekssaju, što mi je bilo jako žao. Al u svemu tome sam je samo gutao očima i prikrivao erekciju da ne primeti. Svaki hormon je proradio u meni.

Za čudo jedno ni kod nje, ni kod mene nije zvonio mobilni da vide gde smo. Nisam više mogao da izdržim jednostavno sam je upitao ako ikako mogu da pomognem u svemu tome, nek me iskoristi kad god može. Prvo je nabacila neki blagi osmeh na lice, ima lepe zube, baš održavane. I onda je rekla:

- Kako… kojim povodom nudiš pomoć?

Odmah sam izustio seksualnu pomoć. Malo je ćutala i onda mi kaže:

- Ali ja imam sina koji je stariji od tebe dve godine! Mogu mama da ti budem! Ti si fin dečko i lep, al ne mogu baš da ti se dam… grize me savest…

Ja tad odlučno ustajem, spuštam već upola praznu flašu, i prilazim joj polako. Obilazim je i stajem joj iza leđa, samo blaga sijalica nas obasjava tako da se sa puta i ne vidi šta radimo. Lagano je masiram po vratu, vidim da joj godi. Odozgo joj posmatram sise i vidim kako ubrzano diše. Već je hvata polako ženska napaljotina.

I nešto mi prolazi kroz glavu, i kad je budem savladao da je jebem, da je ne razočaram. Baš mi se tako učinilo, da ne budem malo džukac na velikoj kučki…

Silazim joj rukom do procepa sisa i polako joj zavlačim ruku ka levoj sisi. U kolike bradavice ima! Kad sam je osetio među prstima trnci su me obuzeli. Gotovo već je bila pod mojom okupacijom. Sve čvršće i jače sam je stiskao već s obadve ruke. Odmah su joj sise bile napolju. Naglo se okrenula ka meni, uzela me za ruku i primakla je šorc blizu svojih usana. Žena je načisto podivljala. Zver!

Polako mi je svukla šorc uzela već odavno dignutu kurčinu u svoju ruku. Sve čujem uzdahe iz njenih usta. Tako ga je i počela pušiti, gutati. Gubio se u njenim ustima. Gutala ga je do kraja! Ja već poludeo. Mislio sam da je moja supruga svetica seksa al prevario sam se! Ovo je vrhunac svega! Gledam ovu jadnu ženu. Željna seksa, davi se mojim kurcem, ko da joj je zadnji dan života. Bale joj kapaju dole po sisama.

Odskočila je sa stolice, uzela me za ruku i uvela u kuću. Polako se oslobodila onog preuskog šorca i istrćila guzu preko ormarića u kuhinji. Izgledala je savršeno. Dupe stvoreno za jebanje, tako glatko, čisto, mirisno, oblo… Sama zove da se izjebe do maksimuma…

Zaleteo sam se kao dete u sneg. Samo sam zaronio lice u procep i počeo je lizati i trljati sebi u lice da sam se počeo daviti njome. Podigla je nogu da joj lakše priđem razrezu. Ližem je od klića do čmara, preko celog razreza između polutki. Pička joj je toliko navlažila da je pravi mali mlaz doslovce podmazivo i dupe i pičkurinu. Ja mesnatiju pičku sa nežnijim usnicama ni na porniću nisam video!

Polako se uspravim i vidim da je već u ludilu. Protrljam kurac po pici i dupetu i lagano ga sjurim do jaja u nju. Ona se izvila malo u vazduh i počela se sama nabijati o moje prepone. Toliko je šljapkalo kao da neko aplaludira u sobi. Nije nešto puno ispuštala zvukove i cičala, samo se moglo čuti tiho uzdisanje.

A ja sam ludovao iza nje. Ne mogu da verujem šta jebem i ko mi se nabija na kurac. Kako je samo mešala i lomila mi napeti kurac. Bila je svršena! Već su nam noge klecale

Seo sam na pod a ona na mene. Lagano se spuštala i dizala, trljala klitoris o moj kurac. Odjednom je glavu izvila unazad i rekla.

- Svršićuuuu… aaahhhhaaahhhaaaa… svršićuuu… aaa… mmm… aaa… tooo… jebiii…

Takav orgazam nisam video nikad kod svoje žene. Raspomamila se, poludela, izgubila. Prava đavolica na kurcu. Bio je red i na mene, reko svršiću i ja.

Ustala je, nagla se i uzela kurac u usta. Sperma je špricnula iz mene, prvi mlaz joj je uleteo do grla, ono što je osgtalo se slivalo po ustima i kapalo po sisurinama… Kad smo završili sve, počela mi se zahvaljivati. Kaže da nije svršila ima i dva meseca. Ovo joj je bio povratak u stvarnost. Posle toga smo se rastali svako na svoju stranu. Ja pod tuš i na večeru, kao da ništa nije bilo…

Ta afera  traje i dan danas. Mada u mesecu bar po dva puta jer strogo se čuvamo i pazimo. Samo komšinica je opasna jebačica, žena zna kako da zadovolji u punom smislu…

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti