17°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

ZAGORELA SAM, NISAM GA PRIMILA SEDAM DANA Napala sam ga, a on se zabijao ludački dok mi se telo treslo

Sedam dana boravka u Grčkoj metropoli koja miriše na prošlost, kulturu i lepotu godilo mi je više no da sam paradirala gola po peščanim plažama i otvarala muške usne koje bi bile pune slapova sline zbog mojih golih grudi. Baš sam se odmorila i naučila puno toga. Između ostaloga, naučila sam da igram grčki šah, naučila sam da pevam njihov hit s početka 2000. godine, pokoji plesni korak, tajnu pravljenja tradicionalne musake i još mnogo toga.

Očijukanja s Grcima prijala su mi kao i supa na bolestan želudac, ali nije bilo akcije. Tih sedam dana skroz sam odmorila svoje telo. Kako je telo gladovalo, tako su počele da me proganjaju želje.

Već sam se zaželela orgazama, svršavajućih uzdaha, nepromišljenih komplimenata napaljenih udvarača, njihovih prodornih jezika i muškoga bananastog organa

Ulazeći u avion, duga letna haljina mi je zapela oko nogu i gotovo pa sam pala na jednog tipa. U odelu nešto lakšega materijala, ono pravo poslovno. Osmehnuo mi se i pomalo smotanim glasom rekao:

- Ah, u redu je.

Smeh kao i uvek, moj dobar spasitelj, udaljio me od tog muškarca i ušla sam u avion da konačno sednem. Primetih da što više odmaram telo, umaram svoje oči i stalno mi se spava. Pomislila sam na tog frajera ponovno i čak me uhvatila želja za njim, ali verojatno zbog čak 7 dana apstinencije od seksa, a ne njega kao takvoga kakav je. Sedište u avionu koje je poljubila moja guzica, dokrajčilo me je i počela sam da sklapam oči, iako sam htela da čitam knjigu koju već dugo kanim čitati: "Sidarta" pametnog Nemca Hermana Hesea. Eto, opet me nešto sprečilo. Procenjujem da sam sanjala tek 15 minuta, a možda i manje. Te minute su trajale dok me nije brecnulo moje slinjenje na lanenoj košulji muškog ramena.

- Joj, oprostite... - smeh je potrajao od neprijatnosti. 

Još uvek se nisam rešila navike da spavam otvorenih usta i slinim. Ta navika me uvek u jakom umoru hvatala. Uf... Još je taj frajer kojeg sam osvežila slinom bio baš onaj kad sam saplela ulazeći u avion. Ovo više nije bezazleno.

- Ma, sve je u redu... Zaspala si, a bilo mi je žao da te budim pa sam nastavio da čitam, iako me ometala tvoja lepota - direktan je bio Neznanac, ali i dalje spontanoga tona.

Očigledno ga palim, a to su mi oči potvrdile. Preko pantalona između nogu, uočih kako ga blagotvorno brdo muškosti odaje... Sviđam mu se. Nije ni on loš. Ustvari, vrlo je dobar. Čita, miriše, oči su mu čiste baš kao i glas. Njušim iskrenost na njemu. Baš ću ga upoznati malo dublje, a možda i najdublje.

- Kuda Vi putujete? - odmah sam preuzela inicijativu da ne ostanemo samo na nekoliko komplimenata i pogleda te onom mom špricanju sline na toj čistoj košulji.

- Putujem do Milana. Poslom samo, a ti? - deluje starije od mene, a i izgleda tako, ali ja sam prešla na "ti" odmah kako bih ga opustila.

- Ja idem takođe do Milana i baš kao ti poslom - malo pogleda sa žarom, zanosom i poletom pa onda red rečenica s puno prisnosti, ali i pristojnosti.

PROČITAJTE I OVO

EVO ŠTA KAŽE DR KON: Italijani tvrde da je koronavirus agresivniji u Srbiji, da li je tako?

DAČIĆA KOD MARIĆA: I u Vučićevim redovima ima izdajnika

OČEKUJE NAS DRASTIČNO ZAHLAĐENJE: Todorović otkriva kakvo nas vreme očekuje u avgustu

STANJE U ŠAPCU: U Opštoj bolnici 178 pacijenata,troje na respiratoru

U NOVOM PAZARU DAN ŽALOSTI

Već je počeo da se otvara, iako ga nisam puno ispitivala, a nije ni on mene ispitivao. Pustio je da svako kaže o sebi što hoće i to me privuklo. Ako zna kako treba da se ponaša neznanac, sigurno zna kako se treba da se ponašati i ljubavnik, a avionski toalet nije toliko mali za dvoje.

- Bavim se uređenjem enterijera i dosta putujem, jer me firma šalje na razne lokacije da uređujem kuće. Zanimljiv posao - uz to dodao je da se zove Ajden Levic, da je rođen u Krakovu i da je odmah nakon srednje škole upisao arhitekturu u Milanu te nakon diplome u ruci započeo taj kreativni posao.

Zatim je kad sam s fascinacijom slušala o njegovom poslu izvadio neke časopise u kojima su stanovi koje je on uređivao.

- Imamo sličan ukus. Stanovi koje uređujete su predivni. I ja volim retro i moderno istovremeno. Prostor je onda daleko od statičnosti. Nije dosadno biti u njemu - komentarisala sam fotografije tih stanova, dok je on gledao samo u mene.

Njegov pogled me učinio nekako nežnom. Počela sam nežnije da trepćem i pričam. Njemu o sebi, rekla sam da sam manekenka u usponu i moje ime. Pohvalio me da mu se sviđa moja spontanost i da mu kod svih žena to nedostaje. Ja mu na to samo rekoh:

- Muškarac koji ne budi ženu u ženi, ne može je ni videti spontanu, a žena koja ne budi muškarca u muškarcu ne može ga videti spontanoga. Ja ti mogu samo reći da mi je sad prijatno... Tu, s tobom - pri tome sam prećutala da me uzbuđuje.

- U pravu si o ovome za žene i muškarce, ali ta tvoja izjava ne zvuči kao da si tako mlada. Bojim se da se zaljubljujem, iako nisam sklon tome. Jesam, ali ne na prvi pogled - ustručavajući se odgovorio je na moje opažanje o muško - ženskoj spontanosti.

- Ajdene ja sam sklona zaljubljivanju na visoku inteligenciju, a ti me privlačiš, ali ja bih se prepustila sad samo jednoj čari putovanja, pa putujmo.

- Jesi li za kafu?  ljubazno me pitao.

- Liker od čokolade radije, moj provereni afrodizijak.

Zatražio je vitku i bokovima mašeću stjuardesu, koja je ubrzo servirala "Mozartgold". Dok je otvarao novčanik da me počasti, bila sam nepristojna i zurila u dve slike u novčaniku koje je imao. Dve različite slike iste žene. Crna bujna kosa, čelo prekriveno šiškama, kose smeđe oči i jednom tamni, jednom svetli ruž na usnama. Žena bi mogla biti njegovih godina, a prsten na njegovoj ruci mi nekako potvrđuje da je oženjen. Taman kad sam prestala da zurim u novčanik, on je počeo da zuri u mene, a ja sam za čas zaboravila na prsten i tu vrlo zgodnu ženu. Prepustila sam se časkanju, zavođenju i nesmirenim hormonima.

Kad ga je urin ili izmet oterao sa sedišta do toaleta, nakon 2 minuta sam odlučila da krenem i ja prema toaletu, ali mene nije urin digao, već napaljenost na njega koji me zaveo pogledima i nekoliko maženja moje sićušne, ali snažne ruke. Ispred toaleta sam stajala i kad sam čula kako pušta slapove vode da operu njegove ruke od držanja kurca kako bi naciljao rupu WC šolje, ja sam pokucala. U i istome trenutku otvorio je vrata uz reči:

- Mislim da je slobodan toalet prekoputa od ovoga.

- Ne. Ja neću u slobodan, već u ovaj sa tobom, a kako ti sve vreme ciljaš svoj pogled na mene, došlo je vreme da ciljaš svoj nabrekli kurac u mene - istoga trena sam mu uvalila svoj vlažni jezik u njegove usne i zaključala nas u WC. 

Vrtela sam svoj jezik oko njegovoga. Brzo, jako, nezaboravno. Vrtela sam svoje prste da mu otkopčam šlic i gurnem ruku u pamučne crne gaće kako bih mu i opustila i uznemirila jaja. Za to vreme, uhvatio me oko struka i masirao leđa. Nakon toga udaljih se od njega, ispustih haljinu na pod i tako sam ostala samo u tamno ljubičastim svilenim tangama. Grudnjak nisam ni imala. Spustila sam svoja kolena na pod i počela oprezno navlačiti svoje krajnike na njegov oveći kurac, koji se već oznojio od našega brbljanja.

Lizajući i uvlačeći mu kurac u moja tesna usta uzdisao je poput dugo nezadovoljenoga muškarca kojega žena jebe samo iz koristi. Uhvatio mi je glavu i mazio mi uši kao da se zahvaljuje na mojoj iskrenoj strasti žene koju dugo nije osetio. Zatim sam mu jagodicama prstiju masirala guzicu s par dlačica što me dodatno palilo, jer muškarac koji se depiluje nije muškarac, već maskota muškarca. Ubrzo sam se pridigla, naguzila se i laktove oslonila na lavabo da svojom zaista prestižno velikom kobasicom nahrani mojuu gladnu i proždrljivu guzicu. Uhvatila sam ga za gromadu desnicom i ne skidajući tange uvodila pravo u čmar. Prihvatio je gurnuo mi ga i oboje smo urlali. Obožavam da osetim taj užitak u guzici.

Tad sam stopljena totalno sa samom sobom. Grudi su mi drhtale od užitka, a kapljale od znoja. Počeo je mahnito da mrda prste oko mojih prelepih velikih, ali ne prevelikih svetlo smeđih bradavica

Moja buduća izbacivačica dece je takođe bila znojava i opojna od veselja u susednoj prostoriji i natapala tangice. WC je poprimio naš miris i savršeno je bilo udisati vazduh. Stomak mi se ludački mrdao od užitka. Tako sam snažno disala od lepote vođenja ovog seksualnog nagona s neznancem Ajdenom. Kosom sam prekrila svaku crtu svog bledog lica da njegovom jeziku dam svoj vrat. Lizao ga je savršeno. Leđa su mi plakala od sreće, a njegove grudi i stomak, takođe. Kapi znoja curile su niz nas, po nama i po podu. Orgazam me treskao, tresao i na kraju protresao do kraja. Njega do zadnje kapi njegove tekućine za buđenje novoga života, a mene do zadnje dlake na telu.

Nakon što nas je orgazam do kraja ispunio i svom snagom prevrnuo našu strast u savršeni smiraj, obukli smo se i vratili u kabinu, pa seli opet na naša sedišta. Stavila sam mazno glavu na njegove grudi, a on me je milovao.

- Dugo nisam osetio ovako što. Sada ćeš mi se skroz uvući u misli.

- A pod kožu?

- Pod kožom već i jesi.

Gledala sam ga dugo u oči i ispijala ostatak likera i poljubila ga usnama lepljivim od tog afrodizijačkoga pića. Liznuo mi je usne, da spere tragove. Osetih kako odašilje toplinu na mene. Zagrlila sam ga snažno i onda opet nastavila da pričam.

- Letimo oboje u Milano. S razlogom da isprobamo i...

- Neki veći WC? Ahaha...

- Ahaha, ja sam za krevet. Okrugli kao na onoj fotografiji iz onoga tvog časopisa - nakon toga opet smo se ljubili, a još pre sletanja razmenili smo i naše brojeve telefona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti