10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MEDNE TEČNOSTI MOG POSLASTIČARA Komadina za poželeti, ceo lokal je gledao dok sam ga zadovoljavala

Golden Rose ad

Čekala sam prijateljicu u omiljenoj poslastičarnici u kvartu, omiljenoj ne samo zbog predivnih kolača i ukusnog sladoleda, nego i zbog preslatkog poslastičara, kod kojeg bismo nas dve uvek imale poseban tretman ljubaznosti. Došla sam dvadeset minuta pre zakazanog vremena, ne bih li solo mogla da uživam u pogledu na napete mišiće koji su se nazirali ispod bele uniforme.

Svetle providne pantalone i lagana košulja savršeno su pristajali tamnokosom preplanulom mladiću, i sam je bio svestan svog izgleda pa nam je neprestano namigivao i smeškao se, znajući da ga nas dve gutamo pogledom. Ponekad ga ne bismo videle, jer bi u kuhinji mesio kolače, ali ipak, većinu puta bi radio za pultom i tek povremeno odlazio u zadnje prostorije.

Zauzela sam sto najbliži vetrini sa sladoledom i zamolila ga za po kuglicu čokolade, punča i jagode. Brzo i spretno je napunio staklenu posudu s tri kuglice, sve polio šlagom i ukrasio rastopljenom čokoladom, nasmešio mi se biserno belim zubima i servirao. Usput mi je postaljao neka uobičajena pitanja, kao pristojnosti radi, pa još jednom nežno uhvatio za rame. Uporno sam ga posmatrala kako precizno slaže kolačiće na tacne i ukrašava sladoledne kupove. Topila sam se od njegovih povremenih pogleda, zanosno i nedvosmisleno oblizujući kašokicu. Primetivši da sve više zaustavlja pogled na meni pokušavala sam da lizovi traju što duže, polako otapajući svaki zalogaj sladoleda. Mešala sam zajedno sva tri ukusa i slasno se oblizivala, sve dok nisam skroz ispraznila posudu.

OVO MORATE ZNATI

ČUVENI PEDIJATAR IZGUBIO BITKU SA KORONOM: DECENIJAMA JE LEČIO DECU SRPSKIH POLITIČARA

STAHOVITA EKSPLOZIJA NA VOJNOM BRODU: Požar guta američku krstaricu, mnogo povređenih! (FOTO, VIDEO)

REKTORKA BEOGRADSKOG UNIVERZITETA PORUČUJE: Moramo da naučimo da živimo i radimo s koronom

LETO PONOVO U SRBIJI: Spremite majice sa kratkim rukavima

PAKLENI PLAN: Hoće da unište Srbiju po svaku cenu

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad