17°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

POLAKO! OGROMAN TI JE I DEBEO To je bila mašina koja sam tražila, da se izliva u mene

Radni dan, negde oko 10 pre podne, smoren sam od ludila, gužve, vrućine, na poslu mi stiže poruka kroz whatsapp u vezi smeštaja u avgustu mesecu u Kotoru. OK, kreće priča, u načelu se dogovorimo da će se konačna odluka znati u narednih par dana. Ali, naša komunikacija se nastavlja svakodnevno po čitavi dan, ne prestaje i ne odnosi se samo na smeštaj, nego na svašta nešto. Moram priznati da me vlasnica broja na prvi pogled njene slike oduševila jebozovnošću i seksualnošću, pomislio sam, ova ako dođe u moj grad u Crnoj Gori biće jebana.

Malo po malo priča je išla nekim svojim normalnim tokom, glumili smo finoću i bili prvih par dana isključivo na Vi. Posle kad smo prevazišli tu barijeru stvari su počele da idu u smeru letnje klasike. Tema seksa i kraj priči. Da, došla je, našli smo se drugi dan po njenom dolasku. Kao što sam i očekivao, mlada, predivna Beograđanka, od svoje 33 godine, plavuša, divnih pušačkih usana, malih ali perverznih sisa i bradavica i užasno zgodna. Prvi susret je bio u kolima, pored plaže, palo je lagano ljubljenje kao uvod u naredne dane. Iskusna, nema šta, odmah se to vidi, savršeno barata jezikom, strasna. Ruka odmah na kurcu. Opa, ovo ide u vrhunskom smeru.

Sledeća jutra, pre posla, provodili smo na malo više uvučenom parkingu, takođe strasno se ljubeći, a onda je došao momenat koji je bio do tada vrhunac. Kako sam je danima prozivao o pušačkim usnama i umeću, odlučila je da to pokaže.

- Otkopčaj pantalone.

Hmmm, ne treba mi reći 2 puta. Za tili čas, kurac u punoj snazi se našao u njenim rukama, malo ga je prodrkala, pogledala me kurvinjskikm očima i sagnula se ispod volana. Uživanje, opuštanje, možda nas je neko i video, ali nas to nije bilo briga. Ne puši divljački, halapljivo i ludački, ali puši kurac sa tolikom strašću i uživanjem, a naročito tako iskusno, da sam poželio da ga nikada ne vadi iz usta.

Kombinovala je istovremeno milovanje jaja, drkanje i pušenje, uz palacanje jezikom po glaviću. Raspametila me je kako to dobro radi

Nismo išli do kraja, jer sam morao da idem na posao, a postojala je realna opasnost da bi od količine sperme i pored svršavanja u njena usta, dobar deo ostao na pantalonama. Kurac mi je narednih par sati bio u stanju između polupodignutog i ful dignutog. Jednostavno, njeno pušenje je ostavilo trag. Par narednih jutara su isto bile kombinacije ovog tipa u kolima. A onda… Nedelja, slobodna kuća, apartman, oboje smo ranoranioci. Preskočiću detalje dolaska do kuće, 8.30, oboje smo goli, sami, moj apartman u kome je trebala da boravi, a ipak nije, diskretan je i full zavučen. Dakle, sloboda potpuna. Ono što smo čekali par dana, desilo se…

Nas dvoje, ful strastveni, goli, spremni za par sati sirovog uživanja i jebačine. Sada već navučen na njeno porno pušenje, znao sam da je to prvi korak. Na krevetu je na kolenima, a moj kurac joj je direktno u ustima, klasično jebanje u usta, kombinacija laganog i žešćeg, moja kurvica ga guta do kraja, liže glavić, uživa u pušenju. Nakon nekoliko minuta, položio sam je na leđa, raširio joj noge i krenuo lagano od usana, preko sisa, stomaka, pupka, do pičke. Njen pičić, uredno i glatko obrijan, mirisan, uzan, sa perverznim usminama, čekao je moj vreli jezik. Lizao sam je nekih 5-10 minuta, uživao u njenom stenjanju i uvijanju, dok sam rukom lagano nadrkavao nabrekli kurac.

- Jebi me, ne mogu više da te čekam, želim te.

Nije trebalo da mi ponavlja. Lagano sam joj stavio nabreklu kurčinu na pičkicu i polako počeo da prodirem u njenu usku, preusku pičku. Pomislio sam, ”čoveče, ovo je san snova”.

Moja kurvica ima najsavršeniju usku pičku koju sam do sada popunjavao mojim kurcem. Moja nabrekla i tvrda kurčina je prodirala u nju

- Polako, malo me boli, ogorman ti je i debeo.

Usporio sam malo, ali posle nepun minut, ritam smo ubrzali, sad je već lagano sav stao u nju, i krenula je jedna od najsavršenijih mojih jebačina, kombinacija laganog i žestokog, nabijajući je do jaja. Stenjala je, uvijala se, grčila, svršavala… Moja kurvica uživa na kurcu, on je njen pokretač. Kombinovali smo lagani ulazak, polako, dok naseda na njega, sama diktirajući tempo, do potpuno divljeg jebanja, gde sam je odvaljivao žestoko. Samo je ponavljala:

- Nsi normalan, kako me jebeš, nikad ovo nisam doživela.

Meni je to naravno bio samo još jači motiv da je tresem od jebanja do iznemoglosti. Čitavo prepodne smo proveli zajedno, izjebemo se u svim mogućim kombinacijama, svršimo, tuš, krevet, par minute priče i opet. Kurac mi se dizao bukvalno u minut kada ga stavi u pušaka usta. Imao sam utisak da mi je svako svršavanje jače i obilnije od prethodnog. Ne znam koliko puta smo svršili, ali znam da su nam partije seksa trajale oko pola sata. Moja kurvica beogradska je nezasita definitivno. Radostan sam zbog toga, jer mi takva jebulja odavno treba…

Sledeći naš susret je bio kod nje u sobi, na dan njenog polaska kući, obećao sam da ću doći po nju u smeštaj i odvesti je na autobusku stanicu, a pre toga je izjebati jako i žestoko za srećan put. Samo se nasmejala. Palilo nas je to što joj je soba bila na samoj obali mora, sa pogledom na pučinu, a do nas je bila porodica koja se baš tada vrzmala tu. Nije nam to mnogo smetalo, nastavili smo gde smo stali prethodnih dana. Pokazala mi je opet koliko je nezajažljiva, pohotna i gladna mog kurca.

Ona je definitivno jedna od onih riba koje uživaju sa ogromnom strašću dok puše, dok se jebu, dok svršavaju

Nije mehanička jebulja. Kombinovali smo 69-ku, međusobni oral, razne poze, a finiširali smo u dogi položaju. Ima najsavršeniju guzu koju sam držao, s obzirom na njenu krhku konstituciju tela, guza joj je povelika, a kad je uhvatim zguza, deluje kao vazdušasta. Savršenstvo koje samo treba jebati, jebati i jebati… Anal nismo ovaj put probali, nije htela, mada sam dolazio u iskušenje da joj ga stavim bez najave i jako.

Čmar joj je pohotan i željan kite. Pravi perverzni jebački. Ali, toliko nam je seks bio savršen kombinacijama orala i vaginalnog, da je anal bio u drugom planu. Sat i po pre odlaska nam je prošao u žestokoj jebačini, kombinacija sirovog seksa i vođenja ljubavi uz moja 2 svršavanja, između kojih mi kurac nije padao. Svaku kap sperme je pažljivo olizala i počistila sa glaviće pre nego joj ga ponovo stavim. Njena uzana pička je tako vrelo i mokro klizila niz moj kurac da i dalje imam isti taj osećaj. Zadnje svršavanje je bilo po njenim leđima, bukvalno u potezu od vrha dupeta do leđa je imala sperme iz mojih jaja. Čini mi se da sam izbacivao litre sperme tih dana jebući je. Samo se obrisala i rekla:

- Nosim te na sebi u Beogradu, do našeg novog susreta.

Nasmejao sam i rekao:

- U Beogradu te čeka anal i sniimanje našeg pornića.

Nasmejala se i rekla:

- Jedva čekam.

Odvezao sam i ispratio moju kurvicu na autobus, otišla je u Beograd, nedostajanje je obostrano i ogromno, jer takva strast obostrana i seks se retko viđa, susret naravno već zakazujemo. A ja sam ubeđen da nam sledi i trojka sa nekom od njenih drugarica, jer sam siguran da će se pohvaliti drugaricama kako je provela leto, nabijajući se na moj tvrdi kurac i pušeći mi bukvalno pred očima prolaznika. Ludi, strastveni i opušteni partneri u seksu su najpoželjniji. Mi smo oboje takvi.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti