28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MOJA RIBA, MOJA RAZVRATNICA Strasno me je palila svojim avanturama, a ja sam zabijao kao bik

Dok sam bio mlađi teško sam podnosio da mi neko startuje ribu a spopadali su me napadi ljubomore pri susretu ili samom pomenu njenih bivših. Ali kako su godine kliznule a kroz moj život prošlo puno različitih žena postao sam mnogo tolerantniji prema njihovim ljubavnicima.

Ni sam nisam nikad obuzdavao strasti i tucao sam njihove sestre, njihove najbolje drugarice, njihove ljute suparnice, tucao sam prefinjene mlade asistentkinje na faksu, priproste prodavačice iz piljarske radnje preko puta, rustične spremačice stanova, mlade Cigančice što zakucaju na vrata da dobiju koji komad odeće za bosonogu dečurliju, napaljene sredovečne žene iz komšiluka čiji su muževi rintali po ceo dan... Prosto nisam verovao kako se sve to odvija. Tucao sam koleginicu s posla koju je muž svakog dana čekao da je poveze kući. Gledao sam kako se veselo ljube kad ona uđe u auto, a pre sat vremena mi je pušila. I tako sam razbio sve mladalačke iluzije.

Sve češće sam bivao siguran da žene sa kojima sam u vezi rade to isto sa nekim drugim. Uzbudljiva pomisao. A onda jedne večeri, davno je to bilo ali se dobro sećam, posle urnebesnog popodnevog seksa sa lepom mladom ženom, glad nas je isterala iz kuće. Oboje smo bili kao omamljeni, grlili smo se čvrsto i strasno, nepristojno, idući ulicom kao da smo sami. Otišli smo na večeru. Posle dobre klope, vino je učinilo svoje. Skroz smo odlepili, ali skroz. Prisećali se proteklog popodneva. Vrlo nepristojno.

OVO MORATE ZNATI

ČUVENI PEDIJATAR IZGUBIO BITKU SA KORONOM: DECENIJAMA JE LEČIO DECU SRPSKIH POLITIČARA

STAHOVITA EKSPLOZIJA NA VOJNOM BRODU: Požar guta američku krstaricu, mnogo povređenih! (FOTO, VIDEO)

REKTORKA BEOGRADSKOG UNIVERZITETA PORUČUJE: Moramo da naučimo da živimo i radimo s koronom

LETO PONOVO U SRBIJI: Spremite majice sa kratkim rukavima

PAKLENI PLAN: Hoće da unište Srbiju po svaku cenu

- Mmmm, nikad mi nije neko tako dobro popušio kurčinu kao ti, danas popodne. Osetila si kao sam dugo i snažno svršavao. Lagano mi se dizao.

- Znam, dušo, mislila sam da nikad nećeš da prestaneš. Toliko spermice! Mmmmmmm... svu si me ulepio... Znaš, ni meni niko do sada nije tako ljubio pičkicu kao ti. Mnogi su je ljubili ali nikad ti nisam rekla da sam sa tobom prvi put tako svršila. Oooooh, tako sam lepo svršila! Nisam verovala da sa jezikom to možeš da uradiš!

Kad je rekla da su je ljubili mnogi, načisto sam prolupao. Kurac mi se trenutno ukočio i stvrdnuo kao kamen, ne sećam se da me nekad nešto tako uzbudilo. Skrenuli smo ka ulazu i kad smo ušli u lift povukao sam joj ruku na njega.

- Oooo, kako je tvrrrrd!

Dok sam otključavao vrata, ona mi je raskopčavala pantalone.

- Kurčino moja!

- Polako, pičkice moja.

Otvorili smo još flašu vina. Pili ga, polivali se njime, lizali se. Bradavice su joj bile rumene od vina i sisanja, a pičkica, majušna, mokra i opora od vina, raspukla kao školjka.

- A sad mi pričaj, ti nevaljalice, ko ti je to i kako ljubio pičkicu?

- Kako? Nneprijatno mi jeeeee!

- Ma zašto?! Pričaj mi, strašno želim da čujem, pali me to užasno.

U vinu je istina!

- Mmmmm, rekla sam ti već. Svi su je ljubili, dosta njih.

- Oooo... Znam li ja nekog?

- Daaaaaa! Eto, pre neki dan...

Spustila je ruku između nogu.

SVE O SPORTU

SRPSKI AS DANAS NA VELIKOM ONLAJN SASTANKU O US OPENU: Ameri mole Noleta da dođe u Njujork

CRNO-BELI POČINJU PRIPREME U STAROJ BAZI: Tri testa do starta nove sezone

MONTEVIDEO JE ISTINITA BAJKA: Danas je tačno 90 godina

- Ti ga znaš.

Kad to reče, mislio sam da ću da svršim. Drkala mi je kurac jednom rukom a drugom je trljala pičkicu.

- Pričaj, koga znam.

- Bili smo na žurci zajedno, upoznao si mog kolegu, onog visokog.

- Ahaaa, sećam se.

Setio sam se, tačno sam se setio, bio je visok momak, sa naočarima.

- On te nekoliko puta tražio telefonom.

- Da.

- Pričaj, samo pričaj. Gde , kako?

- Pa ovde. Svratio je sutradan po neke knjige. Ti si bio na poslu, bila sam napaljena kad si otišao. Tuširala sam se i mazila pod tušem. Drkala sam je malo. Tek što sam izašla iz kupatila kad je pozvonio. Znaš da je vruće ovih dana, bila sam gola i samo sam navukla jednu majicu i kad sam videla kroz špijunku ko je - otvorila sam. Kad je ušao sagoreo me je pogledom. Zamolila sam ga da sačeka da se obučem i poslala ga u sobu. A u stvari sam poželela da dođe zamnom i da me svuče. Moja polugola guza bez gaćica nije ga ostavila da čeka. Nemoj da se oblačiš, rekao mi je i zazvucalo je kao najlepša muzika. Ušao je u sobu, uhvatio me za ruku i povukao ka sebi. Shvatila sam, već je bio napaljen, kurac mu je štrcao u šorcu. Videlo se. Nekoliko trenutaka sam mu stezala kurčinu. Skinuo mi je majicu i povalio me na krevet. Evo ovde, kao ti i ja sad.

Nisam se branila, prepustila sam se. Ljubio mi je sise, tek okupane, kao da ih vidi prvi ili poslednji put. Ljubio mi je leđa, guzu, sve

Onda je nastavila priču...

- Svuci se!, naredio mi je. Povukla sam mu šorc i oslobodila mu kurčinu, veliku i lepu, neodoljivu. Onda sam mu tražila da dohvati mleko za telo, tu sa police, da me namaže celu jer sam se upravo istuširala. I sama sam htela da se namažem.

- Ooooooh, kurvo, ti si neverovatna! Kako te je mazao? - upitao sam je.

- Bilo je božanstveno, trljao mi je sise, bradavice posebno - jeza me prolazila svaki put i pičkica treperila, a onda stomak, leđa, guzu... Mmmmmm... Stavljao mi je prst u guzu, prijalo mi je. Ja sam njemu mazila debelu kurčinu.

- Drkala si mu kurac! Jesi li mu popušila, kurvo, kao meni danas?

- Daaaa, ljubavi, nisam mogla da odolim. Svršio mi je baš kako sam htela, u mlazevima mi je napunio usta spermicom. A onda smo je podelili jednim dugim poljupcem.

- Pomeriš li ruku, svršiću, prestani da mi drkaš kurac, droljice moja razvratna! Samo pričaj!

- Onda mi je ljubio pičkicu, okupanu i mirisnu i već napaljenu. Vrteo je jezikom, uvlačio ga, izvlačio, prijalo mi je. Ali nije znao dobro da oseti šta mi treba i šta mi prija. Ko zna koji put, bila sam malo razočarana. Ali kurac mu je ubrzo opet bio veliki i nisam mogla da odolim. Ljubavi moja, okrenula sam mu leđa, naguzila mu se i otvorila mu mu mokru pičkicu i on se nabio u nju.

Tucao me žestoko, kurac je zabijao iz sve snage držeći me za guzove. Ali to nije bilo to, počela sam da mazim guzu...

- Oooooooh, ljubavi, stavljala si pred njim prstiće u guzu?

- Oh daaaaa, pred njegovim očima sam gurala prstiće u guzu. A onda se desilo! Uzeo je sa police onu crvenu sveću i nabio mi je u vlažnu i klizavu guzu. Malo me zaboleo, znaš da nije baš mala sveća, jauknula sam, ali on nije prestajao da me tuca svećom. Bilo je sve prijatnije, a onda je izvadio sveću i nabio mi kurčinu u već raširenu guzu. Ooooh ljubavi, kako ga je zabio! Izgubila sam razum, sad nisam jauknula, vrisnula sam, urliknula, ali ne od bola, bila sam puna njegove kurčine i tek sad zadovoljna. Tako divljački me jebao, udarao je žestoko u moje guzove a onda je zastao, zadrhtao je sav, skoro ga izvukao celoga pa ga zadnji put divljački nabio u moju pohotnu guzu da sam pala potrbuške. Onda sam ga osetila, dok se ceo ričući poput bika tresao, kurčina mu je pulsirajući pljuskala, osećala sam mlazove, a ja sam vrištala i trljala pičku rukom, trpala sam prste u nju i svršavala, svršavala! Ooooooooooohhhh!

Onda je prestala da govori. Vrištala je onako opijena, sva u transu, svršavajući u talasima. Podigao sam joj nogu i silovito joj nabijao kurčinu. Svršili smo zajedno, ona ko zna koji put a ja kao nikad do tad. Disanje je postalo mirnije, ležali smo pripijeni, spojeni, nismo se pomerali. Dolazili smo svesti.

- Kako si ti perverzan lik, čoveče - reče sa nevericom ili sa olakšanjem, ko zna.- Ne mogu da verujem.

- Ja perverzan?

Nisam mogla da se kontrolišem. Poljubio sam je.

- I nemoj, nikad. Samo... Želim da mi svaki put ispričaš... Ništa na svetu nije tako uzbudljivo kao ti kad pričaš.

I nije...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti