20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

NOĆ ZA UŽIVANJE I STRAST Raspalila je sve u meni i vratio sam joj nezaboravnim ubodima u usku rupicu

Voleo je žene. Čak i više nego što se može. Neki su to nazivali promiskuitetom, neki su ga optuživali da je manijak, ali nije ga bila briga za sve te prazne reči. Uživanje je bilo sve što mu je potrebno. Voleo je da pruža ženama zadovoljstvo i da i sam uživa. Shvatao je to kao svoju misiju, kao svrhu svog postojanja. Puno puta se nadmetao za žensku naklonost. Ali nikad nije bilo ovako. Bilo mu je drago što je baš njega izabrala, jer od prvog pogleda na njene fotografije shvatio je da ćemu ta žena, satkana od strasti, priuštiti nešto što do tad nije doživeo.

Zbog toga je i žurno vozio prema njenom stanu, prolazeći kroz svako moguće crveno svetlo na koje je naišao, ne obazirući se na pogrdne uzvike pešaka koji su ostajali za njim. Pozvonio je na njena vrata. Posle par sekundi, vrata su se otvorila i na njima je stajala ONA! U izazovnoj haljini koja je dopuštala pogled na njeno izvajano telo. Ušao je i pogledi su im se sreli. Gledala ga je pravo u oči, pokušavajući da otkrije koliko strasti u sebi ima čovek koji stoji pred njom kao pred božanstvom.

Dok je on u njenim očima tražio neki znak, nešto što će ga uveriti da će ovo veče biti za nezaborav. Miris sandalovine koji ga je zapahnuo dok je ulazio u njenu sobu, lagani, uzbuđujući džez koji se čuo sa zvučnika i pogled sa leđa na njeno prelepo telo učinili su da je već počeo da oseća laganu erekciju. S obzirom na neverovatnu količinu seksualne energije kojom je zračila, poželeo je da je uzme odmah, tu nasred sobe. Ali se uzdržao jer je znao da će taj trenutak doći kasnije, kad oboje budu poželeli ono drugo toliko da im ništa drugo neće biti bitno.

PROČITAJTE I OVO

EVO ŠTA KAŽE DR KON: Italijani tvrde da je koronavirus agresivniji u Srbiji, da li je tako?

DAČIĆA KOD MARIĆA: I u Vučićevim redovima ima izdajnika

OČEKUJE NAS DRASTIČNO ZAHLAĐENJE: Todorović otkriva kakvo nas vreme očekuje u avgustu

STANJE U ŠAPCU: U Opštoj bolnici 178 pacijenata,troje na respiratoru

U NOVOM PAZARU DAN ŽALOSTI

Cela soba bila je osvetljena svetlošću sveća. Na ukusno nameštenom stolu, čekala ih je lagana večera koju je spremila za njih. Piletina, salata od morskih plodova uz vino koje je doneo, garantovali su užitak za čulo ukusa i mirisa. Pozvala ga je da sednu za sto. Kao pravi džentlmen, pridržao joj je stolicu dok je sedala. Pogled na njenu čvrstu guzu i gola leđa ga je još više raspalio, ali je rekao sebi - "Strpi se, polako, uživanje tek sledi". Seo je za sto, nasuo im vino u čaše i pogledao je.

"Bože, kako ova žena zrači nekom životinjskom privlačnošću, a u isto vreme ima pogled preplašene srne" -pomislio je i podigao čašu da se kucnu. Otpili su po gutljaj vina i u tom trenutku je osetio dodir njenog kolena na svom. Kao da ga je udarilo milion munja u tom momentu. Želeo je strasno, ali se skoncetrisao na večeru pred sobom. Jer, znao je da će veče sa ovom ženom pamtiti zauvek.

Nakon završene večere, ustala je od stola i krenula prema kuhinji po poslasticu koju je pripremila posebno za njih dvoje. Ustao je i on i krenuo prema prozoru. Napolju je padala kiša. Zagledao se kroz prozor i u tom trenutku začuo njen glas.

- Jel sve u redu? - upitala ga je.

- Naravno - odgovorio je i ponovo su im se susreli pogledi.

"Poludeću ako je uskoro ne poljubim", pomislio je i vratio se za sto. Na stolu ga je čekao čokoladni mus. "Samo mi je još ovo falilo, kao da zna da na mene čokolada deluje kao najjači afrodizijak", pomislio je u sebi. Nakon petnaestak minuta i još jedne čaše vina, zamolio je za ples. Napaljujući zvuci džeza učinili su svoje. Čim je osetio njeno telo u svom naručju, kurac mu se u trenutku pretvorio u kamen. I znao je da ga ona oseća.

Mirisala je na jagode i taj miris koji mu je golicao nozdrve ga je još više raspaljivao. Osećao je bradavice njenih krupnih i teških dojki na svojim grudima i žarile su ga kao hiljade žeravica. Nije noslia brus i dojke su joj se njihale u ritmu plesa što ga je dovodilo do ludila. Poljubio je u vrat i laganim poljupcima krenuo prema ušnoj školjci.

Gricnuo joj je usnu resicu i osetio kako se još jače privija uz njega ne bi li što bolje osetila njegov tvrdi kurac

Za tren oka, usne su im se spojile. Usisala je njegov jezik i gricnula ga blago. Spustio je ruke na njenu guzu i još jače je privio uz sebe, kao da želi da im tela postanu jedno. "Ova žena je satkana od stoprocentne strasti", mislio je dok je lagano počeo da skida haljinu sa njenih ramena. Odmakao se i pustio da haljina sama sklizne na pod. Telo joj je bilo savršeno. Nije noslia gaćice i pogled na njene gole grudi i obrijanu mačkicu ga je totalno razbio. Prišao joj je i uzeo jednu bradavicu u usta. Krenuo je lagano jezikom da je istražuje, dok je prstima prelazio po njenom brežuljku. Ali ona je želela nešto drugo - da ga totalno raspali da ne zna za sebe.

Lagano ga je skinula ne dajući mu da je dira i gurnula ga u stolicu. Za tren oka ostaci čokoladnog musa su završili na njegovim maljavim grudima i na njegovom tvrdom kurcu. Krenula je jezikom lagano, prvo po bradavicama koje je tu i tamo grickala a zatim se spustila do njegovih prepona. Liznula je kurac celom dužinom, a onda ga uzela u usta. Bila je čarobnica. "Svršiću, a još nismo ni počeli, ovo još nikada nisam doživeo", pomislio je.

Ustala je i sela mu u krilo. Ljubili su se žestoko, dok je on štipkao njene bradavice. Osećao je kako mu kurac stoji na ulazu u njenu vlažnu ribicu. Mali pokret kukovima i bio je unutra. Njena vlažna, vrela i uska ribica mu je pružala neviđeno uživanje. Počela je lagano da se pomera gore-dole, puštala ga je da skoro ispadne iz nje a zatim se spuštala do kraja dok ne bi osetilia njegova teška jaja na svojoj guzi. Ubrzavala je ritam, dok je on i dalje grizao njene bradavice i mazio je po guzi.

SAZNAJTE I OVO

SAM SVOJ MAJSTOR Napravite ručnu kosilicu od delova iz podruma (VIDEO)

PROVALJEN! UHAPŠEN POZNATI INFLUENSER Hvalio se raskošnim životom, a iza svega se krile prevare! (VIDEO, GALERIJA)

OVO MORATE ZNATI Koliko često trebate prati flašicu s vodom i kako je najbolje dezinfikovati

Ustao je sa stolice, noseći je na svom kurcu do kreveta u uglu sobe. Razdvojili su se, a on je krenuo da jezikom istrazi njenu vrelu pičkicu. Najpre je liznuo natečeni klitoris, a zatim ga uzeo u usta i sisao ga sa najvećim uživanjem. Stenjala je moleći ga da ne prekida, dok je on nastavio da je liže. Gurnuo joj je jezik u pičkicu i počeo da je tuca njime imitirajući malopređašnje pokrete kurca. Jecala je, stenjala i molila ga da je dokusuri svojom tvrdom batinom.

Namestio je na kolena i uzimao je zguza.Tucao je snažno i duboko, najpre dugim laganim ubodima a onda sve žešće i žešće. "Želim da joj pružim zadovoljstvo da me pamti kao nijednog pre", mislio je dok je nastavljao da je tuca sve brže i brže. A ona... Za nju kao da je vreme stalo. Kao da se sva kosmička energija u tom trenutku nalazila u njenoj pičkici koju je on rasturao svojim tvrdim kurcem. I on je to osećao i znao je da ne može još dugo da izdrži, a da ne svrši. I njoj je malo falilo. Legla je na leđa i podigla noge na njegova ramena. Stavio je kurac na ulaz njene ribice i gurnuo ga jako. Nastavio je u tom ritmu, sve dok nije primetio da joj se celo telo grči u naletu orgazama koji su je potresali jedan za drugim. Izvadio je kurac iz nje i svršio joj po stomaku i grudima. Tresao se kao prut, ali je znao da će ovakav orgazam pamtiti dok je živa.

Legao je pored nje i nežno je poljubio. U tom trenutku na celom svetu su postojali samo njih dvoje - čovek i žena koji su jedno drugom pružili nešto najlepše što postoji između muškarca i žene. Čisto zadovoljstvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti