19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

OČISTILA GA JE DO ZADNJE KAPI Napaljena udovica se pretvorila u pohotno nevinašce

Internet otvara nove mogućnosti, opštepoznata stvar. Tako i nama koji smo u stvarnom svetu sramežljivi i povučeni pruža se mogućnost iskazivanja svojih skrovitih želja i maštanja. Odmah nekako, po ekspanziji interneta na balkanskim prostorima prateći “svetske trendove” posećivao sam razne čatove, stranice za druženje i slično, ali nikada se od tih sajber maštarija nije završavalo nečim konkretim, sve dok…

Sve dok jednoga kišnog dana napaljen kao i obično nisam seo za kompjuteri javaljao se onlajn prijateljicama. Zelenio se i pored imena jedne od mojih prijateljica… Uz kratki pozdrav priča je tekla onim uobičajenim pitanjima kako smo proveli dan, a onda sam joj uputio par komentara o njenom izgledu. Bila je zrelija dama, starija nekih 15 godina od mene, bujnih sisa. Internetskim rečnikom govoreći nešto između Bbw i Milf. Razgovor se od, prenemaganja jednog nevinašceta pretvorio u razmenu zapaljivih poruka…

Izrevoltiran tvrdom izbočinom u svojim boksericama i dugom nejebicom, predložih joj da je posetim, iako je bila nekih 150 kilometara od mene. Odbijala je to. Ali sam joj rekao da ću doći makar se samo okreno u njenom gradu… Nakon poduže vožnje, telefon smo dogovorili mesto sastanka.

OVO MORATE ZNATI

ČUVENI PEDIJATAR IZGUBIO BITKU SA KORONOM: DECENIJAMA JE LEČIO DECU SRPSKIH POLITIČARA

STAHOVITA EKSPLOZIJA NA VOJNOM BRODU: Požar guta američku krstaricu, mnogo povređenih! (FOTO, VIDEO)

REKTORKA BEOGRADSKOG UNIVERZITETA PORUČUJE: Moramo da naučimo da živimo i radimo s koronom

LETO PONOVO U SRBIJI: Spremite majice sa kratkim rukavima

PAKLENI PLAN: Hoće da unište Srbiju po svaku cenu

Napetost koja se, kako vrli pisci kažu, mogla seći nožem, bila je s vremena na vreme prekidana uobičajenim pitanjima i izrazima obostranog iznenađenja i radosti što je do ovog stvarnog sastanka došlo. Nakon vožnje vijaugavim seoskim puteljcima našli smo pogodno mesto zaustavili se i želeći da ubijemo napetost zapalili po jednu cigaretu. Ne znam da li sam gutao više dim ili moju prijateljicu očima, brzo sam zafrljačio opušak van auta pa se u onom skučenom prostoru okrenuo licem prema njoj. Pogled mi je klizio niz njeno lice kosu i skoro se fiksirao na njenim raskošnim sisama.

- Probaj da ih okusiš - prošaputala je izazivački.

Stisnuo sam ih dlanom čvrsto, ali ne i grubo tek toliko da oseti želju koju sam svo ovo vreme pokušavao da prikrijem glumeći hladnoću. Na moj prvi dodir sklopila je oči, zabacila glavu i uzdahnula, mumljajući nešto skoro nerazgovetno. Ali, bilo je dovoljno da shvatm kako joj godi i da navalim na sise nezasito ih ližići i cuclajući krupne bradavice. Moja ruka je nekao uspela da prode do sočne kupavice među njenim butinama. Mažio sam je u ritmu cuclanja bradavica a onda me blago odgrunula, rukom me uhvatila za kurac onako preko odeće, brzo ga oslobodila pantalona i bokserica zajedno.

Bila je gladna kurca naprosto ga gutala divlje, pa nežno menjajući ritam i jačinu, zastajuci samo da me pogleda, dok sam je mazio po kosi i šaputavsi kako je ovo godinama čekala jer je, zaboravih reći, već nekoliko godina bila udovica. Pa bi nastavljala ludački da puši kočepernu kitu, praveći pauzu samo da me poljubi, ne ispuštavši ga iz ruku… Odjednom je zastala.

- Jebi me, jebi me - uzbuđeno je šaputala a ja sam u onom skučenom manevarskom prostoru "golfa II", predhodno spustivši sedište, raširio njene debele butine i zabio ga u njenu pičketinu.

SVE O SPORTU

SRPSKI AS DANAS NA VELIKOM ONLAJN SASTANKU O US OPENU: Ameri mole Noleta da dođe u Njujork

CRNO-BELI POČINJU PRIPREME U STAROJ BAZI: Tri testa do starta nove sezone

MONTEVIDEO JE ISTINITA BAJKA: Danas je tačno 90 godina

Začuđujuće, očuvanu pičku, koja kao da je imala sopstvenu gravitaciju, jednostavno me svojom vlažnošću sama uvlačila u sebe. Osetio sam kapi znoja kako klize niz mene dok sam je ludački nabijao odgovarajući na njene molbe da je jebem još jače. Osetila je da sam blizu pa mi je samo šapnula dok mi je lizala uvo:

- Svrši u mene-. Želim u meneee! Ne brini, neću da zatrudnim.

Ispunio sam joj i želju i pičku vrelim mlazevima sperme, tek nešto malo je izletelo napolje. Želeo sam da ostane traga od mene i na njenoj šumici. Klnuo sam nazad u svoje mesto a ona me uhvatila još uvek pomalo pulsirajući kurac, pa zločesto govoreći kako ga treba da ga očisti usnama i jezikom. Iscedila je i poslednje kapi sperme. Posle ispušene postseks cigarete odvezao sam je kući. I na izlasku pipnuo po velikom oblom dupetu našto se ona okrenula, zločesto se nasmejala i samo rekla:

- Hvala!

Potom je nestala u polumraku…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti