19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

BRAVO SINKO, SAMO GA DAJ! Punačka dama dahtala je kao traktor i gutala moju batinu

Ležao sam na krevetu, u mraku svoje sobe, potpuno sam i nag, a kurac mi nije dao da spavam. Tvrd i žilav, drhtao mi je na stomaku, željan bilo kakvog vrućeg otvora u kojem bi se smestio obavijen znojem i ljubavnim sokovima. Bio sam očajan. Kakva jebačina? Sam, zatvoren među četiri zida, kasno u noći… Uhvatio sam ga desnicom i pokušao da ga drkam. Gotovo je bolelo, koliko je bio napet, ali ruka noćas nije mogla da zameni mokru pičku.

Uporno sam ga natezao, kada se najednom upalilo svetlo iznenadivši me u tolikoj meri da sam ostao nepomičan s kurcem u ruci da zurim prema vratima. Onde je stajala ona… Tetka Rozi, postarija žena, od barem četrdeset i pet godina, nimalo privlačnog lica, ali velikih dojki i široke guzice. Stajala je onde u providnoj spavaćici i hipnotisano gledala u nabrekao ud. Nisam znao što bih. Ali, ona je ZNALA.

OVO MORATE ZNATI

ČUVENI PEDIJATAR IZGUBIO BITKU SA KORONOM: DECENIJAMA JE LEČIO DECU SRPSKIH POLITIČARA

STAHOVITA EKSPLOZIJA NA VOJNOM BRODU: Požar guta američku krstaricu, mnogo povređenih! (FOTO, VIDEO)

LETO PONOVO U SRBIJI: Spremite majice sa kratkim rukavima

PAKLENI PLAN: Hoće da unište Srbiju po svaku cenu

- Ovome se nisam nadala… Kao da mi čitaš misli - prozborila je u čudu.

Zurio sam u nju, ne shvatajući apsolutno ništa.

- Baš sam osetila želju… Znaš, želju… I pomislila, možda bi ti… Ali, kako vidim… Ovo je i bolje od mojih nadanja… - zbunjeno je mrmljala, pa se, kao tek probuđena, trgnula, i pohitala prema mom krevetu.

Gotovo da mi se bacila među noge, i hitro obuhvatila kurac punašnim usnama natežući ga gore, dole. Bila je vrlo dobra. Njene usne klizile su uz čvrst kurac ostavljajući mokar trag, a glavić je šamarala jezikom istovremeno mi prebirući prstima po jajima.

REKTORKA BEOGRADSKOG UNIVERZITETA PORUČUJE: Moramo da naučimo da živimo i radimo s koronom

Uhvatio sam je za kosu i zadao joj još brži ritam, tako da su mi jaja poskakivala lupkajući je u bradu, pa nazad, o moje guzove… Ruka joj je kliznula pod spavaćicu i blago šuštanje tkanine odalo je žustar tempo njene masturbacije. Gurnuo sam je u stranu, na krevet, i užurbano joj podigao spavaćicu. Bila je debeljuškasta, ali njen savršeno oblikovan crni četvorougao bio je dovoljna motivacija za treptaje mojeg kurca. Ogolio sam joj i sise koje su svojim dimenzijama pozivale da uronim licem u njih, da svršim na te natekle bradavice… Praktično sam zakucao kurac u njenu lepljivu pičku, izmamivši iz nje provalu dahtaja. Sise su joj abnormalno poskakivale, a ona ih je dočekivala slinavim jezikom.

- Hoćete ga u guzu, tetka Rozi? - upitao sam smeškajući se.

- Daj… Daj ga, sinko, daj ga tetkici u čmar - prodahtala je.

Zapanjila me širina njenog guznog otvora. Ušao sam joj u anus kao da je podmazan vazelinom, bez ikakvih problema, i odmah nametnuo divlji ritam jebačine. Podigla je noge i ja sam ih uhvatio oko članaka, pa usisao nekoliko prstiju u usta ližući ih energično, što joj se očito svidelo, jer mi je trpala u usta koliko god prstiju je stalo. Dotle je nekontrolisano ritala guzicom na sve strane, izluđujući moj narajcan ud koji je vapio za svršavanjem. Ipak, obuzdao sam se izvukavši ga na čas i vrativši ga u njenu žednu pičku.

SVE O SPORTU

SRPSKI AS DANAS NA VELIKOM ONLAJN SASTANKU O US OPENU: Ameri mole Noleta da dođe u Njujork

CRNO-BELI POČINJU PRIPREME U STAROJ BAZI: Tri testa do starta nove sezone

MONTEVIDEO JE ISTINITA BAJKA: Danas je tačno 90 godina

- Bravo, sinko, daj teti, daj… - dahtala je.- Samo tako, napuni mi picu, taaaakooo…

Zagnjurio sam lice u njene sise i usisao jednu bradavicu u usta, pa sam počeo da je grickam i istežem. Stenjala je kao životinja privlačeći moje lice još bliže, ne bih li ga potpuno utrljao u njene sise. Svršila je uz vrisak. Srećom, moji roditelji nisu bili ovde, već na putu. Srećom, zbog vriska, ali i zbog otvorenih mogućnosti za čitav jebački vikend.

Prevrnuo sam je na stomak, tako da mi se pred očima rasprostrela njena bujna guzica, pa prodrkao malo i svršio joj po proširenom čmaru. Oboje smo zatim legli beživotno, znojavi, prazni, puni mirisa seksa.

- Mogu li prespavati u tvom krevetu? - upitala je tiho.

- Jasno, da možete - nasmešio sam se i utrpao joj mlohaveli kurac u usta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti