12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: erotske priče

STISNUH JE JAKO, TAKO DA JE ZAJECALA: Moja pohotna mačkica je samo prela i stiskala ga!

Golden Rose ad

Celo leto sam proveo pored Dunava igrajući odbojku na plaži, kupajući se i uživajući. Posao u diskoteci je bio spoj dobre zarade, provoda i mogućnosti da upoznam mnogo lepih klinkica. Kao D.J. uvek sam bio u centru pažnje, tako da nisam imao problem odvajanje onih najpoželjnijih. I kada sam najmanje nadao, pojavila se ona.

Obasjana zracima izgledala je kao ostvarenje mojih maštanja, ugledao sam anđela u liku najlepše devojke koju sam do tada video. Duga plava kosa joj je padala skoro do guze spakovane u najkraću mini suknju bele boje. Skrojena da što više istakne dve predivne polulopte i noge, najduže, najskaldne, vretenaste. Mislio sam nema lepšeg prizora od toga, ali sam se prevario.

Pri jednom okretu jasno sam joj video zelene oči, lice sa malim nosićem i punim usnama, i grudi od kojih mi je dah zastajao. Skoro pola ih se videlo iznad bele majice koja nije mogla da sakrije remek delo prirode. Tog trenutka mi je izgledala kao centar sveta. Gledao sam je iz svoje kabine potpuno zbunjen. Ta magija je delovala na mene tako što sam potpuno izgubio pojam vremena i prostora. Odjednom se začu graja, muzike nije bilo,a ja nisam shvatio šta se događa. I dalje sam zurio u njenom pravcu. Stajala je ispred mene i gutala me onim zelenim očima, smešeći se. Tek tada sam shvatio šta sam uradio, hteo sam u zemlju da propadnem od sramote. Magija je nestala i ja sam nekako priveo veče kraju.

Sledećeg dana sam vozio motor, odjednom sam se setio njenog osmeha. Samo sam čuo viku i osetio da letim preko motora. Srećom, pao sam u plićak, voda je ublažila pad, tako da sam prošao sa oderotinama od kamenja. Drugovi su već bili tu i nagovarali me da odem do bolnice. Sedeo sam u čekaonici, kada je naišla ona. Prišla mi je sa istim onim osmehom i pozvala u ordinaciju. Odmah sam zaboravio bol i kao omađijan pošao za njenim mirisom. Ispred mene su njihali oni predivni guzovi ispod bele suknjice.

- Sedi…- reče mi i dalje se smešeći.- Sada će doktor.

Gledao sam to divno telo kako se savija da dohvati nešto sa police. Okrenula se leđima meni i jasno sam mogao da vidim kako joj se gaćice gube između guzova. Nije nosila čarape, tako da su joj se jasno videle duge , preplanule noge. Doktor je ušao u trenutku kada sam joj pogledom gutao pozadinu. Na brzinu me je pregledao i rekao joj da me očisti i da tetanus. Povela me je u sobu za previjanje. Osim nas dvoje u sobi nije bilo nikoga. Jednom rukom mi je pridržavala nadlanicu, dok je drugom čistila ranu. Nisam očekivao nikakav bol jer sam bio hipnotisan njenim prelepim grudima koje su virile ispod bolničke bluze. -Svaki put kad te vidim desi se nešto loše…- zacrvukuta ona.

Svojom rukom mi je izazvala neverovatno probleme ispod pojasa. Bio sam nemoćan da sakrijem erekciju i zbog cele situaciju sam pocrveneo. Primetila je i osmehnula se onim svojim osmehom od kog sam izgubio glavu. Ništa nije rekla, uzela je špric, uživao sam u prizoru njenih grudi.

Bradavice su joj nazirale ispod tanke bluze. Štrčale su uvis i mamile me. Predivna plava kosa je letela svakim pokretom. Dok je radila sasvim obične stvari bilo je nečeg anđeoski u njoj

- Maca ti je pojela jezik?

Njeno pitanje kao da me je trglo iz izmaglice u kojoj sam bio i sam sebe sam iznenadio svojim odgovorom. -Ne, samo zamišljam da radim nešto bezobrazno! ne znam šta mi je bilo. Postao sam svestan svojih reči, ali već su izgovorene i povratka nije bilo.

- Šta? - pitala je jednostavno.

Podigao sam pogled koji se sudarao sa njenim dekolteom od koga mi se zavrtelo u glavi. Savršeno oblikovane grudi su mi bile na par santimetara od nosa, poželjne do bola. Više nisam mogao da se suzdržavam.

- Ovo!… - spustio sam ruku na njenu sisu, pomilovao je preko bluze i obujmio odozdo da osetim težinu.

Sve se desilo veoma brzo da nije imala vremena ili nije htela da odreaguje. Odkopčao sam gornje dugme i ukrućena bradavica je kratko uživala u slobodi, zato što je već bila u mojim ustima. Šakom sam stisnuo elastičnu kuglu. Jasno je pokazala joj se ples mog jezika sviđa, rukama mi je privukla glavu prema sebi. Usta su mi bila puna mirišljavog mesa koje sam počeo da ujedam od želje. Uzdahnula je čežljivo, a u meni je postojala samo želja da je probam celu.

Stisnuh je jako, tako da je zajecala. Uživao sam, a moja pohota mačkica je samo prela i stiskala mi glavu. Ne bi mi smetalo da se ugušim među njenim sisama, ali mi je podigla glavu i zakopčala dugme. Zgrabio sam njeno lice i usnama uronio u njene pune usne. Ništa me ne bi sprečilo da je tu pojebem, osim onih zelenih očiju. Odgurnula me je nežno na krevet i zastala kao ukopana kada je videla moj uzdignuti ponos. Primetio sam da su one predivne noge podrhtavale kada se pokrenula sa punim špricom. Samo mi je stegla mišicu i ubrizgala tetanus.

Sklonila je inekciju u stranu i pogledala me svojim mačkastim očima. Od tog pogleda umalo nisam svršio. Kurac mi je bio na ivici prsnuća

- Završava mi se smena, pa ako hoćeš da me sačekaš… - rekla je mazno.

Nije trebalo dvaput da mi kaže. Sačekao sam je da se presvuče i za manje od pola sata sedeli smo na splavu na Dunavu. Ni tu se nisamo zadržali. Želja kod oboje je bila ogromna i ubrzo smo bili kod nje u stanu. Nije ni zatvorila vrata a već smo se vatali. Jezici su nam se upleli dok smo skidali jedno drugo. Obujmio sam je šakama i usnama one lepotice sisao vrške. Ispitivao sam joj guzu, prelazio rukama po oblinama te divne devojke koja mi se sve više predavala. Uživao sam još nesvestan šta mi se događa. Providne gaćice su jedva skrivale potšišani žbunić. Kleknuo sam ispred nje i blago je ujeo preko gaćica za njenu mačkicu. Pomislio sam kako su se u toj devojci spojile anđeoska lepota i ponašanje kurve.

Gurala je karlicu prema meni kao da je htela jače da je ujedem. Zubima sam uhvatio rub svilenih gaćica i snažno cimnuo, tako da sam ih iscepao. Ugledao sam prorez sa žbunićem zlatnih dlačica iznad. Prstima sam razdvojio usmine, pičkica joj je mekša od baršuna . Lagano sam je trljao draškajući nabrekli klić. Počela je glasno da stenje, da me čupa za kosu i gura mi glavu među noge. Liznuo sam je preko cele pičke i nastavio da sisam usmine. Kao da je eksplodirala od mog dodira, tako je reagovala kada sam joj jezikom pritisnuo kliću. Osetio sam kako mi se njeni sokovi slivaju niz jezik. Uživao sam a ona više nije vladala sobom, tresla je glavu vrišteći.

- Svrrrr…ššššiiiii….ććććuuuuu… Aaaaaahhhhh… Taaakoooo… Ližiiiii… meeee… - uspela je da kaže pre nego što je počela nekontrolisano da stenje i uzdiše.

Gurnuo sam joj ceo jezik u pećinicu, njeno stenjanje je postalo jecanje. Podigao sam joj noge i odigao dupe, jezikom sam kružio oko guze. Više nije znala za sebe kada sam vrh zabio u čmarić. Vrištala je, tresla se, pičkica joj je curila, urnebesno je svršila…

Počela je da se smiruje, dok joj je pičkica izvlačila zadnje zadovoljstvo iz mog prsta, tako što ga je stezala u nepravilnom ritmu. Izvadio sam prst iz njene mačkice i polizao sokove. Slankasto opori ukus mi se širio ustima

Pogledao sam u pravcu njenog lica. Zatvorila je oči i vrhom jezika lagano oblizivala pune usne. Podigla se na laktove i rekla.

- Bilo je predivno… - rukama sam krenuo prema grudima koje su narasle do pucanja.- Sad se samo opusti i uživaj!

Okrenuo sam se na leđa, kleknula je između mojih nogu. Bolno nabrekli kurac štrcao je ispred njenog lica. Uzela ga je u ruku, zagladila kožicu i liznula ogoljeni glavić. Lickala je neverovatnim jezikom glavić zadržavajući se na obodu i prateći svaki pokret jezikom usnama, kojima kao da je potirala njegov trag. Kada sam pomislio da će sve vreme nežno lizati batinu, naglim pokretima ga je stavila u usta, a onda progutala do samih jaja, dozvoljavajući glaviću da joj miluje grlo.

Počela je rukom brzo da ga drka, istovremeno ga sišući kao lilihip. Radila je to tako dobro da me je umalo dovela do ekspolizije. Predosetila je da sam na ivici pucanja pa je počela opet da ga licka. Bio sam u njenoj vlasti, jednom rukom mi je držala jaja, a drugom lagano drkala, jezikom je lizala obod glavića. Taman kad sam pomislio da me je prošlo, opet je usisala kurac do krajnika. Ubrzala je i pušenje i drkanje i stiskanje muda. Glaca joj je išla gore-dole, gladno je gutala moj kurac. Pljuvačka iz njenih usta sve više cedila niz stubinu. Sve jače je dudlala. Više nisam mogao da izdržim. Počelo je da mi se muti pred očima. Obema rukama sam je uhvatio za glavu i navlačio na kurac. Zategao sam sve mišiće i počeo da špricam spermu duboko u njena usta. Ona mi je stiskala jaja i usisavala moju spermu kao usisivač…

Gledao sam je kako se i dalje navlači na kurac. Deo sperme se cedio iz njenih usta i kapao po mojim preponama. Napokon je izvadila kurac iz usta, stajao je i dalje kao jarbol

Digla se i opkoračila me nogama i bez reči mi se natakla na kurac. Nije se pokretala ,a ništa mi nije bilo potrebno pored njene pičkice. Zelena boja njenih očiju me je hipnotisala i prikovala mi pogled za njih. Zagrlila me je rukama oko vrata i jače se natakala gurajući mi jezik u usta. Nije mi smetalo da poljubim usne koje su do malopre pružale mom kurcu nasladu. Naprotiv, uzbuđivalo me je. Bilo je nečeg perveznog u tome. Osečao sam ukus rođenog penisa i nije mi smetalo, samo mi je bilo stalo da što duže sisam mesnate usne koje su mi pružile ogromno uživanje. Tek sada je počela lagano da radi kukovima…

Njene sise su me pritiskale stvarajući mi dodatno zadovoljstvo. Ubrzavala je ples u mom krilu, vrškom jezika mi je prelazila preko usana i na svaki moj pokušaj da ga zarobim njima je prelazila na drugi deo lica. Spuštala se polako prema vratu, ostavljajući mi vlažan trag na koži. Ubrzala je pokrete povećavajaći nam zadovoljstvo. Pramenovi duge, plave kose su me golicali po licu i grudima. Bila je sve uzbuđenija što se videlo po tihim jecajima kojima je prekidala poljupce. Odjednom mi je gurnula svoj nemirni jezik u uvo, šaljući mi strujne impulse kroz kičmu. Šakama sam joj obuhvatio dupe i počeo brže da je navlačim na svoj žarač. Zabacila je glavu nazad.

- Sišššiiii…- cilela je gurajući mi sisu u usta.

Usisao sam bradavicu u usta, grickao sam ih i sisao. Prelazio sam se jedne dojke na drugu vođen njenim pokretima kojima mi ih je neizmenično gurala u usta. Rukama mi se oslonila na grudi i diktirala tempo ulaska moje batine u njenu unutrašnjost. Jaja si mi bila natopljena sokovima koji su se slivali iz njene pičkice. Ni sam ne znam zašto sam joj tada uvukao srednjak u anus, ali se nisam pokajao rezultatima tog čina.

- Neeee… aaahhhhh… neeee… ahhhh!

Uspeo sam da joj ceo srednjak gurnem tamo gde nije očekivala, što joj je osim inenađenja donelo i kompletno uživanje. Osećao sam da je blizu vrhunca i hteo sam da joj ga što pre priuštim. Osetio sam nadolazeću buru u njenom cilindru. Sve jače sam je pumpao, a ona počela da vrišti kao luda i ponovo svršila stežući mi pičkinim mišićima kurac. Grčevi u njenoj maci preneli su se i na čmar koji je stiskao moj prst. Odlučio sam da budem aktivniji, podigao sam je i oborio na ležaj, grizući je po vratu. Vrištala je još uvek svršavajući.

Mokra pičkica je bila glavna žrtva moje želje. Gurnuo sam joj kurac bez milosti, odjednom do kraja

Bacala se u svim pravcima, tako da sam jedva uspevao da ostanem u njoj. Njene vriske je pratilo šljapkanje koje je stvarao moj klip rovareći duboko u pičkici koja se davila u sokovima. Grudi su joj se tresle u ritmu mojih udaraca , terajući me da ih grizem bez milosti. Noge je podigla na moja ramena dopuštajući mi da joj ga stavim do kraja. Video sam kako mi klip vlažan i sjajan od njenih sokova klizi u njenu pukotinu i iz nje izlazi još sjajniji. Bio je usijan. Povio sam joj noge još unapred tako da sam sada ulazio u nju pod pravim uglom u odnosu na krevet. Rukama je mesila svoje lepotice i vrtela glavom levo-desno. Ne znam da li zbog toga što me je ujela ili što sam gledao kako nemilosrdno gnječi sise, rešio sam da je rasturim bez milosti. Kolena su joj bila kod glave radio sam kao mašina ne obazirajući se na to što je noktima počela da mi pravi crvene tragove po leđima. Tako mi je samo povećavala zadovoljstvo i terala me da još nemilosrdnije nastavim sa udarcima.

- Svršššš…ićuuuuuuu… Svršićuuu… ne stajjjjjj… takooo… jačeeee… - stenjala je vrištećim glasom premeštajući mi ruke sa leđa na guzove koje se stiskala kao sumanuta.

Uživao sam posmatrajući novu navalu strasti mog belog anđela, mogao sam da vidim božanski prfil na kome se ocrtava bura u njenom telu. Zgrabio sam je za članke, odupro, i naglo zabio kurac. Pa još jednom. I  još jednom. Tada ju je orgazam rastrgao! Vrisnula je prodorno i zagrizla me za vrat. Još nekoliko puta ju je protresla struja pre nego što se jednostavno opustila… Moj ponos je i dalje bio u njoj. Čekao sam je da dođe do daha. Počeo sam polako da se pomeran kada se spretno izvukla ispod mene i okrenula mi leđa.

- Stavi mi ga, hajde… - klečala je isturajući guzu.

Rukama se oslanjala na trosed i nudila mi svu raskoš svoje pozadine. Gurnuo sam ga odmah do kraja da su mi jaja udarala u njenu matericu. Sama se vraćala nazad i nabijala na batinu sa svakim ulaskom. Magao sam da uživam u njenim grudima koje sam počeo da gnječim do bola.

- Rasturiii…ćeššš… mee… Oooooohhh… stisni jačee… - vikala je i terala me da joj nanosim bol koji joj je prijao.

Gurnuo sam joj u guzu, hteo sam da joj pružim dodatno uzbuđenje. Jednom rukom sam joj stiskao dojku,a prstom druge je jebao. Počela je još žešće da se navlači na kurac. Zabacila je glavu unazad i ponudila mi svoj jezik koji sam krenuo da sisam. Sama je odredila ritam kojim sam ulazio.

Ubrzavala je mešanje, to me je teralo da joj nabijem kurac sve jaće i dublje. Bila je stvorena za blud

Osetio sam da je opet blizu vrhunca. Dahtala je sve brže i jednog momenta je proturila ruku i uhvatila me za muda. Krenula jeda ih stiska, pukao sam i brzinom svetlosti počeo da ga nabijam u njenu picu. Izgubio sam pojam o vremenu i prostoru, mislio sam samo na to kako ću da je zalijem zalihom sperme iz bolno oteklih muda. NJeni stisci mojih punih jaja doveli su do toga da zajedno počnemo da onaj slatki tajac koji predhodi orgazmu. Ušao sam u nju još par puta i zastao, pokušavajući da izbegne neizbežno, ali je lavina već krenula i ništa je nije moglo zaustaviti. Ponovo sam joj ga uvukao do kraja i počeo da zalivam matericu mlazevima belog soka koje je muzla iz mene stezanjem svoje lude lude pičkice…

Napunio sam je toliko da su mi jaja bila potpuno od mokra od sopstvene sperme koja je curela iz pičkice koja je zadnjih trzajima pružala svojoj gazdarici novi i najveći orgazam. Ujeo sam je za vrat i beživotno legao pored nje. Kada je navala strasti prošla podigao sam glavu i pogledao je. Milovala me je poluotvorenim očima. Rukom se nehajno kretala duž moje kičme. Bila je predivna. Uprkos bestijalnom divljanju naših tela od malopre ništa nije izgubila od svoje anđeoske pojave…

Gubeći se u zelenilu njenih očiju shvatio sam da sam dobio anđela samo za sebe. -Mili..- upitala je nežnim glasom.

- Hoćeš li mi ovo uvek raditi?

Umesto odgovora dao sam joj dug poljubac, zahvaljujući joj se na svemu. U sebi sam se radovao najboljem i najvrednijem poklonu svog života.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad